Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Mormors födelsedag!!

Publicerad 2010-07-14 11:46:52 i Allmänt

Idag säger jag STORT Grattis till min kära mormor!!!!

Förra året satt jag på ett plan idag för att åka hem från London-för gott trodde jag då men icke!

I vilket fall så hoppa sjag att du får en jättebra dag mormor och snart så ses vi igen när jag än en gång kommer hem på besök! Får jag önska mig lite lax till middag en dag då mån tro?!

If I had eyes in the back of my head, I would have told you, you looked good as I walked away

Ett skämt till början!

Publicerad 2010-07-12 11:30:20 i Allmänt

Yes-nu har jag gjort det här!
JAg har försovit mig!!!!!
Jag hade en period när jag gjorde det nästan varje helg, jag sov nog för lite då, hade för mkt att tänka på och inte ens vetskapen att jag skulle på hästtävling fick mig att slänga benen över sängen och gå upp då. Mins att Jasse ringde x antal ggr och sa-nu kör vi hemifrån, är utanför dig om 5 min och jag fick PANIK! Då var klockan oftast 6, halv 7 på morgonen och jag hade allt för ofta varit ute kvällen innan(det var i student tider) och hade sovit sådär lagom få timmar!

Så, nu har jag alltså lyckats med det här också. Igår, söndag, var det planerat att jag, Joanna och Malin skulle åka till Brightson för att få bada och sola lite i denna underbara värme. Men icke. 7.40 när vi skulle mötas vid Barnes Bridge ringer Malin och frågar var jag är-OH NO; jag har försovit mig! upp, slänga på sig kläderna och ut genom dörren. Får istället för att gå till Barnes Bridge ta bussen till Hammersmith och sedan en buss därifrån till Clapam Junction för att möta Joanna och Malin där. Men halvvägs till Hammersmith inser jag att det aldig kommer gå så jag vänder och åker hem igen. Ingen Brighton för mig inte!
Men åkte till Oxford Street med Jessica och fick hittat kläning till bröllopet jag ska på i augusti hemma! Skönt att ha det överstökat! Fikade med Jessicas kompis My och sedan åkte vi till Hammersmith, åt på Llyods och sedan vidare till Belushi´s för att kolla VM-finalen. Vi orkade bara ena halvlek och promenerade sedan hem. Kollade sista halvlek här hemma och sedan deckade jag av ren utmattning!



This ain´t a love song

Barnes Fair

Publicerad 2010-07-12 11:21:03 i Allmänt

Lördagen ängnades åt Barnes Fair-en riktig festlighet här i Barnes!
Jag gick det med hela familjen Crazy(alltså familjen jag bor hos) men mötte upp Joanna och Malin där och strosade runt där! Vi gav upp efter en timme i värme och bland huuuur mkt folk som helst att trängas med. Vi satte oss då på Sun Inn och åt en burgare och drack Pimm´s! Fasen så fint det var och jag hade inget att klaga på-Sol, värme, trevligt sällskap och folk at kolla på-precis som det ska vara på sommaren! Hel lyckat!
Men jag fick iaf ngt med mig hem från Fairen-6 Böcker för 4.5 pund! Vilket kap!









Jag barnvaktade på kvällen från halv 5!

When I get older-I will get stronger

Ansiktsmålning!

Publicerad 2010-07-12 11:06:29 i Allmänt

Sommarlovet har börjat och i fredags var det dags för ansiktsmålning. A och C ville såklart få ansiktet ner smetat med ansiktsfärg och ja som den duktiga au pairen jag är så var jag lekledaren och målade och blev målad också tillslut!
Riktigt mysigt och kul var det faktikst-jag har nog oanade talanger ändå!


Mina konstverk på A

C målade en fin fjäril på min kind

Och efter en ansiktstvätt så förvandlades jag till en kanin av A

Och sedan blev det lite crajzy målning-grannen ringde på dörren men jag ville inet gå och öppna såhär så fick ropa ner V :P haha!

Så nu vet ni vad jag kommer syssla med mer eller mindre varje dag framöver-ansiktsmålning!

Btw-så bor det numera en katt hos hos. Eller han är inet vår men han springer in och ut ur huset och vi matar den och flickorna är helt sålda på den och älskar den verkligen(Jag däremot är måttligt förtjust i den...)
Figaro heter han!



I could have a little hepl from my friends

Jag lever

Publicerad 2010-07-10 11:20:57 i Allmänt

Japp-jag lever!
Lite dålig på det här med att uppdatera bara...jag ahr en del att updatera om men orkar inet riktigt-meeen...wait for it...ikväll barnvaktar jag och då jäklar ska det skickas mail, updateras i bloggen osv osv!

Just nu är jag redo för att bege mig ut i Barnes för att se vad Barnes fair har att erbjuda! Hela Barnes kommer tydligen vara på ett och samma ställe så det ska ju bli kul att se!


I still run this thing like a danchalll queen

Blööö

Publicerad 2010-07-07 18:57:06 i Allmänt

Nu har jag förklarat mig själv sjuk! Har sovit hela dagen fram till 2. V lät mig vara ledig trotts att C var hemma från skolan-hon har ju alltså börjat sommarlovet nu!
Jag hoppas verkligenverkligen att jag mår bättre i morgon-då slutar A skolan och kommer hem vid lunch. Jag har som ni förstår inte alls tid med att vara sjuk-barnvakta ska jag göra ikväll också.
Jaja slut på gnällandet-i morgon mår jag bra igen(hoppas jag)!

Städa rummet måste jag också göra, och tvätta-ngn gång!

None of them stand a chans

So tell me

Publicerad 2010-07-06 14:12:52 i Allmänt

Halsont...blöööö
Japp tisdag idag och efter en bra helg och riktigt najs måndagkväll på puben med Magda, Jessica, Sofia och Nathalie så har nu min hals strejkat-hes och lite lite ont. Jag kurerar mig därför i sängen med en kopp te, bra musik och skype med både mamma och Frida! Kan knappt bli bättre?!

Eftersom det var kareoke kväll igår på Belushi´s så blev vi lite inspirerade och började sjunga på svenska gamla godingar, som tex, Gyllene Tider, GES, Markolioo, Carola, Arvingarna, Björn Rosenström och ja mer än hälften ha rjag glömt!
Skojjigt det där-alla runt om oss förstod nog inet ritkigt vad vi höll på med när vi för full hals sjöng Petters-Så Klart och sträckte händerna i luften. Men ja vad gör det??! Who cares????!!!!


Och btw-om jag inte var pepp innan på att hälsa på Frida innan så blev jag det nu-Vi ska åka och rida när jag är där!!!!!!!!!!Wihoooo!!

Did you miss me when you were looking for yourself out there?!

OMG OMG OMG

Publicerad 2010-07-05 15:02:40 i Allmänt

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHA!!!
Jag kan inet riktigt sluta skratta och tycka att jag har haft två grymma dagar(lördag och söndag) det har hänt en hel massa crajzy, crajzy saker! I korthet så kollade vi på Pride Paraden i lördags, Pearl och Jessica Sellersjös avskeds kalas på kvällen.
Igår sov jag till 1 och sedan mötte jag upp Malin för att kolla på Sex and the City 2 på Westfield, efter filmen som var riktigt bra gick vi till Walkabout för att ta EN öl, det blev typ 3, 4 och två shottar!! Men klockan 10 var jag hemma och i säng klockan 11 så idag mår jag prima skinka!
Jaa grymt kul har jag iaf haft och minnas de kommer jag definitivt göra!!

Träffade förresten Sofi från Ängelholm också i lördags-hon var här över helgen med sin familj!














Btw så lyckades jag spilla en hel redbull-vodka ner i min plånbok så nu stinker den spit-INTE OKEJ!!!!!!!

Better to be hated than loved for what you're not!

Katt

Publicerad 2010-07-02 10:16:53 i Allmänt

Usch och fy och usch igen-igår var inte rolig! Jag barnvaktade i en annan familj, man kan ju tro att det var barnen som var jobbiga men icke-det var kattungen som var den absolut värsta katten jag varit med om. Panik hade jag i hela 5 timmar när jag satt och försökte kolla på Bondi Vet. Men han gav sig fasen inte med att hoppa runder-leka i soffan och helst vara uppe på mig. Jag fajtade den med en soffkudde och fjärkontrollen bäst jag kunde men det var verkligene n lättnad när jag fick gå hem! Haha!!
Men lätta pengar så det var det väll värt!

Nu ska jag alldeles strax gå till hammersmith för att fixa present till pappan här i huset-what to get him??!

Don´t fucking tell me what to do!

Vilsen

Publicerad 2010-07-01 16:02:19 i Allmänt

Jäklar vad vilse jag var idag-haha!!
Tog cyklen i morse till Richmond Park och stallet som ligger där för att se om de behöver personal eller hjälp eller what ever. Jag fick en mail adress som jag nu mailat om det eftersom manegern eller han jag skulle prata med om det inte var där!
När jag sedan skulle cykla hemmåt tänkte jag ta en annan väg än genom parken hem. Dte skulle jag dok inet gjort för fasen så fel jag kom...har cyklat och cyklat och cyklat. Kom tillsist rätt dock!
Träningsverk kommer jag ha i morgon om inget annat-bra det!

We were only having fun!

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela