Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Jobb+Springsteen!

Publicerad 2009-06-29 00:22:16 i Allmänt

Vaknade klockan halv 9 idag av att en väckarklocka stod och pep ngnstans i huset...inte okej alls!

Klcokan 1 bar det iväg med pojkarna och Mim till Kew Gardens där Mim skulle springa Race for life. Hon kom i mål med 5 km bakom sig trött och varm eftersom det var stekhett.
Jag passade pojkarna under tiden, de lekte på lekplatsen och var inga som helst problem!! Riktigt duktiga! sedan åkte vi hemmåt och jag blev släppt på tubstationen för att åka in till Hyde Park och mötta upp Josie och James för att lyssna på Bruce Springsteen. Jag missade james Morrison precis tydligen men men han har jag ju redan sett så ingen fara med det!
Malin och Nicco kom också när Bruce spelat lite och slog siog ner!

Mkt trevlig kväll och inte en droppe regn på mig, trotts att de lovat regn! Riktigt bra!!=)

Värmebölja!

Publicerad 2009-06-28 10:51:07 i Allmänt

http://news.bbc.co.uk/weather/forecast/8                      http://news.bbc.co.uk/weather/forecast/2381

Jämnför mellan länkarna ovan(Nr1=London) Nr2=Helsingborg)!! Om ni hemma i Sverige tycker att nihar det avrmt och skönt så slår London er med ett antal grader!! 30 grader och sol ska det tydligen bli hela veckan här!! Ja jag klagar då INTE Kan kanske bli lite för varmt för att jobba men jaja sånt jag får stå ut med...det blir iaf solkräm på och solning i parken hela långa veckan för mig!! Gillar jag!!!!!=)

Wimbledon 2009

Publicerad 2009-06-27 23:05:13 i Allmänt

Check!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wimbledon Tennis har jag nu checkat från min lista och det var en av toppen grejjerna helt klart!!

Klockan ringde 5,15am i morse och ja jag var pigg då faktikst men alldeles för tidigt för att vara vettigt...fixade i ordning mig och åkte buss till Ealing Broadway och åkte därifrån till Wimbledon eftersom tuben ska vara så jäkla krånglig och ha Piccadilly Line avstängd mellan Northfields och Hammersmith, men men eter en timme på resande fot var jag framme i Wimbledon och HJÄLP vilken kö redan klockan 7 på morgonen. Jag fick en kölapp men efetrsom Nicco och Malin inte kom förrens en halvtimme så fick jag ta en ny och ställa mig längre bak, nu med nr 8763 på min lapp. Ja så mkt människor var det som köade för att köpa biljetter!
 Eftersom kön stod stilla pga att de inte öppnat än så passade vi alla på att sova en stund.Malin somnade som en stock på direkten! Paraplyerna åkte fram, inte som skydd mot regn utan mot sol för ja vi hade tur med vädret som gav oss säkert upp mot 30 grader! Hot, hot, hot!
4 ½ timme minst köade vi...jag köade från klcokan 7 till halv 1, 1...och till ngt jag lnappt fattade mig på innan, men nu ni så är jag en hajjare på tennis också och får nog se till och gå på sånt när jag kan sen, typ Båstad.
Först åt vi när vi kom in, sedan kollade vi lite på Venus Williams som spelade på Center Courten, i backan fick vi sitta och kolla på Tv skärmar, men jublet inifrån kunde vi höra!
När vi köpt glass och kollat på en dam singel match för juniorer(tror vi) så gick vi bort till court nr 8 för att inta bästa plats till matchen i herrdubblen mellan Simon Aspelin(Swe)/Paul Hanley(Aus)  VS  Travis Parrott(USA)/Filip Polasek(Svk).
Aspelin och Hanley vann efter en bra spelad match får jag nog allt säga(tennisproffset;NOT) men de var väldigt jämna och man var inte säker påatt de skulel ta hem det, vilket var kul att se!!


en bra dag som nu avslutas med SÖMN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hyde Park

Publicerad 2009-06-27 22:45:27 i Allmänt

Årligen är det Hard Rock Calling i Hyde Park med många bra artister som spelar! Igår var det The Killers och förbandet var The Kooks, två väldigt bra band! Vi hade tyvärr inga biljetter men parken är ju stor och man hörde superbra ändå, så vi satt och lyssnade och såg på Tv skärmarna, så att jag sett de live kan jag ju säga faktiskt!!

Jag mötte upp Josie och Danni efter jobbet, de var redan i Hyde Park så det gällde bara att hitta dem, Efter lite yrande hittade jag rätt och slog mig ner! The Kooks spelade för fyllt när jag kom och Shine on, Naive och She moves in her own way spelades som tur var lägligt tills jag kom!=) Favorit låtarna!

The Killers var grymt bra!! =) Mr Brightside, Somebody told me och When you where young är favoriterna och de spelades såklart!!

         The Killers där ser ni väll?! Jag såg dem iaf!!

Borde kanske

Publicerad 2009-06-25 21:15:26 i Allmänt

Jag borde kanske uppdatera här nu känner jag...var allt för längesen. Men så är dte när det inte händer så mkt mer än det vanliga. I tisdags var jag hos Camilla på dagen innan jag började jobba. Gick en sväng, drack te och pratade av oss för en sista gång; hon åkte hem i onsdags. Hon tog då pick och pack oc flyttade til Sverige men första en sväng till Italien dock i två veckor! Hoppas hon har det bra och att det inte regnar:P (internt)

I onsdags så gjorde jag inte mkt mer än att...eeh...tvätta och sola lite, slppt helt enkelt!

I dag torsdag så åkte jag till Hammersmith och fikade med Nicco och Liz! sedan gick jag till Westfield och provade byxor men usch...jag var 5 pund för fattig idag för att köpa några, men det är helt klart det jag ska köpa först av allt i helgen när jag får lönen i handen! Behövs verkligen!
Nu har jag jobbat färdigt och det gick utan problem, hoppat lite studsimatta också med pojkarna men som vanligt så slutade det med att ngn slog sig och denna gången var det Alex som flög lite för högt men han är ok och mår bra nu!

Soligt är här faktikst (fattade ni kanske eftersom jag solat i onsdags) vilket är skönt! Hoppas det håller i sig! Gyllene Tider spelas för fullt här på min dator ska ni veta för att få upp sommarstämningen!! Bara ngn vecka kvar inna jag är hemma i Sverige och jag hoppas ni har kvar sommarvärmen till dess!

Lady Gaga!

Publicerad 2009-06-22 20:55:58 i Allmänt

Nu är biljetterna bokade och betalld upp till Sthlm för att besök hos Camilla! Helgen 31-4 juli/augusti finner ni mig i Sthlm! Då ska det turistas lite för min del med en riiiktigt riiktigt bra guide, infödig och allt! Gilalr vi och sedan ska vi till Gröna Lund och kolla på Lady Gaga som ska spela där!

Jag tror hela helgen kommer bli grym!=) Längtar gör jag iaf!!

Sunday Market

Publicerad 2009-06-22 20:34:26 i Allmänt

Söndagen spenderades på sunday market med Camilla! Hon köpte presenter till familjen och jag kom på när vi åkt där ifrån att jag ju också skulle köpt ngt till Emelie som fyller 20 när jag kommit och då jag ska till henne på lite firande...men men får ta med pappa dit sen när han kommer på besök sista helgen!
Sedan åkte vi in till Oxford Street och fikade och sedan åt lunch på ngt sushi ställe så Camilla fick äta äklig sushi och jag åt nudlar!!
Vi åkte sen hem till Camilla för att hon skulle barnvakta, trevligt var det och jag kom hem och deckade snabbt i sängen!

Midsommarfirande

Publicerad 2009-06-22 20:29:10 i Allmänt

Midsommarfirandet var helt ok. Mysigt med mat och skönt med sol och inget regn mer än lite lite stänk!
Dans kring midsommarstången blev det också såklart!
Var super trött när det det för de andra blev utgång så jag åkte hem och sov.

Som vanligt är midsommar ngt jag inte tycker om överhuvudtaget...regn och rusk och alltid tråkigt har jag tyckt att det varit...hoppas det kan vända ngn gång...men men alla högtider som ska firas kan ju inte vara favoriten!

Glad Midsommar!

Publicerad 2009-06-19 15:46:46 i Allmänt

Idag är det midsommar som firas hemma i Sverige. Vi LOndon bor firar det i morron i Hyde Park och hoppas att det inte regnar här då som det verkar göra hemma nu...:/

sill, snapps och jordgubbstårta ska ätas och det kommer nog bli en bra dag med start redan klockan 1!!

Ikväll ska jag hem till Denise och kolla film eller ngt sånt och bara ta det lugnt! Har precis kommit hem från Westfield med en kläning och träffat Camilla och Denise, ätit scones och druckit te! Mycket mysigt!!

Nu är det jobb som gäller! Glad Midsommar på er alla!!

Update!!

Publicerad 2009-06-18 21:38:51 i Allmänt

Mitt första och sista Sverige besök under mina 11 månader som au pair i London inträffade först den 10 juni! Underbar vecka helt klart och hur kul som helst att vara hemma!!<3

Onsdag 10 juni
Begav mig mot Heathrow i regnet, fick ta tåg eftersom tuben strejkade...fungerade bra ändå och var där i god tid(läs 4 timmar innan avgång:P)
Kom till Äholm vid halv 9! Blev hämtad av familjen med Rickard vid ratten! Övningskör fortf men snart har väll han också körkort...Fantastiskt att se familjen igen och lilla staden man kunde som sin egna ficka men nu fakitkst glömt bort lite...högertrafiken förvirrade mig lite och tystnaden var annorlunda!

Torsdag 11 juni
Jag satte mig i bieln vid 9 för att köra till stallet! Bilkörandet satt i ryggmärgen och Juvel gnäggade som hälsning till mig och att få se henne igen gjorde mig riktigt lycklig och hela min vecka var gjord! Hon var precis som hon var för ett år sedan!
Efter lite mockning och när jag träffat Jasse så körde jag hem och fixade i ordning mig för att sedan åka ner till stan med Frida och Sara och bla kolla på den "nya" skolan, ett år gammal men för mig är den ny eftersom jag inte sett den!! Fika blev det också, te för mig men de hade inte english breakfast te, och då var teet inte lika gott längre...Det går inte att dricka te med smak längre, så är det bara!
Träffade sedan Sara Knutas, träffade Anna också!! Jättekul att hon blev paff när jag kom i dörren!!:P Hjälpte till att fixa lite inför Saras student på fredagen! Placering av bord osv!!

Fredag 12 juni
Klockan ringde oförskämmt tidigt men vad gör man inte för gnäggen?! Upp och släppa ut eller nej de fick bli inne eftersom regnet öste ner...Stackars studenter...:/ Sedan följde jag med pappa till Fredriks avslutning i Rebbelberga skola där jag gick när jag var liten och vad litet allt var, när jag gick där var allt jättestort och vilse gick jag ex antal ggr minns jag!
Ner till stan med mamma efter lite fika hos pappa, köpa blommor och kort osv till alla studenter, glömmde listan hemma men lyckades köpa blommor till alla så ingen blev utan minsann!! Sedan hem till pappa igen och äta lunch och tvingade med Rickard ner på stan för att hålla paraply när jag skulle hänga blommor! Blev upphämtad av Frida, Filip och Sara och åkte ner till stan! Klockan 2 sprang alla studenter ner för trappan på Parkskolan och jag ville ta om studenten igen, bläää vad sorgset att det gått ett år sedan man själv sprang ut och var lyckligast i världen...ett år går så snabbt och vad har jag åstadkommit(mer om detta i ett annat inlägg tror jag)
Blommorna blev utdelade och vi åkte hem och fixade till oss för att gå på alla mottagningar! Hämtade upp Frida och körde ut till Hjärnarp och till Alice, åt lite och sedan vidare till Emma lämnbade present och sa hej typ coh sedan iväg igen-tråkigt att inte kunna stanna längre-vidare mot skälderviken och snabbt snabbt in til Johan för att lämna blomma och säga grattis! Frida hoppade av hos Marcus där jag var inen och sa grattis och sedan körde jag till Jasse! Det var fantastiskt att träffa, Jasse, Annette, Linnea, Jens, Roffe, Ebba, Tilda, Petra och mormorn!! Det var en hel del förvirrade ansikten när jag kom men barnen ville minsan inte att jag skulel gå! Så saknad har jag nog varit iaf!!=)
Kvällen avslutade jag hos Sara Knutas! Jätteroligt att träffa alla där också!! En bättre helg att vara hemma på får man leta efter!!
Till Banhof gick jag också på kvällen, var där från 1 till 3! Träffade jättemånga gamla klasskompisar vilket var super kul!!
Tack för en riktigt riktigt bra dag/kväll/natt!!=)

Lördag 13 juni
Var i stallet i 3 4 timmar, red första gången på 8 månader och lyckades dra på mig ett skadat finger och träningsverk men det var det absolut värt!!!=) Ebba och Tilda gjorde mig sällskap också vilket var kul!!
På kvällen kom tjejerna hem till mig och vi åt pizza(nyttigt?!; NEJ, men äsch) och snackade!! Trevligt=) det blev en barrunda också på en timme, ingen var speciellt taggad och vi orkade inte sätta oss ngnstans så vi åkte hem lika snabbt som vi kom dit! Får bli bättre utgång i Äholm när jag kommer hem sen i sommar!

Söndag 14 juni
Lunch hos mormor vid 12! Köttbullar och potatis och sås och lingon! Jag åt så jag inte kunde gå typ nej men det var riktigt gott så flera kilo har jag nog gått upp nu med tanke på att jag på kvällen åt på restaurang med Emma, Kia, Alice och Felicia!! Mkt trevligt det också och det får göras om i sommar!

Måndag 15 juni
Stallet på morgonen, red, mockade och fixade! Sedan till Maxi och handla allt jag skulle ha med tillbaka till London!! Sill, knäclebröd, falukorv, lingonsylt och choklad till pojkarna!!
Träffade Sara Knutas där och åkte sedan hem till henne och var lite social!
På kvällen cyklade(!) jag till Charlotte för middag, det blev tacos och jag fick träffa David, Linda och Joanna! Jättekul och lyckad kväll!!

Tisdag 16 juni
Grattis pappa!
Upp i ottan för att köra till Emelie vid 9! Stannade där till 1 och lyckades sedan på vägen till Väla villa bort mig totallt. Fick ringa pappa för att få hjälp tillbaka på rätt väg, var i Ättekulla typ och vände...Ingen bra bilförare här inte!!
På Väla träffade jag MAxine, Sofia, Mia och Frida. LUnchade och gick lite i affärerna! Hittade inget eller ville inte hitta ngt heller för pengarna rinner genom fingrarna så här ska då inte köpas ngt!!
Hem och cykla till stallet, red ut en sväng i kvällssolen!! Underbart!!!!

Onsdag 17 juni
Hemfärd till London! Åkte från Äholm vid 8 och var nere på Kastrup vid 10, checkade in och sedan var det bara väntan kvar! Jag börjar bli hajjare på det där med att flyga allt går som smaort och sov gjorde jag på flyget, väskan kom trea eller ngt sånt ut på bandet, tuben gick ju idag också!! Bättre än bra, när jag åkte var det ju strejk!
Kom hem och han andas i en halvtimme innan det var dags för att gå och hämta pojkarna och börja jobba! Inte många knop gjorde här inte eftersom jag var riktigt riktigt trött...men men ingen protesterade så!

Sammanfattning
Bättre vecka får man leta efter (London veckor är riktigt bra de också men på ett annat sätt!!=
Biljetten hem är nu bokad till den 14 juli och då åker jag hem och funderar t vad jag ska göra. Hemma vill jag iaf vara ett tag nu! Hästen finns där som min egna ett helt år frammåt vilket lockar ngt otroligt så jag hoppas att det finns ett jobb också för mig!!=)

I´m of!

Publicerad 2009-06-10 10:12:15 i Allmänt

So, I´m of for a week in Ängelholm! Ja då bär det av! Mim skjutsar mig till tåget idag och sedan så ska jag bara sätta mig på planet och sedan är jag hemma!! Kan ju hoppas på attd et går lika fort och smärtfritt som det också...mkt väntan blir det nog men jag har bok och musik så jag ska klara mig!

Uppdatering kommer det nog inte bli förrens jag kommer tillbaka, så stå ut mina få men trogna läsare!
Jag hoppas på en grym vecka hemma, kul att träffa familj och vänner igen!!=)

See u!

090609

Publicerad 2009-06-09 14:04:57 i Allmänt

Fikat med Camilla och precis kommit hem, två timmar till jag ska jobba och i morgon ska jag ta mig till flyget för att åka hem och hälsa på i en hel vecka! Nästan exakt 11 månader sedan jag såg Ängelholm, lite skrämmande att komma tillbaka men sååå kul att se alla igen!

Allt är packat och jag är egentligen redo att ge mig av nu men ack nej det går ju inte...!!

Tuben strejkar ju från ikväll i 48 timmar så är tvungen att ta tåget från west Ealing istället(tur att man bor på ett ställe med mpnga kontakter till flygplatsen, och framför allt tur att jag åker från Heathrow och inte Stanstedt, då hade det blivit jobbigt...)


Sol och värme hoppas jag på när jag kommer hem!

BBC

Publicerad 2009-06-08 10:25:57 i Allmänt

Nu har jag varit på BBC på rundtur! Måste säga attd et var riktigt riktigt kul, trotts att det var på barnens nivå(var där med Sam och Alex och Mim) så var dte kul att se hur det såg ut inne på BBC. BBC är ju kännt över vida världen så spännande var det allt. Fick inte sett ngn kändis förutkm väderpresentatören.
Sam och Alex tyckte dte var jättekul och de var jätteduktiga som lyssnade och ställde inte till med för mycket stök och bråk!
När rundturen var klar så åkte vi på varsett håll. De till restaurang för att äta och jag till Nicco för att barnvakta! Lite extra pengar för att titta på TV när barnen sover är aldrig fel! Kom hem vid 1 med taxi vilket var skönt!

          
Alex och Sam           Alex och Sam          Alex och Sam vid             Sam och ALec provar        Sam fick spela puppet
vid Dr. Who,s           utanför BBC             Blue Peter trädet              hur det är att vara                show, som är ännu ett
tidsmaskin                                                  Blue Peter är ett               osynlig med hjälp av          barnprogram här! Minns
                                                                      kännt barnprogram          såndär teknik där blått       inte vad de heter men..
                                                                      som körts i 51 år i år!       är osynligt! VÄDRET         

HAHA!

Publicerad 2009-06-06 11:18:51 i Allmänt

Igår mötte jag upp Camilla, Malin och Josse vid Piccadilly för att gå till baren Sketch, jättemysig bar med lounge kännsla och dem roligaste toaletterna jag ngnsin varit på:P Haha! Såg ut som ägg typ och toabesöket var ackompanjerat med kobjällror, fåhgelkvitter eller applåder och hejarop! Hur roligt som helst ju att gå på toa då:P Nog om toaletterna, vi blev iaf erbjudna att gå till en klubb med gratis inträde osv, emn jag var inte als på danshumör och när vi kom dit var vi tvugna att betala men då vänbde jag och Camilla eftersom vi inte ville lägga pengar på inträde. Kvällen hade iaf varit hur trevlig som helst!=)

På tuben hem blev jag först typ överramlad av sex fulla tjejer(jag undrar om jag börjar bli gammal, för att vara full känns så jag vet inte onödigt på ngt vis och nästan pinsamt. dock inte sagt att jag inte blir full ibland...) De satt ner på golvet tillslut, vilket känndes säkrare än när de stog upp men inte så bra kanske att sitta ner i tuben aja, så kan det vara.

När jag var halvvägs hemma såg jag ingen mindre än Christina som jag hade som lärare i min engelska kurs här. HAHAHAHAHAHAHA, jag höll på att dö, hon var jättefull och jag hade aldrig kunnat tänka mig henne på det sättet. det är skumt det där med vilka mskor som "får" vara fulla och andra som inte "får" vara fulla. Mamma och pappa är ju aningens pinsama att se när de är fulla måste jag säga, trotts att jag vet att de också varit fulla och kan bli men ja...
sådär kul var min tubride home! KOm hem i säkert förvar och somnade på direkten!!

Grattis!

Publicerad 2009-06-04 20:15:59 i Allmänt

Grattis Charlotte på 20års dagen!! Hoppas du haft en bra dag!!!


Idag har jag först varit och shoppat, blev ett par gråa jeans och en tubtoppsklänning och ett vitt linne! Bra bra, sedan har jag jobbat idag, det var fotboll för Laibali som gällde och jag läste då i da vinci coden! Hur bra som helst och sedan lagade jag mat och nu har jag slutat! Jag ska duscha nu snart och sedan ska jag nog faktyikst fixa lite med allt jag måste få ner i väskan hem...känns som att det inte kommer finnas mkt tid för det i helgen och det är ju alltid skönt att inte packa i sista sekunden!!

Nästa onsdag!

Publicerad 2009-06-03 20:35:41 i Allmänt

Nästa onsdag vid den här tiden är jag i Ängelholm!!!!!! Whioo!! Kan knappt vänta, ska bli så kul och skönt att komma hem en vecka!!

Gårdagen spenderades i Hammersmith på det soliga torget med Camilla, vi fikade och kollade runder lite.
Dagen idag spenderades i High street Kensington, HM och Nero fick stå ut med mig och Camilla idag.
Jag har jobbat båda dagarna och igår var det piano för Sam och det var den bästa pianodagen på alla dessa tisdagar jag tagit honom dit, vi hade så trevligt så trevligt så! På vägen dit sjöng vi Yello Submarine by Beatles! Hur kul som helst och på vegen hem sprang vi i princip hela vägen! Huuuuur jobbigt som helst, haha nej men dte var ganska så jobbigt när an fick stanna vart och varannat steg för att han ska hålla på med ngt som han alltid gör när vi springer...aja, kul hade vi iaf!!
Idag jobbade jag också och vi var i parken och lekte, de spelade fotboll och lekte med de andra dagmammebarnen som var där! Sedan lagades det mat och HERREGUD, Alex protesterade vid första steget in i köket och vägrade för 15 min att äta överhuvudtaget, så Sam gjorde ju likadanat men han var bättre och började äta efter endast 5 min. Men Alex tyckte jag var en meany som sa att han skulle äta, jaja det får han väll tycka men när han förklarat för mig varför jag var en meany och jag förklarat varför jag INTE var en meany så blev vi kompisar igen!!=D ibland kan jag allt prata för mig!!:P haha

Me like kvällspromenader

Publicerad 2009-06-01 23:05:15 i Allmänt

Precis in kommen från en kvällspromenad och jag kan nog säga att jag älskar sommarkvällar, för det är helt sjukt underbart med kvittrande fåglar och sådär lagom varmt så man vet att det varit varmt och skönt innan på dagen!! Så Frida, vi måste ta iaf EN kvällspromnad när jag är hemma och sen i sommar så ofta vi bara kan!!

Här kommer lite bilder från Brighton! Några av dem är snodda av Nicco, hoppas det är ok!                        

Soligt värre!

Publicerad 2009-06-01 15:45:23 i Allmänt

Idag är det soligt igen och jag har precis kommit in från att legat i parken i tre timmar typ och läst och ätit russin:P Nu ska jag om 15 min gå och hämta pojkarna och börjar alltså jobba! Hade varit nice med lite mer slö i parken och lite mer sol på mig men nehedå så kan man ju inte ha det dag ut och dag in, lite nytta får man allt göra också!!

Förkylningenm går sakta men säkert över, bara lite snuvig och lite trött sådär som man blir när man är sjuk så snart är jag frisk som en ja vad man nu säger nötkärna eller?!?!:S:P

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela