Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Alice in Wonderland

Publicerad 2010-02-25 15:03:29 i Allmänt

Idag är det stor filmpremiär på Leicester Sq-synd att man missar´t eftersom Johnny Depp och en massa andra kändisar lär vara på plats-men jag babysitter ju för att V och M ska kunna gå på tillställningen-blir inte förvånad om de får traska lite på röda mattan med kändisarna och sedan sitta farligt nära dem-Orättvist och jag blir avundsjuk(mamma är det rättstavat???!!) Men sånt är livet jag hoppas dock att jag får en goodiebag med ngt fint i som jag fick när de var på BAFTA´s!!

Ikväll kommer ju också Emelie vilket blir hejdundrans roligt!!


Johnny Depp och Helena Bonham(Tim Burtons wife, Tim Burton=directorn för filmen-lite kuriosa bara!)

Kill me or thrill me

Turistguide?!

Publicerad 2010-02-25 14:56:10 i Allmänt

Ska jag sattsa på att bli turisteguide här i London kanske?!
Jag har precis ritat och förklarat en karta för Maria som ska visa sin pojkvänn runt här i London denna helgen-hon ville ha en rutt på alla turistiga saker som ska ses här tex Big Ben, Piccadilly Circus, Trafalga Sq och Buckingham Palace och javisst kom alla de med på en och samma karta och i en väldigt fin runda runt London!!
Jag kommer ju själv vara en levande guide för Emelie denna helgen och jag har redan allt planerat så vi hinner med alla saker som bara måste ses!
Bra skor är ett måste denna helgen känner jag!!

Guide har jag ju fått vara för Frida, Alice och mest hela tiden när jag är ute i London med mina yrande kompisar(eller?!;))
Men jag gillar´t och klagar verkligen inte-är snarare lite stolt öve rmig själv att jag hittar så bra som jag gör här! Det trodde jag inte inan jag åkte-jag hittar ju lixom knappt i Ängelholm, får ju tänka i evigheter om ngn ber mig cykla/köra bil till ett speciellt ställe-ILLA!! Men inte här inte!!

You´r a hot mess

Onsdag

Publicerad 2010-02-24 10:58:42 i Allmänt

Idag sitter jag här i köket och "vaktar" en hantverkare som är uppe och fixar gadinerna i V och M´s rum. V gillar inte honom och sa åt mig att hålla ett öga på hono-ja han verkar lite mysko fakitskt, otrevlig...!
Men som sällskap har jag iaf Morgonpasset i P3 och skrattar gott åt alla roliga skämt!!

Jag snor lite text av Jessicas blogg för vet ni vad som hände när vi var på väg från Hammersmith i måndags efter en kvällspromenix?? Jo det här:

"Vill ni förresten veta en sjuk sak?
När jag och Sofia var på väg hem från Hammersmith igår, föll en man ihop mitt på övergångsstället. Vet inte om han svimmade eller om han fick en hjärtattack eller vad det kan ha varit, men där fick vi ringa till polisen och be om en ambulans. Det var en intressant detalj i vardagen vill jag lova."

Så så kul kan man ha här en vanlig måndag-läskigt var det allt!


I lost my head and heart on the dancefloor!!

Kartor i massor!!

Publicerad 2010-02-23 00:37:24 i Allmänt

Jag undrar hur förvirrad jag hade varit om jag kommit het första gången alldeles själv och skulle ta mig från Gatwick ända hem hit till mig...Jag har iaf satt Emelie på prov nu-Jag har i en och en halv timme skrivit ihop ett låååångt mail på hur hon ska hitta hit, allt från tubkarta till "glöm inte väskan på tåget" har jag fått med och hoppas verkligen att hon hittar och inte villar bort sig.
Jag har dock inte gett henne det jobbiga att ta sig hit själv för att jag är för lat för att åka och hämat henne utan för att jag råkar barnvakta just precis när hon kommer...

Skulle ni kunna hitta från bussen till mig med denna kartan?!

Det är iaf en av alla kartor och beskrivningar som Emlan ska få följa på torsdag!!

You´r the best thing I never knew I needed

Tillbaka i skolan!

Publicerad 2010-02-22 15:18:56 i Allmänt

Det är märkligt att jag idag tänkte när jag gick upp-"vad kul det hade varit att gå till skolan idag och anteckna lite ny information..." eller liknande och jag har precis spenerat en 45 min med att sitta och söka runder på internet/kolla i min turistbok om Westminster Abbey. Hur detta kommer sig?! Jo, Amelia har ett skolarbete om en sevärdhet här i London och har alltså valt Westminster Abbey...Men jag vet inet ritkigt om det är hon som gör läxan för V hjälper henne och jag har nu kollat upp när den öppnade och vad man kan se när man kommer dit. Och till på köpet så har jag suttit och ritat en bild på hur den ser ut också...Hon ska ju såklart illustrera den också så nu har jag ritat från Internet som hon sen ska få rita av-hur dumt är inet det??????? När man kan skriva ut bilden-aja, jag ahr iaf fått känna mig som jag var i skolan! Tidspress hade jag också tom-en timme var allt jag fick:p haha



Were do I go when I´m so alone?

Jag vill ocksååååååååå!

Publicerad 2010-02-22 15:10:53 i Allmänt

Jag fick en riktigt bra historia berättad för mig idag lagom till frukosten-nämligen hur det hade varit igår på BAFTA´s- British Academy Film Awards. V hade sett än den ena, än den andra kändisen och hade i taxin på väg hem utbrustit-OMG this was once in a life time experience!!
Kate Winslett ska tydligen vara en av alla de kändisar som är snyggare i verkliga livet än på film och vid bordet bredvid på middagen efter prisutdelningen hade en va medlemmarna i det gamla bandet Blue suttit. Ja George Clooney var ju också på plats och snacka om att jag blev avensjuk...!
Men jag fick liiite plåster på såren genom att få en av de två goodiebagsen som de fått när de lämnade tillställningen

I denna hittade jag en mascara från Lancome och ögonkräm-ja egentligen är den väll till för lite äldre personer än mig men den ska tydligen vara bra när man har varit ute så man slipper puffiga ögon dagen efter så det kan ju jag behöva ändå efter alla dessa utekvällar jag har framför mig i vår;) höhö

Promise you wont let me down

En söndag fylld med barnvaktning!

Publicerad 2010-02-21 19:36:02 i Allmänt

Jag har jobbat sedan 3 idag och lär jobba till sent i natt! Det gör jag en söndag som denna eftersom V och M är på British Academy Film Awards 2010! Ni kanske kan kolla på det hemma ikväll-här sänder iaf BBC One det klockan 9 och självklart ska jag kolla på kändisarna och se om jag kan få en skymt av V och M:P haha-troligt-NOT! Men jag får iaf sällskap när nu Jessica lyckas ta sig hit, men hon kommer iaf och hälsar på mig ikväll och äter lite! Tror det är dejten från Valentines Day som blir idag i stället! Haha!! Alltid gött med sällskap när man lagt barnen, som faktikst uppfört sig bra idag trotts att de varit trötta som bara den och jag har lyckats hålla de på en lagom nivå utan att de har blivit over excited-de ska ju faktikst lägga sig snart!!
Buuhuuu vad jag flummar nu och ni är ju egentligen inet intresserade alls så vrf skriver jag om en massa drövvel som ingen kommer vilja läsa?!

Måste skriva dock att jag inet ritkigt afttar visst folk-vad har de för problem egentligen? Inga bra svar på en ganska så enkel fråga? Avensjuk kan de också bli och blääää-skona mig från det TACK!!
Ja ni fattar inet detta heller om ni inte vet vad/vilka/vem jag menar!! Men som citatet här nedan säger så ska man ju inet bråka för livet är för kort-men säga ifrån och leva sitt egna liv utan att behöva störa sig på folk som beter sig konstigt är nog all mans rätt...
Nej usch nu slutar jag här. PUNKT!!


life is very short and there's no time for fuzzing and fighting, my friend

Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin!

Publicerad 2010-02-21 13:03:41 i Allmänt

Nu får ni hela helgens bravader i ett och samma inlägg(ja, precis som förra helgen)!!

Fredag-mötte upp Maria, Malin och Joanna och åkte till Jessica-Hon till vänster i bild. Förfestade lite och sedan gick vi till The Roxy, Maria som gtyvärr glömt sitt leg hemma kom inte in och fick åka hem-trist...

Jessica, Maria och Malin

Joanna i högsta hugg med kameran

Elin och jag. Vi fick dricka ur plastglas, au pair syndromet? Orka diska riktiga glas:P

Maria och Malin

Och på denna bilden fick mina favorit chips vara med också-Doritos!! Mumma
Joanna och Elin fastnade också på bilden!!

Malin, jag och Joanna på The Roxy-dans dans och åter dans var det! Skoskav som jag redan innan kvällen hade blev bara värre och värre men jag lyckades ta mig hem och gissa om det var skönt att ta av sig skorna sen!!!!


Lördag gjordes inte mkt, var ute på en promenad i vårvädret sedan var det hem och fixa till sig för nästa festlighet-nämligen Jessicas 22-års fest! Jag, Elin och Jessica åt hos Jessica först, sedan slöt killarna upp med oss och vi förfestade lite hos Jessica innan vi begav oss med tuben mot Camden!! KOKO var målet men vad håller de på med???? Gästlista och huuuur dyrt som helst så dit gick vi inte utan stannade på Blushis(hur det nu stavas:S) För en öl innan vi gick vidare till Underworld. Och vad i heeeeela friden tar det åt mig när jag kommer till Underworld??! Jag bara dansar och skiter fullständigt i alla andra!!! Gaaah-det är nog för att sällskapet och musiken är bra-stället i sig är ju inet det bästa, skabbigt, klibbigt golv och lite små skumt lixom men kul är det iaf!!
Bilder då då!

Olle och David på Blushis

Jessica(födelsegrisen) och Elin

Oskar

Oskar och Jag

Inte helt lätt att få till en gruppbild på 4 pers...Hur svårt kan det vara egentligen?!

Såhär kul tyckte Jessica, ELin och Alfred attd et var på Underworld. Ser lagom roade ut!

Oskar och David och the Random people in the bakgrund tyckte dock det var svänigigt!!
Efter att ännu en kväll ha dansat i flera timmar så blev alla lite trötta och det var tydligen dags att åka hem:p Ont i fötterna hade jag också men inet såhär ont som personen som gått innan mig ahde i fötterna-stackar´n ligger nog nerbäddad idag pga förkylning skulle jag tro-frost och snorkallt+barfota är nog inet så bra...


Fina Hammersmith bron night time!!

När jag sedan kom hem, fixat natamat och satte på TV:n för lite musik fick jag en riktigt riktigt kull syn!

Mannen i rött översätter heeeela låt texten till teckenspråk-HAHAHAHAHA!! Så ni döva som vill förstå vad som sjungs ska kolla på Music4 runt klockan 4 på natten!
Men måste också påpeka att det faktikst är bra av de att de tänker på de döva sådär dags på natten om inte annars:P


Och det här hörreni är det BÄSTA man kan äta/dricka på natten efter a night out-både banan och te motverkar bakfylla och jag måste säga att jag mår som en prima ballerina efter två sena kvällar och jag tror att min natamat har gjort stor nytta i det avseendet!!

Men kan säga att mina fötter och ben mår sådär...stackars dem!!


I was born to dance

Livstecken

Publicerad 2010-02-20 20:31:54 i Allmänt

Nu får ni endast ett livstecken från mig-jag sitter hos Jessica och väntar på att de andra ska trilla in och Jessica och Elin ska fixa sig färdigt!

Uppdatering om hur gårdagen var får ni i morgon-likaså hur kvällen ikväll blir!!

Hoppas ni har en bra lördagskväll!!

Live fast, die young...

LEEEEDIG!

Publicerad 2010-02-19 10:57:28 i Allmänt

Ledig från nu till halv 4 så nu ska jag ut och hitta på en massa roliga saker-till Westfield?! Jaa kanske!:P haha!
Bara så ni vet vad jag sysslar med idag alltså!!

Som man bäddar får man ligga=Den man ligger med får bädda!

Vad är väll en bal på slottet...

Publicerad 2010-02-18 19:18:25 i Allmänt

Måste bara konstater att det var ng det sjukaste på hela dagen...gissa vilken film och scen barnen kollade på?! Jo Askungen och scenen man ser på julafton i Kalle Ankas jul-när de syr kläningen...
Jag trodde för ett ögonblick att det var julafton och att jag missat hela december-hjälp! Men så var det inte som tur var!
Jaja-helt meningslöst men ändå, nu ska jag till Sun Inn och ta mig en öl!!

Rain...!

Publicerad 2010-02-18 16:12:45 i Allmänt

Idag lixom i förgår rengar det(läs ösregnar)vilket är vääääldigt tråkigt...Jag har dock jobbat från 10 till halv 2-barnen har inte varit snälla vill jag lova er...jag ahr en välförtjänt paus från skrik, bråk, retandes, tårar, lite skratt emellan åt men lika snabbt tårar igen...gaah jag blir galen...men men så är dte med barn och jag tycker mig känns igen det från när jag, Rickard och Fredrik hade lov och det började lida mot sitt slut-vi gick varandra på nerverna och retade varandra för allt och det var mycket skrik och gap-så ja jag står ut helt enkelt och låter de vara barn och syskon!!

Ikväll blir det Sun Inn med Jessica, Joanna och Malin! Trevligt värre-behöver komma ut och se ngt annat än huset känner jag nu-är dock ledig fre och lör men jobbar från minst 4 på söndag då V och M ska på film festival där Disney(där M jobbar)är nominerade för x antal priser tydligen-koooolt tycker jag!! Jag bad V ta lite autografer av kändisarna åt mig:P höhö!!

Let´s dance in style, just dance for a while

Möbelmonteraren är igång igen!

Publicerad 2010-02-16 20:33:23 i Allmänt

Yes-idag har jag monterat upp en hel stor garderob!! V och M var imponerade måste jag säga och det kändes ju lite bra ändå!!
Har nu lite smått ont i kroppen och speciellt ryggen eftersom den inte var den lättaste och det tog 3 och en halv timme att göra det(med te drickar paus!) och handen som jag skruvat i alla skruvarna med är DÖD...
I morron blir det ännu en garderob som jag får ge mig på att skruva ihopa!! Kul kul kul!!

BTW så bokade jag biljett till *trumvirrvel tack* Alicia Keys igår!! Den 26 maj-så nu vet ni vad jag ser fram emot i vår!!

Everything is never what it seems

Jobb och ännu mera jobb!

Publicerad 2010-02-15 21:30:17 i Allmänt

Idag har jag jobbat från 9 till 6 med en timmes paus-det stavas SKOLLOV...!!
Det har gått bra och jag avslutade dagen med filmen Duplicity och nymålade tå och finger naglar så jag är la nöjd nu!
Mer har jag inte att säga tyvärr...önskar jag hade haft ngn rolig nyhet men ack nej!

Your love is a mystery

Nytt!

Publicerad 2010-02-14 20:55:00 i Allmänt


Mina nya skor!
Ps, säg att mitt nagellack är snyygt också va!!;)


Väskan till höger har sedan jag flyttade till London varit min favorit väska-jag minns precis när jag köpte den och vart...men den håller tyvärr på att trilla sönder så nu har jag införskaffat i, ja ännu en väska men en som kanske kan tjäna som min nya favorit¨-Den till vänster och för £6 så tyckte jag det var ok!

I live on the right side, I sleep on the left!

Fint besök!

Publicerad 2010-02-14 20:38:33 i Allmänt

I helgen har jag haft fint besök från Holland eller Sverige-lite confusing när hon är kompis hemifrån Ängelholm men bor i Holland! Aja, säg vad ni vill-Holland eller Sverige!
Mötte Joanna på Bank station vid 12 i fredags eftersom hon kom med flyget till London City Airport!! Jättekul att se henne igen och vi satt en bra stund på EAT och snackade igenom ditten och datten!
Vi pkte sedan in mot stan och köpte biljetter till Lejon Kungen som hon och Maria skulle gå och se igår-lördag!
Handlade mat och dricka till kvällen på vägen hem, slängde oss i soffan och väntade på att Maria skulle ringa så vi kunde möta henne vid bussen! Vid 5 fik vi ta oss ut från det kyliga huset och ut i kylan. Mötte Maria och lagade sedan mat och åt ris med wook och kyckling-smarrigt och riktigt trevligt!

Sedan åkte vi mot stan och ja vi gick till *host*scandiparty*host*på The Warwick. Mötte upp med Elin, Jessica S, Jimmy, Viktor och Magnus där och hade ja kolla bilderna vettja!!

Jimmy och Jessica S

Maria

Joanna och ngn

Joanna och Maria

Joanna, Maria och ngn snubbe vi snodde champagne flaskan av-Hahaha

Joanna med den snodda champagne flaskan...

Jag och Jimmy "dansar"

Viktor med tuggummi paket

Viktor, Maria och Joanna får avsluta kvällen som var lite skruvad!!
Jag höll btw på att börja gråta när garderoben inte kunde hitta min jacka-TÄNK om de inet hittat den, då hade livet gått under-min favorit sjal hade varit lost och jag hade frusit knäna av mig restan av den kyliga tiden här...Men de hittade den som tur var. Viktors var också försvunnen ett tag men återfans som tur var!!


Orkar inet byta inlägg så lördagen var slapp-eller efter typ 2, 3 timmars sömn så var vi iväg-en snabbis till Hammersmith där bakis som vi var knappt orkade kolla men solglasögon skulle såklart provas:



Jessica P var också med-inte bakis och trött som vi andra dock!!

Sedan en snabb(läsblixtsnabb) visit på Westfield och sedan in mot stan och Covent Garden för att lämna Maria och Joanna på Lion King musikalen. Jag och Jessica strosade runder i Covent Garden och jag har nu äntligen fått ett par skor jag kan ha när det blri allt för varmt med mina fodrade stövlar nämligen ett par Converse!! Wihoo
Slog ihjäl ngn timme på ett Starbucks också och sedan hämtade vi upp Joanna och Maria och åkte hemmåt. Mat och dricka fixades och vi åkte hem för att göra oss i ordning för ännu en kväll/natt i London.
Vi åkte med Jessica P, Malin och Joanna mot Camden men "min" Joanna och Maria bestämde sig för att åka tillbaka och gå på ngt annat så det blev bara jag och Jessica p, Malin och Joanna som fortsatte mot vårt slutliga mål Proud!! Ett ställe som klättrar låååångt upp på favvis listan av uteställen!! Jag var i min rätta miljö om ngt-ett gammalt stall som är ombyggt till natt klubb och musiken var grymt bra!

Jag åkte dock hem inom 2 timmar för att möta upp Joanna och Maria som gett upp eftersom alla andra ställe hade 21 som åldersgräns och fick då åka hem för att låta de sova!!
Kul var det iaf och måste göras om!!

Bra bilder blev det inte men här är iaf Joanna, Jessica P och Malin!


Idag söndag sov vi länge och gott-Maria åkte hem vid 12 och Jessica P kom hit då-vi slappade i soffan ett tag inna vi begav oss mot Hammersmith-eller jag och Joanna iaf, Jessica fick gå hem och sova för hon inte mådde bra(uppdaterar om hennes hälsa här-kul va?!)
Shoppade lite på Primark och sedan fick Joanna åka mot Heathrow för att inet missa flyget...Buhuuu, Har varit en super helg och nästa gång vi ses så ses vi i Holland!!

Hoppas ni har överlevt detta ilägget-bara så ni vet är det nog det mest genomtänkta och genomarbetade inlägg jag gjort på x antal veckor!! So I hope you´v enjoyed reading it!!

Happy Valentines Day!!!

Uppe med tuppen!

Publicerad 2010-02-11 12:59:49 i Allmänt

Det känns som att klockan är typ 3 redan...vaknade typ 10 min innan klockan ringde av att ngn(C) tittade in genom dörren...sedan kom A och ställde sig bredvid min säng och glodde på mig tills jag slog upp ögonen-vad har de för problem???? Jag hade ju inte ens börjat...men de ville iaf ha hjälp med att öppna utklädnings-klädsel-lådan, dööh!! När det var gjort fixade jag deras packed lunch och fick äntligen i mig min efterlängtade frukost-jag är så odräglig innan jag får frukost i mig så jag äter dne på stående fot numera för att hinna äta samtidigt som jag fixar med allt annat som jag ahr i uppgift att göra-är det så livet ser ut som förälder btw?? Mat på stående fot för att hinna sörva barnen? Jag åt kvällsmat igår på stående fot också...hmm

Jag fick iaf i updrag att lämna C på hennes nursery-vi tog taxi och jag fick tom guida taxichaffören fram för han hade ingen aning om vart han skulle-jag hade inet ehller varit där inna men fick en beskriving av V inan vi åkte!
Sedan gick jag och simmande 45 min och sedan promenerade jag hem-tog bara 30 min!!!
Nu har jag ätit lite lunch, städat undan i köket och på barnens rum och nu när klockan är 12 vet jag inte riktigt vad jag ska göra med resterande 3, 3½ timmar...

Ikväll barnvaktar jag hos grannarna och får extra pengar!! Inte dumt det inte!!!

Put it in a love song

Halva veckan

Publicerad 2010-02-10 14:45:41 i Allmänt

Idag har redan halva veckan gått...gaah vart tar tiden vägen??!
Jag har iaf varit i Hammersmith en sväng för att få promenera lite...Nu sitter jag och gör inget vettigt alls-väntar typ på att väcka C och ge henne mat-hon var trött som ett ösregn när hon kom hem och somnade direkt på soffan, inte lätt att vara liten och trött!!

Kallt är här som fan och jag tor rjag dör-men solen skiner iaf och jag har inget vettigt att skriva om och fördriver nu mest tiden med att tråka ut er riktigt ordentligt!!!
Kanske ska hämta ner kalendern och skriva i mina barnvaktningskvällar förrestne!! Ja, vilken bra idé!!

Hoppas ni har en lite mer händelserik onsdag än vad jag har!!!

I´m not your toy...

Nya inköp

Publicerad 2010-02-09 20:31:30 i Allmänt

Här ser ni mina senaste inköp!
Jag var bara tvungen-jag vet mamma att jag ska spara men åååh det är ju så tråååååkigt...och behövde pigga upp min tråkiga garderob som är så tom(NOT)





Don´t touch me- I screem-I´ve got unfinished buisiness

Rubish

Publicerad 2010-02-09 20:05:31 i Allmänt

Ja min tröjja som jag går runt i nu när det är freeeeezing i detta huset är tydligen rubish enligt C...Synd för henne men jag gillar´t!! Den är ju iaf varm när man har sådär max 17 grader i huset...Ja pappa du har nog tom varmare hemma hos dig trots att jag fryser där också...Klenis kan ni få lov att kalla mig!!

Lyssnar på lite gamla "London hits" (alltså sånna som jag lyssnade på för ett år sedan typ här:
Ladyhawke


Jag lyssnar på White Lies också Men finns ju inget Youtube klipp som går att bädda in tyvärr....
http://open.spotify.com/track/610lJBVi4ikmnbOZQMwhwP

Gammalt smeknamn för mig har tagits upp igen- Soffan- bara så ni vet där hemma!!!;)

Stop playing with my delirium

Swiming

Publicerad 2010-02-09 16:27:50 i Allmänt

Har simmat 45 min idag! Duktigt av mig och Elin tyckte jag!
Också en promenad med Jessica har jag hunnit med när hon väntade på att hennes barn CaspEr(eller CaspOr) var på playball.
Nu sitter jag och väntat på att jag ska börja jobba vid typ lite i 4 skulle jag tro! V är och hämtar flickorna.
Händer det ngt annat spännande??! Hmm, Emelie kommer på besök helgen vecka 8 iaf!! SKa bli kul kul!!!
Joanna kommer till helgen och jag är om ni kanske inet vet det hemma själv eftersom de ska till Disney land-de kommer inet hem förrens på tisdag så det blri semester för mig vilket jag kan behöva...det är ju lov också när de kommer hem så behöver vila upp mig lite tror jag. Skönt att inet ha ngra tider att passa och ha huset för mig själv eller ja men utan familjen i!!!

Ikväll vet jag inet riktigt om jag barnvaktar eller inte-men Jessica kommer nog hit i vilket fall och kollar TV och snackar lite skit!!

Don´t worry be happy!

Förföljd

Publicerad 2010-02-08 15:18:15 i Allmänt

Jag är förföljd av barnen...
När jag kom hem igår fick jag jobba en timme + -, gav barnen mat-vrf jag fick göra dte var för att V åkte och lämnade filmen som jag lånade i fredags, M är sjuk så hanlåg i sängen...jag kom alltså hem jätte otajmat...diskade också upp i köket eftersom jag inte kunde lämna V med all disk-så taskig är jag inte...åt gjorde jag själv sen också-sheperds pie...Jag fick också läsa saga för både A och C när de skulle gå och lägga sig.
Idag har jag också jobat mer eller mindre hal dagen-var dock ledig melan 11 och halv 1 sen kom jag ju hem igen och då ville A(som fortf är sjuk) och C såklart vara svansen på mig...Så nu sitter de här på mitt rum och kollar på en film.Strawberry Shortcake om ni vet vilken det är!?:P
Jag har städat rummet också och hunnit diska allt i diskmaskinen för att diskmaskinen har cp:at sig och inte diskat rent över huvudtaget...

Aja, klaga ska jag inte göra(än)!! Kul att jag är omtyckt!

Här kommer bilder jag lovade igår på lördagens äventyr-Jessica och Ellen på ett solur eller ngt liknande vid Towern!! En WKD i högsta hugg också sådär klockan 10 på morgonen!!

 

I will never be the same if we ever meet again...

Vilket äventyr!!

Publicerad 2010-02-07 20:49:44 i Allmänt

Ja Oh my God(World) vilket jäkla äventyr vi var på i lördgas jag, Jessica och Ellen!! Vi begav oss från Barnes kvart i nio och att Jessica och Ellen ens stod på benen förstår jag inte-fortf lite halvfulla och med endast två timmars sömn var de på hugget och vi skrattade så vi dog mer eller mindre hela tiden!
Vi skulle ju till en car boot sale i East Ham-tror ni att vi kom dit?! Nix vi hittade inte...för det första så var tuben avstängd från Tower Hill och onwards så vi fick allltså gå ut och försöka hitta en buss-vi chansade på en som tog oss ngnstans utei förorten-östra sidan av kära London är läskig även mitt på ljusa dagen ska ni veta...! Vihittade en annan buss att ta efter lite promenerande, den tog oss till en tub/tåg/busstation-Cannon street tror jag, där hittade vi en annan buss som gick til East Ham. När vi väl kommer till East Ham har vi INGEN aning om vart vi ska och då ger jag upp och bestämmer att vi åker tillbaka in mot stan och gör något som vi vet är och hur vi ska ta oss dit-då var klockan halv 1, 1 och vi var hungriga!!!!! Stratford tube station hamnade vi på med en buss och därifrån tog vi tåg til Liverpool street där Jessica och Ellen gick av. Jag fortsatte till Oxford Street och mötte upp Elin och andra Jessica-inte för att jag var trött på Jessica och Ellen utan för att jag inet ville gå på Vintage Marknad...
Gick lite på Oxfrod Street och sedan var det helt plötsligt dax att åka hem för att hinna fixa till sig och ge sig ut på ännu fler äventyr-träffade Maria i Putney, satte oss på en pub och hade hur trevligt som helst!!!!
Maria åkte sista tåget hem till Twickenham lite i 12 och då fick jag helt plötsligt för mig att festa vidare och begav mig ännu en gång tvärsöver stan till Schorditch och mötte upp Abby, Sofia och Daniel! Taxi fick jag ta lite för att hitta rätt men det gick suuuuper efetr lite om och med, hamnade på en mysko klubb som påminde om Egg (Höhö) Men kul var det iaf och vad klcokan var när vi stack hem har jag ingen aning om.........

Idag var det Westfield som gällde-notera att jag inte varit där på flera, flera veckor...mins inte ens när jag var där sist....
Fick med mig en kavaj hem iaf-huuur snygg som helst-bild kommer nog inom kort(typ i morron)


Bilder skulle hrä vara men funkar inte-fixar jag i morron det också!!!

Inte lätt

Publicerad 2010-02-06 00:44:18 i Allmänt

Nej det kan inte vara lätt att vara 6 år, må dåligt och därmed vara arg och ledsen på allt och alla...så har iaf A varit idag...inget har varit rätt och har det varit rätt har det varit fel för att det var rätt...ja ni fattar och jag gick nästan i taket på henne när hon började kasta omkring alla saker i huset och bara almänt förstöra-riva sönder teckningar osv...
C har också varit trött som ett ösregn och gråtit, skrattat och varit arg om vartannat...Även henne har jag nästan fått utbrott på idag när vi ritade men lyckades behålla lugnet!!!

Jag matade barnen-H´s kompis Luis var här och åt också-och sedan fick jag lite tid och sprang bort till Barnes Film och hyrde filmen The Invention of Lying som verkligen var så bra som jag hört från de som sett den-fälde såklart en och annan tår som alltid!

Efter att jag hyrt filmen så var det på min lott att få barnen att lägga sig, eller barnen valde mig till att läsa saga osv så det gjorde jag och kvart över 8 var alla tre barnen däckade i sängarna, V och M på restaurangen och Elin här-Ja sa jag föresten att jag barnvaktar idag istället för i morron?! Iaf Elin och jag sncakde lite skit inna hon åkte iväg för att möta upp Jessica Sellersjö(eller Selleri som jag har börjat kalla henne;)) och ngra till!!
Jag började kolla filmen och hade kollat en kvart när V och M kom hem och erbjöd mig att gå ut om jag ville-men nix filmen kunde jag ju inet bara dumpa sådär...så kollade klart på den och nu är jag på väg i säng.
Det blir en tidig kväll eftersom det blir en tidig morgon i morron-8 sa jag och Jessica och Ellen(Nya au pair i Jessicas gamla familj som är här på besök denna helgen) på Car Boot Sale!! Måste vara där 10 och det tar en timme att åka så ja upp i ottan it is!!

I morgon kväll ska jag träffa Maria-en au pair som bor i Twickenham. Vi ska till ngn bar i Putney-halvvägs typ för oss båda!!!

I would give you a litle bit of my life...

Mamma!

Publicerad 2010-02-03 19:50:15 i Allmänt



Gula diskhandskar har nu kommit till huset och det första jag tänkte på när jag såg dem var MAMMA!! Hon använde/använder(?) de alltid och det är såååå mamma för mig-så ja, alla säger ju att manblir som sin mamma förr eller senare så nu har jag tagit ännu ett steg närmare mot att bli som min mamma-använder diskhandskarna flitigt! Fast jag har kommit på att händerna kommer vara desto snyggare i framtiden om jag inte förstör de med massa diskvatten!!!

Lill-lördag!

Publicerad 2010-02-03 19:43:05 i Allmänt

Bakningen gick utmärkt-flickorna ville inet hjälpa till, kan det ha varit därför?!
De hjälpte till att dekorera- förresten så bakade jag två sockerkaksbottnar som vi la ihop med smörkräm(blääääääääää)emellan och godis på toppen. Socker-kick om ngt-barnen har varit hyper hela kvällen...!
När jag väl hade gett barnen mat kom V ner och tyckte jag behövde en öl efter min hektiska dag:P haha så en öl en onsdag som denna drack jag till maten!
C sitter nu och ritar på mitt rum efter att jag läst en saga för henne-Family Large. Mysigt

I morgon bär det av till Putnsy och bassängen för en simtur på förmiddagen och det är riktigt skönt att jag är ledig fram till 3, eller nej A är säkert hemma sjuk. Ja får se-det löser sig alltid!!

Ps, har också tvättat idag-det bästa på hela veckan när man kan fylla på garderoben med rentvättade kläder! Haha

Ännu ett par stycken

Publicerad 2010-02-03 13:07:15 i Allmänt

Nu har jag precis varit iväg på Starbucks och fikat med ytterliggare två härliga au pairer-Malin och Joanna med Jessica och Elin tittade in en stund!
Hur många av oss au pairer finns det?!?! Jag tycker jag har huuuur många au pair kompisar som helt vid detta laget men det bara dyker upp fler och fler! Inget fel med det-jag tycker det är hur kul som helst verkligen!!=D

Nu ska jag alldeles strax börja jobba-idag blir det till att baka ngn kaka/tårta-önska mig ett stort Lycka till för jag är usel på det här med att baka och bättre blir dte inet när man har två otåliga och vimsiga flickor som vill hjälpa till:P haha


Don´t stop doing what you´r doing, keep doing what you do...

Hodiladi Hodiladi...

Publicerad 2010-02-02 20:21:15 i Allmänt

...hoppsan vilken dag!

Ja så kan man väll sammanfatta denna dagen-typ:P haha
Jag är på riktigt bra humör nu-har dock jobbat över en hel timme men vad gör det när man underhåller söta Charlotte??!!!
Har läst saga och lagt pussel och gjort fruktsallad och ja-de håller en sysselsatt iaf!!

Var innan idag i Sheen för att lämna ett brev till ngn i ngn affär åt V, fick också bud på att köpa medicin till barnen-Amelia är hemma sjuk, stackaren har sky hög feber:(
Sedan var jag på gymmet för att kolla om man kan gå och simma enskilda ggr i stället för att krångla med bankkort...och det gick utmärk, så på torsdag hittar ni mig simmandes i Putney:P

Ny dag, nya tag!

Publicerad 2010-02-01 19:53:28 i Allmänt

Yes, ny dag och ny vecka och nya tag!
Helgen var bra! Kul fest i lördags och söndagen sovs typ bort!! Så det ska vara, eller?!

Idag har jag inte gjort mycket vettigt måste jag säga...jobbade morgonen och lagade sedan soppa på fm! Mycket gott. Gick på en promenad i det fina, fast kyliga vädret, sedan jobbade jag igen från 3 till nu halv 7! Ska snart ut på en promenad till är det väll tänkt med Elin som tydligen behöver prata av sig...spännande att se vad det kan handla om!


All Or Nothing

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela