Just Keep Following The Heartlines On Your Hand!

Better To Be Hated, Then Loved for Somethig Your Not.

Besök!

Publicerad 2009-03-31 21:34:48 i Allmänt

Idag är det tisdag och jag har lunchat med Elin, Camilla hon var duktig och jobbade eftersom ennes barn har lov redan och fyra veckor framåt...så nu får jag väll hitta en ny lunch kompis;) haha Nej så långt ska det inte gå! Mina barn får ju också lov nu nästa vecka så jag kommer också jobba mkt och i morgon får jag besök!! Sara kommer! Det ska bli sååå kul att träffa henne igen! Och det hade inte kunnat bli mer tajmat eftersom jag är ledig denna fredag och på måndag efetrsom de ska iväg, gött för mig, lite paus innan mina 10 timmars arbetsdagar drar igång!

Imorgon är det som ni kanske vet G20 mötet här i London och Barack Obama kommer hit så då ska det tydligen demostreras och alla kontors nissar ska klä ner sig och får nog vara lite extra försiktiga i morgon, hoppas det inte blir några katastrofer!

Oxford vs. Cambridge

Publicerad 2009-03-30 12:07:02 i Allmänt

Oxford vs. Camebridge var det igår ute på Themsen! Oxford vann den traditionella årliga roddtävlingen med ganska så mkt fakitkst!

Jag, Camilla, Josse och Nicco träffades i Fulham och inhandlade lite att dricka för att sedan bege oss till ngn park i Putney eller Fulham eller ngt (inte så noga helt enkelt). Vi sate oss med perfekt utsikt mot en stor TV skärm som visade hela loppet! Vi fick besök av en liten pojke på två år kanske som vi fick kasta boll till och prata lite med, detta trotts att ingen av oss jobbade:P
När loppet var över kom Liz och joinade oss och sedan också Malin och Maria och vi fick sällskap av några engelska bögar också som ääääälskade svensk schlager! Haha!! Det blev lite sång och sedan bar det av till Putney där vi gick in på Walkabout och dansade lite! Klockan 7 eller ngt sånt dör vi alla av hunger typ för ingen har ätit ngt mer än lunch så vi går till McDonalds och käkar nattamat klockan 7, ja börjar man tidigt så kan man också komam hem tidigt! Jag var hemma vid halv 10 10, vilket var ritkigt skönt fakitkst!!:D

Nej en riktigt lyckad öndag som tåls att göra om flera ggr om!! Hur kul som helst!!

Fredagar är fredagar!

Publicerad 2009-03-29 11:40:56 i Allmänt

Ja fredagar är fredagar och inget undantag denna fredagen inte! Jag och Camilla hade inga som helst planer mer än att vi skulle göra ngt som innebar att vi tog oss in till stan, sen fick vi se vart kvällen tog vägen och den blev riktigt lyckad må jag säga, efter en del öl, tappade räkningen tillslut:P Hem kom vi iaf och konstaterade att vi åkte hem i rättan tid!!

Lördagen spenderades i Hammersmith, på vår kära(?) pub med en hamburgare och sedan lite shopping, shampoo och ansiktsmask blev det bla!
Det bar sedan av för min del in till stan för att barnvakta i en familj. Jättetrevlig familj verkligen och hur gulliga små tjejer som helst, 1 och 3 så lite mindre barn än vad jag är van vid nu men dte gick riktigt bra! Båda barnen sov klockan 8 och då kunde jag avverka filmerna Save the last dance 2 och Knockd up på TV! Så lördagskvällen var lugn och hem kom jag hel och säker vid 1!

Idag söndag blir det kanske Fulham eller Putney för att kolla på roddtävlingen mellan Oxford och Camebridge university. Ja vi har helt enkelt inga planer denna dagen heller, kommer den sluta som fredagen?????? Nej det tror jag inet men kul kommer vi nog ha vad som än händer!!

Hipp Hipp Hurra!!!

Publicerad 2009-03-27 11:06:06 i Allmänt

Idag är det den 27 mars och FRIDA fyller 20!!! Massa GRATTIS till dig! Hoppas du får en riktigt bra födelsedag:D Hade varit kul om jag varit hemma nu och grattat dig men så är det tyvärr int emen jag tänker på dig massor och vi ses ju snart ändå!!! (30april-5maj)



Idag ska jag och Camilla fördriva dagen på ett museum här i London! Ska bli nice!! Ikväll ska vi ut ngnstans, dock blir det lugnt på ngn pub/bar ngnstans!!

I morgon ska vi "hem", då ska vi till IKEA!! Köttbullar och korv ska krängas, kanske blir dte ngt svenskt med hem också!! Ska bli kul och sedan på kvällen blir det film, Camilal är barnvakt så jag ska vara med och sällskapa!!
Ha det nu nice en fredag som denna!!!!!:D

Regning torsdag

Publicerad 2009-03-26 14:46:02 i Allmänt

Idag är det torsdag och det regnar...så tråkigt, ingen powerwalk idag alltså...trist, min rygg är bättre idag efetr en ipren i morse vilket är skönt! Hoppas på att det är helt borta i morgon!
Ja när det regnar kan man ju passa på att städa och det har jag allt gjoprt idag! Damsugat och tvättat både lakan och handdukar idag! Duktigt Sofia!
Har även sorterat lite, eller jag la undan min tjocka vinterjacka och kollade då i min resväska som jag har mina ridkläder i, och herreguuu vad full den är, jag kommer aldrig komma härifrån asså, jag komemr få betala så mkt övervikt så jag kommer få leva på bröd och vatten i flera månader:P Nej men det är iaf tur att Frida kommer hit och kan ta med sig lite hem, inte för att det kommer hjälpa jättemkt men lite iaf! Jag har ju lixom köpt en hel del här också och mer kommer det väll bli om jag känner mig själv rätt...! Aaa, jaja den tiden den sorgen eller vad det heter. Pappa du som inte har varit här och hälsat på än kan vänta med att komma tills jag ska åka hem, då kan du komma med handbagae bara och ta en av mina väskor på vägen hem!!:P
Nej nu ska jag ner och vika lite tvätt!!
Hejsvej!

I spy...

Publicerad 2009-03-25 22:10:32 i Allmänt

...with my litle eye something begining with...
Kom på ngt som du kan se och säg första bokstaven sen har du den andra sysslesatt ett tag för att komma på vad du ser! Fungerar jättebra för att få Sam sysselsatt när man måste vänta på sin bror 20 min efter skolan!

Ryggont...

Publicerad 2009-03-25 15:55:18 i Allmänt

Idag har jag grymt ont i ryggen...aaa jag hatar min rygg, är det ngn som vill byta?! Jag känner mig som en 90åring som inte kan gå ordentligt och när jag böjer mig ner är jag stel som en pinne och allt går väldigt sakta. Det är nedre delen av ryggen som gör ont och gör alltså att benen också får sig en släng av detta, känns som omngn borrar in knivar i ryggslutet på mig när det är som värst...sitta upp kan jag inte helelr utan att det gör ont. Jaja nu ska vi inte klaga jag lever och mår br ai övrigt så!

Jag har precis kommit hem från en lunch/fika med Camilal i Hammersmith och ska snart gå iväg och hämta pojkarna! Som vanligt var det kul att träffa Camilla och ja allt mellan himmel och jord pratades igenom, dialketer och annat roligt!!

Surprise surprise!!

Publicerad 2009-03-24 21:29:03 i Allmänt

Ja-a! Det kan minsan "mina barn"! Idag har det varit lite upp och ner på vad som skulle varit. Vi skulel egentligen ha gått på playdate hos Sams kompis, Jamien, och sedan iväg på Sams piano, men så blev det då inte! Sam kissade på sig precis utanför Jamiens dörr. Stackars Sam, så vi fick gå hem och duscha och byta om och sedan var det ju inte lönt att gå dit och bara hinna vara där i en kvart tjugo min innan vi skulle gå till pianot. Sam blev såklart sur och ledsen över det men han får gå dit en annan dag!
Mim fick ta honom på pianot för han var så tjuig och jag fick laga middag! Alex kollade på Grinchen och sedan när jag sa till honom att stänga av kom han ut och kollade läget på maten och kollade på vattnet som skulle rinna ner i Brita kannan. Ja ni vet sån som renar vattnet! Kulhade han iaf!!

Sedan åt vi när Sam kom hem, det blev lite dansande när vi hade ätit färdigt! Jag och Sam dansade och Alex var med på ett hörn! När det sedan blev lite mindre dansande och jag började plocka undan så stälde Alex sig och diskade! Wihoooo!! Jag blev förvånad och såklart skulle Sam också göra det sen! Alex började då torka disken och Sam hängde med på den trenden! Riktigt duktiga pojkar jag har här!! :D

Nu har jag varit ute och sprungit/gått och känner mig otroligt duktig!!

Hjälp! Rädda mig!

Publicerad 2009-03-23 15:43:36 i Allmänt

Aaaa! Vad har jag nu gjort?!
Jag har skickat in min anmälning till högskolorna....får se om jag kommer in eller om jag blir "tvungen" att hitta på ngt annat...änn vet jag ju inte om jag ens ska börja plugga! Men det är iaf inne nu och det är bara att vänta och se!

Jag har sökt lärarutbildningar med inrikting förskola, med olika pedagogiska och spännande inriktningar och i olika städer! det kan bli allt från Böteborg, Stockholm och Växjö!

Vart tar tiden vägen egentligen? Snart är jag väll pensionär också....

Söndagspromenad!

Publicerad 2009-03-22 23:16:02 i Allmänt

Ja söndagspromenad har det varit idag!

Jag åkte in mot stan vid 1 för att göra speaking testet och det gick jääääkligt dåligt:P haha Nej bra gick det då inte iaf, jag fick tunghäfta och kom int epå vad jag skulle säga, hon jag gjorde testet med pratade också på konstant verkligen så jag fick inte många ord i vädret...men men hoppas att de andra delarna väger upp mitt resultat iaf!

När jag var klar efter en kvart så mötte jag upp Camilla vid TopShop eller nej Camilla hittade inte dit förresten, men don´t worry jag hittade henne iaf! Vi promenerade Oxford street fram till Hyde Park, fick oss en liten titt på ett fulpackat Speakers corner och sedan riktade vi stegen mot High Street Kensington där vi fikade på Nero, och fortsatte mot Hammersmith, där åt vi på Pizza Hut och sedan åkte vi hemmåt, mätta och glada!
Alltså har vi fått oss en riktigt bra promenad i ett lite kyligare men soligt London!

I morgon är det ny arbetsvecka och jag ska väll inte göra super mkt, ut och gå och sedan jobba!! Sam ska på Imperial War museum i morgon med skolan så Pete ska följa med och sedan på kvällen är det QPR som gäller för honom!! Vad ska jag laga för mat är den stora frågan för i morgon alltså!!! Några förslag?!!

Happy Mother´s day!

Publicerad 2009-03-22 11:55:28 i Allmänt

Ja idag är det mothering Sunday här i England! Så idag hoppas jag att alla som bor i England är snälla mot sina mammor och tänker lite extra på dem!

Jag skänker även en extra tanke till min mamma idag! Hoppas du får en bra dag!!


Shoppa, Shoppa, Shoppa!!

Publicerad 2009-03-21 20:58:37 i Allmänt

Idag har jag shoppat, det var längesen..eller nej det var förra helgen men jaja så kan det gå!! Idag fick jag iaf införskaffat en svart kjol!! Grymt bra och ÄNTLIGEN säger jag bara, nu är mina klädprombelm lösta, eller nej inte riktigt...!!
Även en sjal fick jag med mig hem...om jag behöver fler än vad jag har vet jag inte men den var somrig och jag kände att min vårjacka behövde sällskap av en ny sjal också! Rutig och i alla möjliga färger!!

Camilla som hade spetsat in sig på en svart kavaj fick tyvärr inte köpt ngn eftersom de för det första möblerat om i hela äffaren och även attd en var slut i hennes storlek, men en sväng på Oxford Street i morgon kan förhoppningsvis lösa problemet!
Jag som ska plågas lite innan det blir shoppingrunda(jag ska inte köpa ngt mer dock) med speaking provet för camebridge examen går inte ut ikväll utan sitter hemma och gör ingenting! Ska kolla lite svenska roliga program på internet och sedan sova!

Våren!

Publicerad 2009-03-20 20:51:39 i Allmänt

Idag har varit en bra dag! Upp klockan 8 för att fixa i orning sig och ge sig av mot Latimer Road och möta upp Camilla! Vi tog sedan en sväng på Portobello Road för att leta frukt som vi tog med oss till Kensington Gardens! Där satte vi oss för att njuta av solen, me så varmt var det då inteså vi fortsatte att gå efter att vi ätit och samlat lite nya krafter! Vi gick mot High Street Kensington och tog en sväng inom alla möjliga butiker! Och efter lite promenerande så nådde vi hammersmith där vi satte oss på Nero och väntade på Josse so skulle komma för att Camilla och hon skulle plugga lite engelska! själv så åkte jag hemmåt för att börja jobba!!

Nu sitter jag här och gör inget vettigt! Eller jag sparar pengar gör jag förresten! Är ju otroligt fattig så ingen utgång denna helgen! Det är bra, Camilla är barnvakt både fredag och lördag kväll och jag har speaking prov på söndag så det är lugnt! Jag klagar då inte! Ganska så skönt att ta det lugnt! Kan också konstatera att jag sen jag kom till familjen McDonald i oktober har jag gjort ngt varje fredag eller lördag kväll...festat eller bio eller bara träffats på en drink spelar ingen roll men ngt har gjorts, så detta är väll på tiden med en riktigt lugn helg! Inte för att jag gör mkt i veckorna dírekt men nu är det skönt att utnyttja de soliga dagarna här och bättre på brännan!!! ;)

Här kommer några vår bilder!!

      

Pleeeeeeeeeease!

Publicerad 2009-03-18 20:52:27 i Allmänt

Ja, Please är ngt jag försöker få pojkarna att säga så fort de ber om ngt och ännu lite oftare men idag så vill jag inte höra det fler ggr! Det beror helt enkelt på att när jag badade pojkarna idag så tjatade Sam hål i huvudet på mig med ordet please!
Han ville ha sina leksaker i badet och ville gå upp och hämta dem men jag sa nej från första början för då blir allt så omständigt och allt tar så mkt längre tid! Haha!! Men han gav sig verkligen inte, han var helt omöjlig. Jag förklarade till en början att "nej du får leka med dem när du är klar i badet, du har redan så många leksaker här" (vilket de verkligen har) han gav sig ändå inte och tillslut så sa jag bara nej, nej nej och åter nej! Pete som hade varit ute och köpt mjölk till sitt kffe och cigaretter kom upp efter att ha drukit lite kaffe. Då var Sam redan påväg upp och jag såg mig som en vinnare i denna kamp! Yees!!

Kan tillägga att Sam är på ett ordentligt krångligt humör; han skriker, sparkar åt en när han inte får som han vill och är ovanligt svår att ha att göra med och det är inte bara mot mig utan även mot Meriam och också Pete, vilket han aldrig är annars! Igår hade han också börjat gråta när han skulle lägga sig och tydligen så är det en kille i hans klass som är taskig mot honom eller ngt, för han verkade väldigt upset, så om det är mobbning som gör att han beter sig som han gör vet vi iaf vad det beror på att han beter sig som han gör! Då ska det iaf göras ngt åt det så Sam kan må bättre i skolan och hemma! Aaaa lilla Sam, måste vara jobbigt att inte kunna uttrycka sig som man vill och frustrerande när man vi inte förstår honom...

Minnen!

Publicerad 2009-03-17 22:54:52 i Allmänt

Sitter och lyssnar på massa gammal musik, en hel del som får en att bli lite nostalgisk och får mig att tänka på gammla tider(okej jag är inte så gammal, men det var några år sedan nu) och funderar också på vilka/vilken låt jag kommer förknippa med London och min tid här!
Tex. så förknippar jag James Blunt med femårs championatet och Juvel!!
Breakaway och Not ready to make nice förknippar jag med sommaren för några år sedan-2006- då det var det som spelades konstant till och från stallet på min cykel i värsta sommarvärmen!
Och många många fler låtar finns det som jag förknippar med vissa männsikor i mitt liv!!

Kommer jag förknippa ABBA och Dancing queeen och Mamma Mia med denna tiden?! eller kanske dte komemr bli låten som jag Alex och Sam sjunger högt och tydligt alltid när vi inte har ngt annat för oss;  Give it up
http://www.youtube.com/watch?v=sYrq48Dl_IE

Eller så kanske det blir ngt så oväntat som en låt av White Lies, Keane eller Ladyhawke som kommer föra mitt mine tillbaka till året i London?!

Intresant det där med musik och minne...

Lunch i solen

Publicerad 2009-03-17 20:36:07 i Allmänt

och hur ser jag ut egentligen??????
Idag var jag i Hammersmith på lunchen för att träffa Karin och Camilla! Jag hade ätit hemma så det blev ingen lunch för mig men prat blev det iaf och vi satt ute i solen i två timmar och nu, när jag jobbat färdigt ser jag hur mkt solen har tagit...jag satt tyvärr lite snett mot solen och fick då altså mest sol på vänstra sidan, jag hade jackan på mig och nu har jag bonna bränna; halva mitt bröst eller vad det är bringa eller vad man säger är solbränt/rött av solen, jag har också märke av tröjjrigningen och min vänstra sida av halsen är också solbränd...känner även att min vänstra sida av ansiktet är varmare och alltså har fått mer färg än högra! OJ VAD SNYGGT DÅ.........! Ajja jag får sola i morgon om vädret tillåter och få mer färg på högra sidan!!

Idag var det piano för Sam och jag fick mig alltså en halvtimmes rask promenad då han spelade, innan dess hade jag varit ute och spelat fotboll i en halvtimme med pojkarna inna dte var dags att gå till pianot, så idag har jag allt rört lite på mig iaf!! :D

Det är så himmla skönt att solen är framme och det är lite varmt i luften!! Gött!!

Solig måndag!

Publicerad 2009-03-16 13:56:02 i Allmänt

Ja idag är det en solig måndag och jag har hittils hunnit med en gåspringrunda en timme och sedan också suttit i parken en trekvart eller ngt och läst min bok och sedan en promenad på en halvtimme! Riktikgt skönt, synd dock att det blåser och är lite kyligt. Men sol är dte och pigg och glad blir man!!

Här är ngra bilder sen i fredags!! Från Camillas kamera dock, efetrsom min kamera har börjat bli riktigt konstig; den hänger sig ibland och jag börjar bli lite ororlig för att den förr eller senare kommer lägga av och att jag behöver köpa en ny...:S vilket jag inte vill eller har råd till....

          

Sol och vårvärme!!

Publicerad 2009-03-15 18:35:11 i Allmänt

Idag var jag och Camilla uppe med tuppen!! Vi tog bussen till Marble Arch, åt brunch vid 12 på....hehe KFC...inte bra nej vi vet men vi var så sugna på det så vi var tvungna!
Sedan promenerade vi till Abercrombie & Fitch för att få en energi boost och sedan gick vi vidare mot St. James Park, påvägen dit så såg vi ngt Irländskt firande av ngt slag, fråga oss inte vad det var men irländskt var det iaf! Väl framme i parken så hittade vi en ledig gräsplätt och låg och solade minst en timme och sedan vandrade vi vidare mot Hyde Park Corner, vi hade nog tänkt avsluta vår tripp där men nej vi var ju sugna på glass så vi fick gå ända bort till High Street Kensington för att hitta det vi sökte; Magnum glass! Mmmm så gott, satt fint, energilagret behövde fyllas på! När vi glufsat i oss glassen blev det bussen till Hammersmith och sedan åkte jag hem till mig...Ja efter sådär två timmars vandrande så var jag ganska så trött och det gick inte fort från tubstationen hem men hemma är jag nu och vi har verkligen tagit vara på den soliga dagen!! Skönt som bara den med sol i ansiktet och känna värmen av solen!!

 Många påskliljor fanns där i James´ Park, hur mysigt och fint som helst, vårtecken på hög nivå! Hoppas ni inte blir för avensjuka på att vi har grymt bra väder här ;)

Jag är inte arg, jag är förbannad!

Publicerad 2009-03-15 18:19:36 i Allmänt

Lördagskvällen kunde jag inte spendera inne efter en hel dag med tankeverksamhet så det bar av först till Fulham och möta upp Camilla, Karin och Malin på Chataue 6, trodde jag ja, nejdu då blri jag neckad i dörren för att jag inte är 21 och för att de har dresscode, ja tack för den ja! Okej jag hade blåjeans och min regnjacka, inte snyggaste jag kanske har men ja regnjackan har jag eftersom det är den som jag kan ha flest tröjjor under och slippa frysa och jeansen drog jag på mig för jag var alldeles för trött för ngt annat....segt som bara den men iaf vi drog vidare mot Holborn och ngn pub där vi tog en öl och sedan bar det vidare av mot After Skol club! En nattklubb som har sina lokaler i London School och English, ganska så coolt var det ändå måste jag säga, kändes som High School eller ett skoldisco! Men det var kul var det musiken var vääääldigt eeeh oigenkännlig förutom låten som jag och Camilla inte har ngn som helst aning om vad den heter eller vad de sjunger förutom Ey, Ey, Ey och så hoppar vi lite till den! :P hahaha!!
Jag och Camilla tog oss hemåt vid 2 och fick oss en promenad på köpet också, vi gick som alltid omväg(ja jag var dne som bestämmde vart vi skulle gå...!)

På det hela taget så var kvällen lyckad förutom att vakterna förstörde vårt glada humör två ggr om! Först på Chataue 6 och sedan när vi skulle lämna After Skool Klubb, då var vakten grymt sur och var nästan påväg att lyfta ut oss för att vi inte rörde på oss tillräckligt snabbt och sa hejdå tillräkligt snabbt....Grrrrrrr, ja vi var förbannade då!! Orka vara sur heltiden............

Vicky Christina Barcelona!

Publicerad 2009-03-15 18:06:11 i Allmänt

I fredags var jag och Camilla på bio! Den var lite annorlunda men väldigt bra!

Det blev en tidig kväll eftersom klockan stod på ringning 6.10 lördag morgon, orsaken finns i förra inlägget(jag vet lite ooarning på mitt skrivande men vad gör man:P)

CAE-Cambridge Exam!

Publicerad 2009-03-14 19:48:53 i Allmänt

Nu är klockan 18.30(som ni säkert kan se själva också) och jag sitter i min soffa, duschad, trött men på partyhumör, eller iaf sugen på att göra ngt!

Dagen började 6.10. Upp och Hoppa Sofia. Klä på sig ner och äta frulle; gört och mjölk, Mmmm! Sedan iväg i den kalla morronen mot tubstationen och såklart trodde jag att jag hade allt men som tur var så var jag mindre än halvvägs när jag kom på att jag glömt penna hemma, ja springa tillbaka men det var tur att jag var ute i god tid för jag var inne i stan redan klockan 8. Då gick jag fårn Piccadilly upp till Oxford street och lite till för att hitta vart jag skulle skriva mitt prov!

In i salen och ja det kändes bra med readingen, förstod allting och svarade på allt, mer vågar jag inte säga; vi väntar på resultatet!
Efter readingen hade vi writing och ja jag kan säga redan nu att jag har gjort fel på första uppgiften: Jag chansade på hur man skrev en raport, jag har absolut ingen aning om hur man gör det!! Haha men andra delen av readingen gick nog bättre hoppas jag. Där har man valmöjligheter och då valde jag att skriva en artikel om självständighet, när man var självständig och om hur föräldrarna skulle agere typ. Ja uppväxt och utveckling, eller ngt liknanade!!
Use of english kom sedan efter en kvarts paus(vi var en kvart försenade från början så alla rasterna blev en kvart istället för en halvtimme)Use of English gick sådär men svarade ändå på allt och försökte verkligen och hoppas alltså att det har gått bra!

Sedan var det lunch från 2 till 4; jag åt på Nero och satt och bara samlade krafter för att resa mig och gå en sväng på Oxford Street, herreguuuuuuuuud med turister och folk, jag dör, inte Oxford Street igen på en lördag om jag inet måste(har sagts innan men sägs igen)

Efter lunchen så var det listening och det gick nog riktigt bra hoppas jag! Kändes bra iaf!! sedan var det tuben hem och nu sitter jag här igen och är påväg ut igen!
Vi ska til Fulham och til Chataue 6, det blir jag, Camilla, Åsa och antagligen också Karin och hennes kompis Malin!! Ska bli kul, behöver gå ut och göra ngt annat än tänka! Hahaha!!

Nej sluttjatat om Examen nu snart, vi vänatr på resultatet som jag kan se på internet den 8 maj, det är ju också speaking nästa söndag 13.45, jag är mycket mer nervös för det än vad jag gjorde idag, tunghäftan kommer ju tyvärr när jag måste snacka verkligen....jaja vi hopas på det bästa!!

Puss och Kram på er!!

Hemma med sjukt barn

Publicerad 2009-03-13 12:28:15 i Allmänt

Ännu en dag som spenderas inne med ett sjukt barn, Alex är hemma från skolan idag också och det är alltså på min lott at ta hand om honom eftersom Pete jobbar och Mim ska på en massa möten idag! så dagen började med ett sms av Mim som frågade om jag kunde passa honom och ja klart, alla planer fick ställas in, att pka till Camilla och äta fruktsallad och en tur på Portobello Road Market får bli en annan gång och jag får antagligen inte ngn promenad idag heller mer än till och från skolan när det är dags att hämta Sam...Men men så är det! klaga ska jag inte göra!!!

i morgon är det det stora provet för mig och jag läser just nu febrilt i min bok; Twilight, jag känner att det kommer ge mig mer än att råplugga regler som jag ändå alldrig fattar vad som är vad och hur det ska vara...känslan kommer avgöra mkt i morgon så håll tummarna för att jag har bra känsla i morgon!

Ikväll blir det nog bio eller restaurangbesök med Camilla! En tidig kväll dock eftersom jag måste gå upp redan klockan 6 halv 7 för att vara inne vid Oxford Circus(eller där i närheten) vid halv 9 för att hitta rätt och så vidare! Så kul det kommer bli då; NOT!!

Lördag kväll kommer nog bli lite utgång eller ngt, vi får se vad som händer och sker, ut ur huset ska jag i vilket fall!!

Hoppas ni får en lika bra fredag och helg som jag kommer ha!! :P

Ångest!

Publicerad 2009-03-12 22:04:09 i Allmänt

Varför framkallar pengar sådan ångest och varför handlar allt om pengar....
För tillfället så har jag ångest eftersom jag måste spara ihop det som jag har lånat från mig själv, och sedan ska ju pengarna räcka till alla snygga vårkläder som kommit in i affärerna här, festande, oystercardet och allt annat som ska göras...så just nu sparar jag för fullt och gör inget som jag inte måste, köper inget jag inet måste...Bläää vill vara rik NU på studs, men så är livet och man får helt enkelt prioritera och stå emot alla shoppingimpulser som satte fart idag i min stackars hjärna efter en tur på Westfield med Camilla och Paulina!

Powerwalk på lunchen!

Publicerad 2009-03-11 13:17:33 i Allmänt

Haha! Detta som hände idag har jag aldrig varit med om innan:P Att träna på lunchen! Men idag har jag faktikst gjort det! Pete tog med sig Alex ut för att han skulle komma ut ur huset och så och för att jag skulel få lite paus(kan vi ju hoppas på) så då tog jag tillfället i akt och såg min chans för min utevistelse och motion idag! Så nu har jag gått powerwalk i 20 minuter, vågade inte gå längre efetrsom jag inte ritkigt vet när de kommer tillbaka och min lunch paus är över!
Så snart blir det jobb igen! Inte för att det är jobbigt men för att man helatiden måste vara på vakt och se vad Alex vil göra, springa lite som en slav efetrsom han är sjuk och ja allt det där andra...
Vädret här är iaf riktigt riktigt skönt, önskar jag kunde fått ta en längre promenad och sola lite på köpet, trotts moln på himmlen så bygger man väll på pigmentet och kan bli lite aningens brun iaf!! Hoppas kan man ju alltid!

Sjuktbarn

Publicerad 2009-03-11 10:46:40 i Allmänt

aaaaa...så var det dags igen för barnen att bli sjuka...Alex är hemma idag från skolan, han var hemma igår ochså så nu blir det jobb hela dagen...så tråkigt och jobbigt. Jaja jag ska inet klaga men nu ska jag byta om och gå ner och sitta och kolla på TV hela förmiddagen, kanske blir lite Mariocart Wii spelat också, vem vet?!

Våt asfalt!

Publicerad 2009-03-10 13:20:09 i Allmänt

Igår när jag gick hem från tuben mitt i natten (vid 12) så kunde jag inte undvika doften av våt asfalt, det påminner om sommaren, när det inte regnat på veckor och när det sedan regnar så luktar det riktig riktig sommar! Och det gjrde det igrnatt alltså här ute i Ealing, då kunde jag ju inte låtabli att tänka på sommrarna hemma i Ängelholm...barfota på gröningen, cyklen till stranden, stallet i tidgmorron innan det blev för varmt, lata dagar i solen och plötsligt vill jag ha sommar NU!


Kelly Clarkson- Breakaway

Grew up in a small town
And when the rain would fall down
I'd just stare out my window
Dreamin' of what could be
And if I'd end up happy
I would pray

Trying hard to reach out
But when I tried to speak out
Felt like no one could hear me
Wanted to belong here
But something felt so wrong here
So I prayed I could breakaway

I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes till I touch the sky
And I'll make a wish, take a chance, make a change
And breakaway
Out of the darkness and into the sun
But I won't forget all the ones that I love
I'll take a risk, take a chance, make a change
And breakaway ..........

Väntan och förvåning!

Publicerad 2009-03-10 13:10:34 i Allmänt

Ja så var gårkvällen! (Album Chart Show på KOKO!) Först fick vi vänta för att komma in, en hel timme stod vi ute i kylan och frös, kallt var det, när vi kom in hittade vi de bästa platserna ganska så långtt fram och bra sikt över scenen så det var bra, där stod vi också och väntade onödigt länge och ont i ryggen fick jag mer och mer för varje minut...:/ men van som man är så stod jag ut! Efter klappande och omtagningar kom första bandet ut och det var förvånansvärt bra; Frankmusik.   






Sedan var det dags för James Morrison! Han spelade tyvärr ingen av sina kända låtar men han var grymt bra ändå och hans röst är riktigt bra, så besvikna blev vi då inte!!!
    

Och näst ut var Akon! Jag hade inga förväntningar överhuvudtaget och trodde inte han skulle vara bra alls, men tji fick jag! Förvåning på hög nivå! Han var grym och var överlägset bäst på hela kvällen! Han spelade låtar man kände igen och man kom in i en skön stämning!! Han hade med sig Shontelle och även en annan som vi inte viste namnet på dock men som också är känd!! Så det var riktigt riktigt kul!!! Han kastade sig ut i publiken X antal ggr och visste att han kunde utnyttja att han var den han är.
     
Och sist ut var The Enemy, publiken hade tröttnat efter all väntan och Akon kunde ingen slå så det blev lite tunnar i publiken, vi var inte bättre utan vi stannade en låt, tog några kort och sedan gick vi hemmåt!

Slut på det roliga!!

Promenix!

Publicerad 2009-03-09 14:50:22 i Allmänt

Precis kommit in efter en promenad i det soliga men blåsiga vädret! Skönt var det!

Jag var inom colleget också och hämtade mitt "schema" för provdagarna. Det ser ut som följer!;

Lördagen 14/3
Reading
9.00

Writing
10.45

Use of English
12.45

Listening
16.00


Söndagen 22/3
Speaking
13.45

Så nu blev jag allt lite nervös inför detta men hoppas det ska gå bra! Jag har läst mycket, lyssnat på TV, film osv, och ska ta en sista check med gramatiken och allt annat nu i veckan, så ska det nog gå bra! Misslyckas jag på tex writing så känns det som om listening kommer gå bra och det är ju skönt att ha en säkerhet lixom!

Helgen som varit!

Publicerad 2009-03-09 10:54:42 i Allmänt

Lördagen blev inte så händelserik, jag sov, väntade och gjorde ingenting. Jag började jobba vid halv 5 5 då Meriam och Pete åkte iväg(de skulle på ngn fest och sova där, så jag jobbade natt), åt med barnen och lekte lite, sedan var det badning och sedan bedtime för dem! Ja Sam var inte alls på humör och det gik inge vidare ngt av det, alltså ingen bra dag för min del, men till sist så somnade de och då var det min tur att decka i sängen!

Jag vaknade på söndagen klockan 7 av Alex då han trodde Sam var i köket så då fick jag springa ner och kolla, men han satt snällt vid datorn och köket var låst! Bra, men hallå 7, det är tidigt, vi åt frulle och sedan klockan kvart över 9 var jag, Sam och Alex påväg till parken för att leka av all överflödig energi! Kom hem två timmar senare och då kom Meriam och en bakfull Pete hem och jag var ledig.

Det var tänkt att jag skulle möta upp Camilla och Åsa inne i stan men nejdå, det satte mensvärken stopp för så det blev till att bädda ner sig i sängen och ta två alvedon, sådär gick hela min söndag också åt till att bara vänta på bättre tider...ajja pengarna sparades och jag har nu mer än väntat kvar för veckans roligheter! Gött! Men det blir nog lite spar på de också! Kan vara bra!


Idag måndag så ska jag gå ut en sväng i det soliga men guu så blåsiga vädret, ska bla gå och hämta upp mitt schema för mina CAE prov nu den 14 och den 22, så jag vet vart jag ska ta vägen och vilka prov jag ska göra när och så!
Sedan ikväll så blir det ju KOKO och Camden, Akon och James Morrison ska bli kul att se, inte varje dag man får chansen att se dem lixo, hoppas nu bara att alla spelar!!

Hejsvej! Ha en bra dag!!

Album Chart Show!

Publicerad 2009-03-07 12:47:57 i Allmänt

Album Chart Show på måndag igen!

De som spelar denna gången är så mycket som!!!!


James Morrison

Akon

The Enemy

Frank Music

Ska bli kul!!

Fredagspromenad!!

Publicerad 2009-03-07 12:45:45 i Allmänt

Ja fredagen fylldes med en lång promenad i vårvädret! Underbart väder med sol och lagom vårvarmt sådär! Jag gick upp välldigt mycket tidigare än vad jag brukar alltså redan klockan kvart över 8! Ojojoj! Jag åkte iväg mot Camilla för att möta upp henne och där var jag vid 10, vi gick till Portobello Market, kollade in alla coola, udda, begangnade, nya kläder och prylar! Sedan gick vi till Notting Hill, Kensington Gardens, Hyde aprk, Oxford street, Leciester Sq och sedan tillslut Piccadilly, då var det lagom tid för mig att åka hem och börja jobba! Men på sådär 4 timmar hann vi med ungefär hela London, vilket var kul och såklart stanade vi för en mat paus också eller två!

När jag kom hem var jag inställd på at jobba sådär till 5 eller ngt eftersom Meriam sagt innan hon åkte till Dubai i en vecka att hon skulle ta över när hon kom hem med flyget vid 4 5 men så blev det inte utan jag fick jobba till 7 som vanligt, jobbigt när jag var inställd på en kort dag och sedan komma iväg upp till Hendon för att förfesta lite med Emma innan vi skulel vidare till en annan förfest lite närmare stan, men så blev det inet utan jag tog mig med tuben till Baker street, därdifrån tog jag bussen mot Hendon och hoppade av mitt ute i typ ingenstans, där fick jag stå och vänta på Emma och JOsse i minst 40 minuter, ja blir jag s´juk snart så vet jag varför....Så efter att slutat sent, lång resa och ännu längre väntan så var det slut på mitt fest humör...så jag var ganska så tråkig måste jag erkänna och jag gjorde helt rätt i att åka hem med tuben(!) redan vid 12! Skönt att få en tidig kväll måste jag säga och idag blir det en lugn kväl också, ska jobba hela natten lång! Yes, sparadepengar här ja! så bra, nästan rik ju!

I morgon blir dte nog lite stan eller ngt med Camilla och kanske ngn till, ingen anng, får se var dagen slutar!!

Meddelande!

Publicerad 2009-03-06 10:14:00 i Allmänt

Nu innan jag sticker för att möta upp Camilla och gå till Portobello Market vill jag bara meddela min mammas chefer...Hon gör verkligen ingenting överhuvudtaget! Så lite mer jobb åt henne TACK!! Nej men det är väll skönt att du kan slappa ngn gång mamma, eller?!!

Nej nu ska jag ut i det soliga men kyliga London!! Ha en bra fredag allihopa!!

A-fil

Publicerad 2009-03-05 12:09:51 i Allmänt

Ja A-filen är precis vad jag saknar här...igår kväll var jag grymt sugen på vanlig hederlig filmjölk, men ack, ack, ack! det har de ju inte här, det som liknar filen här är ju yougurt och visst det är gott men känns mkt onyttigare och det är inte lika gott med yougurt till flingor heller. Man köper inte heller yougurten som  vi gör hemma i 1 liters förpackningar utan här är det portionsförpackat...tråkigt värre, kanske smidigt ibland men änn har jag inte kommit på varör det inte är smidigare med stora förpackningar...

Så mamma och pappa när jag kommer hem hade jag uppskattat om jag fick A-fil och de flingorna du alltid äter pappa, tror att det är dessa faktikst men kan vara ngn annan sort också! Då hade jag blivit glad!!



Blogga???

Publicerad 2009-03-04 21:59:20 i Allmänt

Jag har inget att skriva idag så därför blir det inget, vill bara meddela att jag lever och att allt är bra! Jobbat som vanligt och jag har varit ute och fått luft så bättre kan det ju inet bli eller?!



Grattis på födelsedagen Morfar!!

Jahopp!

Publicerad 2009-03-02 20:32:07 i Allmänt

Inga nya uppdateringar förutom att jag verkligen inte kunde sova i natt, somnade vid sådär 2 halv 3...sov till 10 och då gick jag inte ens upp utan då låg jag kar och funderade på om jag verklige orkade gå upp:P

Men upp kom jag och ut i det fina vädret id sådär en och en halv timme, powerwalk och bra träning hoppas jag iaf!!:)
Sedan när jag kom hem så...klippte jag håret!! Hahaa!! ingen panik nu allesammans(mamma speciellt) jag klippte bar atopparna och det blev hur bra som helst, tror jag lite mer fall i det och inte lika tungt, schnyyyyggt!! Ja men ingen paik som sagt, jag har håret kvar och jag har inte förstört ngt!! :)

Seda jobbade jag och hämtade Alex och hans kompis Kyle på skolan! Sam åkte iväg med Pete på fotbll och jag var hemma och gjorde i princip ingenting! Gött!! Nu har jag slutat och ska nog så sningom lägga mig skulle jag tro!! Behöver ju komma igen med sömnen jag tappade i natt!!

Ha det nice!!

Bio...igen!

Publicerad 2009-03-01 23:25:33 i Allmänt

Idag så gick jag upp efter en god natts sömn och var riktigt utvilad!
Jag åt frukost/lunch vid 12 och sedan åkte jag till Hammersmith för att träffa Camilal och Sanna! VI fickade på Nero elelr ja de fikade jag tittade på:P Sedan åkte vi in mot stan, gick på Primark och Sanna shoppade loss igen! Kul, kul! Sedan gick vi mot Abercormbie & Fitch och ja lika snygga som alltid, de som jobbar där och parfymen man kan känna på flera meters avstånd luktar fruktansvärt gott!! Efter en energi kick elelr ja ngt sånt så gick vi till ännu ett café Nero och fikade, jag drack iste vilket jag inte gjort på flera år, mkt gott!! Sedan kom vi på den briljanta idén att gå på bio, idag fick vi se He´s just not that in to you!! Den var riktigt bra och rolig! Kanske några tips man kan lära sig av där, vem vet?! Sedan gick vi till Covent Garden där vi gick in och åt på Mazala Zone, indisk restaurang med riktigt god mat! NU är jag hemma och ska sova, sova, sova! Ska bli riktigt skönt!!

Hoppas er söndag har varit bra och imorgon blir det nog till att "luncha" med Frida över skype, spännande värre!!!

Sov gott!!

Bio!

Publicerad 2009-03-01 01:07:46 i Allmänt

Ja ingenting blir ju som man tänkt sig direkt...Det var ju tänkt med fest, men det orkade jag inte så då blev det hemma kväll men det slutade inte där för det blev bio med Camilla och Sanna. Vi skulle sett, He´s just not that in to you, men den gick inte så då fick vi se A confession of a shoppaholic! Den var rolig och bra!
Min favorit komentar från filmen är när de pratar om stalkers och den yraste damen i filmen säger; "I+ve been stalked once...by my dog" hahaha!! Ja Sofia humor på hög nivå, inget att skratta åt(skratta gära åt skämtet dock!)

Så nu blir det sängen för mig iaf och i morgon blir det ngt nytt äventyr!! Sov så gott!!

Om

Min profilbild

Sofia

Denna gången jag bloggar har jag hamnat på andra sidan Atlanten i Ithaca, New York. Jag pluggar här min fjärde termin som Arbetsterapeutstudent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela