Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Publicerad 2010-11-30 11:46:08 i Allmänt

Och jag HATAR det..........
Ja nu börjar min hat-årstid på riktigt. Jag hatar snö!!! Hade jag fått sitta inne hela tiden, alla veckor det snöar hade det varit fint med snö och jag hade nog inte hatat det så mkt. MEN nu måste jag vara ute till och från och det är faktiskt inet alls roligt...

*Jag kan iaf konstatera att vintern inet är den bästa årstiden enligt mig.
*Jag hatar snö
*Jag tycker int eom jul speciellt mycket
*Det är kallt
*Det är dyrt med alla julklappar som ska köpas
*Jag blir ett år äldre varje år som går vid juletid, vare sig jag vill eller inte
*Jag kan göra listan lång men så deppiga ska vi inte vara tycker jag!

Have an other little peice of my heart baby

Nu ska ni få se!!

Publicerad 2010-11-29 16:38:10 i Allmänt

Nu ska ni få se hur kreativ jag har varit de senaste 3 dagarna!












Sådär! Jag hoppas de blir glada för det!
Jag kan dra en slutsats av detta-att jag är USEL på att skriva fint-det ser ju ör jävligt ut...men men så är det..!! Man kan inte var abra på allt!

Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt...

Helgen som försvann...

Publicerad 2010-11-29 11:07:37 i Allmänt

Japp-ännu en helg som försvann.
I fredags var jag ute med Liz, Mickis, Anna, Julia, Christopher, Viktor, Mie och Jessica Sellersjö. Det var roligt-trött som bara dne i lördags och gjorde inte mer än sov, fikade och köpte en scrapbook i Hammersmith. Hem och kolla X-factor och Scrapbooka lite(gör det som present till familjen med bilder på barnen). i Söndags åt jag söndags lunch med familjen-mycket smarrigt. sedan åkte jag till Westfield och mötte upp Anna och Wide. Hem och scrapbookade och kollade resultatet på X-factor! Yeeeeeees Wagner och Katie är ÄNTLIGEN ute!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UgKVEpDeUjk
Kolla länken för att se vilket skämt han är och så dåligt att ngn ens kan rösta på honom!!

Idag sitte rjag i H´s rum det rä betydligt varmare än mitt) och ska gå en sväng i Richmond Park är tanken!! Inga extra familjer idag-det blir på tis, ons och tors! Ons och tors är heldagar! uscha mig!!

Today I don't feel like doing anything

Minus 1!

Publicerad 2010-11-26 10:28:12 i Allmänt

Fasen vad kallt det är-det är 1 minus grad och jag fryser ngt sjukt här inne också...det räcker lixom inte att ligga under duntäcket med pyjamas på...nej det är inte ok England att inte ha varma hus!!

Jag barnvaktade borta igår, kom hem vid 20 i ett och idag är H hemma sjuk. V är hemma så jag jobbar inte förrens vid 4 idag ändå! Gött!
Ikväll blir det utgång så ni vet vart jag håller hus!! Ha en bra fredag!!

You'll always be my hero, even though you've lost your mind

Det bästa!

Publicerad 2010-11-24 22:36:42 i Allmänt

Pratade med bästaste, bästa Sara idag på skype...åååh vad jag saknar dig! Det var det absolut bästa på veckan(än är inte veckan slut nej. Men det kommer nog även vara det bästa som hänt denna veckan oavsätt!)

Och här skulle vara en bild men dte gick inte................

Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close
Wrist to wrist
Toe to toe
Lips that felt just like the inside of a rose
So how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us

Kallt

Publicerad 2010-11-24 11:26:17 i Allmänt

Usch och fy vad det är kallt idag...jag sitter inne och fryser tårna av mig och tittar ut på det frostade landskapet(typ) utanför mitt fönster...hörde att det skulel snöa här i London på fredag-kan ju bli kul att se om ALLT står still som det vanligtvis gör när det snöar...till skolan får man ju inte heller gå om det är liiite liite snö på marken!!

Life’s too short to be sitting around miserable

Barn, barn, barn..........

Publicerad 2010-11-23 21:31:22 i Allmänt

Usch ibland undrar jag om C är tvåp personer i en...idag har hon varit ett monster ena stunden och andra stunden så är hon den gulligaste ungen i världen....ni ska veta att det är svårt att vara arg på henne när hon är gullig och fjäskig-jag försöker få henne att förstå att det inte går att släta över sina riktigt dåliga beteende med en massa fjäsk och gulligull men hur gör man det egentligen på en 4 åring som blir askalas sur på mig när jag inte är gullig tillbaka när hon väl tar fram sin gulliga sida........
Hade en fight jällande maten och en jällande sovdags idag...har inte skrikit på henne men är lite hes ändå för att jag har ansträngt rösten på ett ovanligt sätt...märks att jag inte tar i så ofta om det inte verkligen behövs!!

Sometimes I get you
Sometimes I don't understand
Sometimes I love you
Sometimes it's you I can't stand
Sometimes I wanna hug you
Sometimes I wanna push you away
Most times I wanna kiss you
Other times punch you in the face

Fantastiskt!!!

Publicerad 2010-11-21 20:35:37 i Allmänt

Igår barnvaktade jag i min svenska extra familj-barnet(som tydligen inet ahr några läggningsrutiner och brukar somna halv 9, 9) somnade kvart över 8! Föräldrarna var imponerade av det när de kom hem kl 1(!) på natten! Då hade jag hunnit sova ungefär en och en halv timme på soffan! Lite pinsamt men verkade vara helt ok för de! Taxi hem till min underbara säng!

Idag åkte jag till Clapham för att möta upp Unni och lunch-vi åkte dock vidare till Sloane Sq och Kings Road där vi åt lunch och pratade om livets stora gåtor!
Åkte hem vid halv 5 och satte på direkten på datorn för att prata med underbara Alice! Riktigt efterlängtat!

Nu blir det lite svenska program och sedan sova-jobb i morgon igen. Vart tog helgen vägen??!

Hey boy, I really wanna be with you, Cause you´r just my type

Fundering

Publicerad 2010-11-20 18:24:16 i Allmänt

Ingen anklagan eller ngt i den stilen i detta inlägget what so ever, så alla vet innan de läser!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har funderat på en sak nu när min London vistelse börjar dra sig mot sitt slut(4 veckor och 3 dagar kvar..). Hur ska de klara sig utan mig?!
Inte med tanke på att alla älskar att umgås med mig och can´t get enough av mitt otroliga bra umör, glada skratt och roliga påhitt...nej, nej endast med tanke på att jag är en levande GPS som folk ringer, smsar och ständigt frågar vart vi ska, vart de ska, och det bästa-vart de håller hus och hur man tar sig därifrån till ett annat ställe! (jag börjar alltså tvivla på om folk verkligen umgås med mig för att de tycker om mig som person eller bara för att de kan vara säkra på att de kommer till rätt plats på smidigaste sättet;)...)
Bussar, tubar och gator är det alltså jag som håller reda på och kan bli uppringd fredags och lördagsnätter för att få en fråga som "vilken buss går hem??"
Jag är ju inte ledsen eller arg för det, för det betyder ju att jag fakitkst kan London och vet hur man tar sig runt(vilket jag är stolt över eftersom jag inte har den blekaste om hur man tar sig från punkt A till B hemma i Ängelholm...)

Jag har det senaste halvåret utmanat de som frågar mig om vägen och bussar osv med att DE ska försöka klura ut hur man tar sig ngnstans-ibland går det, ibland inte!

Och jag menar det verkligen-jag menar inget illa mot er som frågar mig, jag hoppas dock att ni kommer klara er utan mig(trotts att jag sagt att ni ju alltid kan ringa mig på mitt svenska nr)nu när jag kommer åka hem till Sverige!

Jag längtar efter att få vara den som har 0 koll och måste få vägbeskrivning och bli följd till, och satt på rätt buss för att komma hem-alltså är det med all rätt som jag flyttar till en ny stad för lite nya utmaningar!


Jävla besserwisser inlägg det här var då tänker ni,nej jag vet att jag inte kan allt och att det är folk som kan mer än mig om London meen i detta samanhanget så vet jag en del...

Please don´t leave me...

Starstruck

Publicerad 2010-11-20 17:31:51 i Allmänt

Idag nrä jag var på Westfield sprang jag nästan rätt in i den kända musikern Professor Green i egen hög person-det såg ut som att han var där med hans två kompisar-sjukt coola alla 3!
Professor Green har bla gjort låten Monster och även en verision av Be Good to Green med Lilly Allen!

Om han hade solglasögon på inomhus?! Javisst!

I find a way to turn you into a monster

Fredagar är BÄST!

Publicerad 2010-11-19 14:12:32 i Allmänt

Fredagen är dagen jag gillar absolut bäst-idag har jag legat i sängen till lunch dags. Soppa till lunch oh sedan fick jag för mig att göra chokladbollar till barnen så det blev ett provsmak på en chokladboll! Mycket goda!
Nu ska jag ut och gå en sväng i solskenet, köpa schampoo och lite sånt kul och sedan är det jobb innan det blir pub besök med Alexandra och säkert några till!

Tell me what you want to hear
Something that will light those ears
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away

Zlatan

Publicerad 2010-11-19 12:20:27 i Allmänt

Jag hittade av en slump en intervju med Zlatan på kanal 10 som jag kollade ungefär 2 min på och insåg sedan att i mina öron kan jag bara se Robin´s parodi på honom. Zlatan pratar ju otroligt roligt och Robin gör en fantastiskt bra parodi på honom.
Så bara så ni vet är Zlatans röst ett skämt för mig(inget ont mot han som person eller som fotbollsspelare..)

You can take away all my love, what do I need it for?

Sekreterare

Publicerad 2010-11-18 19:37:06 i Allmänt

Alltså jag vet vad jag vill ha när jag blir stor-en sekreterare! Ngn som sköter allt till en! Jag har kommit på det nu när jag har fått optiker och frisör tid bokad av mamma när jag kommer hem. Har alltså fått mail från mamma med vilken dag och tid och bara skrivit in det i kalendern och ser till så att jag är uppe och där den tiden och dagen! Kan ju inet var amed slappt-inga samtals kostnader själv eller någonting alls!
Nej men skämt och sidor-vad hade livet då haft för utmaningar(jag som har lite lätt telefonskräck..). Då hade ju allt gått som smort och det är väll dumt att det an göra det när det kan vara svårt och jobbigt eller?!

På tal om enkelt liv så har V suttit framför sin dator i köket hela eftermiddagen medans jag har lagat mat, argumenterat med barnen vrf de inet får godis kl halv 5, dukat bordet runt V, matat barnen, plockat undan efter barnen, diskat, och gjort snyggt i köket. Snacka om att det är IN YOUR FACE när hon sitter vid sin dator och gör ingenting medans det inte finns ngt i hela världen för tillfället som jag hellre skulle vilja göra efter en dag med en trött 2 åring...alltså jag säger bara att det är tur att jag får betalt för möget och att jag snart bara har mig själv att ta hand om....!!
Bittert?! Javisst lite sådär en regning torsdag.
Men nu är dte snart helg och då är jag ledig, eller barnvaktar på lör i annan familj så då får jag iaf pengar för det!!

DJ, Ease my mind will you, play that song again cause we were in love

Sovande barn

Publicerad 2010-11-16 22:54:08 i Allmänt

Jag har på senaste tiden kommit på mig själv att undra över varför jag blir fylld av ngn sorts segerkänsla när jag ser barn sova som jag har nattat.
Efter 2 och ett halvt år som au pair och barnvakt i en massa olika familjer har jag sett hur olika familjer har olika rutiner och att barn är olika och somnar olika snabbt.
I mina familjer jag har bott hos har jag haft absoluta motsattserna. I första familjen var det en pina att sitta barnvakt och lägga Sam och Alex-det tog mig oftast en och en halv timme att få de att somna. I denna familjen somnar A och C ibland när jag läser saga eller så räcker det med tio min så sover de så sött. H somnar också lätt som en plätt. Oavsätt så får jag alltid en så bra känsla när jag ser att de somnat! Då blir jag så glad-vad beror det på tro???!
När man sitter barnvakt hos nya familjer vet man aldrig hur barnen är och hur det ska gå att få de att somna! Jag fasar dock aldrig för läggning nuförtiden när jag vet att jag klarat av Sam och Alex. Vilket känns så jädrans skönt!!
Idag somnade C på mig-Lycka? Javisst och huuur ska jag överleva utan de??!!


Let´s have a toast for the assholes 

Hemresa!

Publicerad 2010-11-15 10:35:05 i Allmänt

Nu är det bokat-den 20.e December lämnar jag London och England bakom mig och åker hem till Sverige och Ängelholm. Då ska det firas jul och nyår och sedan förhoppningsvis pluggas ngnstans i Sverige!
Ska bli spännande och ganska så skönt att komma hem måste jag erkänna-vill kunna bo och gå i huset utan att ta hänsyn till ngn annan(mamma, pappa, Rickard och fredrik får helt enkelt stå ut)!!
Så nu vet ni det!!

Baby, Hollywood is dead, you can find it in yourself!

Monday bloody monday

Publicerad 2010-11-15 10:32:16 i Allmänt

Usch Måndag igen...jag gillar inte fast jag vet att ngn sagt att om man inet har måndagar så komme rman aldrig koma fram till helgen igen så ja det är väll så det är och jag får stå ut och pallrar mig snällt upp ur sängen när klockan ringer kl 7...
Idag soler faktikst solen och jag ser nästan fram emot att gå och hämta Ebba och gå till parken och få lite solljus på mig-det har tyvärr regnat hela helgen ju....
Jag ska innan jag hämtar Ebba kl 12.15 åka in till Hammersmith för att inhandla en skjorta jag är lite smått förälskad i och inte kan släppa så jag ska ge mig av alldeles strax!


Dags för pälsmössan snart!

You get no flowers without no rain

Julklappar!

Publicerad 2010-11-14 20:14:12 i Allmänt

Vilken helg!
Jag har köpt 3 julklappar redan och jag har två uttänkta och ska bara köpas. En är halvfärdig och sen har jag bara tre stycken kvar som ska fixas och det är inet ens decmber!!!!!
Igår var jag på Westfield hela dagen...Anna, Unni och Lena sällskapade och på kvällen så barnvaktade jag i en svensk familj i Barnes! Rik?! Javisst!

Idag, sändag, åkte vi till camden trotts attd et regnade-uuuusch men det var ävll bra, jag fick köpt en tröjja till mig själv och lite julklapps inhandel också! Sedan åkte vi till tate Modern och gick och kollade på tavlor! Ni ska bara veta att jag samlar på mig vuxen poäng och kan numera strosa på museum en hel dag och läsa om konstnären och titta på målningarna, vilket jag inet kunde innan! Joanna och Malin däremot sprang runt och var int lika intresserade som jag, Anna och Johanna!!

Nu är jag hemma och njuter av at sitta still-aouch vad min rygg protesterar....:(
X Factor ska det snart också glos och hoppas att Wagner åker ut!

Pratade förrresten med pappa idag-GRATTIS på FARS DAG bästa pappa!<3

This ones for the girl, I can´t stop thinking about you

Fredagsmyyyyyys

Publicerad 2010-11-12 19:47:22 i Allmänt

Fattar ni vad jag älskar fredagar??! Jag är typ ledig-eller jag jobbar bara hemma men det känns inte som jobb what so ever och det är ju bara 3 timmar!
Idag har jag legat i sängen hela dagen när  barnen var i skolan och jag har inte haft dåligt samvete alls för det är ju faktiskt min enda lediga dag på veckan!
En fredags känsla har också fyllt mig idag och jag mår bra trotts att jag är trött och bangar alla utgångs och sociala event ikväll för att sitta hemma, äta choklad pudding, kolla film med barnen och spara pengar!
Jag gillar´t ska ni veta!


Och såkan det kanske vara roligt att jag är fast på Daniel Adams-Ray´s nya album-Lilla Lady är en av de bästa låtarna på albumet!

Du är bäst nu men du var bättre förr våra brister gör oss till människor

Mamma Mia here I go again...

Publicerad 2010-11-10 20:32:58 i Allmänt

Idag är jag barnvakt, fast bara åt flickorna. H är iväg på ngt skol kör tjotahej! A och C ligger i föräldrarnas säng och kollar på Mamma Mia och jag sitter på mitt rum och lyssnar på låtarna i filmen! Så fint så fint-tänker på mina barn i förra familjen i Ealing-de kollade alltid på den!
Jag äter pepparkakor, dricker mjölk och önskar att jag satt i ett svenskt hus där det fanns värme för jag fryser rumpan av mig i detta is kalla huset...ni ska bara veta hur mkt kondens jag har på mina fönster när jag vaknar om morgonen-ÖVERSVÄMNING i fönsterkarmen....!

Idag har jag promenerat och promenerat och jobbat!
I morgon blir det ännu mer jobb så ikväll ska jag lägga mig I TID!! på fredag är jag iaf more or less ledig vilket är najs!!

Looking out for an other, anyone will do I´m in mood for dancing

Jobb, jobb, jobb, jobb

Publicerad 2010-11-10 10:32:17 i Allmänt

Puh-ni ska bara veta hur mycket jag jobbar nuför tiden...Denna veckan ser ut såhär:
Måndag-7.30-9-Hemma
            12.15-3- Ebba
            4-7-Hemma
Tisdag-7.30-9-Hemma
          12.15-3-Ebba
          4-6-Hemma
Onsdag-7.30-9-Hemma
            1.30-3-Ture
            3.30-9/10-Hemma
Torsdag-7-8.30-Hemma
             9.30-3-Ebba
             4-6-Hemma
             7-sent-Barnvakt borta
Fredag-7.30-9-Hemma
           9-4-LEDIG!!!!!
           4-6-hemma
Lördag-barnvakt på kvällen antagligen
Söndag-Ledig!!!

Kul va??! Rik blir jag iaf om inget annat-går och lägger mig tidigt och gör inget excited bidrar till att jag inet har så mycket att blogga om och att det står ganska så stilla på bloggen-hoppas ni har överseende med det?! Jag kommer hem om 5 och en halv vecka typ!! Det ser jag fram emot!
Och jag har bara 3 och en halv vecka kvar som är sjukt köriga och med mycket jobb sedan åker mina extra familjer hem till Swea över jul så då blri det lugnt igen!!

Nu ska jag vässa pennor och sedan gå till affären och köpa doft-ljus-vi har två i huset och jag tror hela tiden V har sprutat en sjukt god parfym runt sig men icke det är ljusen. Så tänkte införskaffa de och ta med hem!!

Take my heart, take my everything

Lördagen i bilder

Publicerad 2010-11-09 11:03:58 i Allmänt







Det roligaste denna kvällen måste ha varit att en kille var beredd på att få punka på sin cykel...ur sin väska tog han upp en ny cykel slang, en skiftnykel och en cykel pump. Hur coolt är inet det?! Vi trodde inet våra ögon när vi såg vad han gjorde! Fem min var iaf hans cykel lagad! Han måste ha varit scout-Alltid redo!

It was just a dream

Julgran

Publicerad 2010-11-06 19:08:31 i Allmänt

Ja julen kommer tidigt i år-jag sitter just nu och ska likna en julgran-ja alltså det är maskerad och jag kom på den fantastiska ideén att vara julgran!!
Jag har julgranskulor i halsband, örhänge och armband. Jag har en stjärna i ett diadem på huvudet och jag har glittriga jul girlanger lindade runt kroppen min! Fantastikst snyggt kan man ju tycka men också ganska så pinsamt att åka buss till festen-är det ok om jag drar en påse över huvudet?!??!

Fruktansvärt dålig webb cam men aja ni fattar vinken va?!

Jag ska ha en bra kväll ikväll trotts att jag missar X factor-hoppas ni också har en bra kväll!

Nothing else I can say

Besök av Rickard

Publicerad 2010-11-06 13:22:43 i Allmänt

Nu har jag haft besök av min bror sedan i onsdags-han åkte med taxi till slygplatsen kl halv 5 i morse-jäklar jag minns knappt att jag var uppe och sa hejdå då...känns som en evigeht sedan!:P haha
Vi har sett filmen The Social Network, gått i lite affärer, jobbat, westfield, primark och ngt som skulle föreställa bonfire night men vi åkte till Tulse Hill ch gick på en pub istället, ätit på Nandos och jag har ätit way to much choklad och juleskum så nu blir det diet på hög nivå fram tills jag åker hem...!


I know you're somewhere out there, somewhere far away

Disney on Ice

Publicerad 2010-11-02 12:00:26 i Allmänt

I fredags fick jag följa med familjen på Disney on Ice i O2 arenan! Riktigt riktigt bra var det!
Det började med gratis dricka, gratis mat och VIP avdelning föpr oss! Barnen var på super bra humör-lite trötta efter en dag med kalas först och sedan buss och tub till O2 men de var väldigt excited över det hela så det var kul! Jag och V drack öl och vin och hade riktigt roligt!
Showen var bra, duktiga skridskoåkare och musiken är ju alltid bra i Disney! Riktigt fin kväll som avslutades med taxi resa hem!

H med en hink popcorn som fanns i barnens goodie-bag!

Även en Nemo gossedjur fanns i goodie-bagen och det blev C´s bästa kompis för kvällen!

Draken i Mulan

Timon och Pumba

Lejon kungen var favorit numret!

Pinocchio var också en favorit!

Alla karaktärer i final numret!!

Lyckad kväll minst sagt-hur ska jag kunna lämna dem om en och en halv månad????????

Smiling but we are close to tears

Det händer en del!

Publicerad 2010-11-02 11:49:19 i Allmänt

Såhär blir det när jag inet rensar kameran med jämna mellanrum(eller inet har internet)-en massa bilder och händelser på en och samma gång-Enjoy!

Jag oh Natalie var på restaurang och åt! Smaskens

Vi gick ju längs Themsen en solig höst dag-jessica smaskar i sig sin picknick!!

Fast gladast över att stanna för picknick var Liz-utan tvekan!

Frisyrer är det jag gör bäst av alla i denna familjen-jag mins att jag hade denna frisyren ganska så ofta när jag var liten-eller hade jag det mamma??!

När ngn av oss är hemma själv så passar vi på att laga mat hemma hos den som är hemma själv-här var vi hos Joanna och lagade tacos-mkt gott!!

Jag och Malin S hade en söndag fyld med turistiga saker-här är vi på väg till lyods building som hade öppet hur-Här är The Gurkin

Såhär cool är byggnaden-all ventilation, hissar, rör ALLT sitter på utsidan och allt är i stål!

Fast rulltrapporna sitter inuti-jag funderade dock över en sak-det fanns skyltar som sa att man inet fick använda rulltrapporna eller hissarna när det brann(som i alla andra byggnader)men här fanns inte några vanliga trappor-HUR kommer man då ner om det börjar brinna????!!! Hoppar man?!

Här är en modell av byggnaden

Mitt i det nymoderna fanns detta rummet-som att man flyttat sig i tiden tillbaka till ja victriansk tid eller när det nu var husen såg ut såhär!

Fin utsikt! London Eye långt borta!

Echo, echo, echo-tomt hus!

Trädgården innan vi burit in det i flyttbilen!

Jag tar en paus i allt bärande!

Jag i det tomma huset.

Liz på hennes 20 års dag! En massa ballonger som hon gav bort mot en kyss!

Jag och Jessica påväg till Tesco i mitten av natten för att köpa nattamat!

Så kul hade vi det!

Some feelings never seem to let go...

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela