Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Kallvatten

Publicerad 2009-01-30 14:39:12 i Allmänt

Fy f... vad jag hatar kallvatten, idag när jag duschade fick jag duscha i kallvatten...det fanns varmvatten till första 2 min sen tog det slut och jag fick dusha i kallvatten. Snacka om att det var kallt. Jag hade sedan förhoppningar på att rummet skulle vara varmare än kallvattnet men tji fick jag för jäklar vad kallt det var att komma ut urduschen. nu sitter jag med tjocktröjja, joggingbyxor och målar naglarna lila! haha!

CAE

Publicerad 2009-01-30 13:39:06 i Allmänt

Nu är det betalt och ingen återvändo finns. Provet ska jag göra i mars, det blir spännande! Och nu har jag en vecka kvar i skolan, sen skajag sova lite längre än till halv åtta om mornarna, sådär nio låter bra tycker jag!

Ha en bra fredag! Puss och Kram

Idag är det...

Publicerad 2009-01-30 13:36:20 i Allmänt

...fredag! Och ikväll ska jag hmm, ja antingen blir det ngt VIP party ngnstans i Soho typ eller så blir det Camden och KOKO...det är riktigt svårt att välja faktikst, jag vet att jag har super kul i Camden på KOKO, men samtidigt så är det så långt att åka, hmm jag får ta ett snack med min kompanjon Camilla om det här, vad vi ska hitta på! Svåra beslut som ska fattas!

Ps; Josse, du är välkommen hit när du vill, så kan du äta upp mina djungelvrål! De äts ju inte annars...

Missförstånd!

Publicerad 2009-01-29 21:13:23 i Allmänt

Idag har det först varit skola och sedan bar det av till Hammersmith för att möta upp Emma och äta lite lunch! Det blev hamburgare för £3 på en pub! Vädigt gott och bra för plånboken!
När klockan närmade sig två åkte vi hem mot Ealing för att hämta fotbollskläder och lite mat till Alex som skulel spela fotboll! Pete, som satt och byggde med Lego, ja konstigt ja, eftersom han ändå är pappan i huset men han hade inget bättre för sig, sa att han skulle fixa med Sam så han kom till Interact som han går på på torsdagar, och utav det så antog jag också att han skulle hämta Sam men nejdå tydligen skulle han inte det utan han trodde inet att Alex hade fotboll och att vi därmed skulle komma hem. Jag hämtade då alltså inet Sam som vanligt tio över tre utan jag och Emma gick till Tesco för at köpra ngt gott vi kunde äta när vi skulle stå ute i kylan och vänta på Alex. Pete ringer mig dock halv fyra och säger " Oh, I didn´t realise that Alex had fotball today, but I come and pick up Sam now!" Ooooups det menas alltså att jag skulel hämtat Sam som jag inet gjort och fick dpringa och leta upp Sam och hans assistent. Som tur var så var dte inegn fara utan allt gick bra och inga sura miner, ett missförstånd händer ju alltid! Och sedan var dte bara problemet att luska ut vart Emma och Alex var. Det gick efter mycket fram och tillbaka! Vilken tur att Emma var med idag annars hade jag inte klarat av det!!

Kylan gjorde så att Emma och jag fick gå in i skolan och hade som usrsäkt att leta i de kvarglömda grjjorna och hittade då en av Sams försvunna tröjor! Bra gjort av Emma och Sofia in other words!
Sedan hem och laga mat och jag har jobbat lite längre än vanligt idga, fick följa med upp och duscha de också trotts att Pete kom upp och löste av mig vid halv åtta!

Riktigt trevlig dag och kul att träffa Emma igen!:D

Nu ska jag kolla på Parlamentet 10 års jubileum som Emma rekomenderade!!

Djungelvrål...

Publicerad 2009-01-28 21:20:17 i Allmänt

...är hur jobbiga som helst att äta; de sätter sig i tänderna och vill inte alls som jag vill. Därför tar en stor påse(som jag fick av Nicco i födelsedagspresent)väääääldigt lång tid att äta. Har kommit til hälften och har alltså hälften kvar. Det blir två stycken bitar om dagen och sedan ger jag upp...men det är bra då äter man inte för många!

Mario Kart Wii

Publicerad 2009-01-28 20:04:06 i Allmänt

Herregud vad jag är dååååååålig på Mario Kart och allt vad som handlar om att "köra bil", idag var ju Alex kompis George med hem och han hade med sig Wii spelet Mario Kart...och för alla er som inet evt(Sara och Anna Knutas vet att det är sant) så är jag ritkigt ritkigt dålig på att manöverera den gubben på en liten bil eller motorcykel! Hahahhaahah! Det var nästan så att Sam var bättre än vad jag var och han körde bara ut i gräset! Men ja som alla säger och jag tycker är himmla bra är att man inte kan vara bra på allt!! Svårt tycker jag iaf att det är!


Jobb, Jobb!

Publicerad 2009-01-28 16:03:08 i Allmänt

Nu börjar jag jobba om exakt typ sådär 14 minuter. Det betyder alltså att jag ska resa mig härifrån om 4 minuter för att gå och hämta Sam och sedan Alex, jag hoppas bara att Sam är på vättre humör än vad han var igår, då var vi riktiga ovänner, men bara för sådär 10 minuter sen så var han snäll igen!

Jag har precis kommit hem efter en lunch med Camilla(:D) och NU ska jag resa mig för att hämta pojkarna!! Nej det ska jag inet alls, för Pete går och hämtar Sam nu, han ska leta upp tröjjorna som försvunnit i skolan. Så nu har jag exakt 20 minuter inna jag ska resa mig från soffan som nu efter några månader börjar bli aningens nersutten, haha! sitter alltid på ett och samma ställe så är kanske inte så konstigt.

Alice!!!

Publicerad 2009-01-27 23:00:04 i Allmänt

Nu får jag snart besök!! Yeey!!

Alice kommer fredagen den 13.e och stannar tills den 18:e!! Ska bli hur roligt som helst och vad skönt det ska bli att träffa någon hemifrån att prata skit med och bara vara med, lite utav hem kommer hit och det ska bli så skönt! Lite påminnelse om att man har något där hemma också! :)
Februari kommer iaf bli en riktigt bra månad tror jag! Många roliga saker som händer och nya människor att möta! :D


Alice
(Gammal bild, sen sommaren innan du åkte till USA...!)

Orka!

Publicerad 2009-01-27 20:33:46 i Allmänt

Nu börjar jag bli lite trött och har inte mycket att uppdatera med här...

I morgon blir det lunch med Camilla i Hammersmith efter skolan! Trevligt! Sedan blir det hem och jobba, Alex har kompis med hem så det är skönt!


 Camilla på absolut bästa partyhumöret!

Familjemiddag!

Publicerad 2009-01-26 21:06:14 i Allmänt

Har precis kommit upp efter en riktigt mysig familjemiddag, med mormor, Pete, Meriam och pojkarna! Hur mysigt som helst, trotts att man inte kommer till tals speciellt mycket så är det bara så himmla roligt att bara sitta och lyssna och se vad som händer och sker! Mysigt!

Nu ska jag sluta an till datanördklubben;) ett tag och sedan ska jg gå och lägga mig och sedan är det skola i morgon igen! Nästsista veckan började ju idag vilket är skönt!!

Paris!

Publicerad 2009-01-26 13:30:49 i Allmänt

Att man kunde ta tåget från London till Paris hade gått mig förbi totallt tills för bara några veckor sedan och nu kan jag inet släppa det och tycker det hade varit riktigt, riktigt roligt att åka dit över en helg! Tåget tar 2,5 timme och kostar från £59. Det är ju verkligen inet mycket alls och det är bara två löner ungefär som ska sparas plus lite fickpengar (tre löner som ska sparas då kanske).
Så nu ska vi allt försöka få till en helg vi kan åka dit och ta en min semster!!

Fredag!

Publicerad 2009-01-25 21:52:42 i Allmänt

Här är bilderna sedan i fredags! Inte superbra bilder men tanken är där iaf och kul hade vi!
              

Victor and Albert museum

Publicerad 2009-01-25 21:34:22 i Allmänt

Idag så tog jag tuben till South Kensington och mötte upp Camilla där efter att hon varit en vända i High Street Kensington(inte med mening dock;)) och sedan gick vi till Victor and Albert museet. Vi viste inet riktigt vad vi gick in på och om vi skulle tycka det var intressant men det gjorde ju absolut ingenting eftersom det är gratis med museum och vi hade inget bättre för oss. Vi strosade runder lite och kollade på allt från mode till skulpturer och juveler. Frmåt två så började magarna kurra och vi gick och satte oss på en italienskrestaurang och jag fick lasange för första gången på hur länge som helst, det var gottgottigottgott!!

Efter lunchen så satte vi oss på buss nr 14 och åkte in mot Piccadilly! Där gick vi in på HMV och jag köpte en bok och sedan så gick vi till Café Nero för en fika till! Ja, det är bar amat och mat hela tiden men hur ska man annars överleva?!

Nu sitter jag här hemma, trött, mätt och nöjd över ännu en lyckad helg med roliga saker som hänt och nya upplevelser! Nu hoppas vi att veckan också blir bra och att det går ganska så snabbt till nsäat helg så man kan hitta på fler roliga saker!!

Fredag, Lördag, Söndag

Publicerad 2009-01-25 12:10:57 i Allmänt

Denna helgen har varit förkyld men änn så är helgen inte över och det känns som om förkylningen börjar gå över väldigt mycket, det är bara näsan som rinner och att jag har lite, lite ont i halsen men det överlever jag!

Fredagen blev inte lugn kanske men nykter iaf (jag löd ditt råd morfar!!) vi var på The Zoo Bar och dansade och hade väll ganska så roligt, men ja förkylningen gjorde ju sitt...sedan sov jag hos Camilla när vi efter mycket om och men hittade rätt buss hem...den gick ju inet alls ifrån Licester sq utan ifrån Piccadilly men jaja hem kom vi!

Igår lördag så vaknade vi vid 11, åt frukost och sedan bar det av till Westfield shoppingcenter, vi mötte upp Josse också och satt och tog det lugnt i mer än två timmar! Hur skönt som helst var det och behövligt, alla var lite smått förkylda och lite trötta! Sedan efter fika och väldigt lite shopping så bar det av hemmåt, jag och camilla åkte hem, åt kvällsmat och sedan iväg igen till Hammersmith där vi skulle kolla bio!!
Vi såg Slumdog Millionare, hur bra som helst och verkligen värd att se! Sedan åkte jag hem och sov gott i min sköna säng!!

Idag är det söndag och jag har precis ätit frulle och ska nu ta en dusch efetrsom jag och Camilla ska gå på museeum! Vädret är väldigt dåligt och egentligen tänkte vi att vi skulle följa med Emelia och Josse till Richmond men nu ställde de också in så ett museeum blir perfekt, gratis och allt!

Uppdatering kommer lite senare om dagen!

Förkyld och regn...

Publicerad 2009-01-22 12:51:07 i Allmänt

...kan det bli sämre? Idag vaknade jag med grym ont i halsen och väldiga svårighheter att andas eftersom hela näsan var igentäppt. Jag orkade verkligen inte ta mig upp till skolan utan sov till elva istället...inte bra inte bra Sofia. Men kunde gärna inte gå dit och gå hem en halvtimme senare för att jag höll på att dö av andningssvårigheter.

I eftermiddag när jag hämtar Alex så är det fotboll för honom och det betyder alltså att jag ska stå ute i regnet och frysa och bli blöt i en och en halv timme ungefär, hur roligt kommer det bli?! Inte alls kul eftersom jag kommer frysa...Men så är det och jag ska inte klaga, har det ju väldigt bra ändå som det är!

Nu ska jag se vad jags ka hitta på...hmmm ingen aning men något kommer jag väll på, typ sitta här framför datorn, läsa lite och kanske ta en tupplur till!

Ikväll blir det en tidigkväll igen så jag kan gå till skolan i morgon!

Barnvakt!!

Publicerad 2009-01-21 22:11:23 i Allmänt

Idag är det onsdag och jag har haft en riktigt fullspäckad dag!! Roligt värre!!
Först i morse så fick jag gå upp klockan sju för att göra läxan, sedan kom Sam upp vid åtta och vi gick ner för att äta frulle, Alex kom också och åt och eftersom Meriam var i telefon med larmföretaget som var här igår och kollat larmet, eftersom det nu var inställt på fel inställning så vi kunde inte larma huset. Stackars Meriam fick därmed skjuta fram sina möte som hon hade inne i London till senare för att vänta på larmgubben och jag fick göra pojkarna redo för skola och gå med de dit! Sedan fick jag typ springa till min skola, som ligger åt andra hållet, för att jag inet skulle bli för sen till testet vi skulle göra idag. Jag kom bara tio minuter sent så det var lugnt! Testet gick bra och jag fick tom sluta tidigare!

När jag slutat så skyndade jag mig hem, slog fel kod till huset och fick kolla på smset jag fått av Meriam innan på morgonen med nya koden, jag kom in och sedan sprang jag iväg till tuben för att träffa Camilla för en promenad och lunch i Hammersmith! Hur trevligt som helst och det får vi lätt göra om! Hammersmith är perfekt ställe att ses på efetrsom det tar ungefär tio minuter för oss båda att komma dit och det finns en del affärer där också så bättre kan det inte bli!
Jag åkte från Hammersmith lagom så jag kunde gå direkt till skolan och hämta pojkarna! Hämtade Sam och sedan LAex och fick Ben,Alex kompis, med mig hem också! Lagade kvällsmat och så och nu sitter jag här framför TV:n, kollar gamla The Hills avsnitt och latar mig!
Längtar till sommaren gör jag också, eller iaf lite värme hade inte varit helt fel!

På fredag ör det The Zoo Bar som gäller och sedna resten av helgen vet jag inet riktigt...ska iaf hem till Camilla inna på fredag och kolla in hur hon nu bor, ska bli kuligt!!

Nu kom Meriam hem så nu ska jag förflytta mig upp på mitt rum, ta en dusch och sedan gå och lägga mig...har blivit förskyld och jag är väldigt säker på att det är för att jag har sovit för dåligt de senaste veckorna...Så det får det bli ändring på helt och hållet!!

En liten parantes till(Pete kommer hem i morgon, troligtvis, efter att ha varit i Israel i en månad nu...skönt, för då blir Sam glad och inte så trottsig!!)

Tisdag!

Publicerad 2009-01-20 16:02:24 i Allmänt

Nu börjar jag alldelse alldeles strax jobba så inlägget blir kort och berättar bara att jag snart ska jobba och att jag igår var på drink i earls court med Nicco, Josse, Camilla och Katja! Trevligt trevligt!!

Jag försov mig inte idag!! Yees, men guud vad trött jag är så det blir en tidig kväll, med nyvättade lakan;)

Hoppas ni haft en bra tisdag!!!!

Bra och dåligt!

Publicerad 2009-01-19 23:48:31 i Allmänt

Nu har Camilla hittat en ny familj som kommer bli mycket mycket bättre och jag tror hon kommer stormtrivas där! Det ända som är väldigt dåligt är att jag nu kommer bli ensam här ute igen vilket är lite tråkigt...men så är det, jag har ju faktikst klarat mig bra innan och kommer göra det nu också, har Camilla och jag varit ute tillsammans kommer det väll bli att jag sover där eftersom hon bor mercentralt än vad jag gör! Och träffa henne på dagarna i veckorna kan jag ju göra då efetrsom min skola slutar snart! Så jag ska inte klaga och skulle inet vilja byta familj eetrsom jag trivs hur bra som helst här!!!

Nu ska jag sova så jag kan komma upp till skolan i tid io morgon!

Album Chart Show!

Publicerad 2009-01-19 11:48:40 i Allmänt

2 februari är det så dags för Album Chart Show i Camden på KOKO igen!

Lady Gaga
              
                 Lilly Allen

                               Starsailor

                                         The View

Är de som ska spela! Ska bli riktigt riktigt kul!! Ser jag fram emot!!

Helgen!

Publicerad 2009-01-19 11:46:28 i Allmänt

Nu var det längesen som jag uppdaterade bloggen, dåligt Sofia! Men denna helgen har varit väldigt busy och jag har gjort sjukt mycket på två dagar! Vilket är hur kul som helst och det känns bra att göra något vettigt när man är ledig, mycket vettigt vet jag inet om det är men jag har iaf gjort något!

Fredagen började ju med skola, jobb och sedan efter jobbet så gick jag förbi Camilla och hämtade upp henne innan vi satte oss på bussen upp till Emma, Emelie och Andreas i Hendon där vi skulle förfesta lite! Vi lyckades hitta rätt buss och gå av på rätt busstopp, sedan var det desto svårare att hitta dit. Gick åt fel håll först men sedan rättade det också till sig och vi kom fram till deras stora hus som jag också hade kunnat flytta in i med tanke på att det är London vi pratar om och de kan nog inte få det mycket bättre än så! Vi var där vid nio och sedan tog vi oss mot tubstationen Hendon Central för att ta oss till Camden town där vi skulle på en pub där Emelies pojkvänns band spelade, det var trevligt, musiken var dock grymt hög och öronen sitter knappt kvar:P
Jag, Camilla, Josie, Andreas, Linnea och tre volontärer från svenska kyrkan gick sedan mot KOKO där vi fick stå i en grymt lång kö innan vi kom in och kunde röja dansgolvet! Vi hade jättekul men det var skönt att sätta sig på bussen sådär vid halv fem för att börja den LÅNGA resan hem. Jag var hemma vid kvart över sex och det var riktigt skönt att sova!

På lördagen så vaknade jag vid 12, gick upp och åt frukost och sedan kom Camilla för att sminka sig, kolla mail och lite så och sedan bar det iväg in mot stan och Oxford Street, jag förstår dock inte att vi orkade med att gå hela Oxford Street och Primark...men det gjorde vi! Sedan åt vi och Camillas kompis Jimmi som bor här mötte upp oss och vi tog en fika innan vi åkte hemåt för att fixa till sig igen och åka in mot Fulham där vi skulle gå till Chautue 6 (vet inet ritkigt hur det stavas dock) Där var hur mysigt som helst och ett perfekt ställe, så dit ska jag fler gånger!! Jag, Camilla, Jimmi och Karin hade hur kul som helst och vi röjde dansgolvet även denna kvällen! När det stängde så var det bara en halvtimmes bussfärd hemåt, vilket var hur skönt som helst!

Söndagen spenderades även den inne i stan med Camilla, Jimmi och Karin. Vi var först i Svenska kyrkan, pratade lite med voluntärerna och Camilla försökte hitta en familj som hon kan byta till för som det är nu är dååååligt. Sedan åt vi vid Marble Arch och sedan bar det av till den coolaste affären jag varit på någonsin! Aerobemitic Flitch eller något sådant...har absolut ingen aning om hur det stavas eler uttalas men coolt var det iaf!
Sedan blev det en fika till och sedan bar det av hemmåt!!

Idag är det måndag och jag har tyvärr försovit mig riktigt mycket...därför sitter jag här, man kan komma max 20 min försent, alltså 20 över 9 men jag vaknade tio i nio och såg inte poängen med att stessa, så så är det! Synd bara att ja inet får lämna in min läxa som jag faktikst gjort väldigt ordentligt!

Av denna resumen av helgen drar jag slutsattsen av att det har varit en GRYMT bra helg, trevligt sällskap roliga kvällar och fint väder också vilket har varit grymt skönt med sol och blå himmel!!

16 dagar kvar!

Publicerad 2009-01-15 14:35:33 i Allmänt

Så många dagra är det kvar tills jag inet behöver gå i skolan mer!! Yeees!! Skönt ska det bli och sedan är det bara provet kvar i mars någon gång!

Snart är det fotboll och jag fryser redan.....brrrrrrr
Jaja inget att göra och jag överlever! Skönt med luft iaf!!

Läggdags!

Publicerad 2009-01-14 23:13:50 i Allmänt

Guuud vad skönt! Idag la jag Sam och Alex redan klockan sju för Sam var så himmla trött så han kunde somna stående. han somnade också direkt och var riktigt dukitig, utan några argument eller någonting så somnade han. Han vaknade dock av att Alex skulle krypa upp till honom och sova där, förhan ville ha huggs with Sam. Han fick gå tillbaka till sin säng igen och sprang sedan på toa två gånger...inget man kan göra åt och jag har också kört det tricket för att slippa sova när jag var mindre så I wont blame him. Sedan har jag kollat på en massa inspelade The Hills program och nu så är det läggdags även för mig, ska läsa lite i min bok också innan jag släcker lampan bara!

Pratade förresten med pappa idag! Roligt, har inte pratat med honom sen nyår så det behövdes att vi hördes av och kollade så vi levde på varsin sida om stora havet, mamma var det också längesen jag pratade med, hmmm får se om hon ringer mig på skype snart!

Sov så gott allihopa och ha en bra torsdag! (I morgon är det fotboll för Alex så tillåt mig att tycka synd om mig själv som måste vara ute i kylan...:/ Brrrrr)

Hästar!!

Publicerad 2009-01-14 15:43:44 i Allmänt

Idag fick jg av min lärare på skolan reda på att det finns ett stall här i Ealing; DIT SKA JAG GÅ!! Jag blev helt till mig och måste verkligen gå dit och se om jag kan få rida lite...!! Had varit så himla kul, jag saknar hästarna så sjukt mycket och måste snart få känna hästdoften i näsan igen för den är efterlängtad vid det här laget..! Kanske kan se om de har något jobb, sen när jag slutat skolan så kanske jag kan extraknäcka där, mocka lite boxar också så, som är så kul!! Men det får vi se, ska först gå dit och prata med dem!

Nu börjar jag snart jobba och det innebär idag att jag jobbar ända fram till de har lagt sig. Får se hur det går idag, de har nämligen inte varit alls bra på att lägga sig måndag tisdag när Meriam gjort det...så vi får väll se. Men först är det mat och lek som står på schemat och först så måste jag ta mig ut i kylan och hämta de...det är inte lika kul eftersom det är rikitgt riktigt kallt idag...fryser tom här inne.

Osocial datorkväll!

Publicerad 2009-01-13 20:33:06 i Allmänt

Idag är det osocial datorkväll som är på g. Camilla är här och har med sin dator för att kunna komma åt internet-men just nu så fungerar det inet alls...-eftersom Camilla inte har internet hemma hos sig så blri det lite jobbigt och sitta på internet café är ju inet det man vill göra varje dag...

Idag har jag varit i skolan, sedan jobbat och idag var det piano för Sam, kul, kul med motion för mig och piano för Sam! Sedan hem och göra mat snabbt, snabbt för att de inet ska hungra ihjäl!

Igår var jag ju i Fulham och träffade de andra tjejerna vilket var jättetrevligt!! tradition varje måndag i fortsättningen!

Nu ´ska jag göra läxan och lämna över datorn till Camilla så hon får använda den efetrsom det är ett stort mysterium att hon inet kommer in på internet...tradigt...

Yes Sir!

Publicerad 2009-01-13 00:32:16 i Allmänt

Hahahahahahah!! Jag höll på att skratta på mig idag när Sam fällde en av alla sina klockrena kommentarer! När jag kom hem från skolan med honom (Alex var hos en kompis) så kom Meriam ner och pratade lite, hon sa något som Sam inte svarade på först utanm Meriam fick säga det igen lite högre och lite mer tjatigt! Då ställde sig Sam i givakt och sa "Yes Sir" med sin djupa skrovliga "mans" röst! Hahaha!! Sedan gick han uppför trappan och räknade 1,2,1,2 precis som millitärer gör! hahahah gud vad jag och Meriam skrattade!!

Jag har inte jobbat alls mycket idag, skönt, efetrsom Sam var på fotboll och Alex hos en kompis. Så jag skulle bara ha Sam klar till fotbollen och sedan ha maten klar när de kom hem och hämta Alex hos kompisan. Det gick dock inet superbra att hämta Alex eftersom jag inte hade en susning om vart det var så fick jag en karta av Meriam som dock inte stämde alls...hmm jaja det löste sig när jag ringde mamman där jag skulle hämta och hon fick guida mig dit, visade ju sig att det inet var alls speciellt långt hemifrån utan att jag gått en himla omväg för att hitta dit; ONÖDIGT!!! Men men lite motion skadar inte!

Ikvälll har jag varit i Fulham, träffat Josse, Nicco, Emelia, Liz och Camilla! Jättetrevligt var det och mycket skvaller och behövligt prat utbyttes!!

Nu ska jag sova och sedan är det skola i morgon.
Sov så gott!!

Söndagar är söndagar!

Publicerad 2009-01-11 18:43:12 i Allmänt

Söndag idag och jag har inte gjort någonting...Men det är därför söndagar är södagar för att man ska kunna lata sig och inte göra någonting! Så himmla skönt, men just nu är jag riktigt riktigt trött och hungrig så får gå ner och göra kvällsmat snart...tror det blir rostade mackor, det var riktigt längesen jag åt bröd och mackor så kan ju alltid lyxa till det lite med det en söndag som denna!!

The Loop

Publicerad 2009-01-11 14:31:53 i Allmänt

Igår kväll var jag ju på födelsedagsmiddag/fest på lklubben The Loop. jag var ritkigt riktigt skeptisk till det när jag satt här hemma, trött, inte tillfixad eller någonting och hade stora funderingar på att skita i det och gå och lägga mig istället...men det gjorde jag inte och jag är glad för att jag inet gjorde det för kul hade jag!!
Vi åt först efter lite mingel och så, jättegod mat, mätt blev jag dock så jag är förvånad över att jag kunde dansa så mycket som vi gjorde. Vi hade ätit färdigt vid tolv och då dansades det sedan fram till tre ungefär när jag och Nicco gick mot Trafalgar Square...långt som in i men ja, vi var ju tvungna att komma hem. Bussen är ju inet snabb så jag var hemma och la mig i sängen 5.00 i morse och har nu sovit fram till ett. Ska nog gå ner och äta lite frukost nu, annars så dör jag av hunger...! Och det vill vi ju inte!

Så av denna kvällen har jag än en gång fått bevisat för mig att man inte ska klaga innan man gjort något provat något, för det kan ju faktikst bli bra!

Lördag

Publicerad 2009-01-10 19:29:24 i Allmänt

Idag är det lördag och jag håller på att somna...vi var ju i Camden igår och festade, först mötte jag upp Camilla, vi tog tuben för att möta upp Josie och sedan tog vi bussen till Camden. Där gick vi till Dublin Castle, mötte upp Emma, Andreas, Oskar och tre volontärer från Svenska kyrkan!  Hade jättetrevligt och sedan drog vi vidare till The Worlds End och Underworld. Dansade och hade jättekul, när det stängde vid tre så tog det ett tag som vanligt att ta sig till bussen, på bussen och kom till Trafalgar, men jag personligen HATAR Trafalgar för jag har ingen som helst aning om vart min nattbuss-N11-stannar...Trafalgar är helt förvirrat och jag har aldrig koll på vilken sida om torget det är och vart jag är i förhållande till vad så som ett bra bevis på detta så satte jag och Camilla oss på N11 som tog oss...trumvirrvel...till Liverpool Street, alltså endstationen på N11;ans rutt...jobbigt eller vad...så vi väntade på en ny buss som tog oss hela vägen hem. På Trafalgar(där jag vellat hoppa på N11 för ungeför tre kvart tidigare) hoppar Linnea på och himmla tur är väll det för turen hem gick inet alldeles för långsamt då när vi pratade på om allt möjligt för att inte somna!

Idag har jag och Camilla vait och ätit på the pankakeshop som ligger här i Northfields sedan gick vi en sväng till Ealing Broadway och genom West Ealing hem och sedan har jag duschat, målat naglarna och suttit här och tänkt å att jag borde gå och sova en liten stund men inet kommit så långt...Jag ska på födelsedagsfest ikväll, så därför jag hade behövt lite sömn men sova kan jag göra i morron! Så nu ska jag fixa till mig och sedan ta mig ut i kylan...:/

Hoppas ni hade en bra fredag och lördag!!

Freeeeedag!!

Publicerad 2009-01-09 14:40:10 i Allmänt

Idag är det fredag och såklart så ska man ju veta att det är fredag så därfölr beger jag mig tillsammans med Camilla till Camden och ska träffa Josie och Andreas där! Trevligt trevligt, får se vart det slutar om vi bara sitter på pubben och snackar eller om vi går ut efteråt.
Innan jag kan åka dock ska jag jobba och jag har tyvärr en dålig känsla av att jag får ta barnen på kalas idag eftersom Meriam idag hade grymt omnt i sin arm också och höll nästan på att börja gråta av att det gjorde så ont i rygg och arm i morse när jag pratade med henne, usch stackars henne...Så där ska de vara klockan 6 och sedan är vi antagligen där till 7 halv 8...aaa vill inte, så hoppas, hoppas att Meriam mår bättre.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning så jag slipper göra det efter att jag jobbat, då blir det ju ändå senare jag kommer iväg ju...Hoppas ni får en bra fredag också!!

Ryggont och kanabis/hasch eller ngt liknande

Publicerad 2009-01-08 20:51:53 i Allmänt

...men som tur är så är det inte jag som har ont i ryggen denna gången utan det är Meriam...tycker jättesynd om henne och gör så mycket jag kan för henne så hon inte behöver göra för mycket. Jag vet ju precis hur det är att ha ont i ryggen och hoppas verkligen att det går över för Meriam(och att jag inet får det) för dte gör så sjukt ont så man bara vill lägga sig ner och gråta...Så idag fick jag bada barnen och har precis slutat. Ska nu duscha, måla naglarna, läsa och sedan sova, skönt det ska bli!

Ni undrar kanske vad rubrken ska säga; Idag kom en piketbuss med poliser, full mundering; skottsäkra västa och beväpnade och allt och slog in dörren i ett av husen lite längre ner på vår gata, där var nämlingen någon som hade hela huset fullt med kanabis eller hasch eller vad det är man odlar i värme under varmelampor. Har inet så bra koll på vad det var och är inte så insatt i droger. Så ja, här händer med andra ord lite här i området, vilket är lite läskigt men ja nu så är dte borta får vi hoppas så man inte stöter på någon langare eller något...

Hoppas det har hänt något spännade hos er också som man kanske kan få veta?!!

"Ooh no, Nood aagän!!"

Publicerad 2009-01-08 14:23:05 i Allmänt

Haha!! Mitt favorit uttryck här och nu! :P Det är Sam som säger det och det menas ; Oh no, not again! Tror ni förstod det men ja!

Igår så var jag barnvakt på kvällen och det gick bra faktikst, förutom att Alex inet somnade förrens vid nio halv tio för att han skulle vara så omständig och gå på toa, dricka, och allt möjligt...Annars gick det bra!

Camilla var också här igår! Hur trevligt som helst och skönt med någon som bor nära igen att umgås med! Vi satt och snackade och när Meriam kom hem efetr att ha handlat vid tio så gick Camilla och jag pratade lite med Meriam och sedan gick jag och lade mig. Skönt, skönt!

Idag har jag varit i skolan och just nu sitte rjag här och förbereder mig mentalt på att jag MÅSTE gå ner och lägga pojkarnas sängkläder i tvättmaskinen och bädda nytt, men orkar inet dte för då ska man klättra upp i våningssängen för att byta, och det är jobbigt...men måste göras så; ett, två och tre så reste jag mig!!

Tisdag!

Publicerad 2009-01-06 14:18:29 i Allmänt

Idag är det tisdag och jag lever fortfarnade på att Sam och Alex var som änglar igår! Jag satt barnvakt och skulle lägga de, det var inte en protest utan det accepterades att det var läggdags! Hur gött som helst! Duktigt duktigt Sofia, (hoppas bara att de är lika duktiga på onsdag också!)

Idag har jag varit i skolan och snart är det jobb!! Har lovat Sam att vi ska spela pingis idag efetr skolan så det lär väll bli lite utav det!

Snön som kom igår låg kvar sådär tills solen tittade fram och smälte bort allt vid halv nio nio, men endå, jag har fått se lite snö iaf! Men nu är det kallt som in i bänken(som Josse säger;)) så det blri det varmaste jag har och dubbla byxor och fem dubbla tröjor typ när man går ut...men är det vinter så är det!
Vill ha sommar NU!!

Snö

Publicerad 2009-01-05 09:00:32 i Allmänt

När jag vaknade för en halv timme sedan och drog upp rullgardinerna så var det alldeles vitt ute och gissa vad det var??! Jo, SNÖ, vet inte om jg är glad eller bara tycker det komemr bli sjukt jobbigt...vill iaf inte gå ut eftersom det är riktigt riktigt kallt känns det som...Har ni fått någon snö hemma??!
Jag orkar inte heller riktigt ta mig till skolan...men men det är bara några veckor kvar så jag får väll stå ut helt enkelt.
Nu ska jag ner och äta frukost!

Peter Pan!

Publicerad 2009-01-04 21:33:18 i Allmänt

Peter Pan älskades av Sam, och jag tyckte den var väldigt bra också! Roligt att man blev påmind av följa john sången jag sjöng när jag var liten "we´r fallowing the leader, the leader, the leader..." och hur den nu går! Kul kul!
Pizza blev det innan på PizzaExpress, gott, gott och sedan bar det av till teatern!

Nu ska jag snart sova och sedan är det skola och jobb i morgon...:/ bläääää och barnvakt på kvällen, ajja tillbaka i de vanliga rutinerna kan äll vara ganska så skönt på ett sätt så man har något att göra om dagarna, inte för att jag INTE har haft det hittils, men endå!

Ha det gott!!

Australia

Publicerad 2009-01-04 11:49:25 i Allmänt

Igår var jag, Nicco och Sara på bio. vi såg Australia. Det var en riktigt bra film tyckte jag och nog den bästa jag sett (ska tilläggas att jag inte sett så många filmer i mitt liv). Nicco och Sara var inte lika imponerade av den som jag var dock.

Idag ska jag med familjen och kolla på Peter Pan, musikalen eller teatern! Det ska bli spännande ska det, vet däremot nästan inte vad den handlar om, är inet så instatt i Peter Pan, men det kommer jag väll antagligen förstå när jag kommer hem ikväll!

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela