Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Helgen=lite sömn

Publicerad 2010-03-29 16:47:29 i Allmänt

Yes, lite sömn är vad jag fått denna helgen.
Fredag efter jobb spenderades på Westfield och sedan i Hammersmith på pub med Jessica! Trevligt. Hemma vid 1 för att sova och sedan upp i lördags för att traska in till Hammersmith igen och ja vad gjorde vi där egentligen???! Hmm, jag köpte ett par byxor-ursnygga så det så!
Färgade iaf Jessicas hår och sedan stack jag hem och fick en timmes sömn innan det var dags att fixa till isg och gå till Hammersmith igen med Liz för att gå på födelsedags firande på Llyods. Magda, Hanna och Nataliefirade sina födelsedagar! Trevligt var det och mycket folk.
Vi var några styckaen dock som stack vid 12 för att det dog ut lite och andra stack in till stan för att gå på klubb, men fattig som jag är så stack vi hem till W för att spela kort och dricka vin. Lugnt och sansat! Vid 3 tog jag mig hemmåt men ack och fy vilken resa. Först och främst hade jag för lite pengar på mitt Oystercard så jag fick betala bussen från Elefant and Castle kontant...Sedan hade jag slut på mina mynt så när jag kom till Trafalgar fick jag gå till McDonalds för att köpa en cola för att samtdigt växla min £20 sedel till mynt så jag kunde köpa en biljett...när jag fått mina pengar växlade och köpt biljetten går jag mot busstopet, ser att min buss komme roch får skynda på stegen men javisst så stöter en kille till mig som går på andra hållet och vips så är min cola på marken och jag ahr druckit max 3 klunkar....WAIST of money..........!!!!!!!
Missar också bussen hem och får stå och vänta en jäkla halvtimme på att nästa kommer...Och nej jag envisades inte med att vänta på N22 Jessica;) folk ville helt enkelt inte att jag skulle komma hem...
Men tillslut så sitter jag på N9 och är påväg hem.
Traskar från Hamersmith och kollar på klockan-den visade 5.14 men lägg då märke till att tiden flyttades fram här så alltså gick jag hem vid 6.14 och solen var påväg upp. Thamsen och Hammersmith bridge gör sig väldigt fint i soluppgången måst ejag säga!!
Jag kom väll hem och deckade i säng lagom till familjen här började vakna...men men sånt är det!!

Hammersmith bridge i vårsolen

Vaknade vid halv 12 och var förvånansvärt pigg...fixade till mig och åkte till andra sidan stan och Brick Lane för att möta upp Jessica, Joanna och Malin. efter en helvtimme där(de hade åkt tidigare på morgonen efetrsom de barnvaktade i lördags) så stack vi till Camden. Jessica åkte till en kompis i norra London. Jag, Joanna och Malin strosade i Camden och jag fick en snygg ring med mig hem!
När jag kommit till Hammersmith och trodde dagen skulle sluta där hade jag feeeel!
Jessica var pepp på att hitta på ngt så jag väntade in Liz i Hammersmith och sedan åkte vi in till Piccadilly för att möta upp Jessica som kom från sin kompis i norra London då. Vi gick till ngn bar/restarang/klubb vid Leicester sq/Covent Garden. Åt lite och drack en öl!
Så komiskt att vi hade ett bord bredvid 2 svenska tjejer (vi åg det på snusdosan på bordet) när de lämnade kom det in tre killar och slog sig ner vid deras bord och rotade fram en snusdosa ur fickan de med, svenskar alltså!! Roligt det där!!
Kom hem vid 12. Busy helg och lite sömn och det straffar sig som sagt idag-måndag!!!!! Det blir en tidig kväll ikväll vill jag lova!!

You got the boom boom thing that makes my body bang

I Hate Mondays

Publicerad 2010-03-29 16:27:57 i Allmänt

Fy i hela f*n vad denna dagen änn så länge kan gå och hänga sig...
Nej okej nu tar vi väll i men inte bra har det gått iaf när jag jobbat, gick uppp vid 8 och jobbade till 12. På den tiden hann jag spräcka mina byxor, tjaffsa lite med A, H och C. C bröt ihop x antal ggr för att jag inte gick och hämtade en penna till henne, för att jag bad henne städa upp osv osv. H fick tjatas på för att han skulle klä på sig och A blev sur på H för att ja ingen aning. När V kom tillbaka efter att ha handlat grät C och var riktigt sur på mig för att jag inte gått och hämtat henne en penna-men det var väll inte mer än rätt att hon kunde göra det själv eller???! Hon vet ju vart de finns och långt upp eller långt iväg är det ju inte. Men iaf jag är trött (efter lite sömn i helgen) och mitt tålamod är ju inget att skryta md så ja...Måndag är inget vidare.
Nog om allt tradigt. Jag lagade en soppa iaf och sedan gick jag på promenad och fixade lite ärende till V. Nu sitter jag här och börjar jobba vid 4 och slutar sedan vid 6 så jag ska nog överleva!!

Efter regn kommer solsken

Friday alleredan!!

Publicerad 2010-03-26 19:37:18 i Allmänt

Happ så var ännu en fredag förbi och över och ännu en vecka gått...
Nu ska jag ta en sväng med Jessica på Westfield och sedan blir dte nog också ett besök på ngn pub!

Linda Persson är här i London denna helgen emd sin familj så henne ska jag försöka träffa ngn gång hoppas jag!!

Jag och Linda här förra hösten när hon och Felicia var här!

Btw så har jag fått mitt första kusin barn igår, en liten flicka!!=D

Tell me what I wanna hear!

Vatten

Publicerad 2010-03-26 14:03:47 i Allmänt

Sånna här dagar uppskattar jag vattnet OTROLIGT mycket...snacka om att jag/man är beroende av rinnande vatten i kranen...
Vi har två killar här som fixar familjens dusch och det innebär ju såklart att de är tvugna att ha vattnet avstängt och OMG det är just idag som jag måste tvätta händerna, gå på toa, fylla på ett glas vatten osv osv och säkert bara för att jag vet att det inte går så MÅSTE jag göra det...
FYI(för Jessicas information) så måste jag gå på dass nu men det går ju inte för då får jag ju sitta där hela dagen:P HAHAH!! JA jag vet jag är sjuk i huvudet men var bara tvungen att skriva det för din skulle Parkinson!!

Iaf så fick jag lite sovmorgon idag igen, behövligt efter pubkväll igår trotts att det inte blev sent men ändå-A kom upp och väckte mig vid 9!!

Jag fick också paket idag av min hmmm-mormor är det morfars syster?! Gun och Mårten iaf!! Fyld med massa roliga urklipp och en engelsk bok om svensk mat-så nu ska här lagas svensk husmanskost!! Men det absolut bästa var helt klart påskfjädrarna som var med skickade!!! Så nu ska det blåsas ägg, målas ägg och dekoreras påskris!! Lovely!! Bildbevis får ni sedan såklart!!

When food is gone you are my daily needs

Tea Party!

Publicerad 2010-03-24 12:34:16 i Allmänt

Idag blir det tea party hos Liz och hennes värdfamilj!! Ska gå dit tsm med V och äta lite scones och dricka te-ska bli smarrigt!!
Fick sovmorgon idag-det ni, det vblev jag glad över! Trotts att jag var tvungen att gå upp för att få reda på det(lapp under dörren!) Men tillbaka och sova en halvtimme till var inet fel!!
Jag har varit duktig och städat mitt rum och tvättat mina lakan-det bästa som finns=ny tvättade lakan!
jaja, nu vet jag inet vad jag mer har för intressant att skriva(har jag ngnsin det???????)

Come here Rude boy, can you get it up?!

Tack tal eller tacktal eller tack-tal?!

Publicerad 2010-03-24 00:06:48 i Allmänt

Ja i rubriken ser ni att det inte är helt lätt med vilket alternativ för vad jag vill skriva jag ska välja! Haha! Bevis på att min svenska och stavning börjar bli kass...
Iaf så har jag idag fått bra med berömm och är nöjd med mig själv och kanske kan det var Sam McDonalds förtjänst.
V´s bror och ena dotter är ju här och hälsar på och ikväll var det jag som var barnvakt-de kom idag vid halv 5 och jag ade därför inte speciellt mycket tid för att lära känna henne osv.
Pappa J var däremot lite nervös över hur läggningen skulle gå och de gick igenom rutiner och försäkrade mig om att det inte var ngn fara om hon inte sov när de kom hem vid 8 utan att då skulle J lägga henne.
Men Chloe och C badade och hade riktigt kul och sedan kollade de på Tinkerbell och sedan var det dags för saga och inga problem alls, inte heller var det ngt problem för de att somna heller!! Så när V och J kom hem med H och A vid 8 SOV båda två och J var som förstummad-han trodde inte sina öron! V hade däremot sagt till J att "om det är ngn som kan få flickorna i säng så är det Sofia!" Vilket ju var gött att höra-lite stolt över mig själv är jag allt!!

Därför fick det mig att tänka på Sam som var ett-förlåt-men et helvete att få i säng...Usch-det tog ungefär en halvtimme av att sitta i rummet/sitta i ahns säng/ligga bredvid honom/tjatandes och gnatandes för min del för att få Alex och sam att somna men jag lyckades alltid!!
Så jag har nog bra tålamod när det ska läggas barn! Men hur går det ihop med att jag var så jävligt jävlig när jag var mindre att få att somna?! Hmm...

Sam-Sam och jag!

Cool dude!
Ååh Saknar min söta Sam-Sam nu lite faktikst...!

Bara så ni vet har jag diskat allt för hand idag-morgonen började med att jag fick diska allt i maskinen förhand också eftersom den inet diskat rent...diskhandskarna är det dock hål på så de kan jag inet använda och därför lider mina händer av liiite för mkt vatten och dikmedel nu men äsch-det går över när jag gifter mig!!

Did you give the world some Love today, baby?

Korv hunden

Publicerad 2010-03-22 21:21:35 i Allmänt

HAHA!! Idag när jag var i parken med den sjuka R (ja hon fick lov att gå ut och kolla på ankorna vid dammen) fick vi syn på en hund och hon utbrister "oh a sausage dog!" Haha-såååå sött sagt!! Det var en sån här hund vi såg observera att det tog mycket googlande för att hitta den rätta rasen eller utseende iaf!


Så nu vet ni att detta är en korv hund framöver!! En otroligt fin hund om jag får säga det själv så namnet får ha en positiv klang!!

FYI så blev det en promenad ikväll trotts att jag var tveksam innan-jag fick gå och handla lite mjölk och lite annat skojjsigt på Tesco i hammersmith åt familjen!!

I bleed just to know I´m alive

Extraknäck

Publicerad 2010-03-22 16:38:27 i Allmänt

Idag blev jag inringd för passning av sjukt barn av L. Yngsta dottern R var sjuk så jag fick rycka in och passa henne. Utmärkt med 5 timmar på morgonen och få extra pengar!!
Men vart tog sommaren vägen?! Gråmulet, blåsigt och dystert har det varit idag...segt!
Lär ju inte hända ngt vettigt idag anyway-inte ens en powerwalk har jag fått än-ska jag ta mig ut ikväll efter jobb är den stora frågan...borde, men orkar jag?!!

Did you miss me when you were looking for your self out there?

Vårkänsla

Publicerad 2010-03-21 21:33:50 i Allmänt

Idag har det verkligen varit vår i luften och jag ärlskar´t. Jag har varit på Oxford Street och siksackat mellan alla turister och hittat lite fynd på HM tsm med Joanna.
Jag hoppade dock av bussen vid Hyde Park Corner för att få mig en promenad i Hyde Park och dofta lite vår och se lite gräs och träd-Mmm Jag älskar det, blir lycklig hela jag!!
Nu ligger jag här och möglar och ska ta och kolla på lite Melrose Place tror jag allt och sen sova. I morron är det ju en ny dag och allt och då väntar jobb och träning för fullt!!!

Greenwich förra sommaren


We got to excited for our own good

Utmanad

Publicerad 2010-03-21 02:23:30 i Allmänt

Jag utmanar 4 andra vänner att skriva minst 4 kul fakta om sig själva.
http://jessicasandquist.blogg.se/ (skulle varit snyggt länkat med bara namnet Jessica men jag fattar ju verkligen inte såntdär tekniskt trams så jag kan inte)
Ja iaf så har Jessica utmanat mig på att skriva 4 kul saker om mig själv.
Då ska vi se, är jag rolig? Kan jag komma på ngt alls? Jodå, se här 4 saker om mig själv kunde jag komma på iaf, om de är roliga är ju en annan femma!

Jag kan verkligen inte skriva SMS
Nej att komponera ihop ett SMS till vem som helst kan ta upp till en halvtimme, timme om det vill sig illa. Och jag skämtar inte och jag har x antal ögonvittne på det!!
Jag kan lixom inte bestämma mig om hur mycket eller lite jag ska skriva i ett SMS och hur jag ska formulera mig-otroligt jobbigt faktikst...

Jag trivs bäst i mitt eget sällskap
Japp, så är det faktikst. Att gå en lång promenad alldeles själv, att sitta själv på rummet med dator eller tv igång och lyssna på musik eller läsa, att ligga på stranden/i en park när solen steker på en alldeles själv är fantastiskt!! Att inte behöva prata, vara social eller trevlig är på ett otäckt sätt nästan det bästa som finns här i livet...(guuud vad ska det bli av mig här i livet om jag trivs bäst när jag är själv:S) Men att sitta alldeles tyst tsm med ngn (Camilla) på ett fik och bara grubbla är också väldigt bra!!!
Men vill tillägga att jag inte hade klarat mig utan mitt sociala liv och alla kompisar, familj och underbara människor runt mig-så jag vill inte bara vara för mig själv.

Jag sover med öronproppar
Öronpropparna är min bästa vän när jag ska sova. Att folk snarkar är det värsta som kan hända, men även andningen kan få mig att inte kunna somna på flera timmar. Jag störs till och med av min egna andning och måste alltså sova med öronproppar...fy fään Sofia vad tragiskt men så är det!! TYST OCH MÖRKT TACK NÄR JAG SKA SOVA!!!

Jag har svårt att sluta skratta när jag väl börjar
Yes, får du mig att skratta på riktigt så har du mig för alltid skrattandes i din närhet...Inte för att det är svårt att få mig att skratta eftersom jag har grymt dålig humor och skrattar åt allt och inget men iaf!
Jag kommer nog leva i många härrans år tror jag, att luften tar slut ibland i mina lungor när jag skrattar dödar mig då inte-snarare tvärrt om!


Och efter att jag skrivit fyra roliga saker om mig så är det fyra andras tur(kan man säga så?) och jag utmanar Camilla, SaraJessica Sellersjö, och jaaaa, vem har mer blogg som läser min blogg???!! (Malin och Joanna men ni har redan blivit utmanade...) Men utmärkt tillfälle för en okänd läsare(för mig) bloggare att ge sig tillkänna och skriva 4 kul saker om sig själv!!

So don´t wait-of you go!!
Pretty please with a cherry on the top!



Smart has the plans, stupid has the stories. Be stupid!

Memories

Publicerad 2010-03-19 16:11:02 i Allmänt

Det är konstigt vad mycket man kan sakna något. Idag en regnig, grådassig fredag med James Blunt(som påminner mig och 5-års championatet) i bakgrunden hittade jag bilder-nya och gammla-på hästarna och gaaah det gör ont i mig när jag ser dem-ta mig tillbaka!!! Saknar hästarna och människorna...<3

Freja och Juvel

Ofelia

Förberedelse innan första klassen på 5-års Championatet

Jag och Juvel efter vinst i första klassen på 5-års championatet

Jag, Jasse och Juvel som nybliven 5-års championat(2005)


Hela ligan lika lyckliga över vinsten!

Jag på Juvel

Jag och Juvel

Jag, Jasse och Juvel


Ebba och Juvel

Mata mig själv och hästen samtidigt-underbar vardag!

Jasse, jag, Ebba och Emelie på tävling någonstans i Skåne(kan dock minnas precis hur det såg ut trotts att ag aldrig kom ihåg namnet på klubbarna vi åkte till..)



Lycka<3

Favoriterna all time och då ska vi inte glömma Linnea

Linnea


<3

Oförglömlig tid i mitt liv-man kan inte ha allt här i livet och just nu är det London livet jag lever och trivs men sakna och drömma sig tillbaka får man väll ändå göra?! Lite, lite...inbland, ibland. Nu vill jag bara dra på mig ett par riktigt skitiga ridbyxor och gå och mocka ut lite hästbajs till Juvel och få riktigt mycket smutts under naglarna...

Let me take you there

En briljant idé

Publicerad 2010-03-18 23:08:44 i Allmänt

Fick precis en lysande idé-i morgon fm ska jag gå på bokjackt i Putney.
Jag har fått i updrag att hämta C från nursery i morron vilket ligger i Putney och då får jag väll se till att hitta på ngt som innebär att jag är runt Putney, inne kan jag ju inet sitta direkt. Så då kom jag på att jag ska gå och köpa en ny bok att läsa. Jag läsr just nu Incendiary, även den av Chris Cleave som skrivit The Other Hand, men den börjar ta slut nu och jag måste ha en ny bok att slukas av. Så det är högst upp på morgon dagens to do lista!
Dan Browns nya The Lost Symbol kanske, eller The Lovely Bones? Hmm, kan bli knivigt men ngt hittar jag nock!
Men nu ska jag SOVA!

It´s not easy when it´s hard

Uuuh

Publicerad 2010-03-18 15:56:10 i Allmänt

Usch vad trött jag är...kom hem och deckade i säng inet förrens vid 1 inatt...blev väldigt lugn kävll i Hammersmith men att läga sig sent oh gå upp tidigt är inte höjdaren.
Men trevligt var dte igår iaf-träffade en massa nya ansikten vilket var kul!

Idag var jag och simmade efter att ha jobbat morgonen. Alexandra kom och hämtade upp mig och sen tog det en halvtimme för oss att hitta en jädrans parkering, men simmat fick vi och sedan åkte jag till Victoria Station för att hämta ut tåg biljetterna till tåget till Seascale och The Lake District. Nu är jag hemma och HELT död verkligen, fruktansvärt och jobb väntar till sent ikväll för att jag ska barnvakta-hur ska jag överleva???!

Let the sun shine on your face and don´t let your life go to waste

Hösten 2010

Publicerad 2010-03-17 16:07:10 i Allmänt

Nu har jag för detta året tryckt på ANSÖK knappen på Studer.nu och undrat om jag gjort rätta valen...
Just nu känns det som att jag gjort rätt faktikst-om det kommer gå vägen eller inet får vi se, jag förlorar inget på att testa och sedan märka att det inte är min grejj eller så kanske jag kommer på att det är precis det jag vill syssla med!
Vi får se, vi får se när hösten 2010 är förbi!
Jag tror iaf att det kommer bli kanoners och riktigt festligt-känner mig lute taggad för det redan nu fast det gäller ju också att jag kommer in på just det jag vill också!

Cause this is love and life and nothing we both can control

St Patrick´s Day

Publicerad 2010-03-17 14:10:06 i Allmänt

Idag firar vi St Patrick-ngn som vet vem han är?!
Man ska iaf dricka massa öl, helst Guinness, och vara klädd i görnt. Det är en Irländsk högtid så ja vi får väll rätta oss efter det!
Vi ska antingen till Camden och Proud eller så ska vi bara till Hammersmith om Jessica jobbar sent, vi får se helt enkelt vart kvällen slutar!

Were is my angel?!

Barnvakt+Fotboll!

Publicerad 2010-03-16 20:24:54 i Allmänt

Aaah(sagt med Jessica style efter att hon druckit ngt)
Nu är även tisdagen över och jag ska barnvakta ikväll-inte förrens efter 8 då barnen är deckade i sina sängar så alltså ska jag ta och slänga mig här nere i soffan oh kolla på Chelsea Vs. Inter !! (som M är och kollar live på...)
Jag är dock ingen riktig fotbollssuporter som inte kommer dricka öl till matchen-det får bli scoutnyponsoppa-men det duger mer än väl-det blir ju utgång och ngn öl i morron när det ska firas St Patrick´s DayProud i Camden!!




Follow me into...

Nu har våren kommit...

Publicerad 2010-03-16 16:07:42 i Allmänt

Nu kan man nog säga att våren kommit till London på riktigt och ja jag hoppas verkligen att den är här för att stanna!!
Sol, 12, 13 grader, skinnjacka och solglasögon är helt underbart!!
Jag har idag hunnit med at simma, sitta i Parken med Elin i ngn timme och gått en snabb promenad med Jessica, nu väntar snart jobb och sedan får det nog bli sömn på det!!








Lovely!!<3

The faster I go the further away it seems to get

Nu blire resa av det!

Publicerad 2010-03-15 12:01:01 i Allmänt

Don´t ask about the money var bara glad att jag ska ut och resa och se mig om lite!!!! Men såå dyrt är det inte
 
Hela mitt påsklov har jag nu fullt upp och på mindre än ett dygn har jag bokat två resor!!

1:a April-7:e April befinner jag mig i Stockholm
8:e April-12 April hittar ni mig vid ngn sjö i The Lake District


Så London vistelse den veckan kommer bli minimal men det är inget jag är ledsen över för gud jag vill ha 1:a april NU!

Ska bli superduper kul att träffa Camilla(<3) igen så nu komemr dessa få veckorna vara en stor längtan till att jag får åka!!!



If I can make it here I can make it anywere-that´s what they say

Cräjzy Cräjzy

Publicerad 2010-03-14 11:25:31 i Allmänt

Gudars skymning vilken dag/kväll igår!
Jag var med Liz på Westfield-köpte inte en pinal, det ni!! Vi var där ändå i 3, 4 timmar så man tycker ju att jag borde ha köpt ngt men icke!!
Sen var det snabbt hem för att svida om till partykläder och möta upp Jessica för att åka till Svenska Kyrkan för att kolla in fjaskot Melodifestivalen-alltså vem av er röstade igår??????? Den gulhåriga tjejen var ju HELT fel vinnare, Salem Al Fakir skulel ju lätt vinna!!
Sedan åkte vi vidare till After Skool Klubb och vrf klagade alla på min vägvisning dit igår??? Vi kom ju helt rätt och jag vet inte riktigt hur jag skulle ha tagit oss dit snabbare-ni får ju ändå erkänna att ni inte hade hittat utan mig-eller???!!
Hem åkte vi sen efter ngn timme-och tro det eller ej så blev det Donken nattamat för mig-usch vad hände där lixom?!

Idag får vi se vad jag och Jessica hittar på för riktigt festligt bus-en söndag som denna! Solen skiner och fåglarna kvittrar(det gjorde de i natt när jag traskade hemmåt iaf)


You got my heart, my soul but baby, that just isn´t enough

Mother´s Day!

Publicerad 2010-03-14 11:11:29 i Allmänt

Idag säger vi Happy Mother´s Day här i England och ja jag säger det till min mamma(<3) också!!

Det har förresten bokats resa för de i april/maj!! Mormor, Morfar och brodern Rickard kommer och hälsar på! Ska bli super skojjigt och mysigt, ett tag dit känns det som nu, men jag tror inte jag ahr fel när jag säger att det nog kommer gå fort!

Så Grattis alla mammor på mother´s day idag!!


Welcome to mystery

Fyyyy för denna dagen...

Publicerad 2010-03-13 10:19:19 i Allmänt

Ja usch, nu har min sjuka slått till på riktigt...:(
Efter att ha sovit riktigt kasst i natt så mår jag nu uruselt och önskar att jag kunde sova lite till-men det går ju inet en ledig lördag och ikväll väntas ju fest så wtf jag kämpar på idag och kan väll sova ngn annan dag-typ när jag dör!

Ja så nu ska jag snart kräla mig ur sängen och fixa till mig för att åka till Westfield med Elizabeth!
Ikväll ska vi till Svenska Kyrkan för att kolal finalen på Melodifestivalen och efter det blri det utgång, så jag måste ju var afit for fight for that iaf!!

Confussion girl-I am

Kaffe!

Publicerad 2010-03-12 16:07:23 i Allmänt

Idag tror jag klcokorna stannade och allt blev tyst är jag för första gången drack en hel kopp kaffe utan att tycka att det var äkligt, Nej men jag var och fikade med V på Orange Peakock efter att vi lämnat A och C i skolan. Jättemysigt var det och jag kunde inet säga nej till koppen kaffe efetrsom hon hade ett nytt favorit kaffe som hon ville att jag skulel smaka! Så vrf inte lixom?! Och ja det var ganska så gott och jag tror jag behövde en stärkande kopp kaffe eftersom jag inte var helt vaken och min förkylning is killing me...:/
När vi kom hem städade jag mitt rum, flickornas rum och lekrummet. Därefter damsugade jag mitt rum som blev trappan ner, barnens sovrum, hallen, V och M´s sovrum, toaletten, trappan ner och ja hela nedanvåningen så alltså hela huset fick sig en damsugning!!

Hammersmith fick besök av mig och Elin efter att jag damsugat-att jag endast köpte godis förvånar mig-jag som är så nyttig nu men inte idag känner jag. Jag mins att min kära vän Camilla(<3) en gång förra hösten sa att en kändis (det var en av bröderna Skarsgård)skulle gå ner i vikt inför en film och tränade som en galning på hennes gym och åt såklart supernyttigt undertiden men en dag i veckan fick han äta vad han ville. Så det är den metoden jag kör på nu också om ni undrar-jag ska vara rikitgt onyttig idag så jag sen kan vara nyttug resten av veckan-jag började ju dagen med en crossaint till kaffet så hur ska jag kunna keepa up the healthy idag lixom?!
Ja nu vart det vääldigt mycket flum och ingen poöng här alls-men ja för att sumera så är det en graet dag och jag är happy, happy, happy-even though everything isn´t perfekt...!!



The mind asks the questions; the heart has the answers

Full fart!

Publicerad 2010-03-11 19:42:06 i Allmänt

Ingen rast och ingen ro här inte!!
Nej idag ahr dagen gått otroligt fort-jag lämnade C i skolan, gick och simmande, åkte hem åt lunch och sedan sov jag en timme(välbehövligt) vaknade 15 min inan jag skulel iväg och träffa Jessica och Elin och en tysk au pair på Starbucks. När jag var på väg hem ringde V och bad mig köpa potatis och lök så vi kunde fixa middagen och det var ju otroligt osmidigt eftersom jag inet hade ngra pengar med mig(mer än till den varma chockladen jag drack på Starbucks) så jag fick låna av Jessica. Hem och laga mat till barnen-tre fnittriga flcikor och en hungrig eftersläntande pojke! Ilaria-familjens förra au pair-kom på besök också!
Nu har jag jobbat färdigt för idag men ska iväg till Red Lion vid halv 8 för att träffa lite yra au piarer-Jessica, Elin, Elizabeth, Malin, Joanna, Alexandra och Magda-skulel jag gissa på!

I morgon är det fredag och jag har bestämt mig för att ha en riktigt lat dag-ingen träning och jag ska nog passa på att sova på fm efter att jag jobbat morgonen...! Kan jag behöva, det känns som att jag har en förkylning på ingång vilket jag inte har tid med alls-så te och sömn blri det för mig i morron så ni vet!!

Ps, Vet ni vem jag såg i tisdags när jag åkte buss genom Fulham- jo nämligen en av pojkbandet JLS medlemmer-Oritsé Williams. Han strosade gatan ner där jag så många ggr förr har gått-helt sjukt får jag ändå säga som blir lite Starstruck när jag ser en kändis!

Det är han allra längst till vänster som jag såg i Fulham
¨
Ps bara så ni vet så är jag inget JLS fan!

The truth is never far away

Träningsverk

Publicerad 2010-03-10 13:15:18 i Allmänt

Aj, aj, aj...stackars mig-jag har träningsverk så det sskriker i varje muskel i benen när jag ska försöka röra mig...usch och fy för det-men ändå så är jag riktigt glad för att ha det!! Då vet jag ju att jag har gjort något som är ritkigt nyttigt och bra!
Familjen har nu också införskaffat en våg och jag har vägt mig-vilken glad överraskning jag har fått idag!! Vågen väger förvisso i stones och pounds men jag har nu omvandlat via google och fått fram att jag inte vägt så här lite på vädligt väldigt länge!! Känns jättebra-trivs desto bättre med mig som jag ser ut nu än vad jag gjorde för ett år sedan! Bra där!

Jag har kokat ihop en soppa idag på fm och varit ute och gått en runda med Elin-nu blir det nog lite jobb när C har kompis med hem men annars händer det nog inte så mkt mer denna dagen!

Ge mig lite sömn också btw-ögonen går i kors på mig idag av trötthet..

you got a secret, you couldn´t keep it

Tårar

Publicerad 2010-03-09 22:47:04 i Allmänt

Jag har hört att den ska vara en film som får en att gråta floder och sedan få en att tänka på betydelsen av sitt liv och ja, gråtit har jag nu gjort i ungefär 1 timme och 40 minuter. Alltså hela My sister´s keeper.
Usch vad sorglig den är och att jag legat och gråtit som ett litet barn är något som inte häner alls ofta(mins inte när jag grät sist)Men ack så skönt att gråta ut lite ska ni veta!
Men filmen är verkligen sevärd men välj tilfället väl är ett tips-kan inte förstå hur jobbigt det måste vara att sitta på en bio och dränkas i tårar...



Is this as hard as it gets?
Is this what it feels like to really cry?

Minnen

Publicerad 2010-03-09 19:20:37 i Allmänt

Idag lämnade jag C och A i skolan-vi tog buss och gick-A har någon uppgift i skolan och måste gå lite varje vecka så nu har jag fått det i uppgift! Faktikst väldigt roligt och både A och C var jätteduktiga. Det var faktikst en bra bit för de att promenera så attd e inte klagade mer är jag imponerad över!

När jag lämnat A och C gick jag och simmade och seden var det raka vägen till Putney för att ta buss 14 in till stan och möta upp Malin!!! Henne har jag inte sett sen i höstas så det var kul att träffa henne och updatera varandra på vad som händer! Vi kom också att prata om galna minne från tiden då vi båda var här förra året!! Bla Wimbledon och midsommar och guuud vad jag vill ha sommar igen!!
Wimbledon detta året kommer bli minst sagt grymt kul!!


Nicco, jag och Malin


Nu ska jag färga håret klart och sedan ska jag kolla filmen My siste´s keeper och ja jag förbereder mig för att gråta en skvätt eller två för jag har hört att det är det man gör när man ser den...!

Just smile and wave guys, smile and wave!!

Bilder

Publicerad 2010-03-08 15:56:59 i Allmänt

Här får ni en balndad kompott av några bilder som jag fångat med mobilen! De måste ju visas för er ngn gång!!


Så här mkt snö var det innan i vintras och ser ni det gröna på grenen?! Papegojer har vi här i exotiska London-det ni!!

En voltad bil vid Hammersmith Bridge, hur lyckades föraren med det?!

Jessicas hög med cheesedippers-kartong till vår scout brasa ngn gång i vår! Blir det til majbrasan kanske Jessica?!

Jag och Charlotte målade lite grant för ngn vecka sedan!

Kolla så färgrant och fint London är!

Min middag förra onsdagkvällen! Riktigt gott med gryta och lite vin!

Charlotte i mina 3D glasögon innan läggdags!!

Så, slut på roliga bilder!!

You never were and you never will be mine

Richmond Park

Publicerad 2010-03-08 15:48:20 i Allmänt

Idag när jag var ute och gick-gick till Richmond Park-såg jag dessa små krabaterna, soligt och fint var det också som ni ser!!



Hur många som helst och jag höll på att gå in i dem...:S Tycket allt att de var lite läskiga-vist jag är "van" vid de(jag vet inte ens namnet på de, rådjur kanske??) från Hembygdsparken men dessa vart ju levandes och utan ngt stängsel mellan mig och dem...
Men men jag överlevde iaf vilket ju var bra!
Jag har sytt om en kläning i em och ska snart börja jobba! Blir kanske en promenad med Jessica efter jobbet, får dock se hur trött jag är ikväll.

It´s a hard thing faking a smile when it feels´like I´m falling apart inside

Vilken underbar dag!

Publicerad 2010-03-07 19:13:09 i Allmänt

Ja vilken härligt underbart solig dag-men ack så sjukligt kallt. Blå himmel och sol men inet mer än 4 5 plus grader och lite blåsigt har jag gjort att jag har fusit typ hela dagen, men inet gnälle rjag för det för det har varit en jättemysig dag på Camden Market med Jessica, Sara och Nina(en ny bekantskap från Slovenien).


Nina och Sara-kallt var det ja, vi höll oss i solen för att inet förfrysa totalt...


Och såklart kan jag inte gå bland saker som går att köpa utan att köpa ngt så detta var vad jag köpte idag-väldigt lite om man ser till hur mkt mer jag hade kunnat köpa.
En liten spegel att ha med i väskan(skullat köpa i minst 100 år men inet fått tummen ur att höra det) och ett halsband med gunghäst och fjäril!!

Nu är jag snart off to Hammersmith för att äta med Jessica, Sara, Nina och Elin!!


Lämna mig, älska mig, svik mig

Friday night

Publicerad 2010-03-06 20:22:17 i Allmänt

Alice in Wonderland var jättebra till att börja med!!! Bra gjord och lite små konstig sådär som Tim Burtons filmer brukar vara men den var bra gjord och lixom Avatar tycker jag ju att bara att se alla små detaljer som damm som flyger runder och att man skulel vilja sträcka ut handen och klappa den fluffiga katten är mer än vad själv filmen i sig lixom-det blir en hel upplevelse med 3D!
Dock var alla tre av oss, Sara, Jessica och jag väldigt trötta så vi satt och höll på att somna vilket ju var lite synd
men men...

När filmen var slut så åkte Sara och Jessica hem och jag fortsatte med klackar på fötterna från Leicester Sq till Oxford Street och in på nattklubben Merah där Joanna, Malin och Elizabeth var! Elizabeth är en ny bekantskap-hon är au pair i C´s kompis Georgias familj och bor här i Barnes också!! Jättetrevlig och extra plus är att hon är från Kanada vilket gör att vi nu måste prata engelska desto mer!!!! Bra för engelskan!!
Ja klubben var ju fancy och man kände sig som en skyltdocka men bra musik och gratis dricka-dock kom jag ju så sent så jag var inte alls speciellt sugen på att dricka men som ni kanske vet så dansar jag faktikst nykter!! Jag är en av de som inet behöver ha några öl i benen innan jag rör på mig till musiken vilket ju är billigt och bra för bakfyllan!!






Mina Converce som jag hade med mig i väskan fick sedan stackars Joanna använda på hemvägen-hennes fötter var inet levandes efter att ha stått och gått i klackar! Jag var däremot förvånad över hur bekväma mina skor var för att endast ha kostat £5!!

Idag lördag mötte jag upp Jessica, Sara, Joanna, Malin och Elizabeth för att åka till Westfield och gå en sväng där innan vi åkte hem igen...nu har jag klippt lite i mitt hår och ska färga det i morron kväll tänkte jag! Nu är det barnvaktning som väntar om ett slag och det ska bli fruktansvärt skönt att slänga sig på soffan och kolla lite TV!!! Ja att det kanske blirparty ikväll igen är fortf en gåta-kommer V och M hem senare än 12 kommer det inet ske att jag tar mig utanför dörren däremot kanske jag ger mig av på ett house party om de komme rhem i ok tid...vi får la se helt enkelt!!

Life is what heppens when your busy making other plans

Rättelse

Publicerad 2010-03-05 15:30:42 i Allmänt

Rättelse inför vad som händer ikväll-inte Funky bUddha utan det blir ngt annat men vad ha rjag ingen aning om men dte löser sig!
Ja bara så ni vet alltså...Intresse klubben antecknar hoppas jag!!

Har precis kommit in efter en snabb promenad i härliga vårvädret och ska snart iväg och kolla på H som spelar rugby i em! Slappt jobb man har måste jag säga!!


So just watch me go

Tonight is the night

Publicerad 2010-03-05 11:44:41 i Allmänt

Yes-tonight is the night for Alice in Wonderland bio!!
Jag, Jessica P och Sara ska gå och kolla den på Leicester Sq.
Billigt var det u verkligen inte. Vi betalade 200 kr för den så jag hoppas verkligen att den är bra...usch vilka pengar men ja vad gör man inte?! Jag elver bara en gång och man får passa på när tillfället ges att lyxa tilld et lite :P
Efter bion ska jag nog vidare till Funkybuddah-Malin, Joanna, Elin och Jessica S komme rredan vara där då eftersom de går in innan mig men jag hoppas på att jag kommer in utan probs trotts att gästlistan slutat gälla kl 12.
Ja ni får en updatering i morron om hur det gick med det men först och främst ska det bli kul att se Alice in Wonderland-V och M tyckte ju den var superbra så det ska nog bli bra det här!!

Och vet ni vad???!! Jag har städat mitt rum-det såg ut som att ngn startat ett krig här inne innan men nu är det skinande rent-dock kan jag inet göra ngt åt toan eftersom vi har en byggare här som fixar med en dusch eller liknande så vattnet fungerar inte...buhuu
Solen lyser så fint idag men jag kan nog inet gå härifrån och lämna byggaren alone i huset...bläää
Aja ryck upp dig nu Sofia och måla klart naglarna!!



Better of without you

GRATTIS!!

Publicerad 2010-03-04 14:00:22 i Allmänt

Grattis på födelsedagen morfar!!

Jag och morfar på julafton!!


You don´t want me you just like the attention

Badvakt

Publicerad 2010-03-04 12:47:47 i Allmänt

Alltså badvakt måste ju vara det absolut tristaste jobbet som finns på jorden(eller Frida vad säger du?) Det kan ju inte vara kul att varje morgon vakna upp och vet att man ska sitt ai en fuktig och högljud lokal och kolla på folk som simmar-ja skulel det ngn gång bli en olycka så är det väll lite "kul"-Inte kul som i kul utan mer för omväxlingens skull lixom...
Det tänkte jag å idag när jag simmade mina 45 minuter! Måste säga att det går lättare och lättare och tiden bara försvann idag, så himmla gött! Sen på min promenad hem provade jag en ny väg som V ritade en snygg karta på-jag hamnade rätt efter att ha traskat igenom en massa lera och passerat en hund efter hund i Barnes common-roligt att se lite grönt omkring sig!!

Nu ska jag duscha och fixa mig lite snabbt inna jag ska möta upp Jessica och hitta på ngt kul när hon för en gångs skull är ledig när jag är ledig!! Najs!!


Jag måste nog köpa hårfärg i helgen...detta är från i januari då det var nyfärgat för en månad sedan-nu börjar håret bli rött och fult...usch!!

Dance till your pants come off, come on get naked

Helgen då Emelie var på besök!

Publicerad 2010-03-03 15:06:44 i Allmänt

Ja dags för updatering-ja krafter måste samlas för det för det blir ett lååångt inlägg!

Torsdag
Jag barnvaktade och hade satt Emelie på prov med at hitta hit själv från Gatwick airport, mend et gick ju utmärkt och snälla Jessica hämtade upp henne i Hammersmith och följde med henne hit så hon kom till rätt hus!
Hur kul som helst att träffa Emelie(och Jessica-men vi ses ju varje dag:P) Och det var väldigt annorlunda att träffas här i London. Vi åt tacos som jag gjort(barnen ratade det och tyckte inte om det) men Emelie och jag gluffsade i oss. Sen deckade vi tom innan V och M kom hem från Alice in Wonderland premiären!

Fredag
Vi började dagen med lite jobb och Emelie fick träffa familjen! Barnen var såklart jättenyfikna och gulliga! Kul!
Sedan begav vi oss av in mot stan för att börja vår sightseeing. Hammersmith och Primark blev första stoppet. Sen tog vi bussen till Harrods nej vi köpte inget för vi är inet så rika!!
 

Sedan tog vi tuben till Embankment och gick förbi London Eye och Big Ben och fick även utsikt över the Gurkin. Blåsigt och lite kyligt var det tyvärr, regnet kom och hälsade på lite då och då men vi klagade inte!
    
  Denna filuren stötte vi på på Westminster Bridge, fint spelade han!

När vi blivit ordentligt genomblåsta vid Themsen så gick vi mot Trafalgar Sq och stannad till vid 10 Downing Street
 

 Horse Guarden gick vi ju också förbi innan Trafalgar Sq-en fröjd för oss hästtokiga att se hästar mitt i stan-fast kan det verkligen vara kul för de stackars pållarna att tjänstgöra som fotölj????

Det var inet lätt att få med både Emelie på marken och Mandela(eller vem han nu är) uppe i luften....
  
Sedan dog vi av utmattning och var tvungen att ta till lite fika för att orka med ännu lite till-Café Nero fick vara räddningen som vanligt!!



Buckingham Palace blev nästa offer innan vi åkte hem och svidade om till kvällen utflykt-China Town och restaurang besök! Ta aldrig in mig på den restaurangen igen tack! Jag ahr varit där en gång innan mend et var vid lunchtid och inet fullt lika mkt folk-nu kändes det som att sitta i skolmatsalen med ljudnivån så man hade kunnat bli döv...
 
På restaurangen(kina mat åt vi om jag inet sa det eller ni fattade kanske?!)


Jag och Jessica(över)
Emelie och Malin(under)
 
Vi hann med ett pubbesök också innan vi åkte hem och laddade för en fullspäckad lördag också!

Lördag
Vi började med att åka till Notting Hill och gå på Portobello Market!! Soligt och fint väder så det var riktigt najs!
Ett fint utsmyckat fönster(present rosetter)
Jessica som har svart bälte i shopping slår till med ännu en kläning och ja jag bjuder på denna bilden-jag lyckas med en konstig min:P
I väntan på bussen-vi åkte in mot stan efter att klcokan blivit mkt och vi gått mer eller mindre halva Portobello Road-så mkt att hinna med och tiden bara rann iväg...
Vi stannade på StarbucksOxford Street!
   

Jessica åkte hem för att barnvakta(slutade med att hon inte behövde barnvakta dock) men jag, emelie, Malin och Joanna gick vidare på Oxford Street och hittade HM efter HM och Urban Outfitters och TopShop Sedan åkte även vi hem.
  
   

När vi kom hem till Hammersmith mötte i upp Jessica och Sara som var där och yrade runder. Vi begav oss hem till mitt hus som var tomt eftersom min familj var hos farmorn och farfarn och firade farfarn som fyllde år.
Vi slog till med middag-lax och potatis med glass till efterrätt stod på menyn! Jessica och Elin joinade också det och det var en mycket trevlig kväll som innehöll mkt skratt och flum eftersom vi var ordentligt trötta allihopa!
     

Söndag
Dagen då det var dags för hemresa för Emelie...Buhuu
Vi tog ännu en sväng till Primark och köpte upp de sista slantarna och sedan åkte vi mot Victoria-Jessica var också med-och lämnade Emelie där som skulle ta tåget mot Gatwick!

see u soon again<3

Jag och Jessica gör så snygga poser så vi fick också vara med på ett kort:p

En riktigt bra helg!! Jag och Emelie hann även med att ta kort med en telefonkiosk!
 

Och Posta lite spännande! Har det kommit fram än??!!!
Lyckad helg som jag efter att ha lämnat av Emelie fortsatte med Jessica på Westfield och sedan kvällsmat på Llyods i Hammersmith!!

Det är sånna här helger man minns!

Living and Loving!!

True Love<3

Publicerad 2010-03-03 10:50:27 i Allmänt

Äntligen, Äntligen, Äntligen så har min favoritlåt gjorts om och passar mig nu som handen i handsken!!
Jag är ju helt kär i Jay-z och Alicia Keys Empire State of Mind och kan ju inget annat än tycka om den omgjorda verisionen av någon kool snubbe(ingen aning om vem han är)! Lyssna och njut och förstå varför jag är helt kär i London!!



In London,
Concrete jungle where dreams are made of,
Theres nothing you can't do,
Now you're in Lodon,
these streets will make you feel brand new,
the lights will inspire you,
lets hear it for Lodnon, London, London


Och ja Camilla-jag vill ha tillbaka dig hit-saknar ju min riktiga partner in crime superduper mycket...!!<3


The city of cities

Jag ska

Publicerad 2010-03-01 16:52:58 i Allmänt

Jag ska uppdatera...men jag måste ha lite bilder av Emelie först...annars blir inlägget om hennes vistelse här så långt, tråkigt och bara text så bilder behövs!!
Jag ska, jag ska, jag ska...

Update for now är at jag är jättetrött och seg och vill helst gå och gräva ner mig och sova i år...allt känns hopplöst och tråkigt men jag vet ju vrf(för att jag är trött!) och det lär ju gå över när jag har sovit en hel natt och (förhoppningsvis)vaknar till solsken i morron igen-då blir det simning och mår ju bättre av motion också! Det är vår ute här bara så ni vet där hemma i snöyran!!;)
Så så var det med det!!

If you hit me, hit me hard

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela