Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

På tiden!

Publicerad 2009-11-30 22:28:39 i Allmänt

Nu är det uppdatering på G eller?!?!!
Fredag-flyttade in i nya familjen här i Barnes!!! Hur bra som helst och jag trivs verkligen jättebra! De är jättegulliga!! Så jag trivs allihopa så ni vet!

Lördag-Ikea med Nina och Elin för att köpa pepparkakor och glögg för att fira 1:a advent! Åkte hem till Nina och drack glögg(jag tycker inte om det kom jag fram till en gång för alla) och åt pepparkakor och lyssnade på julmusik! Mys!
Sen åkte jag och Elin hem för att fixa till oss för en partykväll ute i London-TigerTiger blev det, nu får det dröjja ett bra tag till jag går dit igen för jag är rött på det stället!! Åkte hem vid halv 2 då mina fötter var döda-de andra tappra stannade vet inte hur länge.

Söndag-Mötte upp Alexandra och Magda i Hammersmith på Llyods bar för att sedan gå till Walkabout i Shepards Bush!! Hur trevligt som helst!

Måndag-Upp och hoppa halv 8 för att jobba lite här hemma först och sedan gick jag till en annan familj där barnen var sjuka och föräldrarna var tvugna att gå till jobbet. Så där har jag varit hela dagen från halv 10 till 4. Bra extra pengar!
Kvällen har spenderats framför denna burken-först för att få internet att fungera. Det var enklare än vad jag och Victoria(mamman)gjorde det till.Men nu funkar det iaf utan några promblem!!

Bilder kommer

Camilla kommer på torsdag och I can´t wait!!Det ska bli jättekul att träffa henne igen och jag saknar henne!! Så helgen blir bra tror jag!!!

Det går bra nu-eller bättre!

Publicerad 2009-11-26 23:01:08 i Allmänt

Nuså går det riktigt mkt frammåt och det kommer lösa sig det här!

Jag har fått ett jobb och kommer flytta dit i morron under dagen! LÄTTNAD!! Jag bor ju nu hos Nina i Putney vilket fungerar jättebra men ändå skönt att få ett "eget" hem som man inte behöver känna sig i vägen i osv, osv!
Familjen verkar hur gullig och bra som helst! De verkar bry sig om att jag har det bra och att jag trivs, vilket ju är skillnad från förra familjen...
De har tre barn, 4 6 och 8 ungefär-är inte riktigt säker men ngt sånt!
Jag ska jobba ngn timme på morgonen och sedan lite på em alltså inte så mkt jobb men ja jag är 19, vill leva livet, jobba och vara allvarlig kan jag göra senare-det kommer jag ha tid med!!!!!!
Så ja planen med att jobba mkt och tjäna lite pengar här har jag lagt åt sidan men ja så får det vara-studielånen får jag helt enkelt beala av på tills jag går i graven, kanske kommer ångra mig om det senare i livet men jag känner att man bara lever en gång och man kan inte alltid tänka på framtiden, jag tror det blir lite för jobbigt och jag vill njuta av livet lite till innan jag måste börja vara seriös!!!
Man lever bara en gång!

Ja men så kul är det just nu iaf!! Kommer ju snart hem också, och det ska bli ritkigt kul att se alla igen och få firas mysig jul!!!

Pussokram!!

Internet!

Publicerad 2009-11-25 22:22:06 i Allmänt

Har nu min dator och fungerande internet på den!! Skönt!

Har ätit Spagetti och köttfärssås nu och det var gottgott!!

Idag har jag varit i Hammersmith och lunchat med Elin, Alexandra, Frida och Magda! Hur trevligt som helst!!

Nu ska vi nog kolla på lite True Blood-Nina har fått för sig att lära mig titta på det, det ska ju vara så bra!!

Vilken dag är det?!

Publicerad 2009-11-24 17:58:20 i Allmänt

Ja vilken dag är det egentligen?! Tisdag tog jag reda på genom datorn...haha! Förvirrad är vad jag är men sånt är det!

Ja inatt sov jag hos Elin ju, ikväll flyttar jag lite av mina saker till Nina i Putney, där ska jag bo i iaf en vecka...sen vet jag inte vad jag ska göra riktigt...men det löser sig alltid!
Har hittils varit på tre intervjuer, varav ett jobb har jag fått men är inte så säker på det...känndes inte hundra...däremot kan jag börja direkt där...men nej...ena intervjun som jag var på idag var för ett live out jobb så då måste jag alltså skaffa ngnstans att bo...men vet inte om jag får det. Så ja alla frågor ni har är svaret-Vet inte!! Kul va?!!

Carina-Jag hade kunnat tänka mig att stanna hemma och fira min 20års dag men det kostar en förmögenhet att boka om biljetten så som det ser ut nu så kommer jag vara i London och fira min 20års dag...!

Allt löser sig på ett eller annat sätt!!

Klagomål!!

Publicerad 2009-11-23 13:05:46 i Allmänt

Nu har jag fått en del klagomål från alla håll och kanter på att jag inte uppdaterar bloggen ordentligt!!
Detta blir ett livstecken för er eftersom Lauren den nya nannyn är här idag(just nu uppe och packar upp lite av sina saker) så ingen ordentlig uppdatering på vad som händer...
Kan säga att jag ännu inet har ngt jobb, att jag får bo hos kompisar ett tag och känna mig rätt så mkt i vägen och jobbig men ja...vad ska jag göra?! Biljetterna är bokade och är alldeles för dyra för att boka om...
Det löser sig nog ska vi se! Jag hoppas på det bästa!!

Skönt blir det iaf att åka ifrån detta psykopatiska huset(mamma tror att mamman är psykopat)...och slippa slaveriet osv osv...
aja nog med tjatandet!

Pussokram!

Stiltje

Publicerad 2009-11-17 20:39:18 i Allmänt

Ja just nu är det stiltje på bloggandet...allt händer på samma gång så jag är lite förvirrad och vet inte riktigt vad som händer här...
Men jag ahr iaf sagt upp mig och kommer jobba sista dagen på måndag då jag ska hjälpa nya nannyn till rätta-däremot vet jag inte om jag verkligen vill det...bara för att vara snäll?! Göra en tjänts för dem?! Nej vi får se vad som händer, när jag får mina pengar och när det är lägligt!
Emma Knutsson ställer iaf upp med husrum så länge och jag hoppas på att hitta ett nytt job så fort som bara möjligt alltså!
Förlåt allihopa men jag vill inte åka hem...London Rockar och jag vill verkligen vara kvar...Sorry men jag kommer iaf hem och hälsar på er då och då!!

Hoppas allt är bra med er och att det går bättre för er än för mig;)

It will save us some washing if you leave on monday...

Barnvakt+Idol

Publicerad 2009-11-13 20:39:22 i Allmänt

Som så tråkigt är så är jag barnvakt ikväll...barnen ska helst inte läga sig förrens efter 9 så att de sover riktigt riktigt länge i morron eftersom K och C vill sova länge...de orkar inte ens gå upp om Tara vaknar och sätta på TV:n åt henne...så pinsamt och sorgligt...utan i morgon får Max gå upp och sätta på TV:n till Tara....:(

Barnen kollar iaf på varsin film; Tar apå Peppa Pig och Max på Harry Potter! Så då kan jag sitta är vid denna burken och följa Idol live genom Aftonbladets livekommentarer!
JA jag håller koll på barnen också ni behöver inte oroa er!!!!!!

Vem åker ut idag i idol, segt att inte höra sången utan bara kommentarer...

Barnvakt

Publicerad 2009-11-13 09:52:02 i Allmänt

Ikväll är jag barnvakt och allt jag behöver är att dansa och festa tilld et lite efter denna otroligt långa segdragna tråkiga vecka...Men icke så Nicke, Elin och Jessica ska till-förvisso-Tiger Tiger men man kan dansa där och jag kan inte följa med, det är ganska så jättetråkigt fakitkst...
Inget party denna helgen heller alltså, det blir nog IKEA i morron på dagen, att känna sig som hemma är aldrig fel. Däremot fick jag veta av K att det nog var det tråkigaste man kunde göra, Tack för den du!!!!

Hoppas ni har haft en bättre vecka än vad jag har och att det händer ngt roigt för er ikväll!!

Poor you!

Publicerad 2009-11-12 20:24:02 i Allmänt

Haha! Barn är så gulliga! Idag när jag diskade undan efter kvällsmaten satt Tara och pratade med mig vid bordet och helt plötsligt frågade hon mig varför jag var tvungen att diska och plocka undan så mycket. Jag svarade att jag ju var tvungen att göra det. Hennes svar blev då; är det mamma som bestämmer att du måste göra det?! Ja vad skulel jag svara utom sanningen:P haha! Hon tittade på mig och sa; poor you...och hon behöver inte göra någonting?!!
Gulligt, dock så har hon sagt hela em att hon inte vill ha en nanny...och då ska ni veta att man inte känner sig så omtyckt!

Ikväll ska jag kolla Ullared, helt hopplöst att an inte kan vara vaken mer än två timmar efter att man slutat jobba inna man måste sova igen, man hinner verkligen inte med någonting, och nu regnar det också himmla tråkig dag..........Men Ullared livar väll upp det?!!

Stakars dig!

Uppsägning

Publicerad 2009-11-11 21:57:40 i Allmänt

Nu är det så att jag vrkligen försökt trivas här och verkligen kämpat, men min magkänsla säger ifrån och jag har konstant ont i magen och det är ett ganska bra tecken på att jag inte trivs och att dt inte kommer hålla i längden...Familjen är trevliga, barnen är gulliga och hust och området är det inget fel på men däremot tror jag att mamman är neurotisk/psykotisk eller ngt liknande för hon har gett mig en lista på 4 A4 sidor med saker som ska göras under dagen...helt sanslöst och de kompisar jag pratat med säger att jag gör allt för mycket och tycker definitivt att jag ska byta.
Familjen letar ny nanny och jag letar ny familj så om ngn känner någon som behöver?!
Det verkar som att det är helt ok för familjen eller det är iaf vad de säger, jag ska stanna tills de hittat en ny nanny så de inte behöver vara utan för det hade ju varit katastrof...
Jaja, det blir nog bra och det löser sig alltid, jag har kopisar här som ställer upp när det är något och ni där hemma stöttar också trotts avstånd!!
Det är däremot tråkigt att när jag ska flytta så flyttar värsta kändisen in på min gata-Duffy har tydligem köpt ett av husen här på gatan, lite coolt alltså!

Nu hade jag velat ha Mercy musik videon här men jag är så oteknisk så jag kunde inte!

Näsdukar

Publicerad 2009-11-10 12:07:40 i Allmänt

Vad är grejjen med att stryka näsdukar?! Jag fattar inte, du ska ju snyta dig i dem och skrynkla ihop dem...men men jag gör som jag blir tillsagd:P haha Men jag skarattar iaf när jag står och stryker dem!!

Strycka är alltså vad jag gör idag!

Ombokat!

Publicerad 2009-11-10 12:06:15 i Allmänt

Nu har jag bokat om min biljett så jag kommer hem den 17:e istället, på kvällen vid 9 landar jag i Köpenhamn, känner någon sig manad att hämta mig?!:P Tåg är ju soo boring!
See u then at least och Sara jag tycker det är jättetråkigt att jag kommer hem tre dagar efter att du åkt:(

Vänner café

Publicerad 2009-11-08 11:27:32 i Allmänt

Det ska tydligen finnas ett Vänner Café här i London som vi ska besöka idag, det är Jessica som tydligen har letat efter det 3 ggr innan men inte hittat det, nu ska vi gör ett nytt försök och se om vi lyckas! Hoppas det!

Jag kanske barnvaktar ikväll...spännande

Kära återseende

Publicerad 2009-11-08 11:26:07 i Allmänt

Ja kära återseende fyllde kvällen igår! Jag åkte till Hendon med sos bussen-112 heter den-vrf har den inte hittats innan?! tog en halvtimme från Ealing broadway, jag har alltså suttit i flera onödiga timmar på en buss till Hendon när jag hade kunnat sitta desto färre på en som tog hälften så långtid+att denna bussen går förbi IKEA!-Jaja, nu ska vi inte klaga!
När jag kom fram till Hendon letade jag mig fram till Emma och Josies hus, väldigt lätt!! Hur kul som helst att se Emma och Josie igen!! Väldigt längesen och som alltid var förfesten där jättekul!
Sedan åkte vi till Camden och även det var ett kärt återseende!! Superkul, men min mage tål inte sprit eller ngt annat för jag fick åka hem med en riktigt ond mage efter halva kvällen, jättetråkigt och magen måste kollas upp...Var hemma vid 2 och sov som en stock!!

Första lönen

Publicerad 2009-11-06 20:01:29 i Allmänt

Är nu inkasserad och jag barnvaktar, vad är detta:P haha Nej det gör faktikst inte så mkt, jag är ganska så sleden efter den sena gårdagen och en dag full av jobb. Men jag sitter ändå och fundrar på om jag ska möta upp Elin och Jessica och de för att dra till Camden och fira, men shit, palar jag det vid 10 halv 11?! JA säger ni säkert, så jag tror jag kör på det faktikst, man lever bara en gång! Men vi får se som sagt!

Vad händer annars i helgen?! Jo, shopping, mamma jag ska spara men efter första veckan på ett nytt jobb tycker jag man kan få unna sig liiiite iaf!;)
Frida nej jag ska inte klaga på att biljetterna är dyra, det är ju värt vart ända öre men det är ju ändå inte såååå kul att betala:P
För övrigt har det blivit lite fel i kommunikationen här, jag trodde familjen skulle åka den 16:e dec på dagen så att det var lugnt för mig att också åka på dagen men Max har sina sista skoldag och Tara har ingen skola alls och deras flyg går inte förrens 10 på kvällen, så nu försöker jag fixa till det så jag i så fall åker hem dagen efter eller senareän de åker iaf.......ja sånt som händer men klantigt av mig. Däremot hade inte K informerat mig spec noga om den dagens händelser utan sagt att det gick bra att jag åkte hem den 16:e så jaja, det löser sig nog! De är ju lite handikapade här med att ta hand om 2 ungar själv-KATASTROOOOOOOOOOOOOOF. Däremot klarar jag det när jag har båda...Strange!

Have a good weekend!!
S

Pub-night

Publicerad 2009-11-05 10:58:51 i Allmänt

Idag är det torsdag och jag är nästan klar med allt som jag ska ha gjort innan jag ska hämta upp Tara klockan halv 1 och då ska ni vet atat klockan bara är 10!
Jag laddar min iPod lite nu för att kunna gå en liten promenix i det fina höstvädret, tycker inte att jag behöver sitt ainne för att vänta på en tvättmaskin så en promenad it is!

Ikväll ska jag iväg på pub-night med Peekaboo-childcare agency, träffa lite andra au pairer och se mer än detta husets väggar ska bli riktigt skojj!!

Go your own way
S

Tickets

Publicerad 2009-11-04 23:11:09 i Allmänt

are boked och jag kommer hem den 16:e landar på Kastrup vid 3 typ!! Sedan åker jag tillbaka från Kastrup till London den 27:e klockan 16.55!!

Time for bed
S

MTV Cribs-in Barnes

Publicerad 2009-11-04 23:07:02 i Allmänt

Ja såhär bor jag!

Gästummet; Trapporna; K&C´s rum;
Tara´s rum; Max´s rum; 
Här i köket hänger jag en hel del om dagarna Men ändå mest i tvättstugan 
Köksbordet och vardagsrummet i ett som hänger ihop med köket; 
TV rummet; Katten Harry;och här har vi hallen;

I´m going for Christmas in

Publicerad 2009-11-04 20:15:50 i Allmänt

Ängelholm!!
Inget exotiskt resemål i år eller;) Nej men Sverige och Ängelholm känns faktikst bra! Ska bli kul att komma hem, desvärre så kommer jag inte vara hemma på min stora 20års dag utan den kommer firas i en finfin blåsa här i London.
Att boka biljetter hem är desto tråkigare för mellan jul och nyår är det inte direkt några roliga priser man får ge för en jäkla flygstol...döda mig väldigt långsamt...så än inga biljetter bokade men de kommer nog bli bokade ikväll med mammas hjälp!!

Idag har jag får höra att jag ligger på stora plus sidan hos K och C (Katharine och Chris-föräldrarna som från och med nu betäcknas K och C) och att de tycker att jag så här långt gör ett bra jobb! det är alltid kul att höra och värmande så det gör hela jobbet ännu roligare!!

"You are tidey-it´s good!"

The joy of motherhood

Publicerad 2009-11-04 11:15:01 i Allmänt

Is multitasking, var vad jag fick höra till frukosten idag! Att koka ägg och ta av det från plattan samtidigt som man ska se till att två barn får på sig rätt kläder en våning upp är tydligen ngt jag ska träna på.
Kan tillägga att jag tycker att jag är skaplig på att multitaska på mitt sätt iaf, men men.

Nu ska jag stryka min tredje skjorta och lyssna på svenska morgonpasset i P3-Me like!!

Andra arbetsdagen

Publicerad 2009-11-03 20:05:51 i Allmänt

är nu avklarad och det är riktigt riktigt skönt, har inte mått toppen idag men orkar inte ligga och slappa i sängen hela kvällen så jag hoppas att Elin är för ett pub-besök!

Många regler, mk att hålla reda på, nya namn, nya platser, nya rutiner och ett huvud som snurrar är det jag dras med i dag! Nej så farligt är det inte väll men mycket regler och mamman vet precis hur allt ska vara och gör man fel säger hon till direkt, det är inte lite man ska hålla reda på heller kan jag tala om!

Men men hoppas ni haft en bra tisdag!!

Cheers
S

This is it

Publicerad 2009-11-01 20:27:29 i Allmänt

Westfield besök och sedan blev det bio med Elin.
MJ´s This is it såg vi och den var faktikst bra, han var ju grymt duktig kan man iaf konstatera genom filmen.

Nu blir det lite tv och sen sömn för i morron börjar jag 7!

This is it
S

Katten heter

Publicerad 2009-11-01 20:16:19 i Allmänt

Harry
Och Frida du vet väll att jag inte tycker så bra om katten jag har hemma?!?!






Mamma, jag vet att det är lite jobigt med svart text på svart bakgrund på vem som har skrivit kommentarerna här MEN om du markerar rutan så kommer texten visas i vitt i stället!!


Good old HM
Sofia

Bättre sent än aldrig-eller?!

Publicerad 2009-11-01 10:59:11 i Allmänt

Sådär, nu har jag landat, packat upp, lekt med barnen lite, varit ute oh träffat Elin och några av de hon umgås med och sovit en natt i min nya säng i mitt nya rum! Huset är suuuuuuper fint, barnen är urgulliga och föräldrarna hur snälla och trevliga som helst.
Jag tror detta kommer blir superbra. De har dock två katter som jag ska lära känna och se om jag tycker om de eller om jag inte alls är en kattmänniska-spännande!!

Som som utlovat så ser mitt rum ut såhär hemma i Äholm-ett utav dem. Det är lite stökigt eftersom jag skulle försöka packa ner alla sakerna.
      

Och mitt nya rum häår i London, Barnes ser ut såhär
            Badrummet;        


Nu ska jag ner och äta frukost och sedan ta mig en sväng i Barnes!
Have a nice day//Sofia

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela