Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Hörde jag en skål??! ATT DU GJORDE!!!

Publicerad 2011-01-20 14:54:24 i Allmänt

Alltså-jag har inte tiiiiiiiiiiiid!!
De tre senaste dagarna har jag inte varit hemma mkt alls...Sovit, ätit och bytt om är väll det jag hunnit med!!
Jag har alltså haft fullt upp och inte slöat mkt!
Det är nollning och spex, lekar och annat för att skäma ut oss/lära känna varandra fyller dagarna!! Om det är kul?! JAA!! Hur roligt som helst och så här länge så trivs jag super bra med att vara HÄLSOIT!!
Jag har också varit klädd i en vit overall(som fyllts med klotter och märke) och spelat drick spelet caps!
Ja nej det är bra livet nu måste jag säga!!!

Skriver igen när jag har tid-på måndag drar plugget igång och då blir det andra bullar och inte lika mkt festande!!

Oh, ah, hälsoit, säg oh, ah hälsoit...

Jönköping!

Publicerad 2011-01-13 19:38:55 i Allmänt

Nu är jag på plats i Jönköping...efter en dag fylld av bilåkning, bärande, promenad, upp packning, organisering så är den inte slut än...
Jag måste fixa det sista i rummet för att sedan kunna packa ner till Sthlm. Jag åker nämligen till Sthlm och hälsar på lite kära vänner under helgen och kommer tillbaka till Jönköping på söndag kväll. Sedan är det skola på måndag-spännande, spännande!!

Uach, jag ska på begäran från håll och kanter försöka hålla er uppdaterade med bloggen meeeeeeen det vet jag inte alls hur det ska gå med det-jag hoppas att ni håller med om att det är bättre att jag pluggar än att bloggar va?! Ni får fråga ut mig om hur det går på msn/skype/telefon om ni tycker jag är dålig med att uppdatera...! Så är det!!
Nu ska jag äta kvällsmat, spana ut över stadens ljus och vätterns vatten(som jag så fint ser från mitt fönster) och sedan packa en weekend-bag och sedan deckar jag nog med all säkerhet ganska så snabbt i min prinsessa på ärten säng!!

Easy come, easy go, that's just how you live

Nytt år-nya tag!

Publicerad 2011-01-03 09:13:42 i Allmänt

Redan den 3:e januari och jag hinner inte blogga ordentligt!!!! Det finns så mkt att göra och så mycket som måste göras....!
På onsdag åker jag upp till Jönköping för att hämta nyckel och kolla in min  nya lya-eller det är nog bara en lägenhet faktiskt! Sedan på torsdag åker jag, Rickard och mamma till Göteborg för att hejja på Fredrik när han spelar Gothia i innebandy och hem kommer jag igen på söndag!
Sedan nya året började har jag hunnit med att vara i stallet 2 ggr-en gång hos Emelie och en gång här hemma hos Linnea!! Nästa gång är det tydligen ridning på schemat för min del när jag hälsar på Linnea!
Nu ska lakan och handdukar packas ner och min cykel lagas-hörs när jag har lite tid över!!

Everything you loved before, you don´t love no more.

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela