Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Lördag DAG!

Publicerad 2010-01-30 20:09:23 i Allmänt

Jag hoppade vist fram i iden i mina uppdateringa-Idag påd agen har jag varit på Portobello Market med Jessica (sorry Camilla men inga bilder-min kamera var urladdad)
Sedan förflyttade vi oss till Oxford Street och gick i lite affärer-köpte endast nagellacket som ni såg i förra inägget!
Det var bara jag och Jessica Sellersjö som strosade runder. Vid tre begav jag mig hemmåt och fixade till mig också så.
Nu är jag på väg ut igen som nivet!

Bra dag!! Soligt och kallt!!

Saturday night!!

Publicerad 2010-01-30 20:06:05 i Allmänt

Ikväll ger jag mig ut i London-eller till Magnus på hemma fest i dagens coolaste nagellack:P
Ni får ursäkta allihopa men jag tror jag har fått dille på nagellack och kanske samlar på de också-detta köpte jag iaf nytt idag!


Grönt/blått!

Jag tror jag kommer ha en grym kväll-hoppas ni också får det!!

Bad i Themsen-Check

Publicerad 2010-01-29 15:43:06 i Allmänt

Sådär ja, nu har jag badat i Themsen också-frivilligt? Njaae, tidvattndet var lite högt och vallarna översvämmade så hade inte så mkt val när jag fick vada genom 1 dm högt vatten för att ens komma fram. Fötterna dränkta och klafs klofs sa det nrä jag promenerade hela vägen tillbaka. Men en mysig lång runda blev det allt och bad i Themsen är gjord-ska inte bli igen för mig...!

Breeev!!

Publicerad 2010-01-29 13:46:52 i Allmänt

Idag fick jag brev av underbara Emelie! Det kom sen en överreaskning-eller nja, hon hade tappat ort adrssen så jag fick ge henne den förra veckan men man vet ju aldrig när det kommer!!
Nu ska jag bara svara också-får nog göra det nästa vecka-eller kanske ikväll?! Ja vrf inte??! Är ju barnvakt så ja det sk ajag nog göra!!! Wihooo!!

Jag har även idag hunnit städa mitt rum(tog en evighet)så nu är det riktigt rent och fint! Jag damsugade också mellanvåningen eftersom vi under denna veckan har packat upp x antal kartonger med frigolit i så det såg ut som kriget där! Marvellous sa V när jag erbjöd mig at damsuga!!

Nu är jag nog lite ledig till det är dags att göra tacos till kvällsmat och sen barnvakta ikväll!! Najs.jag hoppas på att jag kan få en promenad innan jag börjar...Håll tummarna på att dte inte börjar regna bara!!

Ps! Lyssnade på Moraträsk i förgår kväll-Lovely måste jag säga och brings childhood memories back!



Lilla Olle är min absoluta favorit. Tigerjakten och Kaviar låten kommer delad tvåa!!

Jag vet jag är konstig:P

Jessica is back

Publicerad 2010-01-29 13:40:20 i Allmänt

Japp japp, nu är Jessica eller Sellersjö som vi numera får börja kalla henne eftersom vi har två Jessica (eller Jessicor kanske det heter i plural?) i umgängeskretsen!!
I alla fall så kom Jessica igår och jag och Elin mötte upp henne i Hammersmith för att ta oss tillbaka till mitt hus eftersom Jessica var tvungen att sova här igår natt för att hon inte kunde flytta in hos den nya familjen förrens idag-fredag.
Jag jobbade medans Jessica som varit uppe sen 2 igår natt tog en powernap! När jag jobbat fädigt var det dags att ta sig in mot stan för att möta upp först Jessica här i Barnes och sedan Nina, Kajsa vid Piccadilly Circus och sedan joinade även Elin. Vi gick till China Town och åt kinesiskt-gott!!
När vi ätit färdigt-flummat lite och tillsist tagit oss ut från restaurangen så åkte vi hemmåt eftersom alla va ruskigt trötta. Somnade gott gjorde vi nog allihopa!

London Underground

Publicerad 2010-01-28 00:05:59 i Allmänt

Är det såhär vi Londonbor känner för tuben?!
Haha lyssna och se-tycker det var ganska så roligt, som ni kan läsa här så har de ju höjt priser på att åka tub och buss och här är en låt gjord om just det!


Lite av varje

Publicerad 2010-01-27 23:57:18 i Allmänt

Dagen idag har gått fort som bara den!
Monterade ihop två förvaringslådor innan jag gick bort till Elin för att gå till  Hammersmith.
Kom hem vid 12 och började då jobba när C kom från nursery vid halv 1.
Jobbade sedan oavbrutet till klockan 6 idag. Jobbigt? Nej inte särskillt-kanske lite när det var dags för mamma pappa barn med C men hon tappade intresset ganska så fort och Tv:n var mer intressant än leken:P

Till kvällsmat lagade jag fish and chips och ja alla barnen uppförde sig galant och åt-eller ja galant är väll att ta i. De alla tre är väldigt glad för att se varandra sådär efter en hel dag på varsitt håll så det blir höga röster, skratt och stojj men åt gjorde de när man påminde dem!! De är så roliga så jag skrattar åt dem men de vet också när jag inte är glad på dem-vilket ju är bra!

Efter jobbet gick jag med Jessica för andra gången idag till Hammersmith, trevligt värre!

Nu har jag ångest till 1000. ska man plugga till höstan? Var ska jag plugga i Sverige? Eller ska jag plugga utomlands? Vill jag verkligen hem till Sverige eller vill jag hellre vara kvar här?
Bläääää, ja än är dte inet dags för det stora beslutet men det närmar ju sig och är värt att tänka på.

Gör det du vill, det som får dig att må bäst

Brrr

Publicerad 2010-01-27 14:50:59 i Allmänt

Idag är det kallt alltså...sitter i köket och typ "jobbar" lite, C är ju hemma å då får jag vara tillgänglig lixom...men herre min gode gud vad kallt här är alltså....
Nu ska det lekas mamma pappa barn-om jag är pepp på det?! NEJ

Uppdaterar bättre senare ikväll!!

Möbelmonterare finnes!

Publicerad 2010-01-26 22:09:26 i Allmänt

Japp möbelmonteraren sitter här och skriver!!
Idag har jag på mindre än två timmar monterat ihop två sängar-inte från IKEA och utan instruktioner!! Jag är en hejjare på detta och gud så kul det är, blir alldeles glad när jag tänker på det!
V kom hem vid två innan hon skulle iväg och hämta barnen och såg på alla paketen som leverats innan vid ett-blev lite förstörd för att flickorna inte hade några sängar och rummet var belamrat med ouppackade möbler. Jag erbjöd mig att börja montera och hon sa att om jag bara packade upp de ur kartongerna så underlättade det. Inte då, när jag kom igång gick det inet att sluta. En förvaringslåda och sen två sängar smäldes ihop mellan halv 3 och 6!
V var imponerad och hon tyckte jag var smart!! haha

Jag har fortf två förvaringslådor kvar som jag ska pyssla med i morron-Jippie!! Även två garderober finns att montera ihop men vi måste nog ta ut nuvarande garderob för att få plats med de nya...!

För övrigt så hade jag coffee morning här hela dagen-Elin, Jessica och Alexandra hittade hit och det var riktigt trevligt!!

Nu barnvaktar jag och duktiga som barnen är så var alla i säng lite över 8 och somnade på studs- Gulliga är de också som vill att jag ska läsa saga för de, så tre godnattsagor har jag också läst-mysigt!!

I like to make myself belive that planet earth turns slowly...

Coffee morning!

Publicerad 2010-01-26 11:33:05 i Allmänt

Snart får jag besök av Elin och Jessica-det blir lite coffee morning eller nja kanske te morning!
Bra med lite sällskap när jag sitter inne för att vänta på leverans av sängar och garderober till flickornas rum!

Slö surfning

Publicerad 2010-01-26 00:22:41 i Allmänt

Slö surfar med James Blunt som soundtrack och gissa vad jag hittar på Aftonbladet?!



De har alltså en stor konferans här i London denna veckan-om att Aliens finns på jorden. Kan det vara mig de letar efter?! Känner mig lite som en alien på denna jord ibland fakitkst.
Hoppas det inte kommer och tar mig bara-trivs ganska så bra här fakitkst,med mig själv(ja som en alien ibland)och med mitt liv!!

Ps: James Blunt och skivan Back to Bedlam påminner mig om 5-års championatet 2005 och Juvel. Tar mig tillbaka till den tiden då hästar var mitt allt! Underbart.

Så internt det kan bli!

Publicerad 2010-01-25 19:02:08 i Allmänt

Haha!!
Ja en bra måndag har det allt varit ska ni veta! En bra start på en hittils bra vecka!!

Det började nog med det bästa interna skämtet jag NÅGONSIN kommer vara med om-inte många som fattar men det är fruktansvärt kul om man vet-fråga inte ens hur det interna skämtet kommit till är ett tips! haha!



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!! Jag dööör!!

Sunday!

Publicerad 2010-01-24 19:25:37 i Allmänt

Efter att ha sovit hela lördagen vaknade jag vid halv 8 när barnen började tjoa där nere(hade inte stängt dörren eftersom jag var barnvakt och gick och la mig innan V och M kom hem!
Men pigg var jag iaf och ut skulle jag, så en dusch, stor frukost och lite smink och ett samtal från Jessica och Elin som också var på benen fick mig att bege mig mot Liverpool Street Station. Mötte upp Elin och Jessica där och spenderade ett antal timmar med att gå och rota bland second hand kläder och vintage marknader. Jag hittade ett riktigt kap må jag säga- en blommig sommrig blus som jag bara längtar efter att få använda!





Endast £6

Fredag-Den långa vandringen hem!

Publicerad 2010-01-24 19:13:43 i Allmänt

Fredag i all sin ära och fest blev det!
Fest hos Abby! Kul hade vi och jag och Jessica åkte hemåt vid ja när nu klockan var-lyckades somna på nattbussen och hoppade av alldeles alldeles för sent. Vi gick en evighet och försökte hitta hemmåt men gav upp efter alldeles för lång tids promenad. Taxi fick det bli och jag var i säng vid halv 6!
Sov och sov igår-lördag-kände inet att det var lönt att gå upp och ut eftersom jag skulle börja barnvakta vid 6 igen:P hahaha! Lat?! Inte alls! Bakis? Ja, kanske lite!

Inga bilder från fredagen tyvärr men de hade nog inte gått att publicera ändå!! Haha!

Trååååkigt

Publicerad 2010-01-22 20:34:07 i Allmänt

Nu har jag lite tråkigt...väntar på att Jessica ska bli klar hos sig så jag kan gå och möta henen för att gå till hammersmith och ta en öl inna vi tar oss vidare mot Oxford Street och Abby...har lykats med att ta hål på mina coola leggings...buhuu, men jag sydde igen så jag hoppas ingen ser och ska jag vara ärlig så syns det inet så mkt! Jag är bara lite rädd för att de ska spricka i ngn söm eller gå hål på ngnannastans så ett par jeans får vara rädningen i väskan om det skulle vara så att olyckan är framme!!

Lyssnar iaf på bra musik så jag överlever alltid denna tråkiga tiden-Jessica bli fääääärdig!!=D

Och så var det

Publicerad 2010-01-22 15:01:57 i Allmänt

fredag igen!!
Jippi-småkrasslig och lite trött men inne sitts det inte ikväll nu när jag fått en nykel till bakdörren så jag kan komma in i natt utan att väcka hela huset! Jag hoppas altandörren är min vänn och gör som jag vill i natt!
Jag ska iväg till Abby ikväll för lite inflyttningsfest för en tillfällig flatmate till honom. Ska bli kul tror jag, pepp får jag bli när det närmar sig och kurerar mig det gör jag!
Som det ser ut nu ska jag dit on my own men Jimmy, Jocke, Magnus och en hel del andra som jag känner lär ju vara där så jag ska nog klara mig galant!!!

Have a lovely friday night!

Som ni har väntat!

Publicerad 2010-01-21 19:53:42 i Allmänt

Ja nu har ni längtat och väntat riktigt riktigt länge på att jag ska lägga upp bilder på mitt rum! När jag la upp resten av huset var jag ju tvungen att städa mitt rum innan jag fotade det och som sagt så städade jag ju för fullt igår eller var det i förgår?! Hmm nej igår var det ja(dagen utan internet)
Iaf här kommer bilder på rummet-tyvärr är sängen obäddad men det är den ju alltid annars ändå så! Håll musen över så får ni beskrivning på vad det är på bilderna vettja!

Såhär ser det ut när man öppnar dörren och stiger in i mitt fina rum!  Här ser ni garderober och dörren. Tv:n står för musik programmen!!  Här har ni utsikten över vår trädgård och Barmes finns inget bättre än att vakna på morgonen och se solen lysa!! Det ni!  Min toalett-coolt handfat va?!   Här har ni utsikten när jag sitter på toa!!


Fint va?! Jag trivs hur bra som helst här i rummet(och övriga huset också)



The memories go where we go, they´re like the suitcase that you never lose.

Redan torsdag!

Publicerad 2010-01-21 10:48:32 i Allmänt

Oj oj oj, vad dagarna springer iväg och för att inet tala om nätterna...jag hade kunnat sova flera timmar längre i morse näår jag var tvungen att gå upp-kan kanske bero på att jag inte sov speciellt bra...
Jaja nu är jag iaf uppe och på G. Jag väntar just nu på att en maskin mörk tvätt ska bli klar(mina kläder) så att jag kan hänga upp dem och sedan ta mig ut på dagens äventyr med Elin-Elins mission idag är att hitta en present till äldsta barnet i hennes familj. Svårt men ska nog gå!

Dagen då internet försvann!

Publicerad 2010-01-20 22:33:06 i Allmänt

Ja idag har det varit dagen då internet inte syntes till alls...Klockan halv 9 9 igår bestämde det sig för att stängas av och var nere hela dagen idag också...Ikväll efter en annorlunda och konstig dag utan dator satte jag på den för att ladda min iPod och vips så var internet funktionellt igen!
Många att prata med, mkt att uppdatera sig med både bloggar och Facebook, och nu en och en halv timme senare kan jag typ koppla av och inte skriva som en dåre för att svar på alla som skriver :p haha!! Inte lätt att vara poppis inte;) höhö

Men jag har hunnit med att städa mitt rum, gå och handla på Sainsburys i regnet för att vi fattades saft och sedan jobba från 3 till 6!
dansade runder i köket med Charlotte och Harrison var ruskigt trött så han kollade på TV, men sedan åt de väldigt väldigt bra ända fram tills att V kom hem med Amelia...då blev de griniga och C vägrade äta...aja, jag han säga till V att barnen uppförde sig jättebra innan de ändrade inställning och bestämde sig för att vara gnälliga...

Nu är planerna för helgen också bestömmda-utgång fre och barnvakt lör! ska förhoppningsvis köpa en klocka också på Portobello Market på lördag(om jag kommer upp i tid;))

Uppgiven

Publicerad 2010-01-18 20:02:19 i Allmänt

Ja idag har jag inte gjort många rätt-ingen bra dag helt enkelt och jag hade helst velat gå och lägga mig inan jag gick upp. Inget katastrofalt har hänt men känner mig lite seg och inget har varit jippi idag så det är nog därför...men nu är det som sagt slut så nu ska jag kolla på Skavlan ikväll och somna tidigt...Om det blir så får vi se!! Men försöka kan man ju alltid!
Men annars är det bra med mig! Tror att det blir bättre imorron!!:)

Every day a new star is born!

Ny vecka-nya äventyr!

Publicerad 2010-01-18 10:46:16 i Allmänt

Måndag och ny vecka!
Vart tog helgen vägen?
Det var iaf en bra helg och en el pengar sparade med tanke på att jag barnvaktade i fredags!

Igår var vi ju hos Magnus, jag åkte senare än Elin och Jessica för vi kunde inte komma överens(eller jag var lite för seg för att åka så tidigt som de ville)
Det serverades mat och sedan kollade vi film. Jimmy och Jocke joinade också och filmerna vi såg var ju inte mina favvisar men ja, jag fick offra mig. Vi såg Alpha Dog, 28 hours och 28 weeks. Alpha Dog var okej-inet så läskig mest helt vrickad. Däremot var 28 hours och 28 weeks läskigare. Massa mskor med ngt konstigt virus som gjorde de helt galna och alltihopa utspelades här i London vilket ju inte gör det bättre! Killarna lyckades ju också skrämma mig x antal ggr...men jag ska nog komma över det här, tror jag!

Over n out guys!

Säkert förvar!

Publicerad 2010-01-17 12:30:20 i Allmänt

Nu är jag hemma i säkert förvar!
Blev dock utelåst i morse eftersom de hade satt för en bult på dörren och jag inte kunde öppna den utifrån-så Jessica fick stå till undsättning och ge mig lite sängplats. Funkade ju bra men inget jag vill göpra om.

Jag som är kass på att ta bilder tog igår ovanligt många-så; 1 bild säger ju mer än 1000 ord eller?!

Jessica!   Jag!   En kundvagn hittade vi påvägen!

 Covent Garden där vi höll till för kvällen- Roadhouse hette klubben vi gick till.

    Så pigg var Jessica och vara med på bild :P haha


Kul kväll var det iaf och nu så ska jag hopåpa in i duschen för att fixa mig i ordning för lite söndags slappe hos Magnus-det är dock lite konflikt med tiden vi ska åka härifrån men det löser sig nog ska ni se och fram kommer vi nog!!


They'll be the King of Hearts, and your the Queen of Spades
Then we'll fight for you like we were your soldiers

Partyhatten på!

Publicerad 2010-01-16 18:12:38 i Allmänt

Så nu har jag svidat om och är klädd för party! Ska till Jessica nu och förfesta lite på ngn öl och sedan ska vi nog vidare in till stan och till The Roxy!
Vi får la se vad kvällen har att bjuda!

Notera att jag varit jätte trött och seg innan idag så vart denna energin kommer ifrån vet jag inet riktigt! Kan det vara kläder, sminket och bra musik?!?!

Ps; Mormor och Morfar-jag lovar att jag ska vara rädd om mig!! Ni får en uppdatering i morron på morgonen när jag vaknat!! Ds

Sjuka barn

Publicerad 2010-01-15 14:29:10 i Allmänt

Idag jar jag och Elin varit i Putney och kolat in gymmet som vi ska bli medlemmar på, billigt, när och verkar jättebra. Det ända som ska fixas nu också är ett engelskt bankkort, ska nog inte vara så svårt och sen så är det bara till att börja träna lilla Sofia-inga ursäkter här inte och alla ni kan ju hjälpa mig att ge mig dåligt samvete om jag inet tränar ngn dag! Deal?!

Nu sitte rjag här vid datorn medans Charlotte sover och Amelia kollar på TV. C har förvisso slutat skolan 12.15 men somnade mindre än en kvart efter hon kom hem. Amelia fick hämtas på skolan för att hon har feber och mår uselt. Så så kul är det, jag vill dock inte bli smittad och försöker äta så många vitaminer som möjligt för att undvika sjuka-för det har jag då inte tid med nu!!

Ikväll ska jag barnvakta så det blir lugnt och skönt ikväll-behövs verkligen, jag är helt slut i rutan efter denna veckan, fråga mig inet varför eftersom det inet vait spec långa dagar och mycket att göra men ja så är det ibland-träningen kommer nog ge mig mer energi!!

Take care!!

New Fares

Publicerad 2010-01-14 10:02:34 i Allmänt

Nu-eller ja sen jag kom tillbaka till London efter jul så har man blivit ännu lite fattigare än vanligt varje gång man åkt tub/buss...Det är för att de har höjt avgiften med 20 pence, hur har de tänkt här lixom?!????????
Det är redan dyrt som det är och fylla på oyster-cardet var och varannan dag är lixom lagom kul...Så från och med nu blir det till att promenera mer och åka mindre helt enkelt och iaf försöka ta buss dit man ska efetrsomd et iaf är billigare än tuben...

Matglädje!

Publicerad 2010-01-13 19:57:17 i Allmänt

I det här huset råder matglädje på hög nivå! Jag har under dessa veckorna ja snart månader jag varit i denn afamiljen insett att det jag ätit innan kanske inte är så spännande. (Förlåt mamma och pappa-er mat är jättegod men jag har upptäkt en massa ny mat...)

Idag tillexemple så vänta rjag på att min mat-som förövrigt V lagar till mig-ska bli klar, det är lamb shanks(som är en del på lamet men vart vet jag inte)som har kokats i två timmar minst, wookade grönsaker med lite all amöjliga kryddor i som tex ingefära, kummin osv osv och så är det några linser till tror jag. Hur spännande som helst och verkar så enkelt när V säger-gör så här och gör såhär och detta passar bra med detta, jag behöver ju inte ens nämna att jag får lite prestationsångest och tycker jag är usel på att laga mat...
Men jag lär mig ska ni veta och V sa att hennes mission var att lära mig laga mat så jag klarade mig sen när jag skulel flytta hemifrån och plugga-då man lever på inga pengar alls!!
Så akta er-när jag komme rhem i sommar så är jag fulländad och kan laga värsta gourmet middagen-det ni!

Ps: maten var riktigt riktigt god!!

13 januari

Publicerad 2010-01-13 16:12:33 i Allmänt


Yesterday is history, Tomorrow is a mystery! But today is a gift, Thats why they call it "present"

Barvakta eller inte barnvakta det är frågan!?

Publicerad 2010-01-12 20:08:52 i Allmänt

Jag skulle barnvakta alldeles fram till för 2 min sen-då tittade M innanför dörren och tog de upp för att borsta tänder osv...så nu sitter jag här i köket lite villrådig och vet inet om jag ska smita upp eller sitta kvar.

Jobbet idag har gått finnemang-easypeasy! Har suttit och gått igenom 2:ans multiplikationstabell med Aelia när vi åt-aa jag känner igen mig för hon har det lixom jag hade det ganska så trixigt med matten...2*6 är krångligt inte bara för mig har jag lärt mig idag-så nu får jag väll gå igenom multiplikationstabellen med Amelia lite oftare!!

Jag och Elin var och tittade på gym-hittade tt i Richmond som verkar jättebra, swimmingpool, spinning, yoga och aerobics och allt. Nu är bara kruxet att man måste ha ett engelskt bankkonto...jag får antagliegn öppna ett men det ska väll inte vara så jobbigt eller?! Jag får kolla med V helt enkelt!
Men tränas ska här!!

"Oh you´r big swimmers then? Or, is it just a new years resolution?! haha!

Ojdå

Publicerad 2010-01-12 11:31:15 i Allmänt

Hejsan hoppsan vad tiden går-redan tisdag!!

Igår jobbade jag mer eller mindre hela dagen-bakade kakor(som är mindre goda men barnen gillar dem)
Var också på två promenader-en själv efter lunch på min lediga timme och en på kvällen med Elin, så igår var jag duktig minsan!!
Bättre ska jg bli idag-ska nämligen til gym och kolla vilka som har bäst deals så att jag sen kan joina och hoppas på att min rygg kan bli bättre. Jag går för tillfället runt med ryggont 24/7, vilket är urkasst och jättetråkigt...
Aja, slut på klagandet-jag ska barnvakta på fredag-yeeees;inebär att jag inte kommer spendera ngra pengar på fredag alltså vilket är bra!

Don´t think about the past, don´t worry about the future, just live in the moment!

Helgen

Publicerad 2010-01-10 17:33:48 i Allmänt

Jag får erkänna att jag inte är speciellt bra på att uppdatera bloggen när det är helg...inget vidare av mig jag vet men det händer så mycket så datorn får inte lika mycket uppmärksamhet som på vardagarna.

Fredag jobbade jag 1 till halv 5, när alla andra slutat så mötte jag upp Elin, Alex, Magda, Hanna, Nero, Dj och ngn till(vi var många så har säkert glömt en hel del) för att gå på en bar inne vid Leicester sq, där träffade vi Magnus och Jocke. När de stängde gick vi till en klubb på Leicester sq oxkså, helt okej var det, jag var dock trött och jag tror jag vet exakt varför jag är trött-för att jag inte tränar-kroppen och speciellt ryggen mår inte alls bra efter en kväll ute med mycket dans eller gående...så nu måste jag börja träna för att ryggens ka må bra!

Lördagen sovs tyvärr mer eller mindre bort-men jag behövde det, sen var det bara till att fixa iordning sig igen för att åka mot Elefant & Castle för att gå på middag hos Magnus. Det var hela gänget från igår plus några till! Fajitas var middagen och mycket gott var det! Kvällen var jättebra-vi spelade "med andra ord" och gissa vems lag som vann?!?! Jo mitt-tillsammans med Alex och Magda!!
Resan hem tog allt för lång tid och jag var hemma i sängen tjugo över 5...buhuu så nu är jag jättetrött och sk snart lägga mig. Har idag varit i Hammersmith och på Westfield!!

I morgon är det måndag igen och snälla säg vart dagarna tar vägen!!!! De bara flyger iväg...tur är välld et-det betyder ju att jag inte har tråkigt iaf!

Nu har det hänt!!

Publicerad 2010-01-08 10:08:02 i Allmänt

Nu har det hänt-det som absolut inte får hända..................................
JAG KOMMER INTE IN PÅ FACEBOOK!!!!!!!!!!!!



Facebook har tydligen ngt underhåll på min sida och det är därför som jag inte kan logga in...blääää
Jag kan med detta konstatera att jag är ganska så beroende av Facebook trotts allt...usch vilket ju inte var vad jag ville erkänna men ja så är det nog...

Pulka!!

Publicerad 2010-01-07 22:43:08 i Allmänt

Idag har jag varit barn igen-på min lediga tid och allt! Haha!
Jag och Elin åkte till Kensington Gardens och hittade en liten backe där jag tog fram min Superdrug-påse och åkte inte bara en utan minst två ggr ner för backen-det gick hur bra som helst och kul var det ska ni veta!
Den snötäckta parken var otroligt fin och ibland är snö inte bara jobbig och ivägen!

         


 
<3

AVATAR 3D

Publicerad 2010-01-06 15:35:22 i Allmänt

Ikväll får jag äntligen äntligen kolla på AVATAR!! Min räddare när ingen annan vill gå och kolla på den är Nina!! Så nu på min en timmes rast har jag varit iväg och köpt godis-ingen bio utan godis!!! Så sen är jag redo och sticka snabbt som bara den efter att jag slutat jobbet klockan 6. Bion börjar 7 och jag ska hinna ta mig in till Leicester sq på en timme-wish me luck!!!!

Freeeezing

Publicerad 2010-01-05 15:18:23 i Allmänt

Idag är det verkligen kallt här i London alltså...ja kanske inte 40 minus som det väntades i Dalarna eller ngt hemma i Sverige men det är tilltäckligt kallt för att jag ska sita och huttra med ett tjockt överkast runt mig...Brrrr säger jag bara-ta mig till värmen!!

Jag jobbar till och från idag. Började kavrt i 8 och jobbade till 12...lite ledig nu till 3 eller något sådant-sen jobbar jag till 6.
Jag har lagat ihop en smarrig soppa bla idag-som jag och V åt till lunch-första soppan jag har lagat i mitt liv-haha!!


I´ve got a poketful of dreams

Tips!

Publicerad 2010-01-04 21:35:03 i Allmänt

För tillfället är jag fast i x antal album:

Alicia Keys-Element of Freedom


John Mayer-Battle Studies


Shakira-She Wolf
 

Jonathan Johansson-En hand i Himlen


Mycket mycket bra allihopa!

Bilder!!

Publicerad 2010-01-04 21:03:43 i Allmänt

Sådär nu kommer det bilder på vart jag bor också!! Det är på tiden verkligen!! Håll med musen över bilderna för att få beskrivning på vad det är för ngt som är fotat!!

Hallen på övervåningen  Harrisons Rum  Victorias och Michaels Rum  V och Ms rum  Amelia och Charlottes rum  Familjens toalett  Familjens Toalett  Lite hall-in till vänster är V´s arbetsrum-Mycket mycket litet!  Hallen in till Köket, ytterdörren är bakom mig och trappan till höger-i till höger innan trappan ligger också en liten toalett och garderob och krokar där jackor och skor bor bla!    Hallen ut till höger och i dörren på vänster sida om kylskyp och frys är tvättstugan!  Vid bordet närmast äter vi vanligtvis-finbordet är det i bakgrunden. Köket ligger till vänster och trädgården är ut till höger!  De vuxnas vardagsrum.  Barnens vardagsrum/lekrum.  Trappa upp till andra våningen, vid speglen tar man höger för att sedan komma vidare till Barnens och V och M+s sovrum och trappan upp till mig. Tar man höger kommer man till V´s arbetsrum  Här uppe är mitt rum-ni får se mer av det när jag städat och det är OK att fota:P haha

Nu behövs det...

Publicerad 2010-01-04 20:27:30 i Allmänt

...en uppdatering från mig, värme och lite fest kanske?!

Vart ska vi börja?!
Jag fyllde ju 20 på nyårsafto 31 dec 2009-dagen var bra, mysig middag hos Elin tsm med Rebecca, Magda och Alex. Mycket lyckad mat, potatisgratäng, kött och sallad med kladdkaka och bär till efterrätt!
Sedan förflyttade vi oss från Elin till Wille-påvägen gick jag in i en lycktstolpe med en skylt på som ber alla passerande att vara vänliga att plocka upp hundskiten efter sin hund-jag gick och pratade med Alex och Magda-jag var inte för full-och helt plötsligt så var stolpen och skylten där ivägen, jag har nu ett snyggt sår mitt på näsan! Jippi-min present från Gud eller?!
När vi kom till Wille krävde jag att vi skulel kolla på Grevinnan och betjänten!! Så himmla kul och det var en del av de andra som antingen glömt bort den eller inte tyckte det var alls kul-HUR KAN DE??!!!!
Kvällen var helt okej, jag vet inte vad det är med mig och nyår...jag blir alltid lite ledsen för att ett år har gått och att dte är ett nytt som kommer och ja att jag blir et år äldre och allt...hmm
Vid ett halv 2 fick jag och Magda åka hem med Rebecca som fått lite för mycket i sig tyvärr, så jag slutade nyår tidigt! Men OK kväll iaf!!

Nyårsdagen bjöd på en promenad till Kensington och biografen för att kolla på Did you hear about the Morgans?! med Elin, ganska så bra film men man viste ju slutet på den innan man sett andra scenen men ja, alltid bra med filmer så man kan skratta lite!!

Januari 2-då gick och gick vi. Jag och Elin började på Portobello Market och mötte där upp Nina, för att direkt gå till Paddington och sedan vidare mot Marble Arch för att åka till Victoria och äta! Åt på Bella Italia-Pizza-Gott!!
Sedan åkte vi till Hammersmith och mötte upp Liz och ta en öl. Vi åkte sedan vidare till Fulham och gick till Elk där vi mötte upp Sara och hennes kompis från Swe. Alex och Magda joinade senare och det blev en lugn men otroligt kul lördagkväll!!

Igår söndag var jag och Rebecca först på Harrods och yrade sedan på abercrombie & Fitch och strosade runder lite inne i stan inna vi åkte hem igen.
Jag kröp ner i sängen och somnade innan klockan 11!! Halleluja-det är tidigaste kvällen på nästan 2 veckor om inte mer! Skönt!

Idag har jag jobbat från 8 till halv 7 med en paus på 1 och en halv timme vid lunch! Kul faktikst för det är enkelt och barnen är gulliag förutom de få tillfällena de bråkar lite...men det är väll så det ska vara!!

Nu blev detta hur långt som helst Grattis till den som orkar läsa hela!!

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela