Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Grattis!!

Publicerad 2008-12-31 12:53:23 i Allmänt

Grattis till mig, ännu ett år som gått!! 19 år idag och bara ett år kvar sen blir jag 20!!!!

Idag så vaknade jag av att Sam kom in och började sjunga Happy Birthday för mig! Sedan kom Alex upp med presenter till mig och sa Grattis, öppnade paket och kände mig lika yrvaken som alltid när man blir väkt och ska öppna paket! Det blev tyvärr inget foto på öppningen som det alltid annars blir, men ajja sånt man får ta!
Sedan gick vi ner, åt frukost och sedan fick jag jobba lite fram tills nu så har faktikst inte bara latat mig idag!
Jag fick ett ljus och choklad, det kommer ännu en på fredag eller något sådant eftersom den affären som Meriam skulle få tag på den i var stängd mellan jul och nyår, så änn är int epaket utdelningen färdig. Har ju också fått mobilen i födelsedagspresent, så den ska också räknas med!

Så Gott Nytt År på er!!!

Nyårsafton

Publicerad 2008-12-30 21:27:24 i Allmänt

...är det i morgon! Jag fyller 19 år och det lir ett nytt år efter 00.00! Då börjar ett nyt år som man ska fylla med nya upplevelser, händelser, erfarenhter, pinsamheter och mycket skratt och roligheter! År 2008 har varit ett helt fanatstiskt år och det blri svårt för 2009 att slå det men det hade ju inte varit fel om det blev bättre än 2008, då är det ju bara bra ju!

Det var längesen jag skrev i bloggen nu, dåligt, dåligt...men har ju haft fullt upp med familjen och nu har jag så mycket som jag ska berätta om så nu får jag samla mina krafter och kanske göra det...eee...när jag inte har något annat att göra typ som i helgen, söndag kväll när jag kommit hem efter att ha varit med familjen och kollat på Peter Pan, musikalen tror jag att det är eller teatern, eller vad de nu finns i för några former. Det var egentligen inte tänkt att jag skulle följa med utan det var för Pete, Meriam och barnen men Pete åkte till Israel för att jobba i lördags så därför får jag ta hans biljett. Kul att få kolla på Peter Pan, trotts att jag knappt har någon aning om vad den handlar om :S :P

Ja uppdatering kommer som sagt sen någon gång i framtiden, även bilder då också! Nu ska jag gå och duscha och sedan blir det sängen, blir nog väkt tidigt i morgon med sång och frukost på sängen, eller inte alls. Men lite firande blir det allt här i familjen! Alex och Sam har redan sjungit för mig trotts att det är en dag för tidigt, men kul iaf!

Så God Natt och GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!(om jag inte skriver en eller två rader i morgon innan det bär ut och iväg!)

Vem får er nyårs puss och vad är era nyårslöften???!!

Annandagen(eller vad dagen nu kallas)

Publicerad 2008-12-25 17:43:06 i Allmänt

Pinsamt att jag inte vet vad denna dagen heter, men jag tror det är annandagen. Julafton för britterna och det betyder att allt är stängt och inga bussar eller tubar går någonting under dagen. Så vi har gått och gått och gått, och oj vad tomt det är ute på gatorna, det är bara turisterna som är ute och strosar. Jag har då aldrig sett gatorna så tomma som idag vilket var ganska så coolt!

Nu ska jag gå upp och kolla på Mamma Mia the Movie, ja jag måste vara den sista på jorden som ser den nu...
Bilder kommer sanare när internet fungerar som vanligt och jag sitter hemma på mitt rum!
Hoppas ni hade en bra julafton, min var bra! Firades i svenska kyrkan med Kalle Anka och julbord! Och såklart så blev det dans kring granen och sedan julklapps utdelning!

Så God Jul på er igen!!

Julafton!

Publicerad 2008-12-24 13:22:46 i Allmänt

God Jul på er alla!
Nu sitter jag på mammas och deras hotell och upptaterar. Vi ska om en timme ta oss till svenskbaren och kolla på Kalle Anka, och sen blir det julmat!! Mmmm!

Det är ovanligt att var iväg på julen och jag måste säga att jag saknar hemmet ganska så mycket just nu, trotts att några är här så är det ändå konstigt...! Men jag kommer antagligen uppskatta julen mer hemma när jag firar hemma istället sen, vilket blir bra!


Så God Jul på er alla och stora julkramar!!
Hoppas ni får många julklappar och god mat med nära och kära!!

Stora Julkramar!!<3<3

En dag...

Publicerad 2008-12-23 11:40:37 i Allmänt

...kvar till julafton och min sista jobbdag på väldigt länge nu. Kommer sakna pojkarna faktikst, de är ju så roliga. Efter nyår blir det jobb igen antar jag innan de börjar skolan!

Idag jobbar jag ju bara halva dagen vilket är skönt, men eftersom vår torktummlare inte fungerar och det ska komma en reperatör hit så kan jag inte gå ut med pojkarna i em, lite segt eftersom de då kommer bli sjukt rastlösa. Jobbigt, så jag får nog ta och sätta på en film som vi kan glo på när de börjar slåss och bråka för mycket.

En glad nyhet; Jag trodde inte att jag skulle få kolla på Kalle Anka i år men johodå det får jag! klockan 2 visas det på svensk baren! Julen räddad för min del helt klart, nog för att man sett den sådär 18 19 år, men det är ju alltid lika bra och hör julen till!

1 dag till julafton och 8 dagar tllls 2008 tar slut och jag fyller år!

Dagen och saknar redan min säng...

Publicerad 2008-12-22 20:54:42 i Allmänt

Dagen har gått otroligt bra! började som sagt jobba vid tio, gav de frukost och sedan klädde vi på oss och gick för att möta mamma, rickard och Fredrik på stationen. Vi gick till parken och herregud vad pojkarna höll på. Alex som inte ens ätit frukost, så vi var ute till halv ett då vi gick hemåt, alltså var vi ute i tre timmar ungefär och inte var det något lateri här inte. Det blev hem och slänga in pommes och fiskpinnar i ugnen och få mt i de så fort som möjligt. Sedan lektes det lite till och rickard Fredrik och mamma kollade på julkalendern på min dator, spännande.

Vid halv fyra kom Emma för att lämna julklapparna till barnen och mamma och rickard och Fredrik gick mot Ealing brodway för att se om de kunde hitta till Primark. De lyckades nog för har inte hört ifrån de. Kvällsmat lagades och Emma busade med pojkarna. Sedan slutade jag jobba vid sju då Meriam kom ner och sa att jag kunde sluta när jag ville eftersom jag jobbat hela dagen. Skönt, blir en tidig kväll för mig...dock inet i min egna säng efetrsom mormorn är här och sover då i min säng alltså. Men, men det ska bli spännande att krypa in till pojkarna sedan ikväll och försöka klättra upp i våningssängen som håller på att trilla ut från väggen, alltså är den inet så stadig, hmmm, håll tummarna för att jag inte trillar ner tack! ;)

I morgon blir det inte fullt så lång dag utan då hoppas jag på att Pete kan ta pojakrna på förmiddagen innan han börjar joba och sedan tar jag över vid 12. Bra, bra för mig. Fast jag har ännu inte köpt julklapp till Meriam och Pete så det får nog bli mitt mission på morgonen skulle jag tro.

Nu ska jag gå ner och lämna bunbun till Alex och sedan ska jag nog titta lite på TV. (Bunbun är Alex gosedjurs kanin!)

Jobb!!

Publicerad 2008-12-22 09:21:41 i Allmänt

Nu har jag precis vaknat (klockan är 8) och ska ta mig ner, äta frukost och sen så börjar jag nog jobba vid sådär nio. Förvisso så börjar man ju typ jobba direkt när man visar sig ju men det gör ingenting! Det är bara kul!

Och dagan blir väll inte så händelserik mer än att mamma och de kommer hit oh vi ska gå och möta de på stationen och sen gå till parken! Får se hur länge pojkarnas ork varar! Sedan blir det hem och äta lite och så får vi hoppas på att de kan hitta på något roligt att leka här, Rickard och Fredrik kan ju alltid hjälpa till!

Ha en bra dag och ikväll kommer förmodligen en uppdatering om att jag inte får sova i min egna säng nu på några dagar eftersom mormorn ska komma och bo här, så hon tar min säng.

Mamma och brödrar här!

Publicerad 2008-12-21 21:05:26 i Allmänt

Såja nu var mamma och brödrarna här! Kul att se de igen men herregud vad det är omställning, man blir helt plötsligt mer benägen till att klaga över allt och allting och man frågar saker som man egentligen inte behöver fråga om som man när man är själv klarar alldeles utmärk. Men det är kul att de är här och det är kul att se de! Både Rickard och Fredrik har ändrat väldigt mycket sen jag såg de senast, vilket är kul förstås! Men vad de kan retas och hålla på att tetas...! Men jag älskar de alla tre ändå!

Ja som sagt så kom de i fredags men då träffade jag inte de utan då var jag ute med Nicco för sista gången innan hon åkte till Sverige för att fira jul nu idag! Det var riktigt kul och jag sov hos henne till igår då jag på morgonen tog mig upp för att åka in till stan och träffa mamma och de. Vi såg Lejn Kungen som musikal och OJ vad bra den var! vilka fina dräkte och bra skådeslepare och själva storyn är väldigt fin också ju, så det var lyckat! Sedan gick vi lite sightseeing och hamnade på en kinarestaurang eller något och åt kvällsmat! Sedan åkte vi hem till deras hotell och jag fick se där de bodde och där jag också kommer spendera några nätter senare i veckan när jag inte orkar åka hem på kvällen.
jag fick också en tidig julklapp efetrsom jag viste vad de var; en ny mobil! Så bra, så nu har jag int emin skruttiga mobil längre och behöver inte bli irriterad över att jag inet kan tryck på välj/ok. Sedan bar det av hemmåt för mig och sängen väntade!

idag tog jag mig upp och åkte iväg för att träffa mamma och Rickard och Fredrik och gå på något krigsmuseum, ganska så intressant men det är tur att musee är gratis här så man inte har press på sig att verkligen få ut något av besöket där utan man kan gå och i princip inte kolla alls på vad det är! Gillar vi!
Sedan skulle vi ju upp till Arsenal för att se om rickard kunde få biljetter till matchen som skulle spelas på Emirats Stadium mellan Arsenal och Liverpool, men ack nej vad det inte gick bra utan vi åkte därifrån med en styck sur rickard och in till Regent street och Oxford street och trängas med hur mycket folk som helst...och sedan blev alla så trötta på det så det bar av hemmåt för oss allihopa, jag åt mitt håll och de åt sitt! Men vi ses i morgon igen när de kommer ut här och hälsar på! Spännnande! Alex är allt lite spänd på att träffa de vilket är kul!

Nu ska jag se om jag kan kolla sista Parlamentet annars så blir dte kanske till att kolla något annat prgram som julkalenderna typ!

Fredag!!

Publicerad 2008-12-19 12:26:39 i Allmänt

Idag är det fredag och det är den dagen i veckan som är bäst! :p haha! för snart är det helg och det är det man lever för här, inte för att det är fest eller så utan bara för att man då inet har några måsten utan att man bara kan ta dagen som den kommer. På vardagarna så har man en del som ska skötas och glömmer man något, tex, tvätta så det finns skoluniforms byxor rena (som alltid är mitt problem efetrsom de bara har sex par byxor:P i-landsproblem eller?!!) eller ja en massa andra saker, komma på mat till barnen och så! Men på helgen kan man bara slappa och det spelar ingen roll om man sover in på em! Så helgen tycker vi om!
Denna helgen och tio dagar framöver blir antagligen annorlunda eftersom mamma och de är här så då får man väll ta och gå upp i tid och inte vara för slö! Eller hur mamma?!

Jag har precis kommit hem efter att ha varit hos Rebecca och lämnat pengar som Josse var skuldig henne så nu är Josse skylidig mig pengar istället...kanske inet så smart men Rebecca åker hem idag så hon kan tyvärr inte få de pengarna på annat sätt. Asha(mamman i Rebeccas familj) var helt förkrossad och försökte övertala Rebecca att stanna men så bra gick det inte dock. Det kommer som jag säkert sagt en ny au pair nästa år vilket blir kul!

Nu ska jag ner och byta tvättmaskin, bädda om kilalrnas säng och sedan så vet jag inet riktigt...eller jo jag hoppas jag kan kolla på Black Beauty idag, har inet sett den innan så kanske är på tiden eller??!

ha det så bra och idag är dte bara 12 dagar kvar tills man fyller 19! Kram på er!

Gomorron Gomorron!

Publicerad 2008-12-18 12:42:07 i Allmänt

Torsdag morgon och ingen skola!! Sååå skönt, så idag har jag sovit länge och ska inte hitta på något alls tills det att jag börjar jobba, jo tvätta lite och så får det bli ju!!
I morgon ska jag nog in till stan för lite shopping, träffa Nicco och hennes syster som är här på besök och sen så blir det jobb igen på kvällen! Mamma och de kommer ju också på kvällen men vet inet om jag åker in för att träffa de då utan om jag väntar till på lördag med att träffa dem! Det får vi se när det kommer!

13 dagar kvar!

Skype!

Publicerad 2008-12-17 20:04:23 i Allmänt

Nu har jag slutat jobba för idag, hade dock varit inställd på att vara barnvakt men både mamma och pappa är hemma här så det behövs då inte alls, skönt! Men jag orkar dock inte gå ut och göra ngt för ska jag visa mig för folk så behöver jag en dusch...och den hinner jag inte med om det ska vara lönt att åka någonstans, så jag struntar nog i det ja! Tar och sover lite istället...i morgon ska jag på shoppingrunda tänkte jag eftersom det var sista dagen i skolan idag!

Jag har också pratat med Frida på Skype idag!! Funakr ju som vanligt utmärkt och jag hoppas vi ses över Skype snart igen Frida och att jag ser er andra också någon gång i framtiden där!!

idag är det 14 dagar kvar på 2008 och 14 dagar kvar har jag som 18åring! Det är också bara exakt en vecka kvar till Julafton! Och då också9 dagar kvar till Boxingday då det är STOR jätterea här!! Yeeees!!

Utmaning!

Publicerad 2008-12-16 21:40:13 i Allmänt

Utmaning - Detta är jag stolt över


Jag har blivit utmanad av: Josse
Reglerna är följande: Nämn fem saker du är stolt över! Utmana dom du vill (och orkar) och länka tillbaks eller nämn åtminstone personen du har fått utmaningen av! Lycka till och var stolt över dig själv och andra!

Detta är jag stolt över:
1. Min familj
2. Att jag åkte till London helt själv för att vara au pair
3. Att jag står för vad jag gör och inte påverkas av alla
4. Mitt stora intresse för hästar(som jag saknar enormt här i London)
5. att jag är jag och mitt liv så här långt!

De jag utmanar är:  http://friduus.blogg.se och eeh jaa ngn mer som läser som känner sig manade(ge då en kommentar så jag kan läsa resultatet)?!!

Ja det här var inte det lättaste nej men det var bra att tänka efter!!

In The Night Garden!

Publicerad 2008-12-16 20:40:44 i Allmänt


Sams favorit program på TV är In The Night Garden, det har nu ocksåblivit den melodin som jag går och nynnar på här hemma, påväg till skolan, på stan ja över allt, vilket kanske inet är så kul att bli påkommen med att sjunga barnprogramms låtar. Ni måste lyssna på den så här är länken(hoppas det funkar).
http://www.youtube.com/watch?v=oCvVsnlHtC4

Idag har jag varit i skolan, lite seg var jag efter att varit iväg i gårkväll men det var det såklart värt!! Får se om jag kanske träffar Josse i morgon igen eftersom jag kanske kanske inet ska jobba då eftersom Meriam nu blivit juk och ska hon inte iväg på sin Arabiska så behöver jag ksne inet jobba om Pete är hemma, så håll tummarna!

i morgon är min SISTA dag i skolan för denna terminen, så himmla skönt ska det bli och nästa år så är jag inte i samma klass, vilket ska bli ännu skönare efetrsom denna klassen är helt konstig...

Och nu är det bara 15 dagar kvar till min födelsedag! En annorlunda födelsedag ska det bli men hur kul som helst hoppas jag, bara jag hittar ngt att ha på mig, men det tror jag att jag har gjort nu:p eller iaf i en tidning, Haha!!

Många saker i ett inlägg men då slipper jag skriva många olika!

Ha det så bra och njut av In The Night Garden sången!! ;)

Drink!

Publicerad 2008-12-15 19:50:02 i Allmänt

Nu ska jag och ta en drink med Josse och Nicco. Sista gången jag ser Josse innan hon åker hemåt, lite smått sorgligt men vi ses ju snart igen! Hoppas du får en underbar jul hemma och att du tjänar ihop goa pengar!! God Jul och Gott Nytt År säger jag till Josse idag!

Sömn!

Publicerad 2008-12-15 13:46:38 i Allmänt

Hur kommer det sig att jag nuförtiden ÄLSKAR att sova?? När jag var hemma kunde jag inet gå och lägga mig mitt på dagen och sova en timme, då hade jag aldrig somnat på kvällen, men här gör jag det iaf tre ggr i veckan! Så himla skönt! Jag har dock kommit på att jag aldrig hade tid till att sova hemma utan hade hela tiden något att göra, stallet, skola, kompisar, fara och flyga var det som gälde hemma! Här är det lite lugnare eftersom jag inet har hästarna men ändå väldigt mycket att göra. Men man behöver väll en paus i livet,så man har tid till att just sova och inte göra alldeles för mycket!
Jag måste ju också ladda inför när mamma och rickard och Fredrik kommer, jag har idag skrivit upp allt som ska hinnas med, himla mycket blev det och mamma; jag har inet fått svar från Svaneks kyrkan om julbordet, så ja jag vet inte. Men men nu ska jag gå ner och ta något att äta, städa lite på mitt rum och lyssna lite på jullåtar kanske? Så jag komemr in i julstämningen som tyvärr fattas lite här.

i efetrmiddag när jag har hämtat barnen på skolan ska vi in till grannen på playdate så de får leka lite och äta lite och ja vad mamman nu sa. Hon har förövrigt sagt till mig eller påmint mig varje gång vi har träffats i två veckors tid, vilket har varit fyra ggr per vecka, liiiite aningens tjatigt kanske men jag glömmer ju inte bort det iaf!

Ha det så bra och hoppas er söndag var mer händelserik än min som bestod av SÖMN!!!

Idag...

Publicerad 2008-12-14 16:43:32 i Allmänt

Ja idag så mår jag väll inte bra men heller inte dåligt. Med tanke på att jag var ute igår och kom hem och somnade vid fem så mår jag nog prima, ingen bakfylla men förkylningen är ju inte på bättringsvägen om man säger så. jag sov idag först till halv elva, gick upp och åt frukost, sedan så gick jag och la mig igen och sov till 2 då jag gick upp och fick fråga om internet anslutningen fungerade eller inte...Meriam fixade det så snällt så och sedan en halv timme efteråt så smsade hon och frågade om jag ville ha lite soppa som hon gjort! Så snällt, så snällt! Så nu har jag precis ätit lite varm soppa! Gott, och det smakade juligt, eller ja något i den stilen det påminde i alla fall om julen, vilket får en att tänka ännu mer på att det snart är jul och knappt en vecka tills mamma och rickard och Fredrik komemr och i morgon är det 17 dagar kvar till sjag fyller 19!!

Kanske ska berätta lite kort vad som hände igår!
Först var jag Nicco och Rebecca på Hardcourt Arms och drack juldrinkar och träffade andra svenskar! roliga som vanligt, en del av de har vi träffat innen så helt nytt var dte inte. Sedan tog vi taxi till Warwick som ligger jättenära Piccadilly och dansade loss hela natten lång! Hur kul som helst tyckte jag, dock så tyckte inet min hals det...tappade östen mot slutet och jag insåg att det kanske inet var det bästa sättat att kurera sig på efetr en förkylning men jaja man lever ju bara en gång! Sedan tog Rebecca och jag natbussen hem från Trafalgar och sedan var det sängen som gällde! Mmmm, tycker riktigt mycket om min säng!
Bilder från igår har jag inga tyvärr, har blivit lite slarvig med att ta foto...

Lucia!

Publicerad 2008-12-13 12:45:40 i Allmänt

Glömde helt bort att det var LUCIA idag...här firar man ju inte Lucia så har ingen riktig koll, men hoppas ni som var på lussevaka igår hade kul och att alla lucia tåg blev lyckade idag, tur hade ni ju faktikst att ni inte behövde gå upp tidigt idag för att gå till skolan, eller är det det som är grejjen kanske att man ska vara super trött i skolan eftersom man varit på lussevakan?? Hmm...aldrig riktigt förstått det, men men det blir säkert bra!

Ta hand om er!
Snart är det JUL!

Seeing is Believing!

Publicerad 2008-12-13 12:42:11 i Allmänt

Ja ska man tro på tomten ska man göra det på riktigt!

Har precis sett färdigt polar Expressen! Jag tyckte det var en bra film och man kommer verkligen i julstämning! Så tror du inte på tomten innan Polar Expressen kommer och hämtar dig så gör du det efteråt! Kanske så finns han eller så finns han inte...ingen vet förutom de som sett honom!

Idag så blir det först till att gå på ett kalas med Sam och sedan blir det hem och fixa till mig inför ikväll. Tror dock att jag inet kommer bli friskare av detta men ja man lever bara en gång och det känns hyffsat bra, får nog däöremot bli en dag med sömn i morgon så jag har lite chans att bli frisk och inte blir sjukare. Det reganr ute också idag så det är inte heller alls kul.

Climb Aboard!!!!

Julstämning!

Publicerad 2008-12-12 13:00:18 i Allmänt

Nu är det verkligen julstämning här i huset!
Riktigt mysigt är det, trotts att de inte har en riktigt gran så är här i alla fall julgransbelysning som nog är min favorit dekoration i juletider! Barnen har dock gått lösa med glitter och girlanger i hela huset så det är verkligen verkligen jul här!
Ska ta lite bilder på det ikväll när jag sitter barnvakt så ni får se!

Nu ska jag sova lite och kolla Roomsservice!

Sjuk...

Publicerad 2008-12-12 11:47:23 i Allmänt

...har man blivit nu också, är inte i skolan idag eftersom jag har ont i halsen, ont i huvudet och är jättesnuvig. Men istället så vilar jag och ska krya på mig så jag slipper ha en långvarig sjuka. Kom att tänka på att hemma hade jag struntat totallt i om jag var sjuk eller vad jag var, hade varit i skolan och i stallet och kämpat på och därmed dragits med förkylning och sjuka väldigt länge. Nu blir det andra bullar med det för att vara sjuk är det värsta som finns och jag har en tendens till att göra det mycket värre än vad det egentligen är, genom att känna efter för mycket. Inte bra inte bra, bryr jag mig inet så är det ingen fara med mig egentligen än vad det är med alla andra som är lite snuviga såhär i vintertider.
Så det så!

Hide and Seek; But just in this room...

Publicerad 2008-12-11 21:15:54 i Allmänt

Oooookej, ja många verisioner på kurragömma har man ju lekt med barnen; bara nere, inte i dessa rummen och ute men ja nu ska det vara ett rum och det är vardagsrummet. Ja svårt var det inte att hitta Sam och Alex men ja lite kul var det allt.

Jaja, idag var det fotboll för Alex och kallt som sören var det...gillar inte kyla alls. Har ju också lyckats dra på mig lite förkylning...Snuvig och lite ont i halsen, så det blir till att kurera sig ordentligt, mycket sömn och det är bra att det inte blir utgång på fredag utan jag sparar mig till lördag! Då ska vi på någon skandinavisk julfest, vet knappt vart jag ska men jaja det blir nog bra! 

Nu kommer jag inte på det jag skulle skriva som jag tänkt ut innan...inget viktigt tror jag alltså men jaja...

Puss och Kram och ha det så bra!

Helgen

Publicerad 2008-12-09 15:04:29 i Allmänt

Så nu kommer det ett inlägg som får sammafatta hela helgen! Se hur det går för det har hänt riktigt mycket denna helgen och kul har det varit också!

Nu ska vi se i fredags så åkte jag in till stan, gick på Oxford Street och hittade två julklappar, något iaf! Har bara nåååågra kvar...:S Sen mötte jag upp Emma när hon slutat jobba och vi åkte till Camden och gick på Camden Market, hur stort som helst och hit ska man helt klart åka för att hitta roliga annorlunda kläder och saker! Man kan också se kändisar här, inte för att jag gjorde det men ja tydligen! Efter sådär en timme på Camden Market så åkte vi hem till Emma i Archway och köpte med oss pizza och dricka tilll kvällen eftersom vi skulle göra The Worlds End och Underworld osäkert! Vi duschade och fixade till oss och åt, sen kom Josse hem och efetr mycket om och men så kom vi ner till Camden, tog som vanligt tid från att bestämma att NU går vi till att man verkligen går!
Vi hade hur kul som helst och som vanligt så kom vi hem vid sådär fem på morgonen efter att ha stannat till hos Emmas kompisar på alla olika nattamats ställen! Kul som vanligt och på morgonen när jag vaknade vid sådär tio så plockade jag ihop mina saker för att åka hemmåt, sova, äta och börja om på nytt.

Lördag kväll, mötte upp Nicco inne vid Piccadilly, efter att det tagit typ två timmar att ta mig dit eftesom det var krångel på tuben...tillslut så kom jag dit och vi hittade en mysig pubb där vi satte oss för att vänta in Linda och Felicia som skulle hänga med ut på en liten fest runda i London! De kom i fredags och har turistat hela helgen! Hur kul som helst att träffa de och prata lite om hemma! Vi satt på pubben i en och en halv timme ungefär och sedan gick vi upp till klubben Push, som vi hittade efter mycket yrande och lite klagande från Nicco eftersom hon valt heeelt fel skor, men ont hade hon iaf det kan jag med säkerhet säga! Vi gick in på Push men gick ut väldigt snabbt igen för där var inte jättekul. Så vi gick vidare till Soho och Bar Soho, där det var hur roligt som helst! Lyckat, sedan när de stängde blev det nattamat och Nicco tog sin buss hem. Jag Felicia och Linda däremot vi skulle ta oss tillbaka till Trafalgar Square där min buss gick från, så sagt och gjort, för att vi inet skulle gå vilse så gick vi den vägen jag viste om och det var den absolut värsta omvägen jag tagit i hela mitt liv...Såhär gick vi (rött) såhär kunde vi gått (grönt)


Ja ni kan ju se att vi gick en omväg och att vi alla tre var trötta och frös som in i när vi väl kom fram till Trafalgar...Jag sa hejdå till felicia och Linda när min buss kom och sen så var jag hemma en timme efter det, aaa va lång tid det tar att åka bussen...Men men hem kom jag och sova han jag i fyra timmar sen var det till att gå upp igen, duscha fixa till sig äta frukost och vara inne vid Buckinham Palace halv tolv. träffade Felica och Linda där igen, gick och åt lunch när vi mött upp Johanna, Lindas kompis som precis kommit hit och ska vara au pair. Trevligt, trevligt och som vanligt såklart så fanns det mycket att prata om så vi satt där i ett antal timmar och bara njöt av livet på den fina pubben/restaurangen!
Sedan gick vi bort mot london Eye och kollade in det stora cykelhjulet! Linda och Johanna gick in på ett museeum som låg precis där om konstnärer, jag och Felicia var inet riktigt på det humöret så vi gick en sväng för att leta upp ett bra fik! på vägen så hittade vi lösgodis som vi såklart fick köpa, längesen jag åt det så det var gott! När vi väll satt på fiket så tog Felicia upp sin lilla kartbok och det var då vi insåg vilken omväg vi tagit kvällen innan...jaja vi fick motion och jag vet det till en annan gång! Sedan gick vi och åt igen. Här äter man bara hela tiden och man blir konstant hungrig på något konstigt vis! Så vi letade upp ännu en mysig pub och sedan tog jag tuben hem vid tio! Trevlig hel dag inne i London!!

Måndag då ja! Skola först och sedan duscha och fixa till sig! Pratade med mormor på skype!! Jättekul att se och höra dig! Sedan började jag jobba och jobbade till sju då jag slängde mig iväg när jag blev avlöst, skulle in och kolla musikalen Grease med Linda och Felicia och Pete var hur snäll som helst  och körde mig till stationen eftersom musikalen började halv åtta så hade jag LITE kärvt om tid om man säger så...Men fram kom jag och Grease musikalen var hur bra som helst! Glad blev man så vi kunde ju inte sluta kvällen utan mat så vi gick till T.G.I Friday och åt! Mmm, va gott det var!
Vi satt där till kvart i tolv och jag insåg att jag hellre tog nattbussen hem än tuben så jag fick vänta till halv ett för att kunna ta bussen. Bussen känns på något sätt säkrare än tuben eftersom man kan sätta sig vid chaffören om det skulle vara något, i tuben är man ofta helt själv i vagnen så sent på kvällen vilket inte känns jättekul.
Men ja hem kom jag och la mig klockan två så nu är jag trött och ska ta en tidig kväll ikväll! Behöver sova igen lite känns det som!

Men har haft en underbart rolig helg och jag hoppas Linda och Felicia hade en kul helg här i London och att ni fick se det ni ville och att utekvällen var bra!

Nu är dte inte långt kvar till mamma Rickard och Fredrik kommer! Ska bli jättekul och vem hittar bäst i London mamma tror du?? Kommer du ihåg utmaningen du gav mig de första veckorna?! Jag tror jag vinner;)

Puss och Kram på er alla och Grattis om ni inte gav upp innan detta!

Trööööött!

Publicerad 2008-12-04 21:08:59 i Allmänt

Nu är jag jättetrött och måste gå och lägga mig snart, men först ska jag packa upp allt jag köpte idag och sen ska jag ta en dusch.
Jag köpte bland annat nya strumpor och trosor, julklappspapper och så hämtade jag mina stövlar hos skomakaren! Han hade gjort ett riktigt bra jobb och hade lagat de riktigt bra så nu kan jag använda de igen utan att vara orolig över klacken!

I morgon är jag ledig, ska bli riktigt skönt! Så då ska jag hitta på något på dagen, inget bestämmt och sen ska jag antagligen ut i Camden på kvällen! Kul, kul!

Ha det brao!!

Lussebullsbak!

Publicerad 2008-12-03 20:31:11 i Allmänt

Nu så har jag och Rebecca sysselsatt våra små busiga pojkar med lussebullsbak! De tröttnade som väntat vädigt snabbt på det men tyckte det däremot var godare att äta dem! Så gör även jag tror jag för nu har jag redan slukat alla de bullar som jag blev tilldelade när Rebecca och jag delade upp de, rättvist som det ska vara!

I morgon blir det nog en shoppingtur i West Ealing och Ealing, har ju hittat en jättesnygg kläning och sen ska jag se om jag kan hitta någon mer julklapp! Sen ska jag hinna med att gå och hämta mina stövlar hos skomakaren, där jag lämnade de efetrsom de var sönder i klacken, ja varför annars skulle jag lämna de till skomakaren? För att han skulle se efter dem åt mig eller...? Sen är det ju fotboll för Alex och alla kan väll vara snälla och hålla tummarna på att det blir en varm dag, utan regn och med solsken! Tack eftersom det är sjukt kallt och stå och glo fotboll i regn nuförtiden, trotts att det bara är en timme så är det ändå kallt.

Impulsköpte även Orientexpressen idag, kostade ju bara 5 pund...så jag får nog kolla in den ikväll och se om den är något att se eller inte...



Walking with a friend in the dark is better than walking alone in the light

Skrivkramp

Publicerad 2008-12-02 22:04:31 i Allmänt

Jag har för tillfället inte så mycket att berätta så det står lite stilla här...vilket ni får stå ut med men här hnder inte så mycket. Mer än att jag och rebecca ska baka lussebullar och kanske pepparkakor i morgon till barnen. sen blir det en ledig fredag med troligtvis utgång i Camden med Emma! Kul, kul sen blir det jobb på lördag i en annan familj även på kvällen, så jag kan tyvärr inte gå ut med Felica och Linda som kommer från Sverige och hälsar på...vilket är jättetråkigt, men ska träffa de på söndag så det får väll gå! Kul att träffa de iaf!

Och sanrt är det jul...aaaa närmar sig med stormsteg och gud vad det är läskigt och snacka om att tiden hittils har gått fooort! Vilker är hur skönt och roligt som helst men vart tar tiden vägen egentligen och vad för vettigt har jag gjort under tiden??

Nu ska jag gå och läsa lite skvaller tidning och sen så är det en ny dag i morgon, med skola och jobb och bak!!

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela