Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

På McDonalds-igen...

Publicerad 2008-07-30 19:32:47 i Allmänt

Nu sitter jag på Mc Donalds-igen, jag har aldrig varit så här mycket på McDonalds som jag varit på två veckor, och på samma Mc Donalds är ännu värre, men vad gör man inte för att få kolla mailen, Facebook och allt anat som håller en uppdaterad?!

Dagarna rinner nästan iväg nu, jag är i stallet från nio till tre om dagarna och rider två till tre hästar om dagen, hem äta, och lägga sig i princip. Hoppas jag får tillgång till internet snart!

Om två och en halv vecka ungefär kommer FRIDA hit och hälsar på! Ska bli så sjukt kul och jätteskönt att få prata med någon igen, på svenska!

Jag gör så gott jag kan och håller er få läsare uppdaterade!

Ta hand om er och jag saknar er!

I England

Publicerad 2008-07-15 17:27:29 i Allmänt

Såja då var man här!
Inget blir som man tänkt sig men ordnar sig oftast till det bättre, det har jag lärt mig efter bara en vecka i England!
När jag kom hit var det två dagar fylda med panik och tårar för guuud vad jag ville hem...de hade lagt ner ridskolan precis innan jag kom och mitt besök här började med att de fick punktering på bilen från flygplatsen.

Som sagt var det kämpigt i början men det börjar kännas bättre nu och jag tror det kan bli hur bra som helst!
Som min duktiga mamma sagt i ett inlägg så har jag inget internet hemma och får därför tillgång till internet typ en gång i veckan, vilket är ganska så trist. Mina mail och inlägg blir därför lite korta för tillfallet men jag lovar att om några veckor ska ni få stora redogörelser om vad som händer!! Håll ut (precis som jag gör)

Nytt inlägg kommer...på obestämmd tidpunkt!
Ha det bra tills dess<3
Pusss och Kram på er!

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela