Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Hur kan de?!

Publicerad 2008-09-11 18:46:03 i Allmänt

Hur orkar man leva med en annan person om man bara bråkar hela tiden?! jag hade inte ens börjat fundera på barn och brölopp om jag var i deras sittuation...
Igår fick jag ingen kvällsmat och jag är nästan helt säker på att Lucy sov ngn annanstans efter att ha bråkat med Peter, som vanligt sa ingen ngt till mig utan jag somnade i ovisshet, vaknade likaså och fick ta ett snack med mamma. Lucy kom dock hem, knackade på dörren och antog att jag fatade vad som skulle hända, tydligen så skulle vi till hästarna. Okej, jag klädde mig och vi åkte iväg, jag ville dock inte fråga vad som hände men jag fick iaf lunch, och kom hem vid fyra. Jag sitter nu på McDonlads, jag ska tjata på de att jag ska få tillgång till internet, men allt är så upp och ner just nu så jag vill helst inte vara här.

Men jag lär mig antagligen ngt av detta och att byta familj nu känns lite omständigt, händer det däremot ngt som inte är acceptabelt så får jag nog fakitkst flytta, för de kan inte förvänta sig att jag ska stå ut med alting...

I morgon ska jag och Nicco till tiger tiger inne i London och festa lite, det är ngt nordiskt, så då träffar vi antagligen lite svenskar.

Saknar er alla jättemycket, hoppas ni har det bra!!
Pusssar och Kramar!

Första utekvällen sen........

Publicerad 2008-09-06 14:03:49 i Allmänt

Igår var första utekvällen för min del sen jag kom hit! Det var kul och träffade många nya mäniskor!
Det är verkligen synd att jag inte bor närmare centrala london är det bor betydligt fler au pairer och folk man kan träffa när man inte jobbar, eftersom jag inte riktigt vet när jag slutar om dagarna och oftast ganska så sent känns det aldrig särskilt lönt för mig att åka in på vardagarna men gör det så fort det blir helg och försöker vara lite social och prata med människor så jag inte bara pratar med hästarna!!

Nu ska jag åka in till London och se om jag kan hitta ett par nya jeans och ett par nya skor:p jag vet att jag inte ska ha fler par skor men mina andra har gått sönder som är bra att gå i så nu får jag fakitkst köpa ett par som jag kan gå i som inte ger mig sko skav!

Puss och Kram på er alla! Jag saknar er och hoppas att ni har det bra!!

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela