Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Valborg

Publicerad 2009-04-30 11:50:22 i Allmänt

Idag är det valborg, men icke så nicke firas det här i London, vi får hålla tillgodo med att det är Bank Holiday på måndag alltså ledigt!! Här är det alltid fest på söndagen i detta fall för att göra helgen längre, men vet inte om det blir ngn fest för min del dock! Frida kommer ju idag så vet inte alls vad vi ska hitta på! Fredag blir det MAYA, lördag blir det We Will Rock you musikal!! Ska bli så kul, uppdatering får ni på tisdag när Frida satt sig på ett plan hem mot trygga Sweden igen!

Ha en bra Valborg och röjj ordentligt, lite för mig också;);)

Tjockis...

Publicerad 2009-04-29 19:57:19 i Allmänt

Ja idag känner jag mig som en riktigt tjockis:P Har inte ätit sååå mkt onyttigt men lite har slinkit ner vilket inte är bra....men men så är det nya tag i orron....var ju ute och gick i morse så det var bra det iaf! Tänkte gått ut och sprungit nu men jag har så förbannat ont i ryggen så jag struntar i det...:/ Så segt...

Håret kan jag meddela inte är lika rött idag som igår, men det är mörkt och det är väll antagligen det jag måste vänja mig vid också...Ska nog bli bra!

Jobbet idag har gått bra! Vi bakade smartiescupcakes! Mkt söta och goda blev dem och pojkarna var duktiga! Inget bråk!Söta va?!  Alex och Sam; här ska inget gå till spillo!!  Lite kladdigt blir det ju såklart alltid!!

Hår!

Publicerad 2009-04-28 22:04:23 i Allmänt

Ja idag har min dag kretast kring mitt hår! Först klippte jag det i förmiddags! Bara topparna så det syns inte så mkt men har chans att växa lite så det blir ännu lite längre! ser fram emot långt hår i sommar!!!=) Sedan gick kag och köpte hårfärg för att färga det och få lite mer glans i det och även hitta på ngt kuligt med det! Så nu har jag precis tvättat ur färgen och hjälp, det är RÖTT eller iaf i visst ljus, då blir det lite små rött...jag hoppas dock att det byter färg till Golden Brown somd et stod på paketen...Ja misslyckas jag med detta så är det väll bara till att färga om håret igen och hoppas på bättre lycka nästa gång!!

Jag har även varit på städhumör och tvättat och ståt i och plockat undan på rummet och lite så! Känner mig riktigt duktig!

Aaa torka håret..........hade inte pojkarna sovit så skulel jag blåst det torrt med hårtorken men nu vill jag inet föra för mkt väsen.....

Regn...

Publicerad 2009-04-27 11:45:23 i Allmänt

Måndag och ny vecka och det regnar! Av allt så ska det regna, så segt...ingen morgonpromenad för mig idag alltså och mkt tid framför denna burken!

Igår söndag så gjorde jag inte mkt vettigt...tog det lugnt, gick en sväng i Ealing köpte ett linne och ett par skor och sedan åkte jag till Hammersmith för att möta upp Camilla på en fika eller det blev en promenad ner till Themsen och där satt vi på en parkbänk och kollade på folk innan det var dags att åka hem!

Idag är det jobb från 3! Inte så jobbigt, laga lite mat och så, Sam ska på QPR träning!!

På torsdag får jag besök igen och då komemr Frida hit! Ska bli kul ska det!!=D

Lördag...

Publicerad 2009-04-25 23:47:33 i Allmänt

Planerna idag var att åka till Oxford men så blev det inte eftersom det regnade i morse och då bestämmde vi oss istället för att ta en turistsväng i London...Vi promenerade frpn Liverpool street till Angel, där åt vi kina buffe eller ngt och Liz kkom och mötte upp mig, Camilla och Josse. Sedan fick det bli bussen till Green Park/St. James Park efter att vi strosat runt i Angel och sedan en promenad till Covent Garden och Liecester Sq där vi åt på Bella Italia! GSmarrigt och nu är jag super mätt MEN såklart efetrsom det är lördag så var jag tvungen att gå inom Tesco och köpa lite godis som jag nu krängt i mig...oups...så kan det gå!!

Lugn Fredag!

Publicerad 2009-04-24 17:39:13 i Allmänt

Idag är verkligen en lugn fredag! Jag har inte gjort många knop idag på dagen när jag i princip bara väntat på att klockan ska bli tre så jag kan gå och hämta pojkarna och börja jobba...så blev det dock inte eftersom Mim nu är hemma från Las Vegas så gick hon och hämtade pojkarna och sedan kände jag mig bara ivägen när jag var där nere med både Pete och Mim som hade ögonen på pojkanrna som BADADE i poolen, uppblåsbar inte så värst stor, med kallvatten, usch inte undra på att de frös!

Jag blev däremot en sommarklänning rikare när jag gick en sväng här i Ealing! Den kommer jag inte kunna ha förrens jag är brun(varesig fejk eller äkta;)) men jag har gått och kollat på den tre ggr och varje gång sagt att den är min om den finns kvar nästa gång och idag gjorde den det!!

Jag är dock ordentligt trött idag så en lugn fredag gör verkligen ingenting, det behövs! Onsdagen och MOVIDA besöket gjorde väll sitt antar jag och sitter fort i!!

Hoppas ni där hemma får en bra fredag!<3<3

Paparazzi

Publicerad 2009-04-23 22:25:42 i Allmänt

http://www.thelondonpaper.com/thelondonpaper/celebrity/the-buzz-in-london/kate-moss-and-david-walliams-party-at-movida-until-4am

Vi var ju som sagt på MOVIDA igår!! Och ja allt kan ju hända här i London och iår festade vi på samma klubb som Kate Moss!! Hur coolt är inte det:P Ja jag tycker det är coolt, Äholm är ju inte direkt jättekändis tätt och alltså att ens ha festat på samma klubb som Kate Moss tycker jag är roligt!! Jaa, usch ja Paparazzis mötte mig och Camilla när vi tillslut kommit upp för alla trappor:P Det var ju helt sjukt, jag hade inte velat vara kändis kan jag säga...att ha paparazzis efetr sig konstant kan inte vara så jättekul 24 7.  MOVIDA var iaf roligt, lite seg var jag i början som vanligt men sen med bra musik så blev det genast bättre!

Iaf eftersom jag sov hos Camilla solade vi lite idag i solen, Camilla pluggade och jag läste svenska tidningar!! Vi fick också(TYVÄRR) ett ryck att gå och köpa chips, så det har varit min lunch:S Men men veckan har annars varit nyttigt!!
Sedan åkte jag hem och jobbade, var i parken med Alex i två timmar och pratade då samtidigt med vår granne här om vad jag ska bli...aaaaah panik och han kunde inte komma på ngt som jag tyckte var lite spännade och han rabblade på en massa yrken kan jag lova!  AAargh läskigt...panik helt klart! Men men nu är dte sommar och sol så nu ska jag då inte gräva ner mig i det! det kommer väl! Soner or later!!

Movida!

Publicerad 2009-04-22 14:06:01 i Allmänt

Ikväll bär det av till Movida för lite onsdags party! Ska bli kul, tydligen en jättefin klubb detta också där man inte kommer in om man inte är på listan(som vi är:P)

Jag har precis kommit in efter att ha suttit i solen i tre timmar ungefär, hade linne på mig idag så hoppas på att bonnabrännan inte är värre iaf! Nu ska jag börja fixa lite inför ikväll så jag inte behöver göra så mkt när jag slutat ikväll!!=)

Bonnabränna

Publicerad 2009-04-21 21:08:40 i Allmänt

Nu har jag fått värsta fula bonnabrännan på mina armar...det är som Emma säger=Inte okej!!
Ansiktet är också sådär lagom snyggt rött...jaja så är det och det komemr ha lagt sig till i morron då jag blir ännu lite brunare i ansiktet och på armarna förutom då där jag fortf är vit efetr min tröjja...

Idag var jag i parken i fyra timmar med Elin som kom förbi en sväng trevligt värre! Cyklande poliser såg jag också idag btw! Lite småroliga med hjälm och gul reflexväst!! haha

Fint väder!

Publicerad 2009-04-21 11:33:23 i Allmänt

Fint väder idag igen! Så nu blir det parken och en bok som gäller!! Har redan varit ute och gått i morse innan frulle och såklart hade jag alldeles för mkt kläder på mig så jag höll på att dö av värmesleg men men så är det!!
Tänkte bara meddela att jag fortf lever efetrsom det var sådär ett dygn sedan eller ngt jag uppdaterade:P

Åldern börjar göra sitt...

Publicerad 2009-04-19 18:55:39 i Allmänt

Ja det gör den, det går inte en dag utan att jag har ont ngnstans, det är ju inte så att jag inte överlever utan det är ryggont, knäont, axleont, magont, huvudont eller som idag tandont...ja jag har ont i foten och i höften också men det värsta är att jag nu börjar få en visdomstand...men det går väll över det också men jag hoppas nästan att jag varit uppemot 80 90 så det hade varit okej att ha ont lite varstans...att vara 19 år och ha ont i höft, rygg, knä och axlar bådar inte jättegott inför framtiden känns det som...:S:/ Ngn som har ett superduper medel som kan heala min arma kropp?! Eftersom träna ska vara bra mot kramper så gör jag ju faktikst det!!!

Söndagsmarknad!

Publicerad 2009-04-19 18:51:09 i Allmänt

Idag var jag Camilla och Elin på marknad, vi åkte till Liverpool Street station för att sedan gå på Peticotlane Market, Spitafield Market, Sunday market och sedan även Brick Lane! Hur mysigt som helst och det blev afrikansk lunch och det kunde inte blivit bättre en solig och varm söndag som denna! Ska självklart göras om!! =D

Nu har jag precis kommit hem efter en klabbig och meckig resa hem...i morse tog det knappt en timem att ta sig till Liverpool st men hem tog den minst en och en halv timme.............Jaaa så kan det vara i en stad som detta, allt kan hända och man får var aberedd på det mesta! Men nu är jag iaf hemma och är sådär lagom trött så jag inte orkar gör ngt alls...Det blir alltså inte ngn löprunda idag för min del det får det bli i morgon efter att jag jobbat ännu en hel dag eftersom det i morgon är Bank Holiday här och då är det ledighet för barnen som gäller, inte för mig dock!

Chelsea vs Arsenal

Publicerad 2009-04-19 01:45:01 i Allmänt

När vi idag vaknat till liv vid sådär 1 gick jag och Camila en sväng på Portobello Market för att få i oss lite lunch! Det blev ngt Afrikanskt, starkt men jättegott och spännande att prva lite annorlunda mat och inte bara "det gamla vanliga som smörgåstårta"(internt skämt.......). Sedan gick vi hem för att duscha och fixa till oss för att följa med Denise till Fulham och kolla på Chelsea vs Arsenal! Vi viste inte då var kvällen skulle sluta så när vi väl steg in på Slug i Fulham så kände vi oss aningens overdressade men ja, vi drack cola och sjöng med lite halvt i hejjaramsorna som flödade för att hjälpa Chelsea till vinst med 2-1, hur engelskt som helst verkligen!! Vi hade riktigt trevligt och sedan bar det iväg till en annan bar för att ta ett glas vin och lite mat! Det blev dock bara vatten för min och Camillas del efetrsom vi då insåg att vi var för trötta för att gå vidare och parta till det idag igen...! Men det var en kul dag och fotboll kommer vi titta på igen vi blev allt lite influerade!

Nu är jag hemma och ska snart sova! I morgn blir det Brick Lane och marknad eller ngt sånt(inte så stor koll för att vara ärlig men det ska bli kul!!)

MAYA

Publicerad 2009-04-19 01:35:14 i Allmänt

Igår fredag var det party party som gällde även för mig! Efter en hel dag med jobb så fixade jag till mig så snabbt jag kunde och var inne i stan vid halv 9. Vi satte oss på The Warwick jag, Camilla, Jimmi, Josse, Malin, Elin och Louise, det bar sedan vidare till MAYA där vi stod på gästlistan eftersom Jimmi var promoter eller ngt liknanade! Så det var gratis inträde och efetrsom vi stod på listan hade vi ett eget bord där vi också fick fri dricka hela kvällen! Musiken var helt fantastisk! Dj:n spelade grymt bra och vi (jag och Camilal iaf:P) blev otroligt imponerade! Grymt!!! efter väldigt mkt dans så bar det av hemmåt!!

Rocka rockring

Publicerad 2009-04-16 21:04:18 i Allmänt

Ja rocka rockring var det otroligt längesedan jag gjorde men herregud vad duktigt jag är!!:P
Jag har idag jobbat från 9 am till 7.30 pm...ganska så slut är jag falktikst nu...Jag hade Alex halva dagen fram till 3...Pete var iväg med Sam under den tiden på ngn läkarundersökning. Jag och Alex spelade Wii Fit och därmed fick jag rockat lite rockring! Slog reckord som jag tror Alex och Sam inte kommer slå...närmare 700 varv på 2 min, inte illa!! Det var hur kul som helst! Sprang gjorde jag också och försökte gå på lina men så duktig var jag inte på det inet! Jag fick dock inte testa typ Yoga och Muskel övningarna eftersom Alex inte tyckte det var särskilt roligt:P Eftersom det regnade fick vi passa på att gå ut när det inte regnade och vi var ute i en timme efetr att jag typ tvingat ut Alex! Haha men vi hade roligt ändå pratade om allt möjligt och observerade lite ekorrar i parken, det mest spännande på dagen:P haha!

Ikväll blir det ingen utgång för min del...eftersom jag börjar jobba vid 9 i mrgon med så känns det inte jättejippi, har inte mkt pengar heller så...Tror Josse, Camilla och Nicco ska in till stan dock och parta loss...men så är det man kan inte göra allt här i livet trots att man bara lever en gång!

Idag har jag också hunnit med att tvätta! Så dte var skönt, alla mina kläder är nu undantvättade för sådär en vecka framåt...sen är det dax att tvätta igen...........Men rocka rockring kan jag iaf!

Spikat!

Publicerad 2009-04-15 21:19:03 i Allmänt

Sådärja, då var helgens planer spikade! Det blir ngn klubb i Mayfair på fredag med gratis inträde och dricka! Spännande, att stället heter MAYA blir nog också bättre:P haha! Sedan på lördag ska vi kolla fotboll på ngn pub, Chealsea Barcelona! Ska bli kul, när man är här får man ju om inget annat gå till en pub och kolla fotboll!!

Idag har jag inte gjort mkt...var ute och gick i morse, sedan tvättat lite bytat lakan bla i pojkarnas sängar och nördat framför datorn...
Jag har också jobbat från 3, gick bra förutom att Sam var på omöjligt humör!
Efter jobbet tog jag på mig löpskorna och tog en liten springtur i det härliga vädret, har hört att det har varit 21 grader här idag och det är nog inte helt fel!!

I morgon blir det jobb från 9 på morgonen så kul ska jag ha det!:P Haha nej det blir nog bra!

Run Forest, Run!

Publicerad 2009-04-14 21:28:30 i Allmänt

Sådär ja, då har man varit duktig och varit ute och sprungit också! Gött var det och nu känner jag att jag är inne i mitt nyttighetsspår så nu ska det väll inte vara så svårt!!

Idag har jag pratta med Frida på skype i typ sådär 3 timmar! Det var kul, var längesen jag pratade med henne och snart så kommer hon på besök så det behövdes väll! Sedan har jag jobbat!

Nu sitter jag här igen och ska inte göra ngt mer idag inte...ääsch nu har jag inget mer att skriva så nu lägger jag ner! Hejsvej i Lindongskogen!

Easter Day

Publicerad 2009-04-13 14:41:42 i Allmänt

Söndagen,påskdagen spenderades hemma hos Camilla med hennes ´barn´ Beth och Tom! Vi spelade spel, lekte lite, åt och när de gått och lagt sig kollade jag och Camilla på Breakfast att Tiffany´s , vi fattade typ imngenting men nu är den sedd! Sedan orkade jag inte åka hem så jag sov här och nu ska vi iväg tillWestfield och hitta på ngt denna lediga regniga ruggiga måndag!

Right Round

Publicerad 2009-04-12 01:48:26 i Allmänt

Är en av den låtar som spelades minst tre ggr igår kväll på Tiger Tiger där vi var, Vi träffade upp Frida Parnfelt eftersom hon och några kompisar var här på lite semester!
Lite segt var det i början men efter några timmar kom Jimmi och Karin och joinade och då var det party party, men jag som inte drack så mkt för jag var fortf trött efter förkylningen orkade inte hänga med i de andras tempo så jag gav upp lite tidigare än de andra, men vad gör det! Hade jag stannat hade jag bara varit tråkig så sängen lockade mer, men kul hade jag fram tills det att tröttheten tog över! Trotts att jag åkte hem tidigare än de andra så var jag antagligen hemma sist för j'vla buss; den höll knappt styrfart, asså jag lovar, vi blev omkörda av alla bilar som var ute och körde klcoakn 3 på natten....hur segt som helst så det tog nog istället för en timme en och en halv timme hem och jag var i säng runt halv 5, 5. Zzzzzzzz

Idag lördag har varit en typisk lördag; jag och Camilla fickade i Hammersmith på favoritcafét Nero i ett par timmar! Sedan åt vi på Nando´s, spansk elelr liknanade restaurang, spännande att prova ngt nytt och sedan såg vi 17 again på bio! Bra var den och Zac Efron är ju för snygg asså, Usch!! Haha!!

"Grönt är den färgen som jag tänker på först när jag ska säga en färg sådär bara..."

"Do u wanna see the tickets?"

Så roligt man kan ha när man är lite övertrött, dumma kommentarer från Sofia alltså ovan!!

IKEA

Publicerad 2009-04-12 01:35:40 i Allmänt

Långfredagen spenderades på IKEA i Wembley med Camilla och Elin! Så trevligt så trevligt så och kul var det att få känna sig som hemma igen!

Min påskmiddag denna påsken blev;  köttbullar, potatis, brunsås och LINGON!! till efterrätt blev det en mazarin och så svensk som jag är så blev det att dricka mjöl till!! Gottgottigottgott

Jag fick även med mig lite gott hem! Lindonsylt, nyponsoppa, ballerinakex, gifflar och daim! Och såklart åt vi IKEAs korv för 50p!  

  Camilla i EKERÖ soffan!           Svenskt?!

IKEA!

Publicerad 2009-04-09 22:23:08 i Allmänt

Nu är det påsk och jag har ledigt fram till tisdag! såå gött! Och det firas med att åka till IKEA i morron med Camilla och Elin för köttbullar och lite svenska inköp med mig hem! Ska bli mysigt! Behöver få lite svensk stämmning nu när det är påsk och allt!


Camilla gör smygreklam för IKEA one of our nights out!

När? Var? Hur?!

Publicerad 2009-04-09 12:34:10 i Allmänt

Ja, kan kostatera att just för stunden är komunikationen här i huset sådär...vi går alla om varandra men ändå så lyckas det ändå vara ngn som har hand om barnen! Men tis ons trodde jag att jag skulle jobba eftersom det inte står ngt i kalendern och därför ställde jag klockan på kvart i 9 så jag kunde gå ner och börja vid 9 men det behövdes då inte, jag hörde att de var påväg ut och jag drog slutsatserna att det var Activa de skulle iväg på(typ som fritids) så jag sov vidare och sedan så räknade jag själv ut att jag skulle hämta de vid 3 eftersom både mamma och pappa var ute så ja, likadant igår och idag har jag inte den blekaste aning vart de är eller när jag börjar jobba eller vad som händer eftersom de också åkte hemifrån vid 9, jag vet att de inet ska på Activa utan ngt med QPR men hur länge hålelr det på, vad vill de att jag ska göra och jaaa....men då kan vi ju konstatera att det är bra att jag är förkyld och behöver vila och därför inte gjort överdrivet mkt även om jag vetat när jag skulel jobba...men ja jag måste fråga om jag ska jobba i morgon och på måndag eller vad osm händer efetrsom det är påsk nu, aja det löser sig det där, säger de inget kan de inte förvänta sig att jag vat ngt heller, fast frågar inte jag så vet jag ju inte heller! Men men det har löst sig hittils denna veckan och gör det nog idag med!

GLAD PÅSK ALLA!!!!


Sjuk...

Publicerad 2009-04-08 10:29:42 i Allmänt

...nu har jag blivit sjuk också...feber, hosta, huvudvärk och allmänt hängig....skönt är det iaf att jag bara jobbar som vanligt och alltså kan vila nu fram till 3 så frisk kommer jag nog bli förr eller senare! Men jag tror bestämmt jag vet vad som gjorde mig sjuk;) Haha! Sara, som kom hit med hosta och jag tror jag är imun mot engelska bakterier men svenska bakterier var inte lika lätta att motstå!
Aja, så kan det vara och inget att klaga på alla ska vi ju vara sjuka ngn gång!

Igår kväll träffade jag Camilla i Hammersmith och tog en cola efter att i jobbat, nu är det tråkigt att sätta sig vid datorn när man slutat för det är ju fortf ljust när man slutat så nu får jag väll hitta på ngt roligt jag kan göra efter jobb! Kan bli lite löprundor faktikst! Men först ska jag bli frisk!!!

On my own again!

Publicerad 2009-04-07 11:09:32 i Allmänt

Sådär ja, nu sitte rjag på mitt rum igen efter att ha vinkat av Sara på Victoria innan hon tog tåget till Gatwick, usch så sorgligt det är att vinka av ngn som varit här och hälsat på...jag har dock blivit bättre och bättre och jag vet ju att jag kommer hem snart och att jag får se er alla igen!!
Jag och Sara har hunnit med mkt så här kommer lite utav det i snabrepris;

Onsdag; Jag mötte upp Sara på Victoria, trotts en stooooor tågstation så hittade vi varandra galant utan minsta problem!! Sedan åkte vi hem och ställde hennes saker och sedan tog vi en sväng här i Ealingh, gick bla in på Primark och Sara blev kär i den affären! :P
Sedan jobbade vi från 3 till 6, då bar det av till Camilla för lite te och Millies kakor, efetrsom Camilla var barnvakt så fick vi komma till henne istället för att träffas ute! Sedan åkte vi hem och sov vid 11.

Torsdag; Torsdagen spenderades på Westfield där vi kollade in alla affärer och sedan bar det av hemmåt för att jobba igen! Fick sluta vid halv 8 och då var vi för trötta för att göra ngt så då kollade vi High School Musical 3!

Fredag; LEDIG och jag och Sara åkte till Portobello Market för att gå min och Camillas vanliga fredags runda! Sedan tog vi tuben till Ealing Broadway och shoppade på Primark! Sedan hem och fixa i ordning oss för att ge oss av till Hendon och Emelies 21års födelsedagsfirande! KOKO blev det sen men ja det var sådär..men men Sara fick iaf se klubben som jag tycker är såååå himla cool vilket var kul! Var hemma vid 5...

Lördag; Sov till halv 1, sedan blev det Hammersmith och lunch på stammispubben; hamburgare! Sedan åkte vi till Westfield och shoppade det vi kollat in som vi skulle ha, eller Sara skulle ha! Jag köpte bara en rouge eftersom min gick i tusen bitar för ngn vecka sedan! Sedan åkte vi hem och fixade till oss för att träffa Elin på en drink, men alla ställen tar legg och då ska man vara över 21 tydligen....om man inte kommer innan 10 vill säga för då är det lugnt...skumt det där, men vi åkte iaf in till Piccadilly Circus och gick på The Glassblower pubben, riktigt engelsk! Sista tuben hem för att vara pigga till morgon dagen!

Söndag; Sightseeing!!! Ja vi såg allt som ska ses och som hinns med på en dag! Ont i fötterna hade vi sedan så vi åkte hem för att laga mat och kolla film, vi såg(eller Sara sov mer än hälften) Madagascar lagade lax, pasta och spenat riktigt lyckat och till efterrätt blev det jordgubbar och glass!

Måndag; LEDIG och vi åkte till Sheperds Bush Market för att hitta tyg till Saras balklänning!! Det gjorde vi och jag tror Sara kommer bli snyggast på balen;) Haha!! Sedan åkte vi in mot stan för at gå på Abercrombie & Fitch och äta på Nero. Sedan var det dax att åka tillbaka hem, packa Saras sista saker och sedan ta sig iväg till Victoria igen för att vinka av henne. När jag kom hem åkte jag iväg igen efter en halvtimme för at träffa Camilla och äta på vår stammispubb! Mkt snack blev det efetrsom Camilla varit i Sthlm över helgen så det blev uppdatering och framtidsplaner som snackades igenom och guud vad jag längtar till hösten! Ska bli så roligt då vi tsm drar till nästa destination för att njuta av livet!! =D

Det räknas inte!

Publicerad 2009-04-04 20:46:34 i Allmänt

Idag har Sara och jag varit i Hammersmith, ätit på Camillas och mitt stammis ställe och hunnit med Westfield också! Sara köpte en hel del och det var riktigt bra köp måste jag säga!! Mkt trevlig dag och trötta i fötterna blev vi också! Och Sara har snubblat fram som ett annat fyllo! :P haha Nej men platterna på trottoarerna här är inte helt jämna och därför så är det väldigt lätt att snubbla och sedan i onsdes så har Sara hunnit med 20 snubblingar! Undrar om hon kommer upp i 40 innan hon åker hem?!!! ;)
Själv så har jag lärt mig och lyfter på fötterna!!

Gårkvällen var trevlig! Vi var först upp i Hendon hos Emma och Emelie och firade Emelie som fyllde 21!! Sedan åkte vi till KOKO, jag var sjukt trött och var sådär taggad men men det var kul ändå och vi kom hem vid 5...

High School Musical 3!!

Publicerad 2009-04-02 23:19:33 i Allmänt

Nu har jag och Sara kollat klart på HSM 3 och det ända Sara har väntat på heeeeeela filmen igenom var pussen! Men det fick hon inte se förrens i mitten men hon var ändå inte nöjd:P haha!!

Idag var vi på Westfield och kollade in allt vi skulle spendera våra pengar på, usch vad mkt snyggt där finns i affärerna, men men en tröjja på HM för 4 pund tyckte vi var ett bra kap och jag fick ett par nya skor!! Sedan åkte vi hem och jobbade, det blev picknick ui parken och lite fotboll och lite cykling för pojkarna så de blev av med energin!
Jag/vi jobbade till halv 8 och sedan smet vi upp på rummet och kollade HSM!! Nu ska vi sova  för att orka med Portobello Market, Primark och Feeeeeeeest i morgon på KOKO!!

Kan också meddela alla att vi inte hamnat i några hulligan bråk eller liknanade med tanke på C20 mötet så alla kan vara lugna! Sara kommer komma hem hel och säker och jag också eventually!!

Sara på besök!!

Publicerad 2009-04-02 11:49:09 i Allmänt

Idag är det torsdag och jag slapp bli lurad igår den första April, hemma blir jag alltid lurad men här klarade jag mig! Gött!

Sara är ju också här ochhälsar på vilket är jättekul!!:D:D
Igår kom hon ganska så tidigt på morgonen så vi åkte hem ställde hennes saker på mitt rum och åt lite sedan tog vi en sväng i Ealing och in på Primark där Sara blev heeeeelt lyrisk och kommer hon hem helt pank så är hon iaf rik på kläder;) Sedan jobbade vi och när det var gjort så åkte vi hem till Camilla som var barnvakt med lite Millies kakor som är hennes favorit och mumsade i oss det!!

Idag bär det av till Westfield och kolla in lite affärer, jag ska köpa ett par skor, mina jag har nu är heeeeelt förstörda och jag går på ingenting och det är också därför som jag har så j*kla ont i ryggen...inte bra alls...:/ Och sedan bär det av hem och jobba, fotbollsträning för Alex och matlagning sedan barnvakt också! Skoj skoj!!
See u!

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela