Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Helgen!

Publicerad 2008-11-30 19:32:27 i Allmänt

Denna helgen har jag varit med familjen hos deras mormor i Nottingham(där Robin Hood levde). Jag åkte med Pete och barnen i går vid två och var igår barnvakt till de hos mormorn, gick bra trotts att de var uppspelta som få...sen skulle jag ju gå och lägga mig och under hela kvällen har jag fått ta på mig mer och mer kläder för att det var så sjukt kallt så jag höll på att frysa fingrarna av mig så ja kallt var det på mitt rum också, kanske det kallaste rummet i huset. Med kallt menar jag att det är en två minus ute och kanske tio grader på mitt rum. jag somnade efetr mycket om och men men vaknade mitt i natten av att mitt huvud var så kallt så jag fick dra täcket över huvudet för att värma kinder och näsa...i morse kom Alex in vid åtta och väkte mig och sedan kom både Sam och Alex in ett antal ggr fram till klockan halv tio då jag tvingade mig upp från min varma säng och gick ner och åt frukost. Sen gick vi ut en sväng och försökte få pojkarna att pringa av sig all energi innan det var dags för att åka och äta lunch; Kebab, gott och på riktigt! sedan har det buri av hemmåt i en trång bil, Meriam jag, Pete, Sam och Alex! Sitter nu här hemma och försöker få upp värmen...en varm dusch står typ först på min att göra lista nu!

Nu väntar en vecka med jobb och skola, lite julklapps shopping också vilket ska bli kul/tråkigt/jobbigt, men som behövs....!!!!

Hoppas ni har haft en bra helg, inte lika kall dock!

Helg och utflyckt!!

Publicerad 2008-11-29 12:50:24 i Allmänt

idag är det lördag och jag jobbar, eftersom jag ska med till mormorn och sitta barnvakt där för pojakrna-eftersom hon fyller 70-så jobbar jag altså hela helgen också...vilket är lite segt för man får ingen tid för sig själv överhuvudtaget utan man måste ju leka med de efetrsom de komemr upp på rummat till mig. Gulligt och jättekul men samtidigt otroligt jobbigt... tyvärr. Men men så är det ibland och jag ska inte klaga eftersom jag annars brukar vara helt befriad från jobb på helgerna!

Så snart bäår det av till Nottingham(eller hur det nu stavas) för att träffa mormorn och kusinen. har laddt upp med tidningar så det inte blir tråkigt att sitta barnvakt ikväll.

Här är mina små gulliga bran!!:D Sam och Alex!












Fredag, helg och jobb

Publicerad 2008-11-28 15:00:54 i Allmänt

Såja nu var det äntligen fredag men denna veckan ska vi inte ropa för högt och bli för glada eftersom jag ska jobba hela helgen...segt som bara den men ja det är jobbet ju! Ikväll ska jag sitta barnvakt här hemma för att pete inte orkar vara hemma längre;) nej men han ska iväg så jag fick tyvärr ställa in mina planer att åka till Fulham, gå på middag hos Nicco och festa med henne och Alex som är här från Sverige och hälsar på. Väldigt tråkigt men för att pigga upp mig har jag köpt tidningar och ska kolla på TV så det kan väll bli bra med en lugn helg där man inte spenderar några pengar alls! I morgon ska jag dock få byta miljö och sitta barnvakt för Sam och Alex och deras kusin hos deras mormor, eftersom hon fyller 70 så ska det firas såklart och då behövs någon som jag som kan stanna hemma och passa de små busarna!

I övrigt händer det inte mycket, dagarna rullar på som vanligt och snart så är det jul, vilket inte känns så lockande pga att jag inte har köpt några julklappar alls hittils och vet inet alls vad jag ska köpa, det löser sig nog men ja...

Well, well ha det bra!

Onsdag!

Publicerad 2008-11-26 15:59:10 i Allmänt

Idag så har jag varit i skolan och sedan hem och tvätta en maskin med pojkarnas kläder, duscha och fixa till mig lite för ikväll, eftersom vi ska iväg och ta en drink i South Kensington! Ska bli kul, nu ska jag snart, snart gå och hämta Sam på skolan och sedan får jag väll vänta där med honom på att Alex sa sluta, vilket jag då hoppas inte blir så länge eftersom han gärna håller på och busar och provocerar mig så det alltid slutar med att jag blir arg på honom, tyvärr. Lägg dock märke till att han bara gör det när han är sjuk, som han är just nu, öroninflamation-igen. För i vanliga fall när han inte är sjuk så är han riktigt duktig när vi väntar på Alex. Jaja alla har vi våra dagar!

Ta hand om er!!

Album Chart Show inspelning!!

Publicerad 2008-11-25 14:06:44 i Allmänt

Igår var jag och Nicco på just det; Album chart Show inspelning på klubben KOKO i Camden! det var Stereophonics, Sugababes och Keane som spelade, detta ska senare visas på TV elelr så visades det direkt, det har jag ingen riktig koll på men iaf! Nicco och jag träffades vid KOKO vid halv sex, så vi gick och tog en drink innan på en annan pubb i närheten eftersom insläppet inte började förrens klockan sex. vi stälde ossi kön och kom in ganska så snabbt, skönt efetrsom det var sjukt kallt och härmed har vi konstaterat att vintern har kommit till London också!
När vi kommit in på KOKO gick vi och försökte hitta en bra plats att stå på men det var lättare sagt n gjort eftersom det var sjukt mycket folk, vi bestämde oss iaf för att stå längst upp där vi ite såg så mycket men vi hörde iaf och första bandet ut var Stereophonics som varken jag eller Nicco visste vem var så det gjorde inget, inet andra bandet helelr var någon större hit fpr oss; Sugababes, kul att ha sett de men de kan ju inte föra sig på scenen direkt, de är bättre på att sjunga än att stå på scenen enligt mig. sista bandet ut var dock Keane som jag hört lite av och tycker är ganska så vi bytade plats och fick en mycket bättre plats nu eftersom det verkade som att de flesta gick efter Sugababes vilket verkade lite konstigt men det gjorde ju inet oss något. Keane helt klart de bästa av de tre och det var kul att ha sett de!! Så TACK så jättemycket Meriam för att jag fick gå!

Ja när vi sedan gick ut från KOKO var både jag och Nicco hungriga som djur så vi gick och köpte pizza och vitlöksbröd som vi tog med hem och gjorde i ungnen hos Nicco! Mmm vad gott, dock en alldeles för sen middag kanske vid halv tolv men jaja vadådå, inte varje dag man gör det ju!

Idag sov vi till elva och nu sitter jag här hemma, fryser och är lite trött men det blir nog bra. Ingen skola idag eftersom läraren är sjuk. Lite skönt med en paus från det tycker jag allt...!

Ps; Kända TV-kocken Ramseys snedsteg är otrohet i sju år...klantigt,

Helgen som varit!

Publicerad 2008-11-24 11:48:17 i Allmänt

En lyckad helg kan man helt klart säga om helgen som varit!

I fredags så åkte  jag ju efter att jag jobbat, ut på landet, långt var det och tid tog det men fram kom jag sent om sidor. Till stället jag kom var som en hel by där de som vi passade baenen åt ägde alla husen och landet som de sedan hyrde ut. I det stora huset bodde mormorn och morfarn och det huset var riktigt stort med valgrav och såg ut som ett slott, med stor trädgård och mindre hus runt om. I ett av husen som låg ganska så nära det stora huset bodde en av döttrarna och hennes familj och barn och i ett annat hus lite längre bort bodde den andra dottern och henes familj, de var bara här över helgen efetrsom de i vanliga falll bor hemma i Sverige. Ja i vilket fall som helst så när jag kom ut dit vid halv tio på kvällen efetr att ha tagit tuben, tåget och taxi sista biten fick jag hålla Nicco sällskap i det huset som hon var barnvakt i. När föräldrarna kom hem vid halv ett så gick vi tillbaka till det huset vi sov i. På lördagen gick vi upp vid åtta och gick ner och åt frukost, eftersom vi sov i det huset som det serverades frukost i. Sedan passade vi barnen på förmiddagen tills det att föräldrarna ätit lunch och så. Mänen var ute och jagade både förmiddag och eftermiddag och fruarna var bara ute på förmiddagen så på eftermiddagen så gjorde jag och Nicco inte så värst mycket.
Vi gick på kvällen till varsit hus och lade barnen och satt barnvakt fram till tre när mammorna till barnen kom hem och vi kunde gå och lägga oss. Lite trött var vi allt i går morse när vi vaknade vid halv tio och gick ner och åt frukost innan det var dags att packa våra saker. Jag och Nicco åkte med ett par hem som bodde i London så vi slapp ta tåg och hålla på att krångla på vägen hem vilket var skönt.
När vi sen blev avsläppta i Fulham så gick jag för att ta en fika med Josse och vi kunde inet sluta snacka så vi satt och fikade i en och en halv timme och sedan fortsatte vi in en runda på Boots och Sainsburys för att inhandla lite saker som alltid behövs, godis tex....tyvärr. Men men söndag och det regnar ute så ja det kan man väll få äta ibland!
När jag kom hem till mitt hus i ealing när det blivit mörkt och det regnade vid fem så åt jag lite kvällsmat med min famlij och sedan gick jag upp och kollade de nya Andra Avenyn avsnitten. Sedan blev det sängen för min del.

Idag var det ju skola som vanligt men icke så nicke så var läraren där så allt var allmänt kaos och visste inte vad de skulel göra med oss så vi gick hem till slut. Så nu sitter jag här på mitt rum, fryser lite och funderar på när jag ska börja göra mig i ordning för ikväll, jag och Nicco ska ju på konsert i Camden ikväll! Vi ska se Sugababes, Keane och vi trodde innan att 50-cent skulle spela men de verkar ha ändrat så det är stereophonics som spelar. Men kul ska det iaf bli!

Nu ska jag läsa lite om TV-stjärnan kocken Ramseys snedsteg i skvallertidningen! Har ni hört om det hemma i Sverige?!

Ingen barnvakt!

Publicerad 2008-11-19 21:33:19 i Allmänt

Ingen barnvakt för min del idag! Men badade de ändå och sedan tog Pete över. en bra dag i övrigt, var ute och spelade fotboll med de, dock så fick Alex utbrott för att han inet ville gå ut men jag, Pete och Meriam fick till slut ut honom och sedan var allt bar efter att han gråtit i fem minuter...Men kul var det tillslut och jag blev allt lite trött efter att ha sprungit i sådär en halv timme och jagat bollen!

Nu sitter jag här och ska väll snart lägga mig, elelr nej duscha först förresten!

Ha det nice i helgen och hoppas att din helg inte går i kras helt Alice för att jag inte skriver på hela helgen!!

Onsdag!

Publicerad 2008-11-19 14:14:47 i Allmänt

Idag är det onsdag och här sitter jag på mitt rum efter skolan, äter lunch och gör inget vettigt alls. Förutom att tvätta då alltså, vilket var behövligt eftersom min tvättkorg var överfull!

Ikväll så är jag barnvakt och ska alltså lägga pojkarna, alltid lika spännande att se hur de ska uppföra sig så önska mig lycka till!
Sedan i morron så blir det Slug med Nicco, Josse och Josses kompis Tim! Får se hur pigg jag då är på fredag men det blir i vilket fall ingen utgång på fredag ändå efetrsom jag och Nicco ska och passa barn, någon stans som jag inte vet vart! Ska bli kul och hur bra som helst att få lite extra pengar! Så alltså blir det inget bloggande på hela helgen, men ni dör nog inte av det för jag brukar ju inte vara så flitig i vanliga fall heller...

Ha det så bra!

37 dagar

Publicerad 2008-11-18 14:26:32 i Allmänt

Så många dagar är det kvar till jul, ja till julafton är det bara 36 men 37 till juldagen då de firar jul här. Men det jag vill komma fram till är att det inet är alls lång tid kvar till jul nu och att jag inte har börjat köpa en enda julklapp vilket gör att jag har aningens panik...vet inte vad jag ska köpa till någon. Någon med några förslag?!

Och i och med att det är väldigt lite kvar till jul så är det väldigt få dagar kvar tills mamma och Rickard och Fredrik kommer!! Ska bli jättekul att de kommer och kul att se de igen!

Idag och igår har jag varit i skolan och inte gjort mycket mer vettigt.
Nu ska jag ner och lägga i en maskin med pojkarnas tvätt och sedan så är det snart jobbdags!

Helgen!!!

Publicerad 2008-11-16 15:50:44 i Allmänt

Denna helgen har varit...ja vad ska jag säga? Jag har i alla fall inte sovit jättemycket eftersom jag festat både fredag och lördag men kul har jag haft det och värt har det varit!

I fredgas så var jag först i skolan och sedan jobbade jag. Lika kul som alltid och pojkarna är ju för söta! Sedan när jag slutat jobba så gjorde jag mig i ordning och gick för att möta upp Rebecca eftersom vi tillsammans skulle åka mot Camden för att festa med Emma och Josse. Vi om dit vid halv tio och sedan efter lite förfest och bland annat ett tappat glas så bar det av i taxi mot Camden Town och The Worlds End och Underworld. The Worlds End är en pub så vi gick först dit och tog en öl och sedan fortsatte vi till Underworld som är nattklubben. Vi hade hur kul som helst men tyvärr så blev det ju stängningsdags och vi skulel ta oss hem. Från början var det tänkt att jag skulle åka hem med bussen men planerna ändrades ett antal gånger, jag hade ju kunnat sova hos Emma men istället så slutade det med att vi bestämde oss för att vi båda skulle åka hem till Ealing och sova här för att Emma skulle få träffa Sam och Alex igen. Det var ju så länge sen och hon saknar de så sjukt mycket, känns som att jag också kommer göra det när jag åker härifrån. Ja sagt och gjort så tog vi oss hem till Ealing och klockan halv sex så steg vi innanför dörren här hemma,
Emma fick träffa pojkarna när de också vaknat och vi busade i flera timmar på mitt rum, hur kul som helst, trotts att det blev ganska så stökigt här, men vad gör det?! När familjen åkt för att kolla på Sam som skulle springa in i halvlek med QPR:s fotbollslag i deras match så började jag göra mig i ordning igen för att åka in till centrala London för ännu en festkväll, nu med Nicco och Josse! Vi skulle ses på Svensk baren för att kolla Rögle mot HV71. Josse tycvkte dock inte det var så himla kul att kolla ishockey men jag och Nicco propsade på att vi skulle se den som förfest. Vi såg matchen och till vår stora besvikelse så förlorade Rögle...
Vi tog bussen in till Piccadilly för lite mat på McDonalds och sedan vidare till Tiger Tiger där vi stod på gästlistan. Vi gick in vid halv tio och när klockan närmade sig ett var vi alla trötta och ville hem och sova, så vi gick mot Trafalgar Square för att ta min nattbuss hem. Det tog en halv evighet innan jag var hemma men bra gick det iaf och smidigt att bara sätta sig på en buss och vara nästan hemma när man stiger av. Så hem kom jag vid halv tre tre och har nu sovit som en döing till tio i ett då Meriam kom in och skulle han något i garderoben som är inne på min toalett. Då kände jag att jag nog fick gå upp!
Nu är jag otroligt huingrig eftersom jag inte ätit något och vill inte heller gå ner och ta något att äta efetrsom de-vad jag hör-har gäster och de äter nog i köket för tillfället, så jag får helt enkelt vänta till de gått hem.

Resten av dagen ska jag inte göra något alls utan bara ta det lugnt och göra min engelska läxa, om jag orkar och sedan blir det en tidig kväll innan en ny vecka!

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft!!

Läxan...

Publicerad 2008-11-13 00:17:47 i Allmänt

...har jag inte ännu gjort och orkar inte göra den nu helelr så det blir till att gå upp tidigt och göra den i morgon på morgonen istället...inte så kul men jag får skylla mig själv!
Har precis kommit hem efter att ha varit och hälsat på Rebecca i hennes hus och hållt henne sällskap där. Fick även träffa hennes "mamma" Asha, mycket trevlig.

Nu ska jag sova så godnatt och sov gott!

Pianolektion!

Publicerad 2008-11-11 20:53:07 i Allmänt

Sam går på piano numera på tisdagarna istället för på måndagarna när han nu för tiden har fotboll istället. Så nu ska jag ta med Alex och följa Sam till pianolektionen och sedan ska jag fördriva en halvtimme med Alex. Det blri antagligen på ett fik och mer än ofta på det läskigaste fiket i hela staden; där de som äger det är hur läskiga som helst och helst av alt skulle jag inet vilja gå dit. Detta beror på att första gången jag var där med Sam själv så flörtade de med mig och Emma berättade att båda de som äger det hade frågat om de inte kunde gå på dejt så nja...FLY säger jag bara, men Alex tycker om att gå dit så jag får väll offra mig för laget som det heter!
I vilket fall som helst så är ju Pete hemma nu och han fick alltså visa mig vart pianolektionen var, så vi gick dit med båda pojkarna och sedan gick vi med Alex till fiket och sedan tillbaka och hämtade Sam, och ja det var en trevlig promenad, han berättade om en del av hans resor han gjort med jobbet och vad han sett och så och varför ha inte var religös och inte trodde på någon gud, bland annat!
När vi kom hem sedan vid kvart i sex så satte jag igång med maten direkt och det blev fiskpinnar och potatismos till de hungriga vargarna. Sedan städade jag undan och så och sedan var min dag slut efter att ha vikit tvätten och bädat Alex säng.

Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det rätt ner i sängen för min del för jag håller på att dö av trötthet...Så natti natti!

Söndag!

Publicerad 2008-11-10 14:46:02 i Allmänt

Förs och främst vill jag bara be om ursäkt för att jag är aningens förvirrad och inte hänger med när det kommer till sådana viktiga saker som Fars dag, fick ju reda på det från ett antal håll när de läst bloggen, men ja pappa blev iaf glad så det är det som räknas!!

Söndagen (riktiga farsdag) var en riktigt bra och händelserik dag och väldigt rolig!
Först så mötte jag upp Nicco och Josefin på stationen i South Kensington eftersom vi skulle gå på Sciense Museumet, vi gick där ett tag men när vi tillslut blev för trötta och fick för mycket att prata om fick vi sätta oss och ta en fika och sedan bestämde vi oss för att gå till High Street Kensington för att istället gå i affärerna. Vi åt och sedan tog vi bussen till Fulham där vi ju skulle gå och kolla på bio! High Shool Musical var hur bra som helst och vi alla blev störtförälskade i Zac! Ja så nu vet jag iaf vad Sam och Alex pratar om när de pratar om High Shool Musical 3! Efter bion var dte egentligen tänkt att vi skulle gå hem, och speciellt jag som har en bit hem också från Fulham. Men vi var på toppen humör och kände att vi ville avsluta denna dagen på Pitcher med en drink och lite dans, så sagt och gjort så bättrade vi på sminket på bions toalett och sedan bar det av till Pitcher. Det var kul även det trotts att vi gick hem vid halv 11, vilket innebar för mig att jag kom hem och in i huset vid kvart i tolv. Men sammanlagt en hur bra dag som helst!

Idag var det ju skola som vanligt. Sådär lagom kul när man var dödstrött men jag får ju skylla mig själv och gårdagen var ju lyckad så ja jag klagar inte.

Pete kom också hem idag, alltså pappan i famijen. Han har ju varit i USA nu i typ en månad, han åkte innan jag kom och jag har varit här i lite mer än en månad nu. Han har varit där med jobbet och följt valet och undertiden så har pojkarna saknat sin pappa otroligt mycket och speciellt Sam, så idag är han hemma från skolan för att kunna träffa pappa!
Så nu får vi se hur det blir med honom också hemma, det blir ju alltid annorlunda eftersom jag nu känner alla andra i familjen väldigt bra men honom måste jag lära känna och förstå hur han agerar och hur han är. Men det ska nog inte bli några problem, jag är ju ganska så van vid att lära känna nya människor vid detta laget!

Ps; Min rygg börjar bli mycket bättre nu och jag känner nästan inte av den alls, däremot så öser det ner regn här nu och jag hör knappt vad jag tänker eftersom jag bor överst och taket är nog inte så jätte ljud isolerat...!

Lördag

Publicerad 2008-11-09 10:47:57 i Allmänt

Igår var det lördag och Farsdag, vilket jag erkänner här att jag glömde fram tilljobba klockan elva på kvällen då jag läste Niccos blogg och fick då skicka ett sms till pappa. Hoppas han förlåter mig...:S! Det gör han nog!

Iaf så började min lördag med att jag gick upp, fixade i ordning mig och sedan bar det av till Westfield shopingcenter med Josefin för att shoppa lite. Jag köpte det jag behövde mest av allt just nu; ett par stövlar som var hur snygga som helst och snacka om att jag hade tur att det var 15% avdrag på alla skorna i butiken så jag tyckte allt att jag gjorde ett bra klipp där! Sedan när vi fikat och gått en sväng så åkte jag och Josse hem till henne efetrsom hon skulle börja vara barnvakt redan klockan fyra. Vi gick och mötte upp Nicco som också kom!! Vi kollade på High School Musical när Josse lagt barnen och krängde godis, riktigt mysigt! Sedan åkte jag hem och sov!

Idag ska jag och Josse antagligen gå på museum och sedan ikväll ska vi gå och kolla på High Shool Musical 3 på bio! Haha ja den är kanske för barn, men vi behåller barnasinnet och sedan är det ju våra barns favorit film så vi måste ju hålla oss uppdaterade. Nicco ska också med och kolla bio!

Jag har nu fått reda på att jag ska tjäna extra pengar!! Wihooo!! Helgen den 21 till 23 ska jag och Nicco jobba hos en familj som är kompis med Niccos familj. De bor lite utanför London så vi ska bo i deras hus hela helgen och sitta barnvakt och passa barnen på dagarna! Vi tjänar 150 pund var vilket är hur bra som helst och ommer väl till passa nu när det närmar sig jul! Det ska bli riktigt kul och spännande att komma ut på landet lite igen!!:P

I morgon är det skola igen och jag har ännu inet gjort min läxa så jag får nog ta tag i den och göra den nu tror jag annars så måste jag ju göra den ikväll vilket inte känns så överdrivet kul!

Uppdatering!

Publicerad 2008-11-08 10:52:55 i Allmänt

Nu börjar jag allt bli lite slapp med detta bloggande så det får det bli ändring på!

I torsdags så var det fotboll för Alex och det var ju inte lagom kallt att stå ute och kolla på honom i typ en och en halv timme, men ja vad gör man inte?! Sedan hem och lagade kvällsmat och efter att jag jobbat färdigt så kom Rebecca hit och vi kollade TV och lite så.

I går fredags så var det ju skola som vanligt och sedan skulle jag gå och hämta sam och Alex en hel timme tidigare ftersom det var skolfotografering på schemat och Meriam ville ha en bild på de tillsammans så jag fick gå dit och ställa mig i kön bakom alla andra föräldrar som också ville ha ett familjefoto! jag behövde dock inte stå i kö alldeles för länge eftersom damen i recceptionen gjorde så att vi fick gå före alla i kön, vet inte om jag tyckte det var så snällt mot de andra och mot Sam, efetrsom jag antar att det var för att han inte har tålamod att vänta och så men ja det var ju ganska så skönt att det långdragna kaoset var över på två minuter! När vi sedan kom hem så tvingade jag ut pojkarna så de inet skulle sitta framför TV:n hela tiden vilket de annars hade kunnat göra. Så nu fick de gå ut och cykla lite. Eftersom dehar cyklarna på baksidan och jag inte kunde öppna grinden till trädgården så fick jag släpa deras cyklar GENOM huset och ut på framsidan. En himmla tur att de inte har stora cyklar än! Ja vi cyklade och höll på i en timme ungefär och det hann ju nästan på att bli mörkt innan vi givk in! Vilket jag tyckte var jättebra så de blev lite trötta och att de gjort ngt vettigt! Sam trillade såklart precis innan vi skulle gå in och det blev slutet på en annars bra cykeltur, elelr ja förutom när han cyklade ifrån mig och jag fick springa ikapp honom och nu är min rygg som var på bättringsvägen inte alls bra längre...
Jag lagade middagen, vilket blev varma mackor, som de tyckte jättemkt om och åt som gamar så jag fick göra ännu fler till dem! När jag kom in och kollade i vardagsrummet där pojkarna satt och kollade TV hittade jag Alex sovandes och Sam halvsovandes, så de var ordentligt trötta.
När jag jobbat färdigt så kom Rebecca hit igen och vi kollade på filmen into the wild, som var jättebra!

Nu sitter jag här och ska egentligen göra mig i ordning för att bege mig till Westfield köpcentra och träffa Josse och en annan kompis, men ska bara skriva klart så ska jag skynda på mig lite!
Ikväll så blir dte en lugn kväll med prat med mamma, kanske och prat med Alice!!!! Wihoo!! Så det blir nog ingen tidig kväll men iaf en lugn kväll!

Så nu ska jag gå ner och äta frukost; gröt och banan!! Ha det så bra!!

Bonfire night!

Publicerad 2008-11-06 15:11:28 i Allmänt

Idag är jag lagom pigg, har inte sovit för många timmar i natt och det beror på att det igår var Bonfire night så jag och Rebecca tänkte att vi skulle ta oss ut och se hur man firar det här i England, för dte är ju ändå härifrån det kommer. Det var väll ingen höjdare direkt måste jag säga, det som var mer spännande här var att Arsenal spelade match mot ett lag som jag vet namnet på men inte vågar försöka mig på att stava ens. Vet tyvärr inte hur det gick för Arsenal men men spelar mindre roll! Iaf så kom Rebecca till mig efter att jag lagt Sam och Alex , var ju som vanligt barnvakt fram till halv tio, och sedan gick vi in mot Ealing och satte oss på en pub, tog en öl och sedan gick vi tillbaka hemåt igen. Jag kom hem vid tolv och då hade jag och Rebecca ståt och pratat om killar och livets stora problem i korsningen där vi skulle skiljas i minst en halv timme. Det är altså därför jag e så trött idag, så det blir en tidig kväll efter att jag pratat med mamma på skype och kansek Alice i telefon!

Måste ju då också berätta att jag nu har gjort något med ryggen som gör att jag går och rör mig som en 90åring, eller något sådant, och allt detta besvär för att jag fick lyfta Sam till hans säng igår när han inte ville gå och lägga sig och när han skädes efter att jag sagt till honom att inte bita Alex i armen, vilket jag hoppas ni alla förstår att jag gjorde. Han blir alltid så tjurig när han vet att han gjort fel så då kan man inte resonera med hono över huvudtaget och det enda sättat att få honom dit man vill här att lyfta honom och tyvärr så är han ju inte så lätt och jag har ju en ovanligt dålig och klen rygg så ja. Så kan det gå och jag önskar jag var hemma i Sverige så jag hade kunnat gå till min naprapat och få lute massage och knäcka till ryggen lite. Jag får kanske leta upp någon som gör det här...Det blri ett framtida projekt!

Nu ska jag om en timme gå och hämta Alex på skolan och kolla på när han spelar fotboll! Alltid lika kul att stå ute och frysa i en och en halv timme när han springer runt på planen och håller sig varm; och nej jag vill inte vara med!

Grym inbjudan!

Publicerad 2008-11-04 14:43:45 i Allmänt

Snacka om att jag nu längtar till den 24 november!! Undra varför tänker ni kanske!!

Jo för att jag ska följa med Meriam på hmm ja konsert är det väll, där Sugababes, 50 cent och Keane ska spela!, vi står på gästlistan och är kvällens VIP gäster!! Jag sa såklart ja när jag fick erbjudandet om att följa med men nu återstår bara ett stort problem; att jag får ta med en kompis men jag vet inte riktigt vem jag ska välja...hade ju kunnat ta med allihopa ju... Men det löser sig nog när det närmar sig och jag måste ju tänka ut vad jag ska ha på mig och så ju...:S Men det ska bli kul!!

Idag har jag varit i skolan som vanligt och nu så börjar jag jobba om en timme så jag får väll göra läxan nu...

Skola

Publicerad 2008-11-03 14:07:23 i Allmänt

Såja, nu har man kammat hem första läxan också!
Var på min första engelska lektion idag och det var faktiskt inte så svårt som jag trodde det skulle vara. Läraren var jättebra medans de andra eleverna var, hmmmm....konstiga, men de tyckte säkert det om mig också!
Men det gick iaf jättebra och jag fick som sagt läxa till i morron så nu får jag nog göra den INNAN jag hämtar pojkarna i skolan och börjar jobba för det känns som om jag kommer decka direkt när jag slutat jobba. Jag var ju inte hemma igår utan vi skulle ju iväg och se om vi kunde få biljetter till en musikal vilket var lättare sagt än gjort. Vi köpte biljetter till greas, egentlogen ville vi se Mamma Mia men den spelades inte igår vilket vi fick reda på i luckan, då tog vi och köpte biljeter till Grease vilken vi trodde spelades idag men ack vad lurade vi blev...Vi fick gå tillbaka till luckan efter att ha varit på teatern och blivit tillsagda att "nej tyvärr så spelas den inte idag utan era biljetter är till i morron" vi gick tillbaka och tur som vi hade fick vi pengarna tillbaka och får helt enkelt gå på musikal måndag till lördag istället. Men vi grävde inte ner oss för att vi inte kunde gå på musikal utan vi gick och åt på restaurang och sedan gick vi till en bar och tog en drink! Vi hade jättetrevligt och får helt klart göra om det igen!! Det var Jag, Rebecca, Josefin, Emeila och Malin- Niccos kompis hemifrån som var på besök! Nicco var och träffade en annan kompis undertiden och kunde tyvärr inte vara med.

Nej nu får jag nog ta och göra min läxa så jag får den gjord...!

Halloween och Westfield!

Publicerad 2008-11-02 13:03:19 i Allmänt

I fredags var det ju Halloween och det ska ju såklart firas på riktigt här. Precis som alla andra högtider så firas det seriöst och man klär ut sig och firar det på riktigt! Så såklart sp skulle vi ju inte vara sämre utan vi gick verkligen in för det också och ja vi hade roligt hade vi!
Vi var först hos Lena som också är au pair och bor i Fulham. Vi var allt från kaniner till älvor och själv så var jag häxa, inte jättesvårt att kläut sig tilld et för som mamma och Rickard sa så behöver jag ju inte klä ut mig alls för att vara det så det var väldigt lätt...! Haha
Efter att ha förfestat hos Lena lite gick vi vidare till Pitcher där vi trodde var mkt folk men nejdå, där var hur lite som helst så vi gick in och vände och gick ut lika snabbt igen och vidare till Elk där det var destomer folk! Vi hade hur kul som helst och jag och Josse dansade som ingen häxa och Batman gjort förut, Josse var Batman!
Sedan vid ett när de stängde så var vi både trötta och hungriga så vi gick och köpte en Subway på vägen hem, mmm vad gott det var!
Vi sov som stockar fram tills dessa att vi vaknade vid halv elva då vi vaknade av att Josefins familj kom hem. Vi bestämmde oss för att gå upp och åka iväg till det nya shoppingcentrat Westfield som öppnade igår och är hur stort som helst och där det finns i princip alla affärer man kan tänka sig! Jag köpte inget och kan kanske bero på att det var mkt folk, jag var trött, hade inga pengar med mig i princi´p och att vi inte åt frukost/lunch förrens klockan fyra på em...inte så bra kanske men vi överlevde det också!
Vi åkte hemmåt och jag mötte upp Rebecca i regnet och vi traskade hem till mig och tittade på TV och så och sedan gick jag och lade mig vilket var välbehövligt!:P

Idag är planerna inte fr högt flygande men vi ska nog ut och äta ikväll och sedan se om vi kan hitta billiga musikalbiljetter så vi kan gå och se ngt som man måste se när man är i London! Men som sagt så får vi se hur det blir men ngt ska göras ikväll iaf!!




Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela