Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Luften gick ur mig...

Publicerad 2009-02-28 20:17:26 i Allmänt

...ja det gjorde den verkligen och jag orkar helt plötsligt ingenting...Camilla och Sanna ska till klubben inne i stan men jag orkar inte följa med, känner mig hlet "nerslagen i skoskaften " eller hur du nu brkar säga Frida! Men det ska på ett sätt faktikst vara skönt att bara vara hemma och få en ordentlig natts sömn, jag sparar pengar och jag tror min kropp uppskattar att jag inte går ut ikväll igen, ska ju gå ut i morgon så då får jag min beskärda del med fest iaf!!

Nu ska jag läsa, titta på massa svenska program på datorn och sedan sova!! Ha en bra lördag kväll allihopa!

Tiger Tiger!

Publicerad 2009-02-28 19:59:30 i Allmänt

Igår var det utgång som stod på schemat och det blev efter en del olika flörslag och hit och dit Tiger Tiger som vi gick till!
Eftersom jag också fick sluta tidigare, redan vid halv 5 så åkte jag till Camilla när jag var färdig, Sanna kom också dit efter att ha letat sig dit från flygplatsen!!
Vi fixade till oss det sista och sedan bar det a in mot Piccadilly där vi mötte upp Josse, in på Tiger Tiger och träffade Markus och hans kompisar där, vi satte oss vid ett bord och åt lite sedan så dansade vi tills vi tröttnade vid 1 halv 2. Då var det nattamat som gällde och sedan bussen hem till Camilla! De tyckte inte jaf skulle åka själv hem hit till Ealing så jag fick allt ta och sova där! Det var ju skönt eftersom bussen tar en halv evighet ju...

Idag åkte vi in till Hammersmith och åt på Camillas och mitt stamis ställe! Sedan fick Sanna shoppat en helt ny outfitt till ikväll eftersom hon har rest hit LÄTT!!! Alltså bara kläder till igår kväll och inget öerflödigt alls!! Det är så man ska göra, tror dock att väskan kommer vara ganska så mkt tyngre hemmåt än vad den var hit!!

Nu ikväll så bli rdet antingen Chataue 6 i Fulham eller ngn klubb inne i stan vid Oxford street, men inte bestämmt än, jag som har träningsverk hade ju tyckte det var bra med en kväll där det inte stod klubbing på schemat men jaja det spelar ingen roll!! Jag klarar allt!:D Problemet är ändå vad jag ska ha på mig....

Nu har våren kommit

Publicerad 2009-02-27 15:04:59 i Allmänt

...Och den har kommit för att stanna hoppas jag verkligen!! Solen skiner och det är hur varmt och sköt som helst här idag! Hoppas den stannar och att det blir varmare och varmare!!

Idag vaknade jag hmm...11 oupss Sofia, vilken sömntuta jag blivit!! Haha! och vet ni vad?! Jag vaknade med träningsverk i rumpan!! Ha, det var helt klart nyttigt med en timmes promenaden i rask takt, upp och ner för backar och hit och dit i det grönområde jag till min lycka hittade här i närheten!! Så nu vet jag vad som ger mig träningsverk nuförtiden, lite deprimerande att en promenad ger träningsverk när man för ett år sedan kunde cykla fram och tillbkaa till stallet, rida en häst, mock en box och gå hur mkt som helst inte kändes allt...men men inte så mkt att göra åt helt enkelt och bara att hoppas på att jag kan bli lite mer tränad än vad jag är för tillfället med hjälp av promenader!!

idag iaf så tog jag en promenad också!! Lite jobbigt i början innan kroppen blivit varm men bara att gå på!!
Nu har jag duschat och fixat till mig för att vara redo att sticka till Camilla så fort jag slutat ikväll! Vi ska till Tiger Tiger ikväll, jag får då också träffa Camillas kompis Sanna!! Det ska bli kul!! Josse ska vi möta upp inne i stan!!
 Helgen i övrigt får vi se vad den har att bjuda på!! Kanske lite mer fest; Japp det tror jag nog, men från och med nu lever jag på en strickt budget för att spara pengar och det blir alltså lite dricka och inga onödiga inköp framöver en tid!!´Kan vara bra fö min ekonomi ska jag säga!!

Torsdag!!

Publicerad 2009-02-26 15:22:50 i Allmänt

Idag är det torsdag och ajg gör inte mycket vettigt inte. Jag har varit ute och gått en timme i ett grönområde jag har hittat bakom Elthorne Park som ligegr ganska så när här, där var lite skog, bäck elelr ngt liknanade och många stigar man kunde gå på så i fortsättningen så hittar ni mig där när jag är ute och går!Perfekt komemr det bli sen när det blir lite mer grönt på träden och värme i luften!!

Annars så händer det inte mycket här! Ska nog läsa lite i min bok nu! See Ya!!

Läggdags!

Publicerad 2009-02-26 00:35:28 i Allmänt

Nu är dte snart läggdags för mig men ska bara hinna med ett inlägg här också!!

Idag var dte ju som vanligt lunch med Camilla! Hon fick köpt shampoo och balsam och allt annat som behövs och tyvärr kostar pengar, på paoundland. Sedan gick vi till vårt kära lunchställe som vi nu har konstaterat heter Edvard, åt varsin hamburgare och hade riktigt deep talk om döden, familj, vänskap, framtid, ödet och penagar. Vi satt minst i en och en halv timme och sedan var det dags för oss att åka på vardsitt håll i Hammersmith, jag hemmåt och hämta pojkarna på skolan och Camilla in mot stan och köpa sina engelska kursböcker! Hon har ju tajmat nog börjat läsa engelska nu på distans, så nu har jag ngn som jag kan träna min engelska tsm med!

Nu ikväll har jag jobbat, banrvaktning har det blivit och när jag slutade vid nio så har jag suttit här och nördat, kollat på Johan Glans klipp och diskuterat de över msn med Camilla:P ja oj vilket liv jag har:S hmmm...men kul var dte iaf och skrattat har jag allt gjort!!

I morgon ska jag ta och, eeh gå ut och gå tror jag en lång runda, om det inte regnar förståss...
Men nu kallar sängen så night night på er alla!!

Album Chart Show!

Publicerad 2009-02-24 13:58:44 i Allmänt

Igår var det Album Chart Show på KOKO i Camden!
Jag mötte upp Emma och Andreas på Worlds End vid 6 och sedan gick vi mot KOKO för att ställa oss i kön och kom in väldigt snabbt trotts att kön var superlång! Vi fick våra snygga gula VIP abnd och traskade vidare mot baren! Vi köpte varsin äl och försökte sedan leta upp vart vi skulle stå, efter en del letande och beslutsångest så hittar Emma ett otroligt bra ställe förvisso mitt framför två killar som satt ner och säkert hade tänkt att de skulel stå precis där men ha det gick då inte, Dä stod vi och väntade ett tag, klappade när vi blev ombädda och sedan var det dags för den första artisten som var White Lies! Jag har aldrig hört de förut men det var grymt bra måste jag säga! Nya låtar att lägga till i min spellista!
Sedan var det ännu lite mer väntan och därefter var det dags för Chris Cornell att spela och jag har aldrig riktigt vetat vem han var förutom när han spelade bond låten; You Know My Name. Han var också bra och jag älskar när man får upp ögonen för nya artister och varierar musiken man lyssnar på, snacka om att jag gjort det sen jag kom hit, herregud, ingenting är sig likt längre:P haha
Efter ännu mer paus och klappar, all denna väntan och klapparna är för attd et är TV inspelning och allt ska ju vara perfekt och så bra det bara kan vara!!
Då var det dags för Ladyhawke, hon hade jag heller inte hört innan men lika bra det som de andra var! Paris is burning som man tydligen ska känna till av henne var faktikst bra så nu vet jag också vad det är för låt!
Sedan kom vi till kvällens höjdpunkt i och med att det var det som skulle sändas live nämligen Kelly Clarkson, hon var
riktigt riktigt bra, vilken röst hon har! Helt sjukt!! Since u´ve been gone var lika bra som när den först kom! Grymt!

Efter Kelly Clarksons 5 låtar var spelningen slut..Det var synd eftersom Emma och ANdreas verkligen sett fram emot Prodgidy som också skulel kommit men som inte dök upp...Det var riktigt synd, hade de också varit där hade kvällen varit perfekt, men ja allting kan ju inte vara perfekt, vi hade kul ändå!!

    Chris Cornell   Chriss Cornell  Kelly Clarkson   Kelly Clarkson   Ladyhawke  White Lies   Här var vi!

Snart vardag igen!

Publicerad 2009-02-22 22:07:29 i Allmänt

Såja nu så är klockan 9 och jag har redan hunnit vara hemma en timme efter en hamburgare i Hammersmith med Camilla och Josse kom och joinade oss också! Riktigt trevligt var det! Josse har jag ju inte träffat på evigheter så det var kul var det!!

Ja nu ska jag snart ta en dusch och sedan blir det sängen och till att läsa lite i min bok! Ja jag kan ju då också passa på att ge ett boktips:P haha!

Riktigt riktigt bra är den

Helgen räddad!!

Publicerad 2009-02-22 15:28:34 i Allmänt

Nu blir det visst Album Chart Show på KOKO för mig i morgon! Mim sa att det inte var några problem att ta med Alex när Sam spelade fotboll och Pete ska sluta klockan 6 så vi får hoppas han komemr hem då annars tar hon med Sam på Alex utvecklingssamtal! Så nu lyftes min helg upp igen!! GÖÖÖÖÖTT!

Och Camilla är påväg hem! Vi ska nog ses i em tror jag! Ska bli kuligt!!

En fråga bara.

Publicerad 2009-02-22 12:14:27 i Allmänt

Vad i hela friden har Melodifestivalen blivit?????

Igår var jag ju som sagt i Svenska kyrkan flör att kolla Melodifestivalen och ja gud vad jag blev uttråkad och tyckte mest att det var ett stort skämt alltihopa...Petra Mede är ju bra och rolig och det ända som var bra var väll kanske hon, bidragen var ju inte mkt att hurra för och jag förstår inte varför melodifestivals bidragen ska vara så himmla konstiga och dåliga som de är nu förtiden tycker jag. Jag har en känsla av att låtarna är typ krystade för att vara så himmla bra eftersom det är melodifestivalen de ska tävla i men egentligen så skulle artisterna bara ta en av sina låtar som inte kommit med på deras senaste platta eftersom de antagligen är minst lika bra om inte bättre och då tror jag inte att det hade varit så stor katastrof...Ja nu är ju inte jag ett musik proffs och ska egentligen inte uttala mig men ändå!
När Melodifestivalen var slut(tack gode gud efter alla röstningsomgångar hit och dit) så gick jag och Andreas in å Hartcourt och tog varsin öl, eller jag drack en cider, Kopparbergs! Mmm!! Sedan kom även Oscar och slog sig ner! Trevligt hade v och när de stängde vid 11 så var vi så grymt hungriga så vi letade upp restaurang gatan-James Street- och åt, restaurangen vi hittade som var öppen var nog turkisk eller ngt sånt, det var gott med mat eftersom jag inte hade ätit ngn kvällsmat mer än ett äpple!
Vi satt och snackade och det var hur trevligt som helst!!
När vi ätit upp och personalen typ kastat ut oss så gick vi mot Oxford Street där vi hittade en buss som skulle ta mig till Trafalgar Sq! Jag hoppade på bussen och kom efter lite trafikstockning till Trafalgar där jag sedan fick vänta i en halvtimme för att N11 skulle dyka upp, det gjorde den till slut och jag var hemma sådär en timme senare vid 2!! Alldeles lagom och grymt bra kväll!! Det blir det fler av, orkar inte festa gärnet konstant så restaurangbesök och bio besök kommer det nog bli fler av framöver!!

Idag är det söndag och jag vet inte rikigt vad jag ska ta mig för men jaja det löser sig nog,promenad blir det iaf, inte lika fint väder idag dock men jaja vi ska då inte klaga!!

Melodifestivalen!!

Publicerad 2009-02-21 16:22:00 i Allmänt

Nu har jag bestämmt mig för att jag ska gå och kolla Melodifestivalen i svenska kyrkan ikväll! Spännande, har inte varit där och kollat Melodifestivalen innan och jag har ännu inte sett ett ända bidrag detta året så ja, kan ju vara i lagom tid att jag gör det nu!
Sedan så får man ju se vad som händer efteråt om det blir lite utgång eller om det blir lugnt!! Spelar nog inet så stor roll iaf, brukar ju ha kul alltid så! :D

Måste bara säga att det är på tiden att Camilla kommer hem i morgon så att jag sedan har ngn att spendera helgerna med, hon och jag brukar ju alltid göra ngt trots at vi inte är på topp dagen efter, denna helgen känns lite död eftersom alla andra jobbar eller är busy på annat håll! Så ta och kom hem Camilla!!

Fredagen...

Publicerad 2009-02-21 12:56:28 i Allmänt

Ja vad säer man!! Det började lite segt men slutade riktigt riktigt roligt och lite skrämmande men men så kan det vara ibland!

Jag slutade ju som sagt redan vid fyra så jag åkte upp till Hendon och Emma och Emelie så jag var där vid lite över 7! Där var även Josse, Daniella och Paulina! Vi förfestade lite där och sedan så bar det va mot Camden Town och The Worlds End och Underworld! Det var längesen som jag var där och där är ju alltid så himmla kul så kul hade jag och dansade på som galningar gjorde vi!!
Paulina och jag skulle sedan åt samma håll så jag fick sällskap på bussen hem! Bra var väll det för herregud! Jag ska säga til alla att det var inget farligt som hände och att jag inte råkade ut för ngt men det finns verkligen sjuka människor här i världen och Paulina gjorde hela bussen en tjänst!!
Jag kom hem säkert och bra vid halv 6 ungefär, trött är jag idag och jag får se om det blir utgång ikväll eller vad det blir!


London vädret idag; Sol, 13 grader-tydligen-alltså grymt skönt väder så jag ska ut och ta mig en lååång promenad!!! avensjuka med snö och kyla hemma eller?!;)

Redan helg!

Publicerad 2009-02-20 17:47:50 i Allmänt

Ja jag fick helg redan klockan kvart i 4!! Gött som bara den!
Ja innan dess hade jag dock hunnit göra bort mig en del, jag gik ju och hämtade pojkarna på Activa, tappade bort Sam och alla ledare fick leta efter honom, ngn som kallades Irish hittade honom som tur var i full färd med att sopa ngnstans:P haha  jaja sen kom vi hem efter mkt om och men och då fick jag traska tillbka till skolan där Activa hålls för att hämta pojkarnas fleecar, ja ingen bra dag för min del iaf och jag vet inte om ag vill visa mig på Activa någe mer efetr detta! haha!!
Pete tog iaf de på bio, Bolt var filmen som de skulle se!! Kul för de! :D

Jag själv är färdig för att åka till Emma i Hendon och se vad som händer ikväll! Återstår att se men trevligt blir det la alltid!!

Biljetterna bokade!

Publicerad 2009-02-20 00:50:51 i Allmänt

Nu är biljetterna bokade!

10 juni 14.05 lyfter jag från Heathrow och landar ja ungefär vid 17.00 i köpenhamn!

Åker tillbaka till London 17 juni, 12.00 lyfter jag från Köpenhamn. London here i come again!

Däremellan ska jag hinna med sjukt mkt! och kulska det bli!!
Bla så är dte ju studenter som ska firas, och träffa många kompisar och hinna ta minst en ridtur på Juvel!! Aaa det ska bli härligt!!

Men sålänge ska jag njuuuuta av London och våren som börjar komma och göra det bästa utav tiden som jag har här, den kommer ju ta slut för eller senare med sånt här lyxeri!!

Vad händer????

Publicerad 2009-02-19 17:32:55 i Allmänt

Vad händer med mig??
Nu tror jag allt att jag fått en släng av hemlängtan som varit som bortblåst de senaste månaderna...jag längtar tills jag ska komma hem och hälsa på i juni, och frågade Mim idag om det gick bra att åka hem den veckan jag tänkt mig, det gick bra så nu ska jag boka biljetterna!
Och nu har jag börjat fundera på om jag ska åka hem och börja plugga i september...jag som var 95% säker på att jag skulle stanna iaf till nästa januari eller ngt men  nu vet jag inte alls vad jag ska göra...:S usch vad läskigt detta är och jag skulel vilja ha allt på samma gång...Bläääää vad är det för liv man lever där man ska göra dessa himmla valen hela tiden???? Jag blir knasig på dem. Men men jag ska ha bestämma mig ngn gång och hoppas då att jag gör rätt val också! Mim sa iaf att bestämmer jag mig för att inte åka hem och börja plugga så är jag mer än välkommen att stanna! Känns ju tryggt iaf! :D


Och det som är mer än tråkigt är ju att jag inet kan gå på Album Chart Showen på måndag...Jag måste vara hemma och passa barnen, Pete han jobbar så han kan inte ta hand om dem heller...jäkla skit, men men inte så mkt att göra åt saken...Emma, Andreas och Emelie får ta och gå själva helt enkelt...!

Album Chart Show!

Publicerad 2009-02-18 20:38:00 i Allmänt

Nu på måndag den 23 så hoppas jag verkligen att det inte kommer ngn snö för då dör jag nog...Det är nämlingen Album Chart Show på KOKO igen...

Artisterna som ska spela är:

Kelly Clarkson                                                       Prodigy

                        White Lies                       Ladyhawke

                   

                                     Chris Cornell

Ska bli kul!! Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, bara att det inte kommer snö!!

De sista dagarna...

Publicerad 2009-02-18 20:30:24 i Allmänt

Måndagen var fullspäckad och vi var döda på kvällennär vi kom hem!
Vi åkte in mot staden,hoppade av på Knightsbridge, Alice fick se Harrods och vi gick genom Hyde Park, soligt och fint var det, till Kensington Gardens där vi hittade, efter lite kartläsande och Alice huvud,  Peter Pan statyn! Så nu har jag sett den också och varit i Kensington Gardens. Vi gick mot Oxford street, Marble Arch och gick in en snabb sväng på det stoooora Primark som ligger där, ut gick vi snabbt igen eftersom vi höll på att dö av värme slag och panik för attd et var så mkt folk, och det var ändå inte mkt folk jämnfört med en lördag eller söndag i vanliga fall. Sedan tog vi affär efter affär längs Oxford Street, hittade ingenting eftersom jag knappt hade några pengar och sparar de till bättre saker än shopping:P
Vi kom fram till Oxford Circus där vi gick Regent Street ner och sedan in på tvärgatan där Aberscrombie & Fitch ligger! Haha, Alice var SALIG och blev fottad tsm med den snygge modellen som står där och bara ser äkligt snygg ut! Vi luktade lite på parfymerna också som är farligt goda och sedan gick vi tillbaka på Old Bond Street mot tuben. Vi statte oss på dne och åkte mot Sheperd´s Bush och gick in på Westfield. Där strosade vi runder lite och sedan så hittade vi Marks & Spencer cafét som brukar vara där man brukar sitta sådär en två timmar, inget undantag med Alice heller! Mysigt och krafterna samlades till en sväng i Hammersmith, In på Primark en snabb runda och Tiger böra för att! Sedan åkte vi hem och kollade på Johan Glans på Youtube(http://www.youtube.com/watch?v=gpxJhpofAPE) Såååååå himmal kul och vi har därför också citerat honom de senaste dagarna! Kul hade vi iaf!! :D OCh kommer ha när vi träffas, eller hur Alice;) haha!!

Tisdagen bestod av en shopping runda för Alice på Primark i Hammersmith, smycke, tröjja, kjol, skor och underkläder investerades. Jag köpte bara ett linne och en tröja och ljus så nu kan jag tända ljus igen och mysa! Sedan åt vi på pubben på hörnan där Camilla och jag rukar luncha på onsdagar! Gott som vanligt! Efter det så åkte vi hem för att hämta pojkarna på Activa! Hem och laga mat; Lasange och guuud vad bra den blev för att vara första gången som jag gör det här! Tyckte jag lyckades riktigt bra!
Pojkarna var trötta efter en hel dag med aktiviteter som fotboll, tennis, rugby eller ngt och massa bus med kompisarna! Så det blev en del tv tittande men ja Alice och jag var också trötta så det passade oss utmärkt!
Eftersom Mim var iväg på ngt och Pete jobbade så var jag barnvakt och badade pojkarna och la dem! De var itkigt riktigt duktiga och gjorde som jag sa! Så kul! :D
När de somnat så kollade vi på The Hills avsnitt och jag hade inspelade och bara slappade! Skönt! Pete kom hem redan vid elva så då slutade vi och vi kunde gå upp och kolla på Johan Glans igen!:P haha Ja vi är konstiga!

Idag vaknade vi och ja, Alice åker ju hem idag så nu blir det tomt här igen...det har varit kul att ha ngn här som man kan prata med och man kan snacka om sådant som hänt hemma! Vi kom iväg vid elva och påvägen till tuben så ringde Pete och sa att jag kunde ta dagen ledigt så vi åkte till Livepool street och hittade efter en hel del letande Spitafield Market och satte oss för att äta crepes, hur gott som helst var det och utan frukost i magen var det behövligt! Vi var sedan sugna på ngt gott så vi gick till McDonalds och köpte varsin McFlurry, onyttigt ja men jaja vad gör det?! Vi fick ju ha ngt som avsked och en glass satt bra!
Sedan var det dags för Alice att sätta sig på bussen och jag klarade mig nästan utan att börja gråta...usch det är så himmla sorgligt att säga hejdå, jag har haft enormt kul dessa dagarna och kommer sakna dig, men vi ses om exakt 4 månader när jag skriver detta för idag (om jag får som jag vill) så kommer jag hem vid ungefär denna tiden til Ängelholm!! Ska bli hur kul osm helst att se alla och ja jag får väll säga som så att jag längtar tills jag kommer hem men vill samtidigt inte att tiden ska flyga iväg, vill ta vara på varje dag, timme, minut, sekund jag bara kan!
Men vi ses snart hörrenini där hemma!

När jag sagt hejdå till Alice så åkte jag hemått, hoppade av på Ealing Broadway och gick sedan en promenad på ungefär en och en halv timme så nu har jag motionerat också för idag!! Bra jobbat Sofia! :D
I morgon ska jag sova ut och sedan ska jag in til stan för att träffa Emma och Andreas, sedan hem och hämta pojkarna! fredag vet jag inte ännu mer än att jag ska festa med Emma! Sedan får vi se vad helgen mer har att bjuda på!;)

Alice på besök, fre, lör, sön!!

Publicerad 2009-02-16 10:53:27 i Allmänt

Nu är Alice här och ni får en liten snabb uppdatering på vad vi gjort hittils!!

I fredags så kom Alice ju vid två, då jobbade jag eftersom Sam var hemma från skolan så han och jag gick och möte henne och nästan direkt så skulle vi ju gå och hämta Alex, vi kom hem pojkarna var hungriga så det blev mat väldigt fort, redan vid 5, spagetti med ost och skink sås!! Mmmm, hyffsat gott och pojkarna åt bra!
Mim kom ner vid halv 6 ungefär och sa att hon tog över efter att hon hade varit iväg och tagit ut min lön! Jag fick mer än vanligt eftersom jag passat Sam denna veckan, kom bra till pass nu när det ska göras mkt med Alice och lite shopping kanske, kanske det blir...
Iaf så åkte vi iväg på förfest vid sådär 9 i freags innan vi gick till klubben The Mayfair, en nyöppnad, fin klubb! Jag var dock inte så jätteimponerad men jaja, musiken var ganska så dålig och värst av allt; Tjejtoan luktade bajamaja och jags ka säga att jag aldrig aldrig har varit på en toalett på en klubb som lukatat så fruktansvärt illa men nu ska jag skona er från det och säga att vi drog hem vid sådär halv 1. Vi hade inte betalat inträde eller ngt sånt så det känndes inte ovärt att ha gått dit och provat iaf, nu har jag sett ännu ett ställe!!
Vi kom hem och somnade vid halv 4 och på lördagsmorgonen så gick vi upp och gick en sväng i Ealing! In på Primark och bli faschinerad av hur billigt det var och jag antar att det blir ngt köp för Alice där!!
Vi åkte hem, började fixa oss i ordning till kvällen då vi drog till Fulham, skulle egentligen till Chataue 6 men herregud; att gå ut på Alla Hjärtansdag här är inte riktigt som det är hemma, man kände sig aningens felplacerad där man satt vid ett bord med hjärtan på, hjärteballonger och allmänt romantiskt...så vi gick rakt över gatan och gick in på Slug; bra musik, dans och allmänt galet! Vi var svenskar och dansade på och Alice var nog allt lite facinerad över att alla inte riktigt fattade att man skulle dansa som vi gjorde, här är det ju mer att man står och ser dum ut!:p haha nej men typ! Kul hade vi iaf, vi mötte upp Karin vid sådär halv 11, Karin var lite skeptisk till Slug så vi gick till Suburban och tog en drink! Mysigt, mnen vid halv 12 så reste vi på oss och gick tillbaka mot Slug. Där var dock stängt så det blev ännu en tidig kväll, vilket ju inet betyder att man inte haft kul utan att det i detta fallet stängde och att vi på söndagen vaknade pigga och utvilade och tog oss in mot Piccadilly för att sightseea lite!! Vi hoppade av på Hyde Park Corner, kollade in Buckingham Palace, gick mot Trafalgar, såg Nelson(hette han så Rickard) och sedan upp mot Leicester Sq, och till Piccadilly Circus och in på café Nero, där skulle vi träffa Sara som jag har sagt att jag skulle träffa sådär i tre månader men det har aldrig blivit av utan vi har bara skjutit fram det men nuså blev det av och vi tog en fika. Jag och Alice gick sedan för att se om vi kunde ta en sväng in på Aebercrombie & Fitch, men eftersom det var söndag så stängde det redan 5 och vi tog alltså tyuben tillbaka hem, gick inom Tesco och köpte, egentligen riktig bakis mat men fy så gott!! Cola, chips och Kitkat!! Sedan kollade vi roliga klipp på Youtube!! haha, ännu mer barnprograms vinjetter och annat roligt! Vi somnade inte förrens vid 1,jag sov dock otroligt dåligt och har inte sovit bra inatt...men men så är det ibland!!
Idag måndag så gick jag upp för att visa mig och för att höra hur jag skulel jobba idag, efetrsom det är lov så är allt ju lite annorlunda, pojkarna är dock på Activa där de leker och har kul och Mim ska hämta de klockan 5 och jag är därmed ledig idag! Så himmla snällt av henne!! :D Riktigt glad blev jag och det betyder alltså att jag och Alice kan ha en dag där vi inte behöver bry oss om vilken tid vi är tillbaka utan vi ska in till Piccadilly, gå till Aebercrombie & Fitch för att lukta på den goda parfymen:P haha och sedan ska vi gå hela Oxford för att kolla in i alla olika affärer, sedan kanske det blir en sväng till Westfield för att kolla in det stora shoppingcentret!!

Nu har Alice kommit ut från duschen och vi ska se hur snabbt det går för henne att bli färdig!;) hehehehehehe
Uppdatering och bilder kommer!!

Ingen ledig fredag men...

Publicerad 2009-02-13 20:11:06 i Allmänt

...nu är Alice här!!! :D :D

Jag fick som sagt inte en ledig fredag idag utan jag fick gå och hämta Sam vid halv tolv, då gick vi hem och lekte lite, åt och så! Vid halv 2 ringde Alice och sa att hon var på rätt tub och snart framme!! Jag fick ut Sam och vi gick mot stationen för att möta Alice!! Kärt återseende och mycket att prata om helt klart!! Super kul att träffa dig igen :D

Nu så efter en en hel dags jobb och allt så sitter jag med sällskap på mitt rum, äter Marabou mjölkchoklad och är mer eller mindre klar för utgång!! :D
Vi är inte riktigt säkra på vad som händer ikväll men en klubb ska vi till iaf med Camilla och Seb och sedan så får kvällen sluta som den vill!! Kul ska vi ha iaf!!

Ha så kul ikväll allihopa för det ska jag ha!! :D

Ledig dag??! Fredag iaf!!

Publicerad 2009-02-13 11:41:30 i Allmänt

Idag vet jag inte riktigt om jag är ledig eller inte, Sam är iaf i skolan nu men man vet ju aldrig om de ringer och vill at jag ska hämta honom, så nu sk ajg passa på att ta en promenad, får hålla mig här i närheten och inte gå värsta rundan men lite luft måste jag ha så det får bli en promenad bort till West Ealing, köpa shampoo och balsam och tvål så att jag klarar mig med en på besök också! Alice ska jag sedan möta upp vid sådär 1 eler 2 när hon tagit sig från flygplatsen och hit med tuben, ska försöka förklara vägen också för henne, men det är ju inet så svårt med alla skyltar som finns i tubsystemen!!

Ikväll så händer det ngnting! Inte riktigt koll på vad, efetrsom ingen annan vet heller. Jag och alice ska iaf möta upp Camilla och Sebastian för att hitta på ngt!! Ska bli kul! :D

Jag tror detta kan bli sista inlägget innan Alice komer så vi får se hur bra uppdateringen kommer vara fram till helgen, men efter det så ska ni få veta vad som hänt!!:D

Ha en bra helg!!

Sam och jag!

Publicerad 2009-02-12 20:51:25 i Allmänt

Idag har jag jobbat hela dagen också...förutom en och en halv timme på förmiddagen då jag fick lite ledig tid och kunde gå ut och gå! Jag powerwalkade hela tidne och folk måste trott att jag var dum i huvudet men jaja, ag gick också inom Primark för att kolla om de hade årbandsfläta till dig Camilla, men tyvärr så fanns det inte här ute i Ealing heller., vi får leta vidare;) haha

Sedan kom jag hem, åt lunch med Sam kollade tio minuter på TV och sedan ville Sam gå ut! Vi gick till parken där vi gungade, han lekte lite med en stor snöhög och sedan kom det en gullig hund som Sam kastade boll med! Kul för honom, han älskar hundar, men jag försöker lära honom att inte springa fram till avrje hund han ser efetrsom man inte vet om de är snälla eller om de kanske bits...
Sedan gick vi hemåt efter sådär en och en halv timme, Sam som är hemma från skolan eftersom han är sjuk fick gå ut idag eftersom han har så himmla mycket energi och inte beter sig ett dugg som om han vorre sjuk förutom att han har lite närmare till gråt nu är när han är frisk...
Han har också kommit på ngt mycket mycket dumt, som han gjorde idag när jag hade min break i morse då han var inne i Meriams och Pets rum hittade ngt spray som var mot insekter typ eller ngt sånt tydligen och sprutade det överallt och även i sina ögon...han fick duschas, och han fick skölja ögonen...så hädanefter får allt som är spry och farligt att få i ögonon, tex deodorant hållas högt upp...det värsta är om han kommer in i mitt rum och ska in i mitt badrumsskåp, så kvittar det hur högt jag ställer sakerna i mitt badrums skåp efetrsom han ställer sig ppå toalettstolen och når du allt...så ja LÅST Dörr i fortsättningen alltid alltså!

Sedan gick jag och hämtade Alex och trodde att det var fotboll som vanligt på torsdagar men icke så nicke, det är inställt tills mars då det drar igång igen! bra att veta!!
Hem och sätta igång ugnen och börja med maten;Kycklingklubbar, nudlar och wookade grönsaker, idag åts det mkt igen! Kul och tom grönsakernas börjas äta, med tjat och gnat från mig men de fattar att jag inet ger mig!! Göööött!!

Nu har jag en lite paus igen innan jag ska barnvakta, de ska ut på drink tror jag så jag ska snällt sitta och kolal The Hills avsnitt och äta poporn tror jag! Mmm, jag tycker barnvaktskvällarna är bra när jag får chansen att kolla mina inspelade Tha Hills avsnitt eller annan TV som jag inte annars ser, kollar jag på den TV;n där nere så är det bara tecknade saker eller Power Rangers Jungel Fury!! Så kul har jag det;)

Ha en bra torsdags kväll och i morgon kommer ALICE!!! Ska bli jättekul och gud vad vi ska hinna med saker alltså!!:D

Jobb hela dagen...

Publicerad 2009-02-11 22:48:20 i Allmänt

Idag har jag jobabt exakt hela dagen, från nio till sju, inte super duper kul kansek med tanke på att jag skulle ha lunchat med Camilal och Sebastian, men ja inte jättemycket att göra åt. Han ska nog till skolan i morgon får vi hoppas så då får jag en ledig dag! Ja inte mycket mer att säga än att jag nu ska sova!

Väkt av att behöva hämta Sam...

Publicerad 2009-02-10 22:41:28 i Allmänt

Idag har varit en skum dag för min del...Jag var beredd på en sovmorron och inte behövs göra ngt alls under dagen, men nehe du icke så nicke. Jag vaknade vid 10 av att Sam och Alex skola ringde och sa att Sam inte mådde bra och hade ont i mage och öron. Så de ville att jag skulle hämta honom, jahapp vad gör man då, mer än att flyger upp och byter om och iväg?! Jodåseru, flyger iväg och hämtar Sam som sitter hos sjuksystern, han ser inet ut att må bra men så fort som vi kommer ut från skolan så hoppar han, busar och säger att han ska hem och kolla TV, nehedu, kul ska vi inet ha när vi kommer hem. Eftersom de brukar säga att han klagar över magont och trötthet så vet man inte när det är på riktigt, vilket är jobbigt förståss. Jag har inte jobbat mer än vanligt men det jag ahr jobbat har inet varit bra, hela dagen var förstörd när jag var inställd på en lat morgon...super segt...Pete passade Sam under dagen och sedan tog han också över vid 6 efter att ha hjälpt mig att få pojkarna att äta ngt...de var inte på humör för det så det var bra med hjälp! Jag hatar när barnen säger att de inet är hungriga och vill ah mat, jag tror att hade det varit mina barn hade jag bara låtit de vara och sen hade de fått skylla sig själva, men det kanske man inet kan göra...:S haha! stackars mina barn, de kommer vara utsvultna vissa dagar!! Haha!!

Nu ska jag ta en dusch och sedan i morgon ska jag träffa Camilla och Sebastian som är här från Sverige, ska bli kul!!
Sov så gott allihopa!!:D

Utmanad

Publicerad 2009-02-09 12:45:43 i Allmänt

...av Nicco.

  • Länka till personen som utmanat dej.
  • Skriv sju sanningar om dej själv.
  • Utmana sju andra personer.
  • Skriv en kommentar i deras blogg,så de vet om att de är utmanade.


    1. Jag är en sann hästnörd, blir helt lyrisk när jag hör hästar eller ens bara luktar häst! Jag saknar hästarna något helt sjukt.

    2. Jag var mörkrädd innan jag åkte till London men nu vet jag inte var det har tagit vägen!

    3. Jag brås på min pappa och tycker att ensamhet är mer än behövligt, annars blir jag bara otrevlig och svara kort.


    4. Jag kan inte låtabli att sjunga med i alla låtar trots att jag kanske inte kan texten.

    5.  Jag har klämt av min kompis lillfinger i vår ytterdörr,  tre månader senare klämde jag min lillebrors tumme i samma dörr.

    6.  Jag ångrar inte en sekund att jag tog steget och åkte till Londonm alldeles själv för 7 månader sedan! Kunde inte bli bättre!

    7. Jag önskar att tiden på högstadiet hade varit bättre. Att gå till skolan var det jag minst av allt ville, helst hade jag velat gräva ner mig och titta upp igen när gymnasiet började men icke kunde man göra det. Förhoppningsvis har jag dock lärt mig ngt utav den tiden och blivit en starkare människa genom det!



  • Ja är det ngn som vill bli utmanad så kan man ju känna sig utmanad av detta!! :D

    Söndag!

    Publicerad 2009-02-08 21:17:30 i Allmänt

    Idag har det varit söndag och jag och Camilla har shoppat och shoppat! Riktigt bra saker och jag är grymt nöjd med allt!!

    Vi träffades först i Hammersmith vid 12 och gick rakavägen till Primark, där köpte jag ett linne, en tunika och trosor. Sedan gick vi in på Toger där jag köpte ett par nya hörlurar så jag kan kolla på Andra Avenyn och all annan svensk TV utan att behöva ha det på högtalarna på datorn, vill inte riskera att väcka pojkarna när jag kollar senare än 8 på kvällen! Sedan gick vi vidare till vår favorit pub, åt varsin hamburgare och skrev en To-Do-Lista London 09 så vi kommer ihåg allt som ska göras undertiden som vi är här!! Efter planering och nya krafter så bar det av in mot Oxford Street, där gick vi inom Primark, gick ut snabbt igen för F*n med folk där är...Vidare på Oxford Street hittade vi HM där jag köpte min nya vårjacka! Grymt snygg måsta jag säga, grå, silvrig!! Nöjd är jag. Vi gick inom, Urban Outfitters, Topshop och BikBok. Sedan bar det av hemmåt, Camilla med buss 7 och jag med tuben från Piccadilly Circus så jag fick mig en liten promenad, men det var skönt!

    Nu har jag varit hemma i två timmar och sitter fortfarande och funderar på om jag ska gå ner och ta ngt att äta, hungrig är jag inte riktigt, men känns som om jag kommer bli om jag inte äter ngt nu!

    I morgon är det måndag och jag har ingen skola, känns jättekonstigt men samtidigt skönt och är allt lite stolt över att jag faktikst orkat med att gå i skolan samtidigt som jag jobbat och gjort allt annat som ska hinnas med här!! :D :D I morgon ska jag istället för skola, bädda om pojkarnas sängar och ta bort mitt nagellack och om jag orkar sy om mina byxor!! Roooligt!!

    Indisk mat och en tidig kväll!!

    Publicerad 2009-02-08 12:36:22 i Allmänt

    Igår var jag och Camilla som sagt ute och åt, vi åkte till Covent Garden och gick runt för att hitta den perfekta restaurangen! Jag har sedan jag kom hit börjat förstå mig på din teori mamma om att man inte ska ta första bästa stället utan att man ska gå fram och tillbaka, hit och dit för att sedan besluta sig för att äta på den som man gick förbi för 20 minuter sedan! :P Så gjorde vi även igår och det blev hur bra som helst, vi hamnade på Masala Zone. Det var lyckat och där satt vi och åt, pratade, åt och pratde lite till innan vi insåg att vi kanske skulel röra på oss. Klockan var då lite efter 10 och då viste vi inet riktigt vad vi skulle göra men vi beslutade oss för att åka mot Hammersmith och sedan besluta vad som skulel hända. NÄr vi satte oss på tuben blev båda två otroligt trötta och vi insåg att det bästa var att åka hem och sova lite så det gjorde vi och jag kom i säng redan lite efter halv tolv! Riktigt skönt att få sova och det innebär att jag är pigg som, ja vad säger man här?!

    Nu ska jag iväg till Hammersmith, träffa Camillal och det blir Priomark och spendera lite pengar!

    Planering? Vadå det behövs väll inte, vi har kul ändå!

    Publicerad 2009-02-07 18:54:08 i Allmänt

    Ja precis så såg kvällen igår ut, vi hade ju täkt att vi skulle ses för en drink eller två och sedan åka hem men nejdå, det blev mer än så och Hjälp vad kul det var!!!

    Med sju svenska tjejer kan det inte bli annat än riktigt riktigt kul och party!! Jag och Camilla träffades redan 7.30 och gick därifrån 6 timmar senare efter några öl ngt glas vin och mycket dans, konstiga fota(bilder finns på Camillas blogg, om ni tvunget ska se;) fattar inte det här med länkar så...camillaw.blogg.se)
    I morse när vi vaknade sp var det inet riktigt lika kul dock men ja man har bara sig själv att skylla så ja inget klagade här utan jag och Camilla tog oss till Hammersmith där vi slog oss ner på Donken för att inta lite Cola och pommes! Där satt vi seda i sådär tre timmar och pratade om allt och inget och klagade lite över hur vi mådde! Såklart så smiddes planer för ikväll...inget avancerat blir det dock utan ngt lungt!

    Så i och med denna kvällen så är planering överflödig och det behövs verkligen inet alls och man har sjukt kul ändå! Så det gör vi om så fort vi får chansen!! :)

    Hard work, work, work!

    Publicerad 2009-02-06 14:49:03 i Allmänt

    Idag var det sista dagen i skolan och nu är jag ledig från skolan, men lite plugg blir det allt så jag inte tappar allt till provet i mars!

    Jag kom hem vid 12 och då börjades jobbandet dirket med att passa Alex, inget jobbigt förståss han kollar lite TV eller leker med LEGO, så jag tar tillfället i akt och nördar lite vid datorn;)
    Ikväll bär det av til Hammersmith för en drink med Camillal och en ny au pair som bor i Hammersmith! Ska bli trevligt! Det blir nog en lugn kväll och sedan i morgon så ska jag och Camilla invadera Primark och den danska butiken Tiger i Hammersmith och uppdatera våra garderober!!
    I morgon så är det ju också första detävlingen i Melodifestivalen och vi kan ju inet missa den utan vi ska nog och kolla på den i svenska kyrkan och sedan får vi se vad som händer!

    JAg skrev igår i bloggen om att jag förhoppningsvis kom hem i Juni på besök eller jag ska komma hem på besök då hur länge vet jag inet men förhoppningsvis en vecka! Och jag kommer hem på besök eftersom jag sedan åker tillbaka ohch jobbar pojkarnas sommarlov ut!

    Nu får vi aktivera Alex lite och se till så han hittar på ngt vettigt!;) Sedan ska jag snart också gå och hämta Sam! Wihooo då blir det liiv i lådan!!;)

    7 månader i måndes!

    Publicerad 2009-02-05 23:33:42 i Allmänt

    Herregud vad tiden har gått fort och vad jag har gjort mycket! Jag vet knappt vad som har hänt för det har hänt så mycket och livet har svängt något hel sjukt och det har gått upp och ner och fram och tillbaka!

    Första 3 månaderna var ju inet jättebra, slit och släp eller nja idet var ju inet jättejobbigt at vara i stallet och rida två tre hästar om dagen och mocka två boxar. Men vilken jävla familj jag hamnade i, vet knappt vad jag ska säga för det var hemskt och jag förstår inte hur jag stod ut. De hade för det första inget internet, de pratade knappt med mig och de lät mig sitta i stallet i ibland 9 timmar för att jag var tvungen att vänta på att mamman skulel komma och hämta mig. De hade som ni säkert vet ett barn som var 9 mnader och ett som var påväg, det var beräknat till den 1 eller 2 januari och jag undrar verkligen hur de har klarat sig nu...jaja det är ju inet mitt problem och jag tror faktist att jag stannade i familjen för att jag tyckte synd om de och ville hjälpa till men det har jag lärt mig nu att det ska man inet göra. Man kan inet gå runt och vara snäll hela tiden, det mår man inet bra av! Under de tre månaderna i första familjen hann jag få besök av Frida som stannade över en helg och vi hade några dagar av riktigt turistande, kan också tillägga att när Frida kom hadejag varit inne i cantrala London 2 ggr, och hade ingen som helst aning vart vi skulel gå, vad som skulel ses elelr någonting. Det vet jag döäremot nu och kommer du nu Frida så ska jag visa dig allt jag kan(mkt mer änn förra gången).

    Jag bytade familj efter mycket om och men och hamnade i familjen som jag inet skulel vilja byta mot någonting! Jag absolut älskar det här!
    Livet verkligen rullat på, tiden stod i jämnförelse med hur det är nu stilla i den första familjen. En hel del festande, många nya människor jag har träffat, lärt känna och många nya upplevelser, erfarenheter, lärt mig grymt mycket om mig själv och mer engelska och hur det är att klara sig själv utan mamma och pappa, alla saknade kompisar och allt annat tryggt som finns hemma i Ängelholm!
    Jag är supernöjd med hur livet är nu och vad jag gör om dagarna! Går i skolan, eller den slutar i morgon men i 12 veckor har jag gått i skolan och lärt mig något nytt varje dag! Sedan har jag kommit hem och tagit hand om de två sötaste pojkarna man kan tänka sig, visst är de jobbiga ibland men de kommer definitivt få en speciell plats i mitt hjärta och allt jag lärt mig är helt fantastiskt!!

    Ja vad mer kan sumera dessa månaderna? Att jag inte var hemma över jul och nyår är kanske synd eftersom det hade varit kul att träffa alla igen (mamma och rickard och fredrik träffade jag ju!!!)men ja jag får hålla mig tills jag komemr hem vid studenten och är hemam i en vecka hoppas jag!!
    Jag ska tillägga att trotts att jag trivs hur bra som helst här och är sjukt glad att jag åkte iväg utan att veta vad det skulle föra med sig eller vad som skulle hända och hur mycket jag verkligen skulle lära mig så saknar jag hemma lite, trotts att jag inet tänker på det och får hemlängtan så finns ni allihopa där någonstans vad jag än gör och det ska bli kul att se er igen om sådär 4 månader!!
    Puss och Kram

    Tvätt och JOBB!

    Publicerad 2009-02-04 21:17:56 i Allmänt

    Idag har inet varit en lugn dag direkt, eller inet så ansträngande egentligen om man tänker efetr men jag är ritkigt trött nu iaf! först var jag is kolan mellan 9 och 12, sedan kom jag hem och började jobba direkt, Alex den stackaren är ju sjuk så jag fick vara hans passupp och sprang fram och tillbaka...Jag har också tvättat idag, mina kläder, sååå skönt när man har gjort det, men tvättkorgen komemr fyllas alldeles för snabbt igen...Jag som egentligen skulle ha varit och lunchat med Camilla var istället hemma och kollade massa TV och passade sjukt barn...kanske inet super kul men ja vad gör man inte!

    Här kommer också bilderna på min Alex och Sams fina snögubbe från igår!!

         
           Fint va?!

    Its My Life
      

    Barnvakt och sjukt barn

    Publicerad 2009-02-03 22:55:59 i Allmänt

    Idag har det varit en heldag med barnen, eftersom det ju har snöat så vääääldigt mkt (3 dm) så är det ju farligt att gå i skolan så de har varit hemma och jag har jobbat mer elle rmindre hela dagen!
    I förmiddags så fick jag mycket besök på mitt rum och Sam tyckte det var riktigt festligt att få vara uppe och leka lite i mitt rum, Alex som också brukar tycka det är kul har blivit sjuk och var därför mest nere på soffan och kollade på TV eller inne hos mamma och var ynklig, nej det är inet kul att vara sjuk jag vet, så Alex gjorde helt rätt i att vara lite ynklig idag!

    Efter lunch bar det av ut i tövädret och en snögubbe skulle byggas tyckte Sam, Alex som tydigen fått tillbaka sina krafter tyckte mest att det var roligt att ha snöbollskrig så jag fick dela lite på mig och göra både och! Bild på vår grymt snygga snögubbe kommer senare. För just nu så sitter jag nere i vardagsrummet och barnvaktar, Meriam och Pete är ute och äter eftersom Meriam har födelsedag idag! Grattis säger vi till henne, 45 år!! Alex som somnade redan vid sex missade middagen och sov fram till kvart över nio då han vaknade av att han kissat på sig. Inte kul alls och jag har nu bytat lakan, han har duschat, jag har gjort en macka till honom och så han han fått varm mjölk med honung (jätteäkligt enligt mig...) Han ligger nu i soffan och kollar på ngt tecknat som jag inet rikitgt vet vad är och jag ska gå upp med honom om fem minuter och så får vi se o han somnar igen, han borde ju göra det tycker man, men man vet ju aldrig!
    Sam var en riktig stjärna när han skulle lägga sig idag och idag tycker jag om honom mer än vanligt för han har varit en riktig ängel hela dagen!! :D Kul när det är så!

    Imorgon blir det skola igen, barnen borde ju gå i skolan och om inget annat så gör jag det, om inte Meriam vill att jag ska jobba igen. efter skolan så bär det av mot Hammersmith för att träffa Camilla för lite lunch, budgetupplägg och to-do-lista. Mycket som ska göras och nu när vi båda är lediga! Jag ska tex följa med till gymemt som ligger nära henne eftesom där finns en simmbasäng så då kan vi gå och simma ihop, eller ja jag vill iaf simma; ensam elelr med sällskap! Så alla som undrar så får vi hopas att jag kommer börja röra på mig igen eftersådär 5 månader av lazyness!!

    Nu ska jag kolla på Pretty woman och så får vi se om jag får mer spännande att göra ikväll!!

    Ingen Album Chart Show...

    Publicerad 2009-02-02 12:20:47 i Allmänt

    ...det är därför jag hatar snö, nu kommer jag inte kunna åka till Koko ikväll eftersom varken jag eller Emma inte vågar chansa på att vi kommer kunna komma hem ikväll när vädret är som det är och bussarna är inställda, och man vet aldrig om tuben ställs in också. Enligt nyheterna kommer det bli värre framåt kvällen så därför vågar vi inet chansa...Fy vad tråkigt och deprimerande, det var ju detta som jag sett fram emot, så segt. :( :(

    Snö

    Publicerad 2009-02-02 10:06:32 i Allmänt

    Nu har det snöat här, eller dte snöar fortfarande, och jag ska bara säga att gillade jag inet snö hemma så tycker jag verkligen inte om snö här, för herregud vad detta landet är outvecklat när det kommer till snö. Här stannar all trafik, ja jag menar verkligen all trafik, bussar, tåg, tuben och bilar, även gångtrafiken stannar upp för det är "farligt" att gå, man kan ju halka, ja jo man kan halka om man går för fort och int eär försiktig men herregud. Några plogbilar har de då inte här och avfallsbilarna kommer inte idag eftersom de inet kan ta sig fram.
    Jag gick alltså til skolan idag somvnaligt, trotts att Meriam och Pete redan sagt att lärare och så kanske inet skulle vara där efetrsom de inet kan ta sig till jobbet, men det trodde jag inte riktigt på. Dock så blev det mer uppenbart när jag kom dit och min lärare inte var där. Sam och Alex viste inte om de skulle gå i skolan eller vad, så det blir kanske en hel dag för mig idag med dem ute i snön. F..... vad jag kommer frysa!

    Ikväll blir det kanske inte heller ngn Koko och Album Chart Show eftersom jag inte kan komma någon vart när det snöar, vilket är riktigt riktigt synd eftersom jag verkligen vill dit...:( usch jag HATAR snö...

    Dammsugning!

    Publicerad 2009-02-01 16:13:58 i Allmänt

    Såja nu har jag ett städat och fint rum igen! Dammsugningen gjorde nytta, nu är jag dock helt slut i armarna eftersom den inte är den lättaste damsugaren att bära sådär tusen trappsteg, men det är det värt och det är ju bra träning!! ;)

    Nu ska jag vara riktigt nördig och duktig och göra lappar med engelska ord och fraser så jag kan träna på det lite då och då så jag blir grym tills provet i mars, annars finns ju risken att jag glömmer allt jag lärt mig hittils, för nu är det ju bara en vecka kvar på kursen, så jag får väll underhålla inlärningen lite tror jag!!

    Its my life!

    Koko!

    Publicerad 2009-02-01 00:44:54 i Allmänt

    Fredagen blev lugn men trevlig!
    Jag åkte till Camilla efter att jag jobbat färdigt redan vid sex! Vi fixade till oss det sista och sedan åkte vi upp till Hendon för att åka inom Emeli och Andreas innan vi åkte till Camden och Koko! Trevligt, trevligt! Där blev det nostalgi på hööög nivå; Kalles klätterträd, mannen som inte ville bli stor, bumbibjörnarna, trasdockorna, hajk och många, många fler intro till gammla barnprogram och liknande kollade vi igenom! Hur kul som helst var det. Sedan åkte vi till Koko, där det var ganska så lång kö och vi fick vänta lite men väl där inne var det ju väldigt mycket folk. Vi dansade lite men alla var lite sega dock och tyckte musiken var sådär, så det blev en väldigt lugn kväll men trevligt sällskap så det blev bra ändå!!
    Camilla och jag åkte hemmåt och somnade som stenar, vi vaknade vid nio av att Tom, en av de barnen som Camilla passar kom in till oss och tyckte det var riktigt ritkigt konstigt att vi fortfarande sov, han kom även in vid tio och var ännu mer förvånad då. Vi fick dock sova till klockan halv tolv, tolv och sedan blev det frukost och ut i det kalla men soliga vädret! Vi åkte till Hammersmith och jag inhandlade ett par sandaler, riktigt snygga och Camilla fick ett par byxor till(som verkligen behövdes, eftersom hon i en vecka nu bara haft ett par). Vi tog därefter bussen in mot Oxford Circus och Camilla fick köpt en riktigt snygg väska!

    Kvällen spenderades även denna lördagskvällen på biografen där vi såg Revolutionary Road. Ganska så bra film, en tankeställare om hur livet faktikst kan vara, men det som var absolut bäst var Leonardo DiCaprios skådespeleri, helt otrolig inlevelse och man trodde verkligen på honom! Men filmen i sig var verkligen en film man kunde analysera, så hadejag gått i skolan nu och fått i uppdrag att reccensera en film, hade det lätt som en plätt blivit denna!

    Nu ska jag sova, för i morgon är en annan dag!!
    //Sov så gott!

    Om

    Min profilbild

    Sofia

    Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

    Senaste inläggen

    Kategorier

    Arkiv

    Prenumerera och dela