Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Minne

Publicerad 2010-09-16 19:46:17 i Allmänt



Haha!
Dessa två låtarna hittade jag av en slump på Spotify och de fick såklart direkt mina tankar att gå till Samos och Frida och mina bilfärder på den bergiga ön! Roligt det där med låtar som får ens tankar att direkt vandra till något minne, plats, person eller händelse! Sånna har jag måmga av!

When you fall get up, If you fall get up

Och så var det...

Publicerad 2010-09-16 19:30:20 i Allmänt

...Torsdag igen!
Idag har jag
*Städat mitt badrum
*Damsugat rummet
*Packat ännu mer saker(OMG vad jag har saker..)
*Lagat bakad potatis till barnen
*varit ute och gått en timme
*kollat på "Kungarna av Tylösand"(när jag åt...ingen bra ide-fy fan vad snuskiga de är...)
*Kollat på "Halv 8 hos mig"
*Tvättat
*Ätit lite och druckit mkt te...
*Kollat biljetter till julen-Gran Canaria blir det, om allt går som jag vill, över julafton!

Ja det är väll så min dag har sett ut-OCH pratat med Frida på msn-har inte pratat med henne på...ja alldeles för länge...
Ska kolla med familjen nrä det är ok att jag åker iväg på ännu en semester(jag kom ju preci hem från en känns det som) Men biljetterna är iaf billiga nu vilket är bra!!

Tråkigt inlägg men jag har inte ngt kul att säga-det är lixom inget mer än flytten som händer at the moment så. Därför kan ni ju få se bilder på hur mkt jag har packat och att jag konstaterat att jag inte kommer få plats med alla mina saker i två resväskor.....

Nej se-jackor och skor finns i blå ikea kassen-mina toalett artiklar finns i office påsen till höger om resväskan...

Och här har vi resväskan med kläder i-mer än halvfull och jag har

Såhär mkt kvar i min garderob!!!!!!!!!! HJÄLP MIG!!!!!!!!!Blir lite rädd för mig att jag har kunnat samla på mig såhär mkt kläder...Men kul är det!!

Baby, Please don´t go. If I wake up tomorrow, will you still be here?

Bildbevis

Publicerad 2010-09-13 21:26:55 i Allmänt

Bilder från igår-alltså såhär ser jag ut i lugg-Fotona är från den flitigaste av oss med kameran Malin!







Så utlåtande om luggen TACK! Och ärligt-barnen här i familjen gillar det INTE sa jag be och få tala om och de är inet diskreta med sin uttalande heller(ja saningen kommer alltid från barn).

I wish my life could be the same as before I saw your face

Tar tag i mitt liv

Publicerad 2010-09-13 13:20:24 i Allmänt

Nu jäklar ska ni veta att jag har tagit tag i mitt liv och mailat allt och alla jag kan komma på och måste maila!
Det gav resultat direkt och jag ska till stallet denna veckan för att rida lite-fasen vad lycklig jag är NU ska ni veta!
Till Morgonpasset i P3 och tonerna av MIN låt Empire State of Mind så kan jag förhoppningsvis om ngn vecka slippa magont och börja leva igen-jag förstår hur folk som är arbetslösa och pengarna börjar sina kan känna sig. Vädligt desperata efter ett jobb(det är iaf jag) ngt att göra om dagarna.
Usch nu flummar jag bara och försöker få ner mina stackars känslor och tankar i ord. Sluta upp med det Sofflan!!

You think I'm pretty without any makeup on
You think I'm funny when I tell the punchline wrong
I know you get me so I let my walls come down, down

Kändis!

Publicerad 2010-09-13 11:56:51 i Allmänt

Igår var en slapp dag. Jag, Malin och Joanna skulel egentligen gått på bio eller åkt båt till Hreenwich men det blev inget alls utav det utan vi satt i en park i Fulham och sedan gick vi och åt på Nando´s-super gott-och sedan gick vi till The Ship. Där joinade Jessica, Pamela, Liz, Josefin och Natalie oss! Trevligt var det tills jag fick ont i magen och åkte hem för att sova bort det onda...
MEN ni ska veta att innan jag åkte hem såg jag en kändis!!!!
Max i The Wanted gick minsann förbi mig-jag rörde nog honom också i trängseln på The Ship. Fatta vad coolt, ni i Sverige är jag inet helt säker på att ni vet vem det är men detta är deras första singel:



Ja ni förstår vem det är jag såg!
Spännande det där med kändisar-jag blir allt lite starstruck!

Hiding wont hide it,
Smiling wont hide it,
Like I aint tried it,
Everyones tried it now,
And failed somehow

Lugg

Publicerad 2010-09-11 09:46:15 i Allmänt

Nu har det blivit lugg på Sofia!
Vet inet än om jag trivs i det eller inte men jag kommer nog vänja mig-förnying blev det iaf och det växer ju ut så småningom!
Hade en väldigt produktiv gårkväll måste jag säga-Malins hår blev färgat och klipp. Mitt hår blev klippt och vi hann vräka i oss flera bitar kärleksmums och även dippa med morätter, gurka och paprika!

Nu ska jag göra mig redo för en dag out and about. Det börjar med röstning i Svenska Skolan för att sedan förtsätta mot ett museum(troligen Imperial War museum) och jag hoppas på att vi äter ngn gång under dagen också. Ikväll ska jag barnvakta i en annan familj här i Barnes=mer pengar till min sparbössa!

Oh, half of my heart's got a grip on the situation
Half of my heart takes time
Half of my heart's got a right mind to tell you
That I can't keep loving you, oh, with half of my heart

Kärleksmums

Publicerad 2010-09-10 17:09:14 i Allmänt

Idag stod det baka på schemat och jag slog till och bakade kärleksmums till familjen(och mig).
Jag tjuv smakade lite när den blev klar och Mmm vad gott!!

Så här fint blev det!

I kväll sitter jag barnvakt här hemma och Malin kommer hit för att fixa håret och jag funderar starkt på att fixa mitt så jag får lite färändring-lugg lockar enormt så ja det blir det nog ikväll!!

I wanna kiss you, but if I do then I might miss you, babe

Fashion Night Out

Publicerad 2010-09-09 00:02:01 i Allmänt

Pappa: Självklart har jag fått röran från mamma och städningen från dig pappa!! Ta inte illa upp mamma men det är ju liiite så eller har du protest?!

Jag är nyss hemkommen från centrala London. Fashion Night Out stod på schemat idag! Väldigt många butiker hade kvällsöppet, Dj:s och bjöd på champagne! Himmla fint-allt för att det vankas Fashion week om ngn vecka!
Jag, Joanna och Malin kände oss dock ganska så missanpassade i de andras glamour så vi strosade till Office och jag fick finally köpt mina efterlängtade gummistövlar(jag har tom sparat pengar för att kunna köpa de!) Och det blev ett par HUNTER stövlar som jag är såå nöjda med!
De ska jag traska runt i i regn och rusk nu i höst ska ni veta!

Tadaa!!

Cause I never knew what I wanted til I looked into your eyes

Tisdagsklubben

Publicerad 2010-09-07 20:25:33 i Allmänt

Nu sticker jag och Jessica till Tisdagsklubben!
Har även efter en alldeles för lat dag varit ute på en timmes powerwalk och jag kan meddela att jag svettas fortf trotts duschen-eftersvettningar är inte sååå kul:P


I´m gonna do just what I want

Off they go

Publicerad 2010-09-07 10:36:20 i Allmänt

Och så var skolan igång för alla tre barnen och jag helt plötsligt typ helt ledig, jobbar från halv 8 till halv 9, 9 på morgonen och sedan från halv 4, 4 till 6 på kvällen.
Ja jag söker nya jobb och kommer alltså inte sitta av denna tiden resten av året-då hade jag dött av uttråkning!!
Men jag latar mig i ngn dag till tror jag!

Tell the devil that he can go back from where he came

Morgonpasset i P3

Publicerad 2010-09-07 00:03:00 i Allmänt

Tänk er-för exakt ett år sedan satt jag på Svenska Klasskort och lyssnade på Sr P3 8 timmar om dagen i tre månader! Ni ska veta att det mer eller mindre var Morgonpasset som gjorde att jag kom upp kl halv 6 eller ngt sådant omänskligt tidigt.
Ni undrar såklart varför jag fick för mig att skriva det nu i denna stund-jo, jag lyssnar nämligen på Morgonpasset i repris från i morse just nu på webbradion!
Jag måste säga att jag saknar de på morgonen-och har gjort i ett år nu...Jag får väll börja ha det som kvällsrutin att lyssna på Morgonpasset i P3 och hmm jaa...silosofera?! synd att man inte kan ladda ner hela program till Ipoden-nu kan man bara få det bästa av veckan...


Girl you're amazing, just the way you are

Gammalt

Publicerad 2010-09-05 13:55:13 i Allmänt

Nu när vi håller påa tt reda ut alla saker i huset så hittas det gammla saker lite här och där-när jag städade förrådet i veckan fanns det x antal kartonger med foto, böcker och ritblock och portföljer med V´s ritningar från förr när hon var liten och tecknade mest hela tiden och från tiden då hon jobbade som underklädes designer. alltså huur mkt coola böcker som helst!
Gammla foto finns det också gott om om och jag tittade igenom en hel del- A är jättelik en ung V!
Jag ska minsann spara på allt så jag kan titta tillbaka på det sen när jag blir äldre och kunna visa mina barn och barnbarn-det ni!



Imponerande!

I guess I'd rather hurt than feel nothing at all.

Okej?!!!

Publicerad 2010-09-05 13:49:50 i Allmänt


Är detta verkligen ok??! Såhär har mitt rum sett ut i ja typ en vecka....klädhlgen på min kista framför sängen har växt, växt och växt...helt sjukt. Att jag sedan haft mina nytvättade kläder på torkställningen och väskorna på golvet har inte gjort rummer mer lätt framkomligt! MEN nu ska ni veta att jag har städat!! Ja ge mig en aplåd tack!!;)
Det blev såhär fint

Nej jag bäddar inte sängen-ska lägga mig om några timmar igen så det är inte lönt-endast när jag får fint besök eller vi har visningar så bäddar jag sängen! Nu kan jag iaf ta mig runt på rummet utan att kliva över väskorna och kläderna är i garderoben snyggt ioch fint på sina hängare!

I wonder if I ever cross your mind. For me it happens all the time.

Afternoon Tea

Publicerad 2010-09-04 20:06:24 i Allmänt


Idag träffade jag Malin, som jag inet träffat på huuur länge som helst! Vi letade upp ett jättejättemysigt fik på en lugn bakgata. Där åt v iAfternoon Tea. Små söta baguetter, scones, marränger, chokladkaka och jättesmarriga cupcakes! Kunde inet bli bättre!
Sedan tog vi en sväng till Top Shop och sedan satt jag i en evighet på bussen hem...!
Hemma nu och ska barnvakta ikväll!

Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie

Val 2010

Publicerad 2010-09-04 00:31:24 i Allmänt

Första gången för mig att rösta i riksdagsvalet detta året-kan ju vara spännande och banne mig ska jag vara med och rösta!
Har gjort ett test för att se vilka parti som har politik som passar mina värderingar och nu håller jag på att läsa in mig på de så jag vet vad jag röstar på!
Spännade, spännande det där med val-vem kommer styra Sverige i fyra år och frammåt nu tro?!

We love it and we leave it and we watch it burn

Bättre för mig

Publicerad 2010-09-02 19:10:45 i Allmänt

Ajdå-nu har jag glömt bort det här med bloggandet igen känns det som-redan torsdag och jag ahr inet bloggat sen i hmm ja söndags kanske eller ngt...Illa
Men jag har roat mig med att gå på Notting Hill Carnevalen, träffa Jessica, Malin, Unni, Natalie, Ebba, Pamela, Tisdagsklubben har jag också hunnit med och alltså träffat ännu mer folk som jag inet sett sen innan jag åkte på semester-roligt!
JObbat har jag också gjort-mkt har det också blivit ska ni veta-hela långa dagar hela veckan!
Nu sitter jag här-helt död efter första löprundan efter min "semester paus" på typ 5, 6 veckor-usch dåligt det också så nu jäklar ska jag ta tag i mitt liv! Har även cyklat och hämtat H på skolan och även sett mitt nya hus! Vi flyttar om lite mer än 2 veckor! Ska bli riktigt spännande och det är roligt att se V så entusiastisk inför det! Igår rensade vi ute förrådet-jäklar med saker där var!





Alla ville vara med även hunden!



Girls just wanna have fun

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela