Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Det var kul så länge det varade!

Publicerad 2010-05-29 19:25:38 i Allmänt

Haha!!
Ja så var det igår!! Lite innan 12 åkte jag hem pga av att ngn-nämner inga namn-blivit utslängd och inte fick komma in igen på on anon...Så ja, när jag var som på mest party humör men ack ack-lite kul hade jag ju ändå på vägen hem och skrattar åt det nu för komiskt var hela kvällen allt!!

Aja, nog om det-ikväll blir det grillning, bara vädret som fattas för att det skulle ha blivit en hel bra grillkväll-just nu är det typ regn i luften och väldigt kyligt-men men what to do!
Gott med mat ska det iaf bli-har int eätit för mkt idag om jag säger så!

Och FAAN-mina glasögon-de är sneda för att ngn trampade på de i natt. d går inte att fixa till sa optikern mer än vad de är fixade nu vilket alltså innebär att detta är slutet på mina schnygga glasisar och jag nu kommer fåköpa linser eller ska jag slå till på n ögonopperation på direkten?! Såg att det bara kostade typ 5000kr här jämnfört med svealand där det kostar 16-25000kr....
Hmm tåls att tänka på i de x antal dagarna jag kommer vara BLIND!!!!!

Life is a challange, not a competition

Tydligen...

Publicerad 2010-05-28 13:31:10 i Allmänt

Tydligen så var det studentbalen i Ängelholm igår-snacka om att jag har 0 koll på vad som händer hemma...

För förra året var jag väll bakis denna dagen och palrade mig till skolan trött och önskade bara att studentdagen skulle komma så man fick springa ner för trapporna och ut i friheten. Studentresa två dagar efter det och sedan 3 veckor efter det åka iväg på det långa äventyret London!!
Gammla goa tider det där-visst, saknar alla människor och partandet men jag skulle ALDRIG vilja göra det igen!!!
Tänk, två år sedan jag tog studenten och bara ett år kvar tills lillebror tar studenten! Vad gör jag om ett år vid denna tiden? Hem får jag väll åka i vilket fall för att vara med på Rickards stora dag!

I´m kind of busy

Happy Birthday!

Publicerad 2010-05-27 21:24:27 i Allmänt

Happy Birthday till V som fyller 43 år idag!!!!

Alltid lika roligt att höra V´s livshistorier-idag vid kvällsmaten berättade hon om hennes och M´s bröllop! I år är det 10 år sedan de gifte sig! Jag började fundera på hur mitt liv kommer se ut om 10 år-barn? inte barn? gift? inte gift? rik? fattig? lycklig? olycklig? och hur mycket kommer jag ha hunnit med, sett och upplevt på 10 år?!

Ja livet är ett stort mysterium-klok blir man ju inte på det iaf!!
Men Grattis till V!!

Ps. Mamma: ditt vykort har kommit fram nu! de blev så glada så glada så och tyckte att lergökastaden var ett roligt ord! Ds.

Cause I had a bad day

Alicia Keys

Publicerad 2010-05-27 11:01:33 i Allmänt

Igår var jag och Alexandra på O2 och såg Malanie Fiona och Alicia Keys!
Riktigt, riktigt bra var det-Alicia både sjunger bra och är vacker! Jag filmade mest men jag kan tyvärr inte lägga upp några filmer här:S Ni får bilder istället!
Ni som inte vet vem Melanie Fiona är så har hon gjort denna låten bland annat:




Alicia Keys;




Låten Try Sleeping With a Broken Heart gjorde hon bäst under kvällen!
Maffigt!!

Some people live for the fortune
Some people live just for the fame
Some people live for the power, yeah
Some people live just to play the game
Some people think that the physical things define what's within
And I been there before but that life's a bore, so full of the superficial

Kew Garden

Publicerad 2010-05-27 10:46:38 i Allmänt

I tisdags var jag på utflyckt-till Kew. skulle köpa en musik bok till H från ngn musik affär där. Gick en jäkla omväg på sådär 40 min-men jag fick se mkt av Kew iaf. Hittade tillslut fram och såg då att jag hade kunnat gå 20 meter från tuben till affären men jag gick istället 40 minuter...jag tog iaf ett besök i Kew Gardens också!
Gudarnas så fint där är! Imonerad blev jag och dit ska jag lätt åka igen!! Jag hann inte speciellt långt in i den massiva parken men nästa gång ska jag ha lite mer tid på mig!








You make me say OMG

"Jaja, Jag är vaken!"

Publicerad 2010-05-26 12:14:48 i Allmänt

Hahaha!!
Igår var rolig-jag skrattade så jag dog åt ja gissa! Inget alls tror jag-eller jo mitt fina citat "jaja, jag är vaken" som jag tydligen kör med på helgerna när Jessica ringer och väcker mig efter 3, 4 timmars sömn-klart jag är vaken!
Tisdagsklubben igår på on anon, roligt folk där och lite sent i säng så nu ligge rjag här och möglar tills det är lunch och jag antagligens ka jobba lite! Sedan mina vänner bär det av på Alicia Keys konsert!!!! Wihooo! Ska bli grymt!

It will only get better

Jag tror minsann

Publicerad 2010-05-24 16:33:42 i Allmänt

att SOMMAREN ÄR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!

Fasen alltså-30 grader och blå himmel-det ni!! Det är värmare här i London är på Ibiza, Spanien, Thailand och ja nästan alla andra solsemester plejs! Så gött trotts att man svettas som en gris vad man än gör-mitt rum är en bastu och nej det hjälper inte ens att fönsterna är öppna som ni kanske fattar!

Igår kom barnen från mormor och morfarn vid halv 3. Livliga och lyssnade inte för 5 öre så jag gick ut och satte mig i trädgården och sa åt de att "lek, spring skrick så mkt ni vill-MEN ta inte sönder ngt och slå er inte" Så sagt och gjort i typ 2 timmar var de oregerliga, kvällsmaten var en kaos men ja de gick iaf och la sig i rätt tid och vi var alla nöjda trotts atat jag ahde liiite ont i huvudet tillslut men men what to do lixom!!
V och M kom hem vid 10 och hade haft en riktigt bra helg! Jag fick en sarong förresten av de som present från Spanien! Så snällt så snällt så!

Idag är jag väll mer eller mindre ledig-M är hemma från jobbet och jag fick sovmorron och vi ska nog grilla ikväll-Jag döör av lycka om vi gör det!!!=D
Har hängt med Jessica idag btw, vi gick en sväng till Hammersmith och sedan åt vi lunch i parken. Jag fick köpt en kläning till-ska varmen stanna måste jag ju ha ngn till att byta med känns det som!

Tonight I´m not the same girl

Många tårar

Publicerad 2010-05-21 22:56:16 i Allmänt

Usch!!!
Fy och blä och usch och stackars barn....och mig
Har ju varit igång sedan 5 i morse mer eller mindre och nu tog det ut sin rätt-efter en riktigt lugn och skön eftermiddag/kväll så slutar den i tårar för oss allihopa mer eller mindre...
De ville inte sova, eller A och C, H blev uppretad av A, blev sur och höll på att få ännu ett raseriutbrott(återkommer med det lite längre ner)
Sedan skulel alla tvunget sova i V och M´s säng-vi vet ju alla hur det nog slutade-jag fick skicka alla till sina egna sängar efter en 20 min av stim och stojj där. Då bryter C ihop för hon är så trött så hon inte vet vart hon ska ta vägen..åh gud ja, sedan vill inte A gå till sin säng-H är nog den bästa storebrorn som finns och försöker verkligen hjälpa till på alla sätt och vis trotts att han innan varit med och busat till det.
Efter att barnen gråtit för att de saknar V och M(jag blev ju såklart gråtfärdig också...)så läste vi ny saga och började om. Flcikorna somnade tillslut och så även H-innan jag ens han komma in och säga godnatt.

sch-tycker rikigt synd om H och har även ännu en gång tidigare idag börjat gråta för H´s skull. In kommer han ndstämd och trött(han gick ju upp lika tidigt som jag). När han suttit två min vid matbordet säger A ngt som inte gör H speciellt glad och han flyger ifrån bordet och ut i halen-kastar min väska och alla skor han kan hitta omkring sig och storgråter...De förlorade ckricket matchen, en skolkompis beter sig tydligen otroligt tråkigt åt mot H och han är arg på M och han saknar V och M och han har jättejobbig och svår läxa som han måste göra med mig eller morfarn...Och till råga på allt så tycker han att jag är iväg och träffar mina kompisar och gör saker utan familjen alldeles för mkt...Alltså inga rätt alls denna fredagen...

På tal om att han tycker jag inte är hemma så mkt känns det jäkligt jobbigt att han säger det...de två senaste au pairerna har tydligen varit hemma mer eller mindre hela tiden och verkligen blivit som en storasyster-jag däremot måste ju ut ur huset och vara sjävl på mitt rum osv. Jag undrar dock om familjen tycker det är jobbigt/tråkigt...?

Ja en lång dag och mycket som hänt...hur i hela fridan ska jag klara av mina egna barn i framtiden(om jag ens får några vill säga)...tre stycken med två års skillnad ska jag i varje fall inte ha!

I morgon är en ny dag och jag ska snat kila upp och lägga mig i min säng med nytvättade lakan-I love!

Pratade precis med V-de är i Spanien förresten i Palmas och V har fått massage och har det ritkigt gött-nästan så man saknar de lite här faktiskt...!

When I play I play for kill

4.45

Publicerad 2010-05-21 16:57:50 i Allmänt

4.45 vaknade jag av att V och M åkte iväg med taxin(jag vaknade till lite innan vid typ 4 när de båda gick upp). Sekunder efter att de åkt kom H upp och informerade mig om att de åkt-han är så snäll!
När jag nästan somnat om (H gick ner och kollade TV!)kommer C upp och bäddar ner sig i min säng och då går det ju verkligen inet att sova...
6.15 ringde mig klocka och då var det bara att pallra sig upp-C var lagom otålig och hade väl kört upp mig då förr eller senare!
A kom upp när jag var på väg ner påklädd och redo för en busy dag som högsta hönset i huset-lite nervöst och lite spännande på samma gång-skulle jag få iväg alla barnen i tid till deras skolor??!
Allt gick som smort och barnen var klara halv 8-en kvart innan egentliga tiden och dags för avfärd för alla! Bra jobbat!
A,C och jag tog oss med buss till A´s skola och H fick skjuts av grannen!
C och jag fick skjuts tillbaka av en av mammorna som är med på schoolrunnen och slapp alltså buss och gång hem till C´s lycka!

Jag och C gick sedan till Wetland Centre och var där i ngn timme-hade packat lunch men vi han hem innan vi åt den!:P Så himmla varmt och C HATAR värmen och klagar och stånkar och pustar trotts att hon sitter i vagen!
Här hemma hade vi vattenkrig och sedan gick vi till affären för att köpa lite fredagsgodis till filmen vi ska se ikväll!!

Nu kommer de andra busarna hem snart och då blri det nog liv i luckan! Skoj! En sak är säker-jag kommer decka direkt efter barnen idag...!

People come, people goes

Kvällar som denna!

Publicerad 2010-05-20 23:29:04 i Allmänt

Ja kvällar som denna är sådanna jag önskar att det vore året runt!
Jag, jessica och Elin gick till Hammersmith och satte oss på the Thames Path vid Themsen, tog en öl och vi kunde sitta i kortarmat-eller kortskjorta som Jessica säger-utan att frysa det minsta!!
Helt underbart och det vill jag har FLEEEEER av!! Pretty Please with a Cherry on the top!

Om ni är intresserade av helgen så kommer jag jobba hela dagen i morron+natt, förmiddagen på lördag och eftermiddagen på söndagen.
Anledningen är att V och M ska åka iväg på en weekend till ngnstans-M´s födelsedags present till V! Så gulligt tycker jag! Ska bli intressant att ha barnen helt själv. Mormorn och morfarn kommer och ska ta med de hem till sig på lör fm till sön em så då får jag ju ledigt men ändå! C går inte i skolan i morron så det blir en hel dag med henne! Vi ska till the Wetland centre och se till så hon får leka av sig ordentligt!!!
Jag hoppas på bra väder och mkt sol-inte bara i morron utan hela helgen!
Nicco är ju också stan från i moron till på tisdag så jag ska passa på att träffa henne också nu när hon är här!!!=)

Nu blir det sängen för jag räknar med att bli väkt i ottan(runt 6 6.30) av de små monsterna!!;P

Sleep tight and don´t let the bugs bite!

Give it all you got

Zumba

Publicerad 2010-05-20 14:34:29 i Allmänt

Jag är nu precis hemkommen från ett pass Zumba med Elin och Emma! Fasen alltså-det var inge vidare kul alls, trodde och förväntad emig att det skulle vara roligt men alla som känner mig och vet att min motorik inte finns för 5 öre kan kanske också fatta att jag inte hängde med på många av alla komplicerade och inveklade steg och fort skulle det ockcså tvunget gå! Nej inget för mig det inte men kul att ha testat iaf!!

Live in the moment!

Grannar och ekorre!

Publicerad 2010-05-19 21:40:16 i Allmänt

HAHAHA!!
Dagens idag är-grannen i kalsonger och strumpor!
Så kan det gå när man har stora fönster ut mot grannarnas(och vår)trädgård!!! Han struttar runder som ett släptåg till frugan som verkar ha tänkt ut hur hon vill att trädgården ska se ut i sommar! Lite kul allt!

En stackars ekorre kom på besök imorse lagom till frukosten-han letade sig nog in genom skorstenen och sprang runder här som en idiot i vardagsrummet-A och C fick sig en smäre chock-jag får erkänna att jag också blev rädd och tyckte dte var lite läskigt...
Vi fick ut den tillslut när jag öpnnat altandörrarna iaf men det tog inte många minuter innan den stackaren blev uppjagad i trädet av räven som bor(verkar det som) i vår trädgård. Där satt ekorren med räven under trädet tillls flickorna åkt till skolan om inte ännu längre!

Please don´t waist my time

Gott och Blandat i bilder!

Publicerad 2010-05-18 19:48:33 i Allmänt

Här kommer blandade bilder och ngn video från helge-videorna kommer från Emma G så ni vet-det är hon som är den duktiga och klipper ihop och trixar!!

















Sådär det var det! Film snuttarna på mig är crazy jag vet och jag bjuder pådet-ha dock i minnet att jag inte drack alls mkt på fredagen!!

I don´t know what you think

Coming up!

Publicerad 2010-05-17 15:06:13 i Allmänt

Vill bara berätta att jag bokat biljett till Polo in the Park den 6:e juni! Då blir det svart långkläning och champage hela långa dagen-Polo kollande och hästdoft! Kan det bli bättre?! Nej det tror jag verkligen inte!!!!!!

Ska också den 13 juni med Jessica till Southampton för att kolla La Roux! Trevligt värre!!

Nu börjar nog också sommaren komma lite närmare-dag är det sol och faktikst ganska så varmt!! Gillas!!

It is what it is!

Spontana helgen!

Publicerad 2010-05-17 14:13:15 i Allmänt

Alltså jag säger bara-VILKEN HELG!!!!!=D
Det är en av mina mest sömnlösa helger jag ngnsin haft!
Men oj oj oj vad mycket jag skoj jag hunnit med! Helt sjukt
Kameran glömde jag tyvärr på ngt underligt vis så bilder har jag själv inte många av men ska fixa de av Emma asap!

Men iaf-ni får det i ord nu och sedan bilder senare ngn gång!
I fredags efter jobbet åkte jag till Umeå-Sofia och tog ngn öl och hade super trevligt, sedan stack vi in till stan där Emma G och Elin var och mötte upp de. Gick till Pearl och skakade rumpan i några timmar. Hittade en elefant som jag hoppade upp på btw på vägen till Pearl-bildbevis kommer sen!

I lördags gick jag upp efter 4 timmars sömn klockan 9 för att åka med Jessica P och och Emma G till Brick Lane och gå på marknad-hittade en riktigt snygg jacka-second hand och allt och fynd tyckte jag nog allt att det var också! När vi strosat runt där i ngn timme åkte vi till Hammersmith för att möta upp Malin och Elin-åt en burgare ´på Llyods och gick sedan vidare till Belushi´s för att kolla Chelsea-Portsmouth matchen som Chelsea vann galant med 1-0 och därmet vann de FA Cupen också och gjorde denna säsongen en ´double´. Coolt!!
Jag gick därefter hem och sov en timme och sedan var det bara på det igen-mötte upp Ellinor klockan halv 9 i Hammersmith och åkte därifrån till Elefant and Castle för att gå på M´s 30-års fest! Huuur mkt folk som helst och en och annan överraskning...!
Jag var jäkligt seg mestadels av kvällen men när jag pga av min trötthet inte längre kände att jag avr trött var det ingen tvekan om att jag halv 4 skulle hänga med till Fabric när A, M, V oh A skulel dit-jag hängde på som enda tappra tjejen i killgänget och hade riktigt kul där!
Var ute från Fabric vid 6 halv 7. Åt två tuggor av en korv som jag sedan slängde för att de började kommentera vad som var i korven(försvunna katter, råttor osv osv.) så den slängde jag och har nog nu också blivit lite mer vegitarian.
Jag väntade på att första tuben skulle gå vid lite över 7. Tog den och låste upp dörren här hemma vid kvart över 8.
Gissa om familjen var uppe?! Jodå-presentöppningen för Harrison var i full gång och jag tog och åt lite frukost och gav honom min present som han blev glad över och sedan deckade jag i säng en timme.
Söndagen var vi ju helt plötsligt på då ja och jag mötte upp Emma J för att åka till Hammersmith och möta upp Emma G och Malin för att åka till Fulham och kolla Chelsea Victory Parade.
Så crowded och blått har jag ALDRIG sett Fulham innan!! Fy fasen vilken stämning och det var ritkigt maffigt att se de kända spelarna komma åkandes på två bussar geneom folkhavet!
Vi åt på Llyods i Hammersmith efter paraden och ja, efter händelsen på morgonen med korven kunde jag verkligen inte äta hamburgaren och åt bara bröd och pommesen-ja så går det!
Jag åkte sen hem och somnade innan barnen vid halv 8 som en stock.
När jag vaknade idag var jag mer än utsövd och mår toppen!!

Har kommit på att jag utan att dricka så mycket orkar man sova färre timmar och festa eller göra saker en hel helg! Så gött och ngt jag nog faktikst kommer köra på i sommar!!

Grattis till er som tagit er igenom hela texten utan att ge upp för det blev lite långt märkte jag men men...!

Don´t go looking for love, Love comes looking for you!

Ursäkt

Publicerad 2010-05-17 13:42:42 i Allmänt

Jag börjar min blogg updatering efter helgen med att be om ursäkt för att jag hängt ut de som inte grattade mig -men borde ha-på min namnsdag i lördags(dvs mamma och mormor och morfar).
Mamma smsade fint på söndagen och sa grattis. Mormor och morfar skickade mig ett fint kort med grattis på namnsdagen!
Så tack så jättemycket för det! Nu känns det genast bättre!
Såhär säger Wikipedia om mitt namn:

Kvinnonamnet Sofie, Sofia, Sophia är av grekiskt ursprung och kommer från ordet sopheía som betyder 'vishet' eller 'Den kloka'.
Namnet var mycket populärt i slutet av 1800-talet och början på 1900-talet. Även under 1990-talet hade namnet något av en modevåg igen. Som bäst låg det 1996 på 13:e plats i listorna. Den 31 december 2005 fanns det totalt 86 318 personer i Sverige med namnet Sofia/Sophia varav 27 152 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1621 flickor namnet, varav 442 fick det som tilltalsnamn.
Namnet Sofia/Sophia blev år 2001 framröstat som Sveriges vackraste flicknamn av Aftonbladets läsare. [källa behövs]Namnsdag: 15 maj.
Fia är en kortform av Sofia, utan egen namnsdag. Det finns 662 kvinnor som heter Fia, varav 412 bär namnet som sitt tilltalsnamn. (2004).

Så nu vet vi det om mit namn-att jag var klok viste jag ju redan och det måste ju vara mitt namn som har betydelse!:P-NOT!!

Do I really feel the way I feel?!

Sofia, Sonja

Publicerad 2010-05-15 21:08:07 i Allmänt

Vad roligt-minns när jag skrev ett lika dant inlägg förra året bara så ni vet!!

Det viktiga är att jag och mormor har namnsdag idag.
Det tråkiga är att endast och endast pappa har kommit ihåg att gratta mig.
Det ännu mer tråkiga är att jag inte ens kom ihåg det själv förrens jag fick ett grattis över telefon av pappa!

Nu är jag på banan igen efter att ha sovit i en timme och är pepp på ännu en kvällsparty-ja igår blev det ganska så sent och har varit iväg hela dagen idag!!
Men det här fixar tappra Sofia!

Ha en underbar lördag alla ni glada!!
BTW så är jag kändis på denna bloggen-Emma
have a look på videorna under rubriken "en vanlig tacoskväll?!"

It´s not unusual to be loved by anyone

Trötter

Publicerad 2010-05-13 22:59:51 i Allmänt

Redan torsdag och jag ska ikväll släcka och sova tidigare än ngn annan kväll denna veckan-sömn behövs nu kan jag säga...!
Dåligt med updatering nu tycker jag så en snabbis kanske?!
Måndags var ju hektisk som ni vet i föregående inlägg. Tisdagen; simning och sedan klippte jag Malins hår och hängde hos henne hela dagen. På kvällen jobbade jag tills barnen sov vid halv 9-de lät mig inte vara ifred för fem sek ens!!
Onsdagen fikade jag med Elin och Joanna på Orange Pekoe och sedan jobbade jag mer eller mindre hela dagen till halv 8-fick bada flickorna innan deras läggdags. Sedan bar det va till Hammersmith för au pair meeting och ett par öl. Hem och boka biljetter till La Roux i Sothampton den 13 Juni!! Somnade för sen för att ha klarat av en hel torsdag innehållande simning, shopping och jobb...! Men det är det värt!!
Nu ska jag sova så jag är pigg i morron då det blir powerwalk(en lååång sådan med iPod och musik i öronen) och sedan jobba mer eller mindre hela dagen från 12 och sedan vet jag inte vad som händer på kvällen-får la se om det blir party eller lugnt-känner mig inte party alls nu så ja.Återstår att se elt enkelt!

Nu har jag svamlat på allt för mkt så nu ska jag sluta och sova!!


Take it to the limit!

Here you go!

Publicerad 2010-05-12 14:48:56 i Allmänt

Nu, tillslut så kommer här en updatering på helgen!

Fredagen var det förfest hos Magnus sedan Ministry of Sound!






Juste ja-innan förfesten hos Magnus var jag, Joanna och Malin på Llyods i Hammersmith och tog en eller två öl innan vi stack till Magnus!
Kul kväll det där-lagom trött dagen efter av allt dansande...!

Lördagen spenderades i ngn timme på Portobello Market med Jessica-när hon åkte hem för att jobba vid 4 inhandlade jag mat och när jag precis stigit in genom dörren själv så knackade mina fina gäster på(jag hade huset för mig själv så jag ställde till med lite middag och förfest)Joanna och Malin! Hungriga var vi och potatis, kött och bearnaise sås (eller hru det stavas-helst vill jag skriva beasås...!) tillagades-blev en höjdare!!!!
Sedan nrä maten var uppslukad kom Elin och Emma och sällskapade oss med lite dricka!
Vi åkte in mot stan och gick på hemmafest i typ 10 min sedan gick vi vidare till The Roxy och dansade tills benen gav vika och vi tog buss N22 hem!









Mina skor skulle knytas och vist fick jag ngn till att göra det-inte bar amormor som får skorna knytna av ngn;P






Ja den bilden bjuder vi alla på och avslutar kvällen!!

söndagen var inte mycket till nytta...sov och slöade typ. På kvällen fick jag lite luft och gick till Weatherspoons i Sheperd´s Bush för att äta en Hamburgare och dricka en cola. Det var vad jag gjorde sen åkte jag hem och sov lite till!! De andra däremot-de var på Walkabout också...!

En mycket bra helg fakitkst och nu är det alleredan onsdag och vart tar dagarna vägen?!
Idag är det au pair träff i Hammersmith så då ska jag allt dit och ta en kall en tänkte jag! socialisera och så också kanske skulle passa sig förståss!

You always looking over your shoulder

Jag skulle...

Publicerad 2010-05-10 23:04:19 i Allmänt

Ja min plan för dagen var:
Powerwalk
Updatera bloggen om helgen
Se en film eller två och allt annat ovettigt framför datorn
Laga kvällsmat och mata barnen

Men min dag har istället sett ut:
Lämna C i skolan
Powerwalka hem från Putney
Lunch
Duscha
Hämta C i skolan
Ge C lunch
Stryka 50 11 skjortor
Ledig en halvtimme(såg halva Så ska det låta...)
Laga kvällsmat och mata barnen
Hjälpa A med H´s dator
Såg klart Så ska det låta
Gick till Jessica för att boka biljetter till La Roux i Sothampton på söndag-men kära Jessica hade kollat fel så konserten var inte förrens den 13 juni...hmmm inga biljetter där inte.

Nu är jag hemma och ska lägga mig och läsa en skvaller tidning och sedan sova...updatering om helgen får ni alltså i morgon.

Fast då ska jag förvisso:
Simma
Klippa Malins hår
Jobba em/kväll

Aja-det kommer ngn gång!!

Puss på er

Take a chanse on us tonight!

Fredagsmys eller?!

Publicerad 2010-05-07 19:46:00 i Allmänt

Fredag igen och nix inget fredags mys här inte!!
Ikväll peppar jag för att efter lite barnvaktning och sedan förfest gå till Ministry of Sound. Efter mycket om och men så ska det äntligen bli av-har hört så mycket om det så nu är det allt på tiden! Hoppas det blir bra-bra sällskap så blir det ju alltid bra!
Jag är dock sjukligt trött utan att jag gjort ngt som borde göra mig trött men det får det bli ändring på!
Hoppas ni också får en bra fredag!!


We won´t come down until we hit the ground and pass out

Me!

Publicerad 2010-05-06 20:03:51 i Allmänt



Nu ska jag alldeles strax iväg till Hammersmith och lite pubhäng med Elin och Emma G och sedan en Tesco runda med Jessica!

Am I dreaming?!

Jaja-då

Publicerad 2010-05-06 19:59:34 i Allmänt

Updatering då då om helgen som gick med besök-orkar inte skriva speciellt mkt så det blir bilder mestadels! Vi gjorde ju alla det där sevärdheterna som man måste göra och lite annat han vi också med-här kommer bilderna i tidsordning(hoppas jag) med början fredagkväll!So enjoy!

Åt kvällsmat i China Town tillsammans med Jessica och hennes föräldrar som också var på besök!

Jag, mamma, Rickard och mormor på Hammersmith tube station

Mormor, Rickard, jag och mamma på Westminster Bridge vid Big Ben!

Mormor, Rickard, jag och morfar på Westminster Bridge vid Big Ben med London Eye i bakgrunden!

Mormor i en telefonkiosk!

Haha!!!! Rickard knyter mormors skor(utan att ens ha blivit ombedd att göra det:P) Snäll bror jag har va?!

Mamma, Rickard och jag vid Buckingham Palace innan vaktparaden och vaktavlösningen!

Jag, mamma och Rickard står och kollar ut över Covent Garden från Royal Opera House!


Covent Garden!

Vi såg därefter STOMP the Musical!

Mat på en pub vid Leicester Sq efter musikalen

Morfar, Mormor och mamma i tuben!

Afternoon Tea vid Piccadilly Circus när det regnade som värst på söndagen! Gott och mysigt!

Sådär ja-det var la alla bilder jag fått hittils från morfar och mamma-själv knäppte jag tyvärr bara 7 bilder totalt...dåligt?! Ja fast jag förväntar mig några fler från mamma och morfar faktiskt!

I want it back to the way it was

Oh Hell NO!!

Publicerad 2010-05-04 20:38:32 i Allmänt

Nej, nej, nej...
ingen uppdatering idag om helgen-jag väntar på bilder från mamma och morfar!!

Det störrsta nejet får nog ändå min nyinköpta externa hårddisk höra-Jäkla SKRÄP!! Det är glapp, ja glapp i kontakten vilket betyder att jag måste sitta och hålla fanskapet för attt den ska kunna vara conectad till datorn-jäkla skräp...
Så nu får jag när jag vill kolla film lägga över filmen på datorn och sedan koppla ifrån hårddisken-gör ju inte super mkt men det tar ändå 10 min att få över filmen på datorn vilket är störigt.

Jaja, det hjälper däremot att jag är ledig efter att ha barnvaktat till 9 halv 10 på fredag!! Har också huset all alone eftersom familjen ska iväg till farmor och farfar lör till sön!! Gillar´t!

Nu ska jag ta och kolla på "Bröllopsfotografen" och vänta på att mina lakan torkar så jag kan bädda och sedan sova!!

I´ve been yes and I´ve been oh hell no!

Tjööötande!

Publicerad 2010-05-03 21:50:58 i Allmänt

Sådärja, nu vart denna helgen också dåtid och i det förflutna-fasen vad tiden går...!
Har iaf haft en riktigt busy helg med lite sömn, förkylning och turistande med mamma, bror och mormor och morfar!
Nu ska jag decka i sängen med lite How I Meet Your Mother och sedan soooova.
Har ikväll träffat Joanna och Malin för en update och för att äta pizza-suget blev för stort för att säga nej, Joanna och Malin aningens bakis och jag jäkligt trött och hungrig passade det bra-förutom att Joanna var mätt så hon sprängdes!!
Läst saga för barnen har jag också gjort!! Ååh vad jag tycker om de små liven och har faktikst saknat de de senaste 4(!) dagar jag inte varit med de...!
Äsch ja nu var det sängen va?! Updatering om vad vi gjort i helgen kommer i morgon-ingen simning för nu jäklar ska jag bli kvitt den här förkylningen så nu blir det åter igen vila till 100 i veckan(kan jag hålla det? NIX!!!)
GODNATT OCH SLUTA TJÖTA SOFIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I don´t care how you get to me; just get to me

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela