Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

20 år

Publicerad 2009-12-31 10:28:03 i Allmänt

Och nu var man 20 år precis som alla andra 89:or! Känns bra att vara 20!

GOTT NYTT ÅR på er alla-hoppas ni får en bra kväll och ett bra 2010!!!!!!

1 day to go!

Publicerad 2009-12-30 14:25:33 i Allmänt

Idag är det bara en dg kvar som 19 åring!
Jag har jobbat lite slappt mer elle rmindre hela dagen nu...varit och handlat med V och fikade på Nero också! Mysigt och skönt att komma ut ur huset så man kan prata ordentligt utan barnen som springer runt benen!!

Eftermiddagen blir ledig och skön eftersom V och barnen åker till V´s syster! Gött, i morron är jag väll typ ledig också tror jag och på kvällen/natten är jag själv hemma eftersom de ska iväg till kopisar och ska sova över där!

TACK så jättemycket för kortet Camilla!!!  <3

2 dagar kvar!

Publicerad 2009-12-29 18:14:30 i Allmänt

Idag är det 2 dagar kvar av mitt 19åriga liv:P elle rja hur man nu säger! Jag fyller iaf 20 om två dagar och jag undrar vart de åren tog vägen. Eller iaf det sista året-jag har levt livet bokstavligen talat och haft himmla kul! Jag har verkligen försökt ta vara på livet och göra det jag tycker har varit kul!
Jag ska forstätta med det år 2010 och som 20 åring! Wihoo!!

Nyårsafton och min födelsedag blir nog lugn men ro,ig och bra-går in med inga förväntningar alls och i år ska jag se fyrverkerier på riktigt!!

Idag har jag varit i Hammersmith för att köpa schampoo och balsam-ingen bra nyår utan rentvättat hår!! Regnat har det gjort idag och familjen kom tillbaka från sin lilla semester. De blev jätteglada över att se mig och jag tyckte det var kul att se de också!
De berättade om sina julklappar och visade såklart mig dem också-Harrison(som är sju) har fått en alldeles egen laptop. Asså HALLÅÅÅÅÅ han är sju!!!!!!!! Jag är inte alls avensjuk, inte alls!!
Aja-jag ska bli rik så jag kan skämma bort mina ungar;) eller vad säger du Camilla?!

Nu ska jag nog kolla klart på Paradise Hotel som jag fastnat i(ja skjut mig för det är pataetiskt men så är det)!

Back in London!

Publicerad 2009-12-28 10:37:54 i Allmänt

Nu är jag tillbaka i London och har sovit en natt!! Ja bra vet jag inte om det har gått hittils, flyg och tåg gick dock utan problem så det gick bra, men när jag väl kom fram till dörren och låste upp dörren och skulle slå av larmet så gick det inte så bra-det sattes ju såklart igång. Jag fick aningens panik och har sovit som på nålar...Jag måste ha fått fel kod av V. Hon svarar ju inte heller på sin telefon så fick inte tag i henne igår. Ska ringa henne idag också och hoppas på svar!
Jag vet ju inte om jag vill lämna huset utan att larma det-vill inte stå ansvarig för ett inbrott. Men det betyder ju också att jag måste ligga inne hela denna fina dag då jag kunde njutit av att vara ledig...men men får se-håll tummarna för att jag kan gå ut!!

Update

Publicerad 2009-12-22 19:54:17 i Allmänt

Nu har det gått X antal dagar sedan jag uppdaterade här, dåligt av mig!
Men fredagen ängnades ju åt granköp, granklädning och lunch med mormor och morfar. Mysigt!

I lördags så var jag nere på stan och fixade den sista julklappen till pappa. På kvällen mötte jag upp Matilda, Malin och Anja på tåget mot Helsingborg för en utgång. Förfest hos Petter i hans lägenhet och sedan till Utposten-jag var tyvärr jättetrött och gav upp efter en timme på Utposten men men trevligt var det iaf och jättekul att träffa Matilda!

Söndagen var slapp och på kvällen var det lite julfest här med vänner till familjen-jättetrevligt och julklappsspelet stod såklart på schemat! Jag snodde tillslut åt mig en hjärtbakform! Så nu ska här bakas hjärtmuffins!

Väla besök och strandpromenad igår! Stilla, blå himmel, snötäcktstrand och soligt-hur mysig strandpromenad som helst!

Idag har Emelie varit här på lunch! Trevligt värre och nu längtar jag verkligen till sommaren!!!!!
Hoppas våra planer går i lås!

Änglatown!

Publicerad 2009-12-18 15:58:30 i Allmänt

Sådär! Nu är jag i Ängelholm-har precis klätt granen som mamma och jag köpte i morse-Riktigt riktigt fin!!

Resan hem var seg...försenat plan och en jäkla massa väntan, tåget fick jag också vänta på och var hemma jättesent...men men äntligen hemma iaf!! Jättemysigt när det snart är jul och allt!Mys mys!!

Jag ser det snöar!

Publicerad 2009-12-16 12:05:59 i Allmänt

Wihoooo!!
Jag ser det snöar jag ser det snöar det var väl roligt HURRA!!
Yes det snöar nu, om än lite så snö iaf!!
Kallt är det också här på mitt rum...Brrr...

Musikhjälpen!

Publicerad 2009-12-16 11:26:53 i Allmänt

Idag som måndag och tisdag är jag FAST framför SVT Play och Musikhjälpen!
Det är riktigt bra underhållning när man inte har någt annat att göra. De samlar in pengar till kampen mot Malaria-från en glasbur i Göteborg på Avenyn! Timbuktu, Ametist och Christer sänder live i sex dygn.

Jag har även packat klart till min sverige resa!! Najs prise-nej men väskan är inte ens fullproppad så övervikt ska det INTE vara denna gången-då döööör jag!!!

Have a nice freeeeezing day!

Christmas Carols

Publicerad 2009-12-15 20:54:56 i Allmänt

Nu så har julstämningen infunnit sig på riktigt även hos mig!
Jag är hemkommen från kyrkan där Harrisons skola haft julavslutning, kören-där Harrison är med-sjöng en massa, julsånger eller inte vet jag inet riktigt men mysigt var det!
Psalmer skulle också sjungas och ja jag kände igen melodin men hade ingen somhelst aning om vad som skulel sjungas-trotts att jag fått text i programmet men ja lite väl mycket för mig än så länge-ge mig ett halvår till eller något så hänger jag nog med på gudstjänster på engelska också!

Så midnattsmässa på julafton blir det iaf för mig i år om du följer med mamma?!!

Besök i Ealing!

Publicerad 2009-12-14 23:02:07 i Allmänt

Det efterlängtade besöket var verkligen hur bra som helst!
Sam och Alex blev jätteglada att se mig och kom ihåg mig vilket var kul!
Mollie-den nya au pairen-var jättetrevlig och känns skönt att veta att Sam och Alex har någon som tar hand om dem ordentligt!
Jätekul att träfa Pete och Mim också, kändes som att jag inte varit borta speciellt länge och jag gick nästan in i au pair rollen för Sam och Alex igen, vilket var lite konstigt!
Men hur kul som helst var det! Jag hade ju också köpt julklapp till dem som de blev jätteglada för och tyckte var riktigt bra.
Det var varsen bok med ja vad är det; en bok med små små människor och där i ska man leta upp en speciel person-det lär hålla dem sysselsatta ett tag iaf, Alex blev helt uppslukad!!!

Julklappsinslagning!

Publicerad 2009-12-14 13:33:56 i Allmänt

Nu har jag precis slagit in julklappar till Sam och Alex som jag ska åka och hälsa på idag!! Aaa ska bli såå kul!! Saknar de tro de eller ej så jag hoppas de känner igen mig och tycker det ska bli kul att se mig!!
Uppdatering på hur besöket var hemma i kära Ealin får ni veta i nästa inlägg!!

xxxx

Lucia!

Publicerad 2009-12-13 20:50:10 i Allmänt

13 december 2009 och dagen är över snart, men det har iaf varit Lucia idag och jag har precis kollat på Luciafirande i SVT på SVT Play.
Jättefint var det och jag får lite mer julstämning i kroppen!!
Det är ju också bara 4 dagar kvar till jag är hemma och lär få riktigt mycket julstämning, med julgodisbak och granklädning!!! Hoppas mamma och pappa kan spela lite julmusik också-annars ser jag till så att det blir så!

Winter Wonderland

Publicerad 2009-12-13 11:34:29 i Allmänt

Lite sent men den 22 nov var jag och Elin och Jess på Winter Wonderland i Hyde Park, här kommer lite bilder från det!

          

    Elin och Jess!

Friday-Me like!

Publicerad 2009-12-13 11:27:58 i Allmänt

Fredagen var superbra!!!!
På dagen blev det en hel del jobb, lagade tacos till barnens kvällsmat, lyckades få i mig tre stycken samtidigt som jag höll reda på tre busiga barn! Gott med Tacos!

När dte var klart så fixade jag mig i orning för att åka och kolla på Little Boots i Shepherds Bush O2 arena. Det var hur bra som helst!
Wolfgang och Ellie Goulding var förband och deras låtar har letat sig in på min playlist nu! Little Boots kom på scen vid halv 9 och gjorde ett jättebra framträdande-Remedy, New in Town och Earthquake spelade hon såklart!!

Wolfgang
 

Ellie Goulding
  

Little Boots
           


När det var slut åkte jag mot Westbourne Park och joinade Abby och hans kompisar som förfestade innan vi tog taxi till Fabric dock så var där grymt lång kö som inte rörde sig en meter så då letade vi efter ngt annat och promoter tyckte bestämt att vi skulle gå till Egg. Haha!! När vi kom dit var klockan 3 (de hade öppet till 6) och stället var hur mysko som helst, med dålig musik och allt men vi var ju taggade på att dansa så vi höll igång ändå. Efter en halvtimme hade vi listat ut att stället var en bögklubb-inget vi viste om innan vi drog dit!! Hahahaha, så nu har jag varit på bögklubb också!! Allt kan hända i London-Bra sammanfatar fredagen iaf!!

Jag gillar er!

Publicerad 2009-12-11 19:00:12 i Allmänt

Jag gillar er mina läsare, det är bra ni rättar!! HAHAHAHA, blev full i skratt när jag läste era fina kommentarer-mamma och Sara! 

Nu bär det snart av på konsert och kameran är laddad och redo för film och kort!!

Morgonpasset i P3

Publicerad 2009-12-11 12:33:34 i Allmänt

Lyssnar på Morgonpasset i P3 samtidigt som jag städar i ordning på mitt rum och ser till så att någon(kan det vara faster och kusiner) i släkten kommer och ska bo i mitt rum över helgen. Jag har städat toaletten och bytat lakan på sängen och samsugat, även plockat undan alla mina saker så att det ser snyggt och fint ut här!
Fast meningen med detta inlägget var ju inte poängen att jag städar utan det var att jag lyssnar på Morgonpasset i P3. Alla ni som vet att jag jobbade på Svenska Klasskort i höstas och umgicks med mig under den tiden vet att jag ÄLSKAR programmet. Haha! Det är sååååå bra alltså! En morgon i höstas utan det var ingen bra dag..så nu lyssnar jag på det i efterhand sådär en gång i veckan eller något, bara för att!

Det är så det är alltså!

Publicerad 2009-12-10 19:30:47 i Allmänt

Nu har jag kommit på det, efter att ha haft denna bloggen i sisådär ett och ett halvt år så har jag nog kommit på tricket med hur man får många kommentarer och läsare-när man skriver fel!! Jag ber om ursäkt för min sär skrivning(nej jag vet att det stavas särskrivning) i rubriken på inlägget med min absoluta favoritbok för tillfället. Fick fler kommentarer på ett och samma inlägg som jag fått på en månad-TYP!!
På köpet lär man sig ju också hur man stavar och skriver!! Tack så mycket till er som är smartare än mig-jag lär mig av er!!!!! Och här trycker jag på "like" knappen som på Facebook för det gillas!!

Höstpromenad

Publicerad 2009-12-10 14:54:53 i Allmänt

Idag på morgonen tog jag en promenad i det vakraste höstvädret jag sett! Soligt, blå himmel och lagom kyligt, med John Mayer i iPoden var det en perfekt början på en härlig dag!

  











I eftermiddag ska jag med till Harrisons skola och gå på Christmas Fair-Mysigt!

Lästips

Publicerad 2009-12-09 21:50:45 i Allmänt

The Other Hand- Chris Cleave
Jättebra bok och nästan ett måste att läsa!(Vet inte om den finns på svenska men det borde den göra)



Ps: Skriver man Lästips eller läs tips?!

 

Ny kalender=nytt år SNART

Publicerad 2009-12-09 15:45:27 i Allmänt

Idag har jag köpt en ny kalender...med det inköpet som görs en gång om året betyder det att det snart är ett nytt år.
Slut på ett år fyllt med upplevelser-bra som dåliga men erfarenheter vilket som.
Att skriva in alla födelsedagar i den nya kalendern får en också att inse att alla blir ett år äldre nästa år, så även jag!

Men nytt år ger nya möjligheter och tar med sig nya utmaningar och upplevelser, jag ska skriva ner mina nyårslöfte och mål för 2010 och hoppas att jag kan upppfylla dem!



Du är aldrig så rik så att du har råd att förlora en vänn

Little Boots

Publicerad 2009-12-09 10:04:46 i Allmänt

På fredag ska jag göra något jag aldrig gjort förut-jag ska gå på konsert alldeles ensam, ingen om vill eller kan följa med och eftersom jag verkligen vill se henne så får jag gå alldeles själv! Men det ska jag nog överleva-kan ju inte missa henne nu när jag har chansen att se henne!

Teater

Publicerad 2009-12-09 10:00:31 i Allmänt

Igår var jag med Charlotte och hennes dagisklass på teater i Hammersith!
Det var något med bakning, ganska så roligt-barnen gillade iaf det!

När jag kom hem åt jag lunch som V lagat-kyckling med potatis och grönsaker, mycket smarrigt! Sen pkte jag till Westfield och köpte ännu lite fler julklappar, har bara ett få tal kvar+julklappsspelspresenter. Julklappsspelspresenter sk ajag nog iväg idag och köpa! Det blir till att gå till Hammersmith och Poundland tror jag-har ju så mycket smått och roligt där!

Ikväll ska jag barnvakta här hemma, najs najs...en ny bok måste jag också hitta-har fått en knäpp i huvudet och det ända jag tänker på är böcker, diskuterar de även med V om vilka som är bra eller inte! Faktikst kul!

V=Victoria, mamman i familjen

I hate days like this

Publicerad 2009-12-07 14:23:34 i Allmänt

Ja idag är inte min favorit dag direkt..trött är jag, regnar ute gör det och jag har nog lite hemlängtan eller njaa men det är så nära att jag ska komma hem och fira jul nu så nu vill jag helst bara hem...inte lättare blir det heller för att Camilla var här i helgen och påminde mig om den härliga våren! Det var dock jättekul att hon var här och jag hoppas vi ses snart igen!
Ikväll ska jag barnvakta i en annan familj. På torsdag blir det också barnvaktning i en annan annan familj! Bra med pengar!
10 dagar

Borta!!!!!

Publicerad 2009-12-03 19:44:11 i Allmänt

Något så viktigt som min consealer är borta......!!! Och jag är hur säker som helst på att jag använde den igår morse, nu kan jag inte hitta den dock...:/

Idag har jag och Elin varit i Ealing och deras Primark! Det är mycket bättre där än i Hammersmith tycker jag, så lång väg men ack så bra-jag har köpt julklapp till Rickard och Fredrik!! Bra, bra. Bara en del kvar-jag ska inte köpa för många mamma men måste köpa några iaf!

Ikväll kommer Camilla-landade för en halvtimme sedan!!-Så ska kanske träffa henne nu ikväll annars ses vi i morgon!! Aaa så kul!!=)

Idag åkte Frida till Afrika för att jobba och ja jag kommer sakna dig när jag kommer hem i jul...Men jag hoppas du kommer trivas och får det bra!!

Vart är den?!!!?????

Tankar

Publicerad 2009-12-01 22:55:13 i Allmänt

Nu har jag massa tankar om alt och inget men mest kretsar det runt att jag när jag kommer hem till jul inte kommer träffa varken Sara eller Frida...Det gör hela besöket aningens aningens tråkigare. De är båda på olika håll för att jobba i världen och jag är ju nog den som minst ska säga något om att inte vara hemma och kunna ses var och varannan dag. MEN jag är självklart jätteglad för deras skull och är jätteavensjuk-jag skulle också vilja vara på de ställena de ska till!!
En sak har jag ått väldigt klart för mig under tiden jag varit här i London-inte bara denna gången utan förra också-att jag inte hade varit så lycklig(som jag aktikst är)som jag är, och framför allt den jag är utan mina vänner. Jag är verkligen glad över de vänner jag har sedan länge hemma och de jag lyckats hitta här ute i stora vida världen!
Vad skulle jag gjort utan er?!

Mycket tid har jag tydligen som gör att jag har tid att reflektera en hel del över livet och jag har insett att det är allt för mycket saker här i livet jag har tagit för givet och aldrig innan inte riktigt tänkt på att jag verkligen ska vara glad över att jag har. Som tex-Min familj, vänner och en massa annat!

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela