Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Hammersmith!

Publicerad 2008-10-30 16:54:04 i Allmänt

Idag var jag när jag i Hammersmith på min lediga tid efter att jag lämnat pojkarna i skolan och innan jag skulle hämta dem! Hittade lite smått och gott och frös såklart i kylan...
Nu sitter jag och väntar på att Meriam, Sam och Alex ska komma hem från doktorn. Alla tre är mer eller mindre sjuka så det är väll antagligen bara en tidsfråga innan jag också blir sjuk...:S vilket inte är lika kul...Sedan ska jag laga lite mat och det blir nog fiskpinnar och potatismos om inte Meriam har ngt bättre förslag!

Såja nu kom de in genom dörren och Sam kallar på mig så nu ska jag ner och jobba lite!

Tidig morgon.

Publicerad 2008-10-29 11:23:44 i Allmänt

Idag fick jag gå upp riktigt tidigt faktiskt, eller ja, vid halv åtta rättare sagt, men dte är tidigt för mig eftersom jag annars brukar gå upp vid nio!:p Men jag får väll vänja mig eftersom jag idag ska gå och anmäla mig och betala engelska kursen och den är varje dag måndag till fredag mellan nio och tolv, så jag kommer ju ha ngt att göra i minst tolv veckor framöver.
Ja idag fick jag gå upp tidigt för att jag skulle lämna Sam och Alex på skolan vid nio. Det är ju lov här men de går på Activa, där de leker och gör en massa roliga saker. Det är på skolan och håller på fram till tre så jag ska hämta de då! Jag tycker det är ganska så skönt at de är där efetrsom jag då inte behöver syssesätta de hela dagen. Det är ju jobbigt när man har en hel dag med dem, till och med mamma Meriam tycker det är skönt att de är där och får göra av med all sin energi så de inte river hela huset. Det är ju bra för de också så de träffar kompisar och så och gör ngt vettigt!

Ja som sagt ska jag nu gå och anmäla mig till engelska kursen men måste först hitta ett kort på mig som jag kan ha med så de kan ha det. Vet inte vad de ska ha det till men antagligen för att veta vem jag är! Önska mig lycka till med att hitta ettkort på mig, hatar ju som sagt att vara med på bild så det finns inet många bra kort på mig...tyvärr!

Jobbigt...

Publicerad 2008-10-27 12:25:22 i Allmänt

Varför är det så jobbigt att ta sig ut och gå eller ngt sånt när det är fint väder men man kan sitt ainne framför datorn eller läsa upplösningen i Stieg Larsson boken...kanske kan det vara för att jag var ute igår och trotts en tidig kväll så är jag trött idag. Var på Pitcher igår med Nicco och en tjej till och vi träffade Hanna och Josefine där också! Det var kul, det var dock lite udda eftersom det var flera stycken som hade klätt ut sig och det är ju faktikst inet förrens nästa fredag men jaja de är väll ute i god tid! Jag sov hos Nicco och har precis kommit hem. Men jag får nog tvinga mig ut i det fina höstvädret, ska bara samla lite krafter först, typ kolla på ett avsnitt Andra Avenyn kanske!:P

Städat...

Publicerad 2008-10-26 18:00:57 i Allmänt

Såja nu har jag städat hela mitt rum, vilket verkligen behövdes kan jag säga. Det var katastrofallt smutsigt och dammigt och jag förstår inte riktigt hur jag inte har kunnat utveckla dammallergi här men för visso har jag ju bara bott här i tre fyra veckor eller ngt sånt:P

Kom idag hem från Nicco efter att ha sovit där i natt, vill ju helst inte sova här i huset alldeles själv, för dte är lite läskigt...ska kanske kanske ut idag igen, men vet int riktigt än ska iaf gå och duscha och se hur det blir, måste i så fall ta mig till Fulham eftersom det på söndagarna är det till Pitcher man ska gå och jag har inet varit där innan eftersom jag jobbat och så på måndagarna innan ju, men tänkte att jag skulle passa på idag! Men som sagt så får vi se!

See You!

Hos Nicco!

Publicerad 2008-10-25 19:16:56 i Allmänt

Nu sitter jag hos Nicco, hon ska för visso vara barnvakt ikväll men jag vill inte sova själv i huset och hon vill ha lite sällskap när hon sitter barnvakt, så det passar ju bra!
Idag har ci varit på museum! Vi var på Sience museum och kollade in två av de fem våningarna som fanns där! efetrsom Nicco sov hos mig och vi inet orkade stressa iväg så var vi inet där förrens två och eftersom hon skulel hem och börja jobba så orkade vi inet stressa igenom museumet heller! Men eftersomd et är gratis så ska vi dit igen och kolla på resten!
Vi hade mat med oss och satt och åt och sedan gick och tittade! Hur myssigt som helst var det!
I morgon ska jag hem och städa mitt rum, tvätt i lite och ja sova kanske...är trött trots att jag sov mycket i natt men ja museum är väll uttröttande antar jag...!
Nu ska jag gå ner och hjälpa Nicco med Oli och Willis, som för övrig är hur gulliga som helst!

Helg snart!

Publicerad 2008-10-23 15:05:14 i Allmänt

Idag har jag varit ute och gått igen, tappade dock bort vart jag befann mig för en sekund:S men är hemma nu och har utforskat mer av Ealing, vilket alltid är lika kul!!

Jag ska snart gå och hämta Alex på skolan och titt apå när han spelar fotboll, som han alltid gör på torsdagarna! Sedan ska jag hem och laga mat och när jag jobbat färdigt blir det att ta tunnelbanan in till Fulham och festa lite! Jag Nicco och Josse ska till Slug som tydligen är som bäst om torsdagarna!

Jag är sedan ledig fram till tisdag, Meriam och barnen ska till hennes föräldrar över helgen eftersom det nu är höstlov här! Skönt ska det bli, sedan jobb tis ons och tors och seddan blir det ledigt igen fram till måndag då de ska och hälsa på några kompisar! Blir Haloween fest, men vet inet riktigt vad jag ska klä ut mig till...ngra förslag? Kanske superhjälte?!

Nu ska jag gå ner och packa väskan med fotbollskläder och lite mat till Alex!

Läggdags...

Publicerad 2008-10-22 11:08:55 i Allmänt

...var ngt jag sa igår minst tjugo ggr...Som sagt var så var jag barnvakt men Meriam hade lagt de innan eller ja det var tänkt att de skulle sova när hon gick men nejdå, såklart så ville inte Sam sova och de somnade inte förrens tidigast halv elva, undra hur trötta de är idag? och jag sak lägga de ikväll också...:/
Jag försökte med exakt allt som jag kunde komma på för att de skulle ligga stilla i sina sägar och komma till ro men nejdå inte ville de det. Så mamma och pappa, jag tror jag vet hur ni kände er när jag var mindre och verkligen inte ville sova, frustrationen sätter lixom in ganska så snabbt när man vet att de ska upp tidigt nästa morron. När Meriam kom hem en halvtimme efter att de somnat så bad hon om ursäkt och sa att de kunde vara så ibland och att de hade spelat upp med Emma innan också så jag behvde inte känna mig misslyckad vilket var skönt!!

Hoppas dock att det går bättre att lägga dem idag! Nu ska jag ta en promenad i det fina vädret; sol och blå himmel men ganska kallt! Riktigt höstväder!

See you!

Barnvakt ikväll

Publicerad 2008-10-21 18:58:04 i Allmänt

Har nu jobbat en hel dag och dagen är ju inet slut än så jag ska hinna med att sitta barnvakt också!
Jag har jobbat hela dagen eftersom Alex är sjuk, nu "passar" mamma Meriam dem tills hon ska iväg på middag men hon ska lägga de innan hon går så jag ska bara sitta och kolal på TV och kanske läsa lite?!:P Iaf blir det inet så jobbigt...tråkigt dock att jag ska vara barnvakt efetsom jag annars nog hade varit i Fulham och träffat Nicco, Josefin och Evelina, men det finns inet så mkt att göra åt det och man måste ju sköta sitt jobb!

I morgon blir nog också en lång dag efetrsom alex inet ska till skolan då heller vad jag vet...men men jag klagar inte, jag har det ganska så bra ändå!!

Måndag

Publicerad 2008-10-20 21:32:22 i Allmänt

Idag har jag varit och gjort engelska test på en skola där jag ska börja, för att se hur bra eller dålig jag är på egelska och alltså vilken nivå jag ska börja läsa på! Jag fick totallt 47/60 och 52/60 så jag ska börja läsa FCE och ska skriva Camebridge Certificatet sedan! Sedan gick jag en sväng och när jag kom hem fick jag börja jobba redan vid ett eftersom Alex fått feber och jag fick hämta honom i skolan! Har nu precis kommit upp efter att ha tittat på High School Musical, Sams favorit film! Han är så gillig när han sjunger till alla låtar och dansar till dem också! Gulligt värre!
Får se im jag ska jobba i morron om Alex fortfarande är sjuk, annars ska jag iaf vara barnvakt på kvällen när Meriam ska på middag.

Trött...

Publicerad 2008-10-19 19:33:17 i Allmänt

Idag är jag hur trött som helst efter en otroligt rolig kväll i Fulham! Från början var det meningen att vi skulle in till London men vi stannade i Fulham eftersom förfest är så himla roligt! vi var hemma hos Josse, som har hela huset för sig själv nu eftersom hennes familj är bortrest, perfekt för förfester som vi saknar från sverige! Hennes kompis Evelina från Sverige är också och hälsar på så det var ännu ett bra skäl till att festa till det lite! Så efter att vi ätit tacos och så så gick vi på onda fötter till Slug där vi dansade och hade hur kul osm helst! Kvällen slutade med efterfest och nattamat hos Josse också! Mmmm gott!

Idag var jag och Nicco inne i China Town och gick en sväng och åt buffé, jag gav upp ganska så tidigt med att försöka få i mig mer mat men Nicco kämpade på och båda två var sprängfärdiga när vi betalade och gick därifrån, jag fick inte ens ner en bit kaka eller vad det var som dessert, då är det illa. Efter maten så åkte vi hem, jag till Northfields, vilket tog otroligt lång tid, längre än vanligt och Nicco till Fulham.

Nu ska jag fortsätta läsa sista delen i den spännande triologin av Stieg Larsson som jag blivit helt kär i och inet kan släppa! Sedan ska jag sooooova!

Barnvakt

Publicerad 2008-10-17 22:50:35 i Allmänt

Nu sitter jag barnvakt åt två trötta killar som sover så lungt och fint i sina sängar (hoppas jag)! Skönt när man har TV alldeles för sig själv och kan kolla på precis vad man vill! Jag har förvisso TV på rummet men den har inte lika många kanaler och ljudet stängs av emellanåt så det är inte ens kul att kolla på den TV:n...

I morron bär det av till Fulham för fest vilket ska bli hur kul som helst!

Många dagar!

Publicerad 2008-10-17 12:25:02 i Allmänt

Äntligen fredag och snart helg! Trotts att det är kul att jobba och jag inte jobbar överdrivet mycket så är det ändå skönt när det blir helg och man kan tex gå ut och festa vilket vi ska göra i helgen. Josefins kompis kommer och hälsar på från sverige så vi ska ut i London och göra stan osäker;) Ska bli kul!

I förgår var jag med Emma i Svenska kyrkan, hon visade mig vart den var och vart Svenskaffären är där jag kan köpa Ballerina kex och Marabou!! Efter lunch i China Town åkte jag hem och började jobba, bvar också barnvakt på kvällen!

Igår träffade jag Josefin i High Street Kensington och tog en sväng i affrerna, trotts att jag inet har några pengar över huvudtaget, hoppas verkligen jag får lön i dag! Sedan åkte jag hem för att hämta Alex fotbollskläder och gick till skolan och hämtade Sam och Alex, Alex bytade om i all hast till fotbollskläder och sprang ut på planen lagom tills Sams tålamod på att sitta still tog slut! När fotbollen var slut träffade jag Rebecca tack vare att Alex hälsade på henne! Vi tog också en promenad efter jobbet och hon visade mig lite av Ealing!

Idag gör jag inet mycket, tvättar lite och läser lite! Samlar krafter till ikväll när jag ska jobba och vara barnvakt!

Tre timmar i en frisörstol...

Publicerad 2008-10-14 21:20:06 i Allmänt

Idag var jag och klippte mig, var där klockan tio och gick däreifrån tre timamr senare...liiiite träsmak i baken ja...! Men hosn som klippte mig utbildade sig så det var därför det tog så lång tid! Jga blev nöjd med resultatet kortare, uppklippt och snelugg, hoppas jag kan börja ha det mer nersläppt nu när inte ridhjälmen komemr och förstör det!
Jag tyckte dock synd om Emma som kom efter hennes jobb vid helv elva och satt snällt och väntade på mig tills jag blev färdig! Sedan åkte vi hem till mig och hennes gamla hus, gick en sväng så jag fick lite bra koll på stället och sedan hämtade vi pojkarna i skolan! De blev helt överlyckliga att se henne och jag blev lite avensjuk och hoppas jag kan få en så bra relation med dem så småningom...!
Ska kanske träffa Emma i morron så ska vi gå och kolal Svenska kyrkan, svenskaffären och svenskbaren! ska bli roligt! Hennes mamma jobbar på svenska kyrkan så får träffa henne också!
Nu ska jag sova snart för är trött efter en lång dag med lite sömn innan, eftersom jag pratade med Alice i telefon till halv tolv!! Jättekul att prata med dig igen och längtar tills du ska komma!! (En kommentar här kanske Alice;);) haha)

Jobb idag!

Publicerad 2008-10-13 14:45:30 i Allmänt

Idag har jag jobbat sedan klockan halv nio, och det eftersom Sam inte gick till skolan idag. Han har varit busig i skolan och har fått gå hem båda torsdag och fredag tidigare. Meriam försöker reda ut det med skolan men de tycker mest att Sam är jobbig och vill nog helt inte att han ska gå där längre...Vi får se hur det blir men jag tror att jag kommer ha en del att göra framöver så vi får väll se! Hoppas iaf att det ordnar sig för allas skull, och speciellt för Sam!
Ska om en timme iväg och hämta Alex och hans kompis Ben på skolan, laga mat och leka lite sedan är jag ledig för idag! Undrar vad jag ska göra för mat!:S Jag förstår mamma nu som klagat innan på att det är svårt att komma på mat...och jag vet precis hur du känner mamma...!

Nu får jag nog gå ner och äta ngt så jag inte dör av hunger!

Lugn dag!

Publicerad 2008-10-12 21:02:29 i Allmänt

Idag har jag inte gjort ngt alls, bara tagit det lugnt, det har varit en fantastisk dag, klarblå himmel och jättevarmt vilket var som gjort för en promenad!
Jag har också kommit på hur man öppnar fönstrena i mitt rum, vilket inte var en dag för tidigt! Nu är det inte som en bastu här inne längre.
Nu kollar jag på de nya Andra Avenyn avsnitten vilket är höjdpunkten på veckan:P

Mormors köttbullar ska det vara!

Publicerad 2008-10-11 18:14:07 i Allmänt

Ja, köttbullarna här i England är verkligen inget att rekomendera, för visso var de ju färdig och bara att steka upp men t.o.m. Mamma Skans köttbullar är bättre än dessa...Lagade då med andrs ord köttbullar till kvällsmat i går! Det var uppskattat iaf av Sam, Alex hade redan ätit pankakor med Meriam efter skolan så han var inte så hungrig. Jag var dock väldigt hungrig efter att ha hoppat studdsimatta och lekt sedan klockan två på dagen så jag fick ju fakitiskt äta köttbullarna trotts att mormors köttbullar är bäst, nästa gång ska jag gör de själv!

Efter att jag plockat undan och jobbat färdigt och satt mig till ro på mitt rum framför datorn smsade Nicco och tyckte helt klart att jag skulle komma till Fulham och gå på Slug med henne. jag bestämmde mig för att åka dit och fixade mig i ordnig illa kvickt! Det ska dock tilläggas att jag redan varit i Fulham på dagen och grattat henne på födelsedagen så det var lite pinsamt att hälsa på hemma hos henne igen men, men det var det värt för kul hade vi! Eller hur Nicco?!

Jag gick dock upp redan klockan åtta efter att ha sovit sådär fyra fem timmar och tog mina saker och åkte ut hit till Ealing för att göra mig redo för en tripp in till Oxford StreeT och träffa Emma som varit au pair i min familj innan mig! Vi hade mkt trevligt och jag träffade två av hennes kompisar! Gick på Primark, HM och allt annat som skulel kollas igenom och efter att nu kommit hem efter en lång dag med mkt gående är jag helt slut och det blir en tidig kväll för mig...! Skönt!

Nästa vecka är ganska så fulspäckad; Måndag; Jobba hela agen eftersom Sam inte ska till skolan
Tisdag; KLIPPNING!! Äntlligen och kanske träffa Emma
Onsdag; Svenska kyrkan, för att se var den är och träffa andra svenskar, ska bli kul!

Nu är det allvar!

Publicerad 2008-10-09 12:24:42 i Allmänt

Från och med nu blir det ändring på mina sälsynta inlägg här!
Ska börja vara duktig och lägga in iaf en gång om dagen så ni vet vad som händer!

Börjar nu då alltså;
Har precis varit ute och sprungit, inte var det långt inte men iaf lite så jag kommer igång!
Ska nu gå ner och byta tvättmaskin och sedan får dte nog bli en dusch och lite lunch!
Hörs snart igen!

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela